• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşinizin ya da sevgilinizin kıyafetlerini kestiniz mi hiç?

Buna rağmen adam size temiz bir tokat atmadıysa lütfen ayrılın ve yazık düzgün adamın hayatını karartmayın. Ben olsam tokatla kalmaz, üstünü başını keser öylece rezil gibi kapının dışına koyardım.

Siz kesinlikle normal degilsiniz.umarim sevgiliniz size geri donmez.biri bana boyle bisey yapsa kafayi yerdim.yazik degil mi yirttiniz.amaciniz neydi bunu yaparken nasi bi egosistliktir bu.

Merhaba kk üyeleri. Size dün yaşadığım bir olayı anlatacağım. Ben artık kendimi tanıyamıyorum cidden bunu yapacağımı düşünmezdim. dolduruldum mu bilmiyorum. Ben nişanlıma eski zamanlarda bir iki kıyafet hediye almıştım. Birini bir kere giydi diğerini hiç giymedi. İkisinin de dar geldiğini söyledi. Ben de tamam kilo verince gidersin dedim. Tabi aradan 3-4 yıl geçtii kıyafetler hala dolabında dıruyor ve göbeğim çıktığı için yakışmıyor falan dedi. E 4 yıldır kilo vermedin mi dedim. Bi ara verdim yine aldım dedi. Bu arada çok değişik bi vücut yapısı var verince bata bi veriyor kısa sürede alınca da tekrar alıyor kısa sürede. Ben sağlığı için ona kilo vermesi gerektiğini söyledim. O ise yanına yakışmıyorum dimi diyordu. Daha önce bu tarz bir konuşma geçmişti. Bazı insanlar erkek arkadaşımın kilolu olduğunu ve yanıma yakışmadığını ima ediyorlardı ki açık açık diyenler de oldu. Aslında evet kilolu biri ama ben kalbini sevdim bırakamadım onu. Bana olan sevgisi beni ona çok bağlamıştı. İlişkinin başlarında fazla kilolarından ötürü biraz soğuktum. Ama bana olan sevgisi önüne geçiyordu ve ben bu şekilde 4-5 yıl boyunca o kişiyle sevgili kaldım. Ben geçen yıl okulumu bitirdim. O staj yaptığı için dönemi uzamıştı. Ben artık 5 yıl sonunda ciddi birşeyler olsun istedim. Ama nedense hep onda bir kusur aradım evet sevdim ama nedense bir yandan da hatalarını arsştırıyordum -bu arada daha önce bana karşı aldatma vs hiçbir hatası olmadı- yanındayken telefonunu alıp kurcalıyordum mesela. Bişey bulamayınca erkek arkadaşlarıyla neden küfürlü yazıştın diye trip atıyordum bundan kavga çıkıyordu. Yani 5 yıl içinde olan kavgaları duysanız bunun için de mi kavga ettin dersiniz. Ha bu arada hatamın farkındayım bunun için Psikiyatra da gittim düz ekmek için. Ama nedense ilaçlar bir işe yaramadı uyutmaktan başka. Yani anlık unutmaktı belki de. Ben de düşünmeye başladım acaba sevmiyor muyum? Neden her şeyinde bir kusur arıyorum. Neden onu mükemmel yapmaya çalışıyorum diye sürekli sorular sordum. İşte sakalını şöyle kes zayıfla aşkım falan diye değiştirmeye çalıştım doğru. Spora yazıldı. Ama 1-2 ay sonra bırakıyor. Neyse işte biz fındık kabuğunu doldurmayan şeyler yüzünden çok defa kavga ettik ben aldığımı giymedi diye resmen kavga ettim onunla.

Gelelim başlıkta belirtmiş olduğum yazıya. Dün ben yanına gittiğimde bana sabah kahvaltı hazırlamıştı sonra kahve yapar msn dedim içelim. O kahve hazırlarken ben dolabındaki siyah lacivert tişört ve gömleklerini makamda yırttım 20 tane falan. Ve kendim bunu görünce naptın sen deyip bana beddua etti -Allah belanı versin- ve hakkımı haram ediyorum özür dilemezsen hakkım haram olsun dedi ben de etmiyorum dedim. O zaman biletini erkene alıp git dedi. Cidden bu yaptığın çoj yanlış dedi. Ben defalarca bunları giyme başka giy dedikçe sanki inat eder gibi bunları giymesi sinirimi bozuyordu.
Sizce ben ne yapıyorum ne yapmalıyım? Kafam çok karışık

Ogrenci adamin kiyafetlerini mi kestin
yazik sana ya hic ailenden terbiye gormedin mi?
Kimsin sen ve senin istedigin kaliba girmiyor diye bu ne hirs
Gercekten kimsin sen ne hakkin var boyle bir seye

Sevmediğin kişiyi sevebileceğin hale getirmek için uğraşmışsın kendince. Sevsen kilosu giyim tarzı böylesine batmazdı sana. Yaptığın çok çok yanlış, şiddetin bir tür dışa vurumu, bir gözü dönmüşlük hali bence. Hiç normal değil.
Son yazdığın msjda ayrılmak için yaptım yazmışsın çok tuhaf böyle bir aksiyona gerek var mıydı? Açıkça sevmediğini söylesene.

Merhaba kk üyeleri. Size dün yaşadığım bir olayı anlatacağım. Ben artık kendimi tanıyamıyorum cidden bunu yapacağımı düşünmezdim. dolduruldum mu bilmiyorum. Ben nişanlıma eski zamanlarda bir iki kıyafet hediye almıştım. Birini bir kere giydi diğerini hiç giymedi. İkisinin de dar geldiğini söyledi. Ben de tamam kilo verince gidersin dedim. Tabi aradan 3-4 yıl geçtii kıyafetler hala dolabında dıruyor ve göbeğim çıktığı için yakışmıyor falan dedi. E 4 yıldır kilo vermedin mi dedim. Bi ara verdim yine aldım dedi. Bu arada çok değişik bi vücut yapısı var verince bata bi veriyor kısa sürede alınca da tekrar alıyor kısa sürede. Ben sağlığı için ona kilo vermesi gerektiğini söyledim. O ise yanına yakışmıyorum dimi diyordu. Daha önce bu tarz bir konuşma geçmişti. Bazı insanlar erkek arkadaşımın kilolu olduğunu ve yanıma yakışmadığını ima ediyorlardı ki açık açık diyenler de oldu. Aslında evet kilolu biri ama ben kalbini sevdim bırakamadım onu. Bana olan sevgisi beni ona çok bağlamıştı. İlişkinin başlarında fazla kilolarından ötürü biraz soğuktum. Ama bana olan sevgisi önüne geçiyordu ve ben bu şekilde 4-5 yıl boyunca o kişiyle sevgili kaldım. Ben geçen yıl okulumu bitirdim. O staj yaptığı için dönemi uzamıştı. Ben artık 5 yıl sonunda ciddi birşeyler olsun istedim. Ama nedense hep onda bir kusur aradım evet sevdim ama nedense bir yandan da hatalarını arsştırıyordum -bu arada daha önce bana karşı aldatma vs hiçbir hatası olmadı- yanındayken telefonunu alıp kurcalıyordum mesela. Bişey bulamayınca erkek arkadaşlarıyla neden küfürlü yazıştın diye trip atıyordum bundan kavga çıkıyordu. Yani 5 yıl içinde olan kavgaları duysanız bunun için de mi kavga ettin dersiniz. Ha bu arada hatamın farkındayım bunun için Psikiyatra da gittim düz ekmek için. Ama nedense ilaçlar bir işe yaramadı uyutmaktan başka. Yani anlık unutmaktı belki de. Ben de düşünmeye başladım acaba sevmiyor muyum? Neden her şeyinde bir kusur arıyorum. Neden onu mükemmel yapmaya çalışıyorum diye sürekli sorular sordum. İşte sakalını şöyle kes zayıfla aşkım falan diye değiştirmeye çalıştım doğru. Spora yazıldı. Ama 1-2 ay sonra bırakıyor. Neyse işte biz fındık kabuğunu doldurmayan şeyler yüzünden çok defa kavga ettik ben aldığımı giymedi diye resmen kavga ettim onunla.

Gelelim başlıkta belirtmiş olduğum yazıya. Dün ben yanına gittiğimde bana sabah kahvaltı hazırlamıştı sonra kahve yapar msn dedim içelim. O kahve hazırlarken ben dolabındaki siyah lacivert tişört ve gömleklerini makamda yırttım 20 tane falan. Ve kendim bunu görünce naptın sen deyip bana beddua etti -Allah belanı versin- ve hakkımı haram ediyorum özür dilemezsen hakkım haram olsun dedi ben de etmiyorum dedim. O zaman biletini erkene alıp git dedi. Cidden bu yaptığın çoj yanlış dedi. Ben defalarca bunları giyme başka giy dedikçe sanki inat eder gibi bunları giymesi sinirimi bozuyordu.
Canım sen etraftaki insanların laflarını çok takıyormuşsun gibi geldi bana herkesi olduğu gibi sevmelisin kimse sana zorla onunla birlikte ol demiyor ha öneri de bulunursun o ayrı mesele.. ilk Zamanlar eşimin zevkini tam bilmediğim için aldığım kıyafetleri pek giymezdi ayıp olmasın diye giyerdi 1 defa da olsa. Aldığım aksesuarları takmıyor çünkü sevmiyor bende tavır yapıyorum bazen ama hiç atmadım yani sonuçta takmasa bile güzelce saklar.Hadi tamam tavır yapılır da Adamın kıyafetlerini kesmek nedir ya..ayrıca daha şimdiden böyle ise ilerde naparsınız hayal edemedim ben kusura Bakmayın da..

Sen normal değilsin kimseyi himayen altına alıp bu denlı karışmaya hakkın yok senın bu davranışların hastalık :KK57:

Tövbeler olsun.

Yapmadım ama o yapsa ben de biletini erkene al git derdim.
Normal bir şey değil yaptığınız. Artık 3-4 yaşındaki çocuğa bile istemediği bişeyi giydiremiyorsunuz. Beğenmiyorsanız ayrılırsınız.

Ayrıca sevgilinizden daha güzel olmanız, onun için bir lütufmuş gibi davranmanızı normalleştirmez. Sizi Ondan üstün kılmaz.

Tam tersi seven insan sevdiğinin kusurlarını görmezden gelir bence.Siz olmayan kusurlar çıkarıyormuşsunuz.Üstüne kıyafetlerini durduk yerde kesmişsiniz.Sağlığı için,onu ve onun dış görünüşünü düşündüğünüz için spor yapmasını istemeniz çok normal ama bu kadarı abartı gibi.

Ben cocuga uzuldum, kimyasini bozulmustur boyle biriyle. Neyse cocugun verilmis sadakasi varmis ki bitmis. Yani umarim bitmistir bu iliski.

Ben eşimin kıyafetlerini kessem yada eşim benimkileri ciddi olay çıkar evde.
Beğenip para verip aldığım şeyi giyerim,varsa bir problemi usulünce söylesin,mantıklıysa onada amenna diyebilirim ama alıp 20 parça giysimi paramparça etse,akıl sağlığından şüphe ederim.
Aynı şekilde bende hepsi elimden geçriği için,eskiyen parçalarını söylerim bunu giyme artık bak şurası şöyle olmuş,kıyafetini aşağı çeker,kötü görünür derim,çok sevdiği birşeyse yerine yenisini alır,öyle atarım atacaksam.
Ayrıca bakın 5 yaşındaki kızım bile bozuluyor ona sormadan oyuncaklarını verecek olursam,onunla konuşup anlatıyorum bak bununla oynamıyorsun,ihtiyacı olan bir kardeşe verelim mi diye tamam derse veriyorum,hayır derse asla vermem.
Ciddi anlamda hatalısınız.
Kiloluymuş zaten her istediğini giyemiyordur,her markadan gönlünce alamıyordur,olanlarla idare ediyordur. Sizde şimdi böyle yaparak çok yanlış yapmışsınız. Belkide çok zor durumda bıraktınız maddi anlamda.
Herşeyi kenara bırakıp soruyorum,tam tersi olsaydı ne hissederdiniz? Giysileri kesen sevgiliniz olsaydı yani. Bunu oturup bir düşünün derim.

Ben aslında ayrılmak için yaptım bunu. Normal şartlarda bırakmıyordu düzgüncr söyleyince

böyle mi ayrılınır? ne hediye seçmeyi ne ayrılmayı becerebilmişsiniz.
şımarıksınız.
4 küsur yıllık sevgilinmiş, hiç mi hatır gönül saymadınız?
gerçekten sevgilin terbiyeli insanmış, umarım ayrılmışsınızdır.

Adam kilolu diye komplekse girmis, kendini sizden asagi gormus. Adamin bu hallerinden dolayi sizde kendinizi bulunmaz hint kumasi sanip simardikca simarmissiniz. Bunca zaman adami begenmeyip ayrilmama sebebinizde buymus zaten :)) Egonuzu şişiriyordu cunku, kilolu oldugu icin ozguvensiz bu yuzden yaptiginiz hareketlere, anlamsiz işlere gerektigi gibi tepki vermiyor.
Sizde meydani bos bulmuş at kosturuyorsunuz iste. Psikologa gitmenize gerek yoktu bununicin

Dolabınızı açıp sizin kıyafetlerinizi yırtsa hoşunuza gider mi ? Şimdi yorumları okudum ayrılalım demek çok zor olmasa gerek

Ben hasta bi kadın gördüm. Acilen tedavi olmalısın. Ne hakla adamın giysilerini kesip biçersin. Dua et o sinirle adam sana dalmamış.

Back