benim eşim çok hesapsız arkadaşlar marketten iki parça bişey istediysem evde olsun olmasın poşet poşet doldurur getirir,sizin dediğiniz gibi cebinde para bulunsun diye aylık alacağı paranın hepsini verdim 10 günde harcadı hepsini,bu arada inanın benim masrafım nerdeyse sıfır,üstelik buna alışkın olmamama rağmen,bir kadının masrafını hesaba vurursan kıyafeti çeşit çeşit ayakkabısı kuaförü parfümü makyaj malzemesi içiyosa sigarası aslında o kadar çokki,bende bunlara harcarsam ne olacak diye düşünüyorum,arkasında güvendiği bi babası abiside yokki sıkışınca borç istesin,ben üniversitede bile babama yük olmayım diye çalışmak istediğimde annem olurmu öyle şey baban sen evlenene kadar seni okutup bakmak zorunda derdi evlendim hala babamdan sıkışınca para istiyorum,eşimde buraya gelen ailesinin bilet parasını bile verip gönderince canım sıkılıyo,yoksa bende isterimki bunları hiç düşünmeyim idare onda olsun ben ona şu lazım bu lazım deyim alsın istiyosa geriye 500 ytl kalsın o da hepsini harcasın ama olmuyo işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?