• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esinizin veya sevgilinizin eski kz arkadas forumda olsa

arkadaş olur geçmiş sırlarını öğrenmek isterim.

gerçi kız kısmısı az hin oluyor nişanlımın eski kız arkadaşı ile biz arkadaşmışız, ben çıkmaya başlayınca öğrendim. kızla çok samimi değildik ama aynı takımda oynuyorduk. arkasından şerefsiz falan demişti nişanlım için, ben de o senin için hiç böyle şeyler söylemiyor bence ayıp ediyorsun demiştim. O 2 ay çıkmış. Biz 4 seneyi devirdik.

Şİmdi bakıyorum da gerçekten ayıp etmiş kız:)) Yani arkasından kötü konuşanla değil de hani çıkmış ciddi sonra ayrılmış ama kin gütmemiş, böyle kız arkadaşı olduysa çaktırmadan laf alırdım:))

zafer benmdir:D:D
umursamaz gibi görünürüm ama açıkcası hangi konuya ne yazmış ne demiş merak eder takip de ederim çaktırmadan:D:Dlülülülülülükötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso

yakınlaşır kk buluşmasında döverdimaklinialirimsmile
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bende merak ederdım açıkcası benım çokk ağrılı donemlerım oldu eşimin eskı kız arkadsıyla benden once esım onunla çıkmış sonra bız çıkmaya başalayınca kız bunu kabullenmedı ee tabı evlenıncede kafayı resmen benle bozdu ben saçımın rengını açıyorum oda açıyo ben sıyaha boyuyorum oda boyuyo sempatiksalakcinni ortak bır suru arakdsımız var heryerde eşimle severek ayrıldıklarının soyluyo sırf bız evde kavga edelım dıye allahtan ben esımden 4 yıllık evlılıgımızde bışey gormedım ıkıncı çocuguma hamıleyım ama kız hala ayn ıyerde takılı kalmış facede bıle 30 tane ortak arkadsımız var bıde burda gormeye dayanamazdım herhalde bu kadarı agır olurdu :bbo::bbo:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bende merak ederdım açıkcası benım çokk ağrılı donemlerım oldu eşimin eskı kız arkadsıyla benden once esım onunla çıkmış sonra bız çıkmaya başalayınca kız bunu kabullenmedı ee tabı evlenıncede kafayı resmen benle bozdu ben saçımın rengını açıyorum oda açıyo ben sıyaha boyuyorum oda boyuyo sempatiksalakcinni ortak bır suru arakdsımız var heryerde eşimle severek ayrıldıklarının soyluyo sırf bız evde kavga edelım dıye allahtan ben esımden 4 yıllık evlılıgımızde bışey gormedım ıkıncı çocuguma hamıleyım ama kız hala ayn ıyerde takılı kalmış facede bıle 30 tane ortak arkadsımız var bıde burda gormeye dayanamazdım herhalde bu kadarı agır olurdu :bbo::bbo:

o zaman sizin her gününüz olaylı geçiyodurr:1:

ne güzel işteesempatiksalakcinni
hayata da renk lazımm deilmii:icecream:

Sevgili (ama sevgilisizz) Zehra;
Canımın canını zamanında çook üzmüşsünn!
E tabi o da teselliyi bende buldu galiba;)
Şimdi benden başkasını düşünmek gibi bi niyeti hhiiiçç yokmuş!:nazar:
Teşekkürler tatlımm, sen derdine yanmaya devam ettnaniknanik

Eğer burada olduğunu bilsem muhattap olmam hiç, nasılsa eski sevgilisini kapmışım, evlenmişim :dance::dance::dance::teytey:

Benimde arada düşündüğüm şeydi.. Ama şimdi eski sevgilisi burdamıdır ki diye düşünecek bi sevgilim yok kaydirigubbakcemile3

Ay hiç sormayın benimde aklıma geldi hatta avatar resmime sevgilimin resmini koyacaktım,aman eski sevgilisi falan görür dedim kaldırdım bizimkinin geçmişi kabarık Antalyaya kadar uzanmış mübarek heran her yerde olablir kaydirigubbakcemile3

Yaa bende arada düşünüyodum bunu,burda mıdır diye,yalnız değilmişim :roflol:

Ne yapıcam hiçbişi yapmazdım,da bir yere yorum yapsa mesela ''aaa bakim ne yazmış diye dikkatimi çekerdi'' .

umrumda bile olmazdı...
zira o hala geçerli olsaydı adı eski olmazdı...

ahahha cevaplar çok iyi ya çok güldüm süper bi başlık açmışsınız bazı arkadaşlara hayran kaldım kaydirigubbakcemile3

Back