Karıştırmam. İçime şüphe düşse dahi yapmam. Zaten aldatılıyorsam bir şekilde çıkar karşıma ama kendime de karşımdakine de bu hakareti yapmam.Burda ki konuları okurken içim şiştiinsanlar durduk yere mi eşinin telefonunu kurcalıyor yoksa güven problemi yaşayıp mı böyle şeyler yapıyorlar.
Bana gelecek olursak ben kurcalamıyorum açıkçası doğru da bulmuyorum.Bişey olursa zaten karşıma çıkar düşüncesindeyim. Peki siz ?
Burda ki konuları okurken içim şiştiinsanlar durduk yere mi eşinin telefonunu kurcalıyor yoksa güven problemi yaşayıp mı böyle şeyler yapıyorlar.
Bana gelecek olursak ben kurcalamıyorum açıkçası doğru da bulmuyorum.Bişey olursa zaten karşıma çıkar düşüncesindeyim. Peki siz ?
Bariz şüphe varsa elbet bakılmalı bakılır zaten. Ama size üzüldüm. Nasıl oldu olay anlatmak isterseniz yanidurduk yere tabiki karıştırılmaz karıştırılmamalı. ama eşiniz, sevgiliniz eğer telefonunu daha yapmadığı şekilde saklamaya başladıysa, kafede otururken ters çevirmeye başladıysa şüphelenirim ve şüphelendim. yakaladım da. göz göre göre niye aldatılayım. he karşıma çıkma olayı belki 5 ay belki 1 sene sonra çıkacak. ya o sırada hamile kalırsam ne olacak. detaylı düşünmek lazım. karşıma çıkmasını beklemektense uygulamaya geçerim.
Bende böyle düşünüyorum sanırımbunu nasıl tipler yapıyor biliyormusunuz,geçen gün parkta bir çift çocuklarını oynatıyorlardı,hoş bir kadın geldi çocuğuyla parka,diğer kadın ateş basmış gibi saniyesinde kocasını çekiştiriyor hadi gidelim diye yerinde duramadı çocuklar ağlıyor fln çocukları çekiştiriyor 1 dk içinde arabaya doluşup gittilero kadınla konuşacak olsaydım derdimki, özgüven çok önemli kendinize güvenin,yalnız kalmaktan o kadarda korkmayın,dünyada sizi beğenebilecek tek erkek o değil, o olmazsa yalnızlıktan ölmezsiniz bir erkeğe bu kadar bağımlı yaşamayın,aldatıyorsa yada niyetleniyorsa bu dünyanım sonu demek değil bırakın gitsin,telefon kurcalamayla açık aramayla ömrünüzü tüketmeyin,hafiyelik yapıp seviyenizi düşürmeyin, yapanlar yanlış yapıyor siz doğru olanı yapıyorsunuz...
Tabii bu doğal olan zaten. Ama ne bileyim ıncığına cıncığına kadar bakmak bana atıp aramak gibi geliyor dediğiniz gibi yani.Kurcalamak bir şey bulma umudu ile bakmak kontrol altında tutmaya çalışmak farklı bir şey ve güvensizlik sonucu ortaya çıkar ilişkiyi de yıpratır zaten.
Ama bakmak yani bir şey gizleniyor diye değil öyle genel olarak bakmak bence normal ben bakıyorum o da benimkine bakar. Şifremiz yoktur telefonlarımız daima ortadadir. Yani amaç önemli. Bazen benim tel içerde şarjda olur insta ya eşimden girer bakarım misal ben sakınca görmüyorum bunda.
Tabi o bir takıntı oluyor artık ve hoş bir durum değilTabii bu doğal olan zaten. Ama ne bileyim ıncığına cıncığına kadar bakmak bana atıp aramak gibi geliyor dediğiniz gibi yani.
Ben durduk yerde hiç kurcalamadım 4 yıl içinde. Sadece iki kez, nokta atışı bildiğim bir şeyden emin olmak için açıp tek bir yere baktım ve haklı çıktımBurda ki konuları okurken içim şiştiinsanlar durduk yere mi eşinin telefonunu kurcalıyor yoksa güven problemi yaşayıp mı böyle şeyler yapıyorlar.
Ay bir tane daha benden13 yıllık evliliğimizde iki elin parmaklarını geçmez telefonuna ne var diye bakmışlığım ama burayı okuya okuya bu sabah kurcaladımhatta instagramı İngilizce'ye çevirip Türkçeye çevirdim hiçbir mesaj gelmedi kim demişti bakayım burada kendi telefonuma da yaptım olmadı
Ya her zaman söylerim gerçekten kadın hisseder. Yani ben hissettiğimi düşünüyorum.Ben durduk yerde hiç kurcalamadım 4 yıl içinde. Sadece iki kez, nokta atışı bildiğim bir şeyden emin olmak için açıp tek bir yere baktım ve haklı çıktımBir şey olursa gerçekten de karşınıza çıkıyor, kalbi temiz tutmakta fayda var.
Bakınca çıktı mı bişeyİçime şüphe düşüren durum varsa bakarım şeytan dürter bak bi derse bakarım ama arkadaş konuşmalarına vs değil aldatma ihtimali var mı bunu ortaya çıkaracak yerlere bakarım. Ha ama en son ne zaman baktın derseniz 2 sene olmuştur telefonu da elime sık sık geçer ama kurcalama ihtiyacı duymadım. Ama dediğim gibi duyarsam bakarım
Ben de aynı düşüncedeyim telefona hiç gerek yok ön sezgilerimiz bile çok kuvvetli zaten öyle bir hissiyat olunca ilahi adalet elbet karşımıza çıkacaktırBurda ki konuları okurken içim şiştiinsanlar durduk yere mi eşinin telefonunu kurcalıyor yoksa güven problemi yaşayıp mı böyle şeyler yapıyorlar.
Kesinlikle, bir durum varsa nefes alıp vermesinden bile anlarsınız eğer eş kişisi ekstra bir sinsi değilse bence de.Ya her zaman söylerim gerçekten kadın hisseder. Yani ben hissettiğimi düşünüyorum.
Ay ben bakıyorum ama güvenmediğim için değil x ürününü kaça aldık şimdiki fiyatı ne kadar diye karşılaştırmak içinBir konu okudum eşinin Trendyol hesabına bi bakayım demiş. Sittinsene düşünsem Trendyol hesabına bakmak aklıma gelmez
Asla ikimizin tlf da ortadadir karistirma huyumuzda yoktur.Burda ki konuları okurken içim şiştiinsanlar durduk yere mi eşinin telefonunu kurcalıyor yoksa güven problemi yaşayıp mı böyle şeyler yapıyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?