Anket Esinizin/sevgilinizin (vs) ismini begeniyor musunuz?

Esinizin/sevgilinizin.... ismini begeniyormusunuz?

• Ankete Katılan
    318
bayılıyorum ısmıne valla son asker demek zaten hem askerde hemde son erkek evde:) cok sevıyorum ısmını cok guzel bence gercı ben askımın herseyıne hayranımm o ayrı :D

ben onun adını beğeniyorum ama pek duyulmamış bir isim.. geniş aile dizisisi sayesinde az da olsa duyuldu:90:

Evet cok begeniyorum. :69: Hatta hayatimda onun ismini tasiyan bir baska insan yok. Buda onu bir kat daha özel kiliyor benim icin. En özelim o benim zaten.​

Son düzenleme:
EWTTTT cengiz! moğol imparatorunun adı güçlü kuwetli bir karakter ismi we gerçektende öyle:94:

neden beğenmiyim ki onun bir parçası sonuçta ben onu sevdiysem her şeyiyle sevdimmmm oyyyy canım sevgilim benimmmmm :54::16::16:

beğendiğim isimlerden değil ama zamanla alıştım.
benim adımda ayrıca bi enteresan zaten.adımı kullanamadığım için Didem'i kullanıyorum.adımı da eşim koydu :27:

bende pek beğenmiyorum çok uzun adı eklemeler yapamıyorum ençokta ona sinir oluyorum...ikimizin ismide mutlulugu gülümsemeyi çagrıştırıyo soy adıda abimin adı ne karışık adı ..Bahtiyar Aydın özellikle askerde baya işine yaramış...adınıda doktor koymuş kendi adını sanki çok güzelmiş gibi...benimkide GÜL..

eşim iki isimli ikinci ismini kullanır ve beğenirim.ama ilk ismini kimseye söylemiyoruz:1::60:

Onu tanımadan önce sevmediğim bir ismi bile bana sevdirebilirdi. Varlığı her şeyi güzel kılacak kadar değerli nitekim.

Back