Anket Esinizin/sevgilinizin (vs) ismini begeniyor musunuz?

Esinizin/sevgilinizin.... ismini begeniyormusunuz?

• Ankete Katılan
    318
Benim eşimin ismi Gökhan, ismini beğeniyorum ama anlamı; göklerim tanrısı :26: anlamı bakımından Kur'anda geçen bir isim vs olsa daha çok sevinirdim o ayrı :34: Tabii eşimi çok seviyorum :16:

aşkıma da ismine de bayılıyorum... 2adı var "Sina Gökhan" ikisi de ayrı güzel bence... Ben her ne kadar ismiyle değil de aşk sözcükleriyle seslensem de, seviyorum kocamın adını... :69:

herkes sevdiği isimden mi koca/sevgili bulmuş yahu :1: belki onu sevdiğiniz için ismi güzel geliyodur.
bi de çoğunluk çocuğuna koymayı düşündüğü isimde koca bulmuş, ilginç.. :51:
ben sevgilimin ismini isim olarak beğenmem. ama onu başka bi isimle de düşünemiyorum. hayatta çocuğuma koymazdım. yine de ismiyle seviyorum onu. pek güzel bi isim değil ama sevgilime yakışıyor :16::69:

hiç beğenmiyorum..tabii isimle sevdiğini bağdaştırıyorsun zamanla o ayrı fakat isim olarak sevmediğim bir isim...
ailesi yalnızca birbiriyle uysun diye ; ilk iki harfi aynı olan isimlerden bulmuşlar üç kardeşe de :1:
o nedenle bana tuhaf geliyor, annesi de karıştırıyor zaten bir başladı mı üç ismi de sayıyor doğruyu bulana kadar :1:

emre'm <3

bayılıyorum ona da adına da...

yani esasında evet mükemmel bi isim değil ama kötü de değil, ben sevyrm

sevmediğim isimlerdendi ama zamanla alıştım ee kendini seviyorumm ismini mi sevmiycem. ne gariptir hep sevmediğim isimli kişiler hayatımın aşkı oldu hayatta:D:D

ben de hem kendisine hem de isimlerine bayılıyorummm :69: iki ismi de çok güzel :69:

Mete Eren'im benimmmm :69:

benim eşimin ismi ABDULLAH ve isminide kendisi kadar çok seviyorum

İnşallah benimde eşimin adı Abdullah olucak:69:
Bende adını da, anlamını da, kendisini de çok seviyorum ama bazen adı çok uzun geliyor. İşte o zaman apo diyip dememekte kararsız kalıyorum. Apo tabirinden nedense pek hoşlanmam. Siz ne yapıyorsunuz bu durumda merak ettimm?:21:...

eşimin adı abdurrahman çok uzun geliyor diye apo diyor çevresi ilk önce demememe rağmen sonra çok uzun geldiği için ona selim ismini verdim...ağza daha güzel geldiği içinde silimo diyorum çok yakışıyor bu isim ona:51:

Back