Eşiniz'in sizinle birlikte Doğum'a girmesini istermisiniz ?

bence bu kişilikle alakalı ya sizi öyle gördü diye bağlanmayadabilir. ama çocuk olunca aile olduğunuzu daha iyi anlayıp evine size bağlı olur inşallah.

Evimiz yok ne yazık ki, eşim böyle olduğundan hala Kaynanam ve Kayınpederim ile birlikte kalıyoruz. İnşallah bebeğimiz olunca, yuvamız da olur, kendi evimizde olur, inşallah eşim ben ve bebeğimiz "BİZ" oluruz...

Bilmem ki biraz da esle alakali bu soğuma işi ama eşin istemiyorsa zorlamamak lazım isterse girsin herkes kaldıramaz evet ama bilmiyorum ki hayırlısı @umut_kelebeqi

Bende birlik oturuyorum ve kayinvalidem tutturdu doğuma ben giricem diye anlaşmazlıklar oldu ve artık dayanamiyorum yani canım bişey istese pişirip o yiyo bana vermiyo salonun ortasında balık kızartmalar sürekli eşyaları firlatmalar bağırmalar dayanamadım anneme geldim ve evi ayirmadan gitmeyecegim şükür ki eşim benide ailesini de biliyo ve bu ay ayrı eve çıkıcaz gerçekten çok zor benide bebegimide istemiyo

Bende birlik oturuyorum ve kayinvalidem tutturdu doğuma ben giricem diye anlaşmazlıklar oldu ve artık dayanamiyorum yani canım bişey istese pişirip o yiyo bana vermiyo salonun ortasında balık kızartmalar sürekli eşyaları firlatmalar bağırmalar dayanamadım anneme geldim ve evi ayirmadan gitmeyecegim şükür ki eşim benide ailesini de biliyo ve bu ay ayrı eve çıkıcaz gerçekten çok zor benide bebegimide istemiyo

Ayy, seninki de gerçekten betermiş. Benim ki öyle yapmıyor. Ama lafları acayip can yakıyor. İnsam kaldıramıyor bazen, ve eşimi baskı altına alıyor zaten, ANNESİ. Ama bu yetmezmiş gibi beni de baskı altına almaya çalışıyor. İstediği birşey olmadığı zaman hemen kavgaya yönelmeye çalışıyor. Benim de annemler burda olsa, şart koyar onların yanına giderim. Ama yoklar. Ben gurbetçi gelinim. Ve yapabildiğim tek şey DUA etmek. ..

girsin tabi nolacak ,o dogurtmuyor sonuçtA
AMaKIYMET BILMEYLE BUNUN bi ilgisi yok onu deyim

Ben istemem , eşim de istemez ve girse bayılır zaten eminim benim acı çektiğimi görmeye dayanamıyor çünkü. Sezeryan olsa isterdim ama.

Not: hamile değilim , sağlıkla büyüt bebeğini inş

Keşke sadece lafları olsa hep kendi annem yerine koymaya çalıştım o şekil yaklastim ama o beni insan yerine bile koymadi sürekli arkamdan konuştu yüzüme güldü öyle böyle bi oğlunu kıskanma değil ben yokken sürekli odamı karıştırmalar esimle beni uzaklastirmaya çalışmalar zaten kayın babam kaynanadan beter yok bi hamile senmisin niye miden bulaniyo yok bu haftada öyle olmaz böyle olur sürekli burnunu sokuyor sürekli artık çok yoruldum eşimin durumu var ayrı ev için ama onlar biz size ev alicaz dediler zorla eşimi ikna ettiler simdide ev alicaklari yok zaten onlardan gelicek hiç bişeye ihtiyacım yok şükür mesleğim var ve çalışsam esimle herseyin üstesinden geliriz eşim bile tek başına yeticek bi adam nasıl bu duruma geldikaanlamadım neyseki eşim beni anlıyor ve inanıyor tek tesellim bu

(Sadece Istanbul ici)
Sevgili hamile arkadaslar merhabalar, uzun yillardir fotograf cekiyorum ve simdi dogum ve bebek fotografciligina giris yaptim.Bir kac hamile arkadasimin hic bir ucret talep etmeden dogumunu yada hamileligin son aylarini fotograflamak istiyorum.Cektigim butun fotograflari yuksek cozunurlulukte editlenmis olarak teslim edecegim.siz isterseniz album haline getirebilirsiniz.ilgilenenler bana mesaj yoluyla ulasabilir.

Keşke sadece lafları olsa hep kendi annem yerine koymaya çalıştım o şekil yaklastim ama o beni insan yerine bile koymadi sürekli arkamdan konuştu yüzüme güldü öyle böyle bi oğlunu kıskanma değil ben yokken sürekli odamı karıştırmalar esimle beni uzaklastirmaya çalışmalar zaten kayın babam kaynanadan beter yok bi hamile senmisin niye miden bulaniyo yok bu haftada öyle olmaz böyle olur sürekli burnunu sokuyor sürekli artık çok yoruldum eşimin durumu var ayrı ev için ama onlar biz size ev alicaz dediler zorla eşimi ikna ettiler simdide ev alicaklari yok zaten onlardan gelicek hiç bişeye ihtiyacım yok şükür mesleğim var ve çalışsam esimle herseyin üstesinden geliriz eşim bile tek başına yeticek bi adam nasıl bu duruma geldikaanlamadım neyseki eşim beni anlıyor ve inanıyor tek tesellim bu

Eşim beni anlamıyor, birşey söylesem annesine yetiştiriyor. Bu yüzden geçen hafta çok ağladım hatta konu bile açmıştım. Allah'tan Kayınpederim çok anlayışlı ve görgülü. "Sizin de ayrı eviniz olacak kızım, turşunuzu kuracak değilim ya" diyor. Ama Kaynanam çok fena. Kayınpederim'in yanında başka, o yokken başka. Kayınpederim'den çok korkar. O yüzden onun yanında birşey diyemiyor.

(Sadece Istanbul ici)
Sevgili hamile arkadaslar merhabalar, uzun yillardir fotograf cekiyorum ve simdi dogum ve bebek fotografciligina giris yaptim.Bir kac hamile arkadasimin hic bir ucret talep etmeden dogumunu yada hamileligin son aylarini fotograflamak istiyorum.Cektigim butun fotograflari yuksek cozunurlulukte editlenmis olarak teslim edecegim.siz isterseniz album haline getirebilirsiniz.ilgilenenler bana mesaj yoluyla ulasabilir.

Üzüldüm ya :KK43:

O zaman eşinle gurur duymalısın. Çok vefakar bi eşin var
Cok tesekkurler.
Canim benim uzuldum durumuna. Gurbet elde bir de kayinvalide kaprisi cekiyorsun Allah sabır versin. Simdi bebegin de olacak eşine sart kos bence ev ayırma meselesini. Eger vicdanlı bir insansa sizin ve bebeginizin gelecegi icin uğraşacaktır. Tek yapman gereken esinin gerçeklerin farkina varmasini saglaman.

Off çok zor seni en iyi ben anlarım bide şimdi bebek olucak umarım bian önce ayrı eve çıkarsınız eşin keşke destek olsaydı ama dua et Rabbim dualarımizi kabul etsin @umut_kelebeqi

X