Eşinizin telefonunu karıştırır mısınız ?

Cok dogru ama yine de çoluk çocuk icin insan çabalıyor
Yani bilmiyorum. Sizinki aldatma olmamış ama yeltenmiş gibi. Nerden bakarsan zor elle tutulur bir yanı yok maalesef. Bari pişman mı ne bileyim sözle fiille affettirmeye çalışıyor mu kendini

Söyledikleriniz karıştırma olmuyor zaten. Kasıtlı ve bilinçli bir şekilde yapılan ayıp arala çalışması karıştırmadır
İlk sayfalardaki yorumları okuyunca bu da karıştırmak diye düşündüm

Aklıma yakın bir arkadaşım geldi. 7-8 yıllık sevgilisi birkaç yıldır kendisini başka birisiyle aldatıyormuş. Arkadaşım, sevgilisinin telefonundan online işlemler şifresi almış. Öylesine o tuvalete gittiğinde almıştım demişti yanlış hatırlamıyorsam. Sonra online işlemlerde hat dökümüne bakıyor. Sevgilisi arkadaşımla konuşup kapattıktan sonra diğer kızı arıyormuş. Bir haftasonu arkadaşımla bir haftasonu diğer kızla görüşüyormuş. Kızda kendisini istemeye gelecekler diye biliyor, arkadaşım da. Hayatımda böyle profesyonel aldatan birini görmemiştim, duymamıştım. Arkadaşım o gün hat dökümüne bakmasaydı yine bir şekilde önüne çıkardı bu konu, mutlaka öğrenirdi. Sonunu bağlayamadım bu kadardı olay

Canım her istediği zaman karıştırırim.İkimizinde teli zaten ortadadır.Bazen şarjı olmaz o benim telden takılır bazen ben onun telden.Ekran şifresi hatta uygulamadan banka şifrelerinizi değiştirdiğimiz zaman birbirimize haber veririz.Ben her şeyi şeffaf isterim öyle de alıştırip düzen kurdum galiba

KK paranoyak yaptı bizi :)
Aynısını ben de yaptım hem kendime hem eşime, benim çok eski mesajlar geldi, eşimin gelmedi,

Karıştırmak gizli olur siz aleni yapıyorsunuz

KK paranoyak yaptı bizi :)
Aynısını ben de yaptım hem kendime hem eşime, benim çok eski mesajlar geldi, eşimin gelmedi,
Aa İngilizce'ye çevirince mi oldu ben de yaptım olmadı aynıları duruyor hatta eşimde olmayınca kendime denedim

Eşinizin gelmediğine göre sizi aldatmıyor

Aynen nedense şeytan durter o da boş çıkmaz 6. His diyelim buna

sonra napmış arkadaşın çocuğa? foyasını ortaya dökmüş mü? çok heyecanlı yerinde bıraktın

sonra napmış arkadaşın çocuğa? foyasını ortaya dökmüş mü? çok heyecanlı yerinde bıraktın
Terk etti, çocuk karşısına çıkıp özür dilediğinde Tokat atmış insanların içinde. Bir daha o çocukla görüşmedi. Çocuk galiba diğer kızla nişanlandı, sosyal medyada öyle görmüştü arkadaşım

Yapan bir şekilde yapıyor.bir arkadaşım 5yil boyunca aldatilmis. adamın telefonu ortadaymis, ilgi, sevgi cinsellik ,gezme tozma, işten eve evden işe ,gece gezmesi yok aniden gelen arama , mesaj yok, hiç bir sıkıntı yok normal hayat devam ediyor. Sosyal medyada fotoğraflar, whatsapta evlilik tarihi fotoğraf herşey var. Ta ki 5yilin sonunda diğer kadın arkadaşıma mesaj atıp delilleri gönderene kadar. Arkadaşım; "o kadar profesyonel aldattı ki tebrik edesim geldi." dedi boşandı tabi o ayrı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…