Eşinizin telefonunu karıştırır mısınız ?

Karıştırmam. İçime şüphe düşse dahi yapmam. Zaten aldatılıyorsam bir şekilde çıkar karşıma ama kendime de karşımdakine de bu hakareti yapmam.

İkimizde karıştırmayız telefonları
Kaza bela bir durum olursa diye şifrelerimizi biliriz
Hoş bulmadığım bir davranış telefon karıştırmak şahsi eşyalar için de fikrim bu birbirimizin çantasını, cüzdanını, cebini vs.. karıştırmayız

Kurcalamak bir şey bulma umudu ile bakmak kontrol altında tutmaya çalışmak farklı bir şey ve güvensizlik sonucu ortaya çıkar ilişkiyi de yıpratır zaten.
Ama bakmak yani bir şey gizleniyor diye değil öyle genel olarak bakmak bence normal ben bakıyorum o da benimkine bakar. Şifremiz yoktur telefonlarımız daima ortadadir. Yani amaç önemli. Bazen benim tel içerde şarjda olur insta ya eşimden girer bakarım misal ben sakınca görmüyorum bunda.

Bariz şüphe varsa elbet bakılmalı bakılır zaten. Ama size üzüldüm. Nasıl oldu olay anlatmak isterseniz yani

Bende böyle düşünüyorum sanırım

Tabii bu doğal olan zaten. Ama ne bileyim ıncığına cıncığına kadar bakmak bana atıp aramak gibi geliyor dediğiniz gibi yani.

Karıştırmam eşiminde telefonumu karıştırmasını istemem açıkcası. Whatsappta falan kızlarla özel şeyler konuşuyoruz sonuçta. Ama eşim şifremi bilir bende onunkini bilirim

İçime şüphe düşüren durum varsa bakarım şeytan dürter bak bi derse bakarım ama arkadaş konuşmalarına vs değil aldatma ihtimali var mı bunu ortaya çıkaracak yerlere bakarım. Ha ama en son ne zaman baktın derseniz 2 sene olmuştur telefonu da elime sık sık geçer ama kurcalama ihtiyacı duymadım. Ama dediğim gibi duyarsam bakarım

Şüphelendiğim bir şey varsa karıştırırım. Bunun güvenle de alakası yok. Ayrıca şunu da ekleyeyim adam çok aptal değilse ve kadın telefonu karıştırmayla bir şeyler yakalıyorsa, olmasın telefonu karıştıran bir insan değildir gerçekten. Yoksa erkek önlemini alır ama dediğim gibi çok aptal değilse. O yüzden konularda söyleyen insanların sürekli karıştırdıklarını düşünmüyorum ben.

Ben durduk yerde hiç kurcalamadım 4 yıl içinde. Sadece iki kez, nokta atışı bildiğim bir şeyden emin olmak için açıp tek bir yere baktım ve haklı çıktım Bir şey olursa gerçekten de karşınıza çıkıyor, kalbi temiz tutmakta fayda var.

13 yıllık evliliğimizde iki elin parmaklarını geçmez telefonuna ne var diye bakmışlığım ama burayı okuya okuya bu sabah kurcaladımhatta instagramı İngilizce'ye çevirip Türkçeye çevirdim hiçbir mesaj gelmedi kim demişti bakayım burada kendi telefonuma da yaptım olmadı

3. Kisi olarak bakmak gerekirse tarafların arkadaşları için aşırı rahatsız edici bir durum. Ben telefonunu eşinin kurcaladığını bildiğim birine güvenip önemli bir mesaj atamam. Niye arkadaşımın kocası/karısı/sevgilisi sırrımı bilsin canım.

Ay bir tane daha benden burayı okudukça şüpheleniyor insan hatta bende yapayım dedim sonra Türkçeye çeviremem diye korktum sjsjsjsj

Ya her zaman söylerim gerçekten kadın hisseder. Yani ben hissettiğimi düşünüyorum.

Bakınca çıktı mı bişey

Ben de aynı düşüncedeyim telefona hiç gerek yok ön sezgilerimiz bile çok kuvvetli zaten öyle bir hissiyat olunca ilahi adalet elbet karşımıza çıkacaktır

Bir konu okudum eşinin Trendyol hesabına bi bakayım demiş. Sittinsene düşünsem Trendyol hesabına bakmak aklıma gelmez
Ay ben bakıyorum ama güvenmediğim için değil x ürününü kaça aldık şimdiki fiyatı ne kadar diye karşılaştırmak için sonra aldığım için seviniyorum iyi ki almışız diye

Asla ikimizin tlf da ortadadir karistirma huyumuzda yoktur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…