Esinizin veya sevgilinizin eski kz arkadas forumda olsa

hım olabilir ama artık evlenmişsiniz işi gucu mu yok takip ediyor hasta tipler var boyle :S

eski işte adı üstünde , ne diye kendimi üzüp yorayım.
Yolu, bahtı açık olsun.

ya ben mi çok safım ya,
erkek arkadaşımın eski kız arkadaşından nefret etmiyorum, en ufak kötü hissim yok bilakis saygı duyuyorum.
bu forumda karşılaşsak konuşmak istemezdim açıkcası çünkü çok özel şeyler yazıyorum. ilişkime zarar verebilir.
ama dışarıda karşılaşırsam selamlaşırım, konuşurum.

valla olabilir bizimkininde. işallah burdadır da karşıma çıkar nihahhahha

Şuuursuzca dalarım-tatlicadiarzu-

ne umrumda nede başka şeyimde olurzemuszemus

var ama kim olduunu bilmiyorum.

çokta mrk etmiyorum...

arkadasim ne guzel yazmissin helal sana aynen katiliyorum.:dilcikar::jeyyar:

Buraya girecek kadar seçkin biri değil şakkıdı ama olurda bilirsem burda olduğunu umrumda olmaz kötükedihüso sırnaşık şey dermişimmm

eşimin eski sevgililerinden biri buradaysa eğer onunla karşılaşmak istemezdim sanırım
ben çok kıskancım, böyle bir şey için amaaaan boşver diyemezdim
bana tedavi şart

umursamazdım diyemicem çünkü biliyorum huyumu merak eder en azından msjlarına yazdığı konulara bakardım.. sevgilimle ilgili bişeyler yazmışmı.. yeni bi ilişkisi varmı merak ederdim..

bende takip ederdim.. bişi dese de sataşsam diye bakardım :jeyyar:

geyik yapardım bol bol dermişim-tatlicadiarzu-

yoksam eksi rep manyağı mı yapardım kızı :1shok::roflol:

bişi yapmazdım ama arada girer yazdıklarına bakardım :jeyyar:

waşşşş :umursamaz:konuya bak ..hemen arkadaşlık teklifi yolardım...tabiki şaka satrapim gibi eksi rep manyaaa yapardım oniii:hulya::hulya:

benim öyle bi derdim yok cünkü aşkımın benden başka kimse olmadı. bağladım çocuğu kör düğümünen olumunekankayizsmile

hani benden önce biri olsaydı ve bu forumda olsaydı kafaya takardım kesin. Allah'tan öyle bişii yok.

Kötü davranmazdım,yıllar geçmiş,o da eşimde kendince seçimler yapmış,eşimin eski flörtlerinden sohbet ettiklerimde oldua.s
Siteye üye olduğunu fark edersem Merhaba der,konuşurum ne olacak,hem belkide siteye üye olanlar arasında flörtlerinden biri vardır bilmiyorumyerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…