• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esinizin veya sevgilinizin eski kz arkadas forumda olsa

ay bende hep dusunuyorum yaa keske olsa öyle bişi söyleyecegim neler var nelerkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3aklinialirimsmile

:jeyyar: benim merak ettiğim konularda hep konuyu açan hatundan geliyor hep aklıma gelmiştir rastlasaydım güzel şeyler düşünürdüm onun için ... :jeyyar: :jeyyar:

benimleyken olmasında benden önceki, önceki işte umursamıyorum...

bencede şampiyon belli ikincisi kim:D ama işte aklımın bi köşesinde de kalırdı neler yazıo die bakardım

kesin o benim peşime düşüp,yakın markajına alırdı ,tıpkı reelde ki gibi...kaydirigubbakcemile3

ya takmamak lazım aslında herkes yoluna diye düşünebilirdim ama yok yaaaa benim midem bulanırdı eğer eski sevgilisiyle yazıştığımı öğrendiysem ığğ falan derdim ne bilim iyi bbişey değil yaaa

dıdısınınnn dıdısııııı hesabııı kim nerden bilcekk kii yahuuu sempatiksalakcinni

ben öğrensem tesadüfen didikerlerdim heralde kızı beni tanıdığına pişman olurdu kıskancım biraz geçmişini öğrenmek istemezdim........eşimde aynı fikirde asla sormaz geşmişi...

Benimde çoğu zaman aklıma gelir. . .Ben konuşmam sanırım kaydirigubbakcemile2

"eskiye rağbet olsa, bir pazarına nur yağardı" der hiiiç takmam :lepi:

Back