- 31 Ağustos 2007
- 155
- 3
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kocişimin cüzdanında benim resmim var sadcee..ne annesini nede babasının falan değil sadece benim benimm:Roflol: bende onun resmi yok ama resimlerde iğrenç çıkıyorum deyipte resim çekilmiyo zaten doğru düzgün:çok üzgünüm:
Eşimin cüzdanında benim resmim yok .. Aslında kimsenin resmi yok..Benim cüzdanımsa sürekli çanta ve cüzdan değiştirdiğimden oldukça karışık vaziyette..Ama en son kullandığım çantada sadece kendi resimlerim var, hatta biraz daha karıştırsam en alakasız insanların resmi bile çıkabilir jeyyar
eşimin cüzdanında anasının,babasının,kardeşinin resmi var bi benim yok:çok üzgünüm:
gerçi kendisi var zannediyor çünkü bi ara vesikalık resmim lazımdı ve evde kalmamıştı benim cüzdandakini al demişti:tomato:
neyse en yakın zamanda süslenip püslenip bi tane çektirecem ve en öne koyacama.s
benimki utanmasa kıyafetlerine de resmimi basıp öyle gezecek:)))) cüzdanında birsürü fotom var. ayrıca telefonunda ve pc de arka plan yapmış yastığında da ikimizin fotosunu baskı yaptırmıştık, ve odasının duvarında da adım kocaman yazıyor. cnm o benim yaa kıyamam :)))