Esinizin veya sevgilinizin eski kz arkadas forumda olsa

a aaaaaaa şok olurdum sanırım ilk başta.sonra arada takip eder konulara yazdığı yorumlara bakardım,açtğı konulara.bakardım yani doğruyu söylemek gerekirse...takip ederdim yaaa:))))))))

Son düzenleme:
eskiye ragbet olsa bit pazarına nur yağardı değeri olsaydıo eşimin yanında ben değil onlardan biri olurdu heralde

merak ederim konuşurum nasıl biriymiş diye ama öyle bir kıskançlığım olacağını sanmıyorum . hatta kız iyiyse sevinirim derim ne gözel kocişim hep iyi insanlarla karşılaşmış :))

Eski adı üstünde...
Beni ilgilendirmez...
Ama kadınız işte, illa gıcıklık yapasımız tutabilir.
Aşkımla mutluluğumuzu gözüne gözüne sokardım sulanmaya filan kalkarsa şayet

parası neyse veririm gel al şunu başımdan..
kurban olayım kurtar beni...
derim

Bu forumda olduğunu biliyorum :) yazdıklarını okudum vs ....Gerçi o şu anda buraya takılmıyor..

Herkes kendi hayatını çizmiş :))

aklıma bu karikatür geldi

beni hiiç ırgalamazdı ister kocamın ister sevgilimin eski sevgilisi olsun.
sonuçta o da insan..hatta belki de iyi bi insan.
Sizin başka insanların kocasının eski sevgilisi olmanız nasıl kalitenizi düşürmüyosa o kadınların da benim kocamın eski sevgilisi olması kalitesini düşürmez..
karikatürdeki gibi..
dünyadaki herkes birinin eski çıktığıdır,herkes...

Son düzenleyen: Moderatör:
ıyyyy töbe töbee düşüncesi bile kötü haahahah düşünsenizeee arkads fln olmuşum buradaa haberimm yok kikikikik allah korusunn

Bence kesinlikle erkek üye vardır. Dikkat çekmemek için en alakasız konularda yazı yazıp sizi arkadaş olarak eklemiş dahi olabilir. Amacı kız arkadaş edinmek olabilir. Ama bu zayıf bir ihtimal. Bir sürü arkadaşlık sitesi var. Erkek olup üye olan kız arkadaşı/eşi nin paylaşımlarını takip etmek olabilir. Bazen düşünmek lazım uzun zamandır forumda yorumunuz yok. Biri çıkıyor her gün profil sayfanızda sizi en çok ziyaret profil. Olamaz mı? Hayat bir bulmaca gibidir. Eğer hayatınızda size yakınsa yada yakınlaşmak istiyorsa kesinlikle bir açık verecektir.
Sevgi anlaşmak değildir sebepsizce sevilir.
Bazen küçük bir an için ömür bile verilir der ya şarkı.
Zeki ve akıllı biri bu durumu çözer kanaatindeyim arkadaşlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…