arkadaşlar bişeyi çok merak ediyorum ve fikrinize ihtiyacım var,benim eşim ayda 1600 civarında maaş alan bi memur,6 yıllık evliyiz ve evlendiğimiz günden beri düğün borcu eşya borcu derken(annesi babası hiçbişey yapmadı yada eşimin tabiriyle yapamadı)son üç yıldırda ev kredi borcu ödüyoruz yani evlendiğim günden beri hep biyerlere borcumuz oldu ve 7 yıl daha kredi borcumuz var,krediyi ödeyince elimize 1 milyar para kalıyo,ben bu çark dönsün ele güne rezil olmayalım diye max.tutumlu olmaya çalışıyorum asla lüzumsuz yere harcamıyorum hele bir bayan olarak kendim için çok cüzzi harcama yapıyorum,oysa bekarken böyle şeylerden hiç haberim olmazdı borç falan bilmezdim,çok lüks merakım yoktu ama yine beğendiğim bişeyi çok düşünmeden alırdım,eşimin tek zararlı alışkanlığı sigara,zaman zamanda evde içtiği bir iki bira vee bazen oynadığı idaaa vs.evcimen de bi eş aslında ama ayda 150-200 ytl yi bulan harcaması var özellikle sigarası yüzünden,ben şimdi ona haftalık 25 ytl veriyorum sadece kişisel harcaması için ama yetmiyo diyo ben dışarda kötü işler için harcama yapmıyom üstüme bişey almıyorum ama erkeksin işte o kadar harcamam olur diyo,bende asıl kadınların daha çok gideri olur sen bana bakıp her kadını böyle sanma biraz takdir et diyorum ama ne kadar takdir ediyo bilemiyorum,sorumluluğu ona versem tepetaklak oluyoruz sonra babamdan falan alıyorum biraz,sorumluluğu ben alıncada bu yük ağır geliyo,zaten oldukçada monoton herşey,merak ettiğim sizin eşinizin aylık masrafı ortalama ne kadar oluyo acaba eşime haksızlıkmı ediyorum eli çok açık bana istediğini al ihtiyacın varsa diyo ama neyle,çalıştığım kısa zamanlarda da aldığım paranın bi hayrını görmedik düzensizlikten,sizce nasıl bir yol izlemeliyim bana fikir verin lütfen!!!!!!!!!