• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşinizin ya da sevgilinizin kıyafetlerini kestiniz mi hiç?

Bu sevgilisine sunu giyme bunu giyme diyenleri hic sevmem.Adam onda rahat ediyirsa onu giysin.Begenmedigini giymesin kisiliksizlik olur bu.2yasindaki ogullarima bile özgürlük tanıyorum.Adam iyi dayanmis sana.Ayricada sevmiyorsun sen.Seven kabul eder her haliyl e.

hiç kesmedim de lisede bizim sınıftan bir kızın sevgilisi kızın kıyafetlerini kesmişti kız nasıl ayrılacağını bilememişti. kız evlenene kadar da peşini bırakmadı psikopattı, sevmek falan değildi.

ayrılın, tedavi olun.
hayatlarınıza başka insanlarla birlikte devam edin. bu tramvalarla mutlu evlilikler, ilişkiler kuramazsınız.

Bana sevgilim bunu yapacak asla ama asla bir daha yüzüne bakmam. Siz kusursuz musunuz? İnsanlar sizin gibiler yüzünden anoreksia oluyor.

Az bile demiş size, siz resmen ayrılmak için bahane arıyosunuz. Lütfen çocuğun hayatından defolup gidin. Çok üzüldüm çocuğa ya.

Begenmiyorsaniz ayrılısiniz olur biter yok zayıfla yok şöyle giyin. Empati kur o sana yapsa nasil tepki verirdin. Kıyafetleri yırtmak nedir ya. Adamı kukla gibi yonetmek istemissiniz resmen.

Gidin derhal parcaladiginizdan fazla bedenine uygun tişörtler alin yalvarin yakarin affetsin sizi buarada bi psikiyatriste gidin yada ayrilin yazik cocuga acidim valla

Ayrıca benim de sevgilim kilolu kilosuna uygun kıyafetler alıyorum kendi zevkime göre beğenmiyorsa kendisi gidip değiştiriyor kendi zevki tarzı ne yapabiliriz ki o Da insan sonuçta

Kendisi de ezikmis baksana sen soyle ne istiyorsan onu giyeyim diyormus. Tencere kapak bence.
Adamlar böyle garip, manyakça kadınlarla niye sevgili olurlar ki??? Bu şekil psikolojik problemli biriyle olup hayatımı karartmazdım.

Sen klasik eline otorite, güç verildi mi karşısındakini ezen sırf yapabiliyor olduğun için bunu yapan güç delisi, aynı zamanda bencil sevmemene rağmen karşındakinin sevgisini sömüren özgüvensiz ve kişiliği oturmamış birisin. Tam aksi olsa ona ölür biterdin . Çünkü güç anlayışın bu.

Karşındaki de senden farksız değil çok seni sevdiğini düşünüyosun ya o da sevgi değil. Kilolu olduğu için mi artık neyse duygusal defektli bağımlı, zavallı bir adam. Vazgeçecek cesareti yok. Senin karakterine şuyuna buyuna bayılmıyor kim olsa böyle olacaktı zaten onun için. Böyle giderse mutsuzluk içinde debelenip duracaksın.

Back