Saglik olsun :)Üzüldüm ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Saglik olsun :)Üzüldüm ya
Keşke sadece lafları olsa hep kendi annem yerine koymaya çalıştım o şekil yaklastim ama o beni insan yerine bile koymadi sürekli arkamdan konuştu yüzüme güldü öyle böyle bi oğlunu kıskanma değil ben yokken sürekli odamı karıştırmalar esimle beni uzaklastirmaya çalışmalar zaten kayın babam kaynanadan beter yok bi hamile senmisin niye miden bulaniyo yok bu haftada öyle olmaz böyle olur sürekli burnunu sokuyor sürekli artık çok yoruldum eşimin durumu var ayrı ev için ama onlar biz size ev alicaz dediler zorla eşimi ikna ettiler simdide ev alicaklari yok zaten onlardan gelicek hiç bişeye ihtiyacım yok şükür mesleğim var ve çalışsam esimle herseyin üstesinden geliriz eşim bile tek başına yeticek bi adam nasıl bu duruma geldikaanlamadım neyseki eşim beni anlıyor ve inanıyor tek tesellim bu
Dogum yapmadan once bi fikrim yoktu. dogum yaptim nasil bisey oldugunu gordum ve iyikide esim girmemis yanimda diyorum. yani kendinden geciyosun ne hallere giriyorsun. eşim beni oyle gorsun istemem ben açıkçası . Filmlerdeki gibi duygusal olmuyor malesef
Yani bu benim kendi fikrim. girmesini isteyen de olur elbette. ama ben ıkınırken falan beni görsün istemem. sezeryan ffala olacaksa girebilir belkiGerçekten mi ?
Cok tesekkurler.
Canim benim uzuldum durumuna. Gurbet elde bir de kayinvalide kaprisi cekiyorsun Allah sabır versin. Simdi bebegin de olacak eşine sart kos bence ev ayırma meselesini. Eger vicdanlı bir insansa sizin ve bebeginizin gelecegi icin uğraşacaktır. Tek yapman gereken esinin gerçeklerin farkina varmasini saglaman.
Şahsen ben istemezdim beni o halde acı çekerken ve perişan ve en önemlisi bn bile o halimle kendimi görmek istemezken sanırım eşimin beni ohalde görmesini hiç istemem sanırım ve etraftan bazı duyumlarıma göre bazı eşler doğumdan sonra ohalde gördüklerinden mi dir bilmem soğuyormuş ilişkidenDoğum yapacağım yakında...
Ben eşim'in benimle birlikte Doğum'a girmesini istemiyorum, ama "Kocan da Doğum'a girsin, nasıl acı çektiğini görsün, sana daha çok bağlanır" diyorlar...
Siz olsanız ne yapardınız ?
Yani eşiniz'in sizinle birlikte Doğum'a girmesini istermiydiniz ??
Terbiyesiz kadın aklınca oyunlar oynuyor. Eşin de taniyordur annesini bunlara mahal vermemesi lazim aslında yazık..Kaynanam iki yüzlü, onların yanında başka, benim yanımda bambaşka... O yüzden sadece DUA ediyorum
Ay sanki beni anlatiyo sun demek ki benim gibi insanlarda varmış sürekli agliyorum psikolojim bozuldu nasıl düştüm bunların içine severek evlendim ben zorlada evlenmedim ama nasıl kandi anlamadım @umut_kelebeqi
Ben isterim. Bu konuyu hic konuşmadık aslında eşimle ama onu taniyorum. Elbette seve seve girmek ister. Bence o zamanlarda bi kadının en büyük ihtiyacı eşi olur herhalde. Elini tutar,konusturur,rahatlatir. En önemlisi bebegimizin ilk anını beraber yaşarız.
Mesela?Doğrudur, ama aksi de olabilir ??
Şahsen ben istemezdim beni o halde acı çekerken ve perişan ve en önemlisi bn bile o halimle kendimi görmek istemezken sanırım eşimin beni ohalde görmesini hiç istemem sanırım ve etraftan bazı duyumlarıma göre bazı eşler doğumdan sonra ohalde gördüklerinden mi dir bilmem soğuyormuş ilişkiden
Ben de sizin gibi girmesini istemiyordum ama kendi ısrarıyla girdi.
İyi ki girmiş diyorum çünkü her konu açıldığında, bana olan hayranlığını ve doğum anıyla nasıl mücadele ettiğimi anlatıyor.
Bir mucizeden bahseder gibi gözleri parlıyor.
Sizin ne yaşadığınıza an be an tanık olması, bu açıdan güzel bir şeymiş, tavsiye ederim.
Mesela?