Ahahah hayır ya baştan bu şekilde olsa zaten biterdi. Mantığı ve zekası çekti ama sonra salak çıktı. Salak demek de istemiyorum ama bunun adı gerçekten salaklık yani. Tanımlayabileceğim başka bir kelimem yokBu okuz adamda seni çeken şey nedir Allah aşkına nefes alması mı her yeri fiyasko bi insan müsveddesi var karşında
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Eşinizin ailesiyle aynı evde yaşar mısınız hemde eşiniz yokken?
- Konu Sahibi regrules
- Başlangıç Tarihi
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 4 Kasım 2022
- 2.435
- 3.843
- 53
- 30
Evlenmedin yani dimi. Ohhh çok şükür Allahım. Keşke herkes senin gibi görebilse gerçekleri. Bile bile lades yapmamışsın. Şimdi bulsunlar kendilerine ağzı var dili yok hizmetçiAslında kararımı verdim. İçim çok dolu ve yazma ihtiyacı hissediyorum. Ancak bu şekilde rahatlıyorum. Konuya gelirsek:
Birçoğunuz yaşamam dersiniz. Ben de yaşamam dedim -bundan önce ayrılık yaşamıştık, konuyu buraya açmıştım zaten- ve tamamen bağları kopardık.
Erkek arkadaşım denizciydi. İlişkinin başlarında "güçlü kadın isterim, çalışsın bensiz ayakta durabilsin vs ve sen de öylesin" derdi. Şimdi ise ben denize çıkınca, evlenince anne babamla yaşamanı isterim. Babam zaten köyden gelin alalım bize baksın kafasında dedi. Büyük bir kavga çıktı, dedim ki benim öz annem benim sorumluluğumda, senin ailen senin ve kardeşlerinin sorumluluğunda. İlerde çok yaşlanırlar ya da hastalık vs. kimse bakmazsa bakarım ama eşimden razıysam bakarım. Yani durduk yere annemden genç bir insana neden bakayım bu yaşta?
Yani sen benim yalnız kalmamı istemiyorsan ben kendi annemle de kalabilirim. Benim annem yalnız bu arada. Kayınbaba evinde kalınır mı? Kocanın kendisi bile ortalıkta yokken. Bunun üzerine gidersin 1 2 ay kalırsın dedi, babam uzakta yaşamanı istemez dedi. Dedim atanırsam bunu ben seçemem. Kalmam da 1 2 ay, benim kendi düzenim olacak sonuçta. Sen yokken neden ben 1 2 ay ailenin yanında kalayım?
Sert bi sınır çizdim, bu kez ailemle ayrı insanlarsınız. Uyumsuzsun, sinirlisin, düşüncelerin bana uymuyor (dövme yaptırmak istedim, kendisi istemiyor. ben de yaptırmam bunlar küçük meseleler dedim. bu kez de başıma kakarsın yaptırmadığını dedi)
Ailemle tartışırsan kavga büyür, alttan almazsın. Sana bir şey demezler ama bana senin kusurlarını söylerler falan dedi. (Ben başı açık bir insanım, giyimim de normal. Açık kıyafetler tercih etmem. Annesi başı kapalı birini istiyor. Kapanır mısın tarzı sormuştu bana daha önce. Dedim ne annene ne bana sevap, kapanmam. Bu da ayrı bir sorun)
Yani anlamıyorum, senin ailen bu tarz insanlarsa kusursuz birinde bile kusur bulurlar o zaman.
Babası zaten cimri, çok dilli. E kendisinde de var cimrilik. Ben kendi cimriliğini geçtim açıkçası, ben de çalışırım çok da önemli değil kafasında baktım hep. (Yani eşime pahalı takı almam tarzı bi konuşma geçmişti. Siz düşünün)
Ben düşünmekten kafayı yiycem aslında. Nasıl bu kadar kör olabilir bu adam? Robot al o zaman. Bakıcı tut o zaman. Çok sinirliyim, bu sinir nasıl geçecek?
Şimdi bana diyeceksiniz aklın neredeydi? Bu zamana kadar bu kadar derinlemesine konuşmadık ve bu tarz fikirleri yoktu. Ona da söyledim, o da şimdi bu düşüncelerim oluştu dedi. Yahu o kafanın içi boş mu senin?
İnsan sevdiğine bunu yapabilir mi? Demekki sevgisi bitti diye düşünüyorum, bir yandan da deniz bunun psikolojisini bozdu diyorum, diğer yandan hep böyleydi göstermedi diyorum.
Yani dediğim gibi ben kararımı verdim, bağları kopardım ama sinirim geçmiyor.
Bu şekilde paylaşmak istedim. Belki bu yazı benimle aynı düşüncede olan insanlar için bi ses olur. Bi fikir oluşturur. Sizi okutup büyüten ailenizin emeklerini hiçe sayan, hayatınıza göz dikecek hadsizliği yapan insanlara fırsat vermeyin. Değişmezler.
- 23 Ocak 2021
- 2.372
- 11.069
- 158
Denizde pskojisi bozulan adam , ailesine hizmet etsin diyemi evlenecek ? yok oyle birsey. Resmen ailesi evlen dedi diye senlede iliskisi var diye kurallari dökmüs kabul etmeyecegnide zaten biliyormus. Sen anlasamazsin falan dedigine gore. Ayrilmani beklemis yani. Her limanda bir kız derler ya denizciler ona uyum saglayacak demek ki kendince. Ailesinin yaninda da her dedigine tamam diyen ayda yilda bir gittgnde gorecegi sozde karısı=ailesinin hizmetcisi olacak ona ne var . En iyisini yapmissin ayrilmakla ki neyse bunlari evlenmeden dökmüs evlenince diretip ayrilsaydn daha zor olurdu.Sükret kurtulmussun.
- 3 Nisan 2014
- 36.111
- 147.211
- 798
Nasıl bu kadar kör olabilir bu adam?
kör olan sizmişsiniz sanki
Yahu yazdığım şeyi okudunuz mu? Okudunuz diyelim anlamadınız mı? Bu olaylar pat diye açılıp bu kadar derin konuşuldu. Öncesinde böyle bir isteğinin olduğunu söylemedi çünkü buna yeni karar verdiğini söyledi. Benim körlüğüm nerede tam olarak? Bugun başınıza bir olay gelse, kör müsün 1 hafta öncesinden göremedin mi demekle sizin mesajınız aynı şey!kör olan sizmişsiniz sanki
Yıldırma politikası da olabilir. Ay inanın her şey olabilirDenizde pskojisi bozulan adam , ailesine hizmet etsin diyemi evlenecek ? yok oyle birsey. Resmen ailesi evlen dedi diye senlede iliskisi var diye kurallari dökmüs kabul etmeyecegnide zaten biliyormus. Sen anlasamazsin falan dedigine gore. Ayrilmani beklemis yani. Her limanda bir kız derler ya denizciler ona uyum saglayacak demek ki kendince. Ailesinin yaninda da her dedigine tamam diyen ayda yilda bir gittgnde gorecegi sozde karısı=ailesinin hizmetcisi olacak ona ne var . En iyisini yapmissin ayrilmakla ki neyse bunlari evlenmeden dökmüs evlenince diretip ayrilsaydn daha zor olurdu.Sükret kurtulmussun.
- 3 Nisan 2014
- 36.111
- 147.211
- 798
Yahu yazdığım şeyi okudunuz mu? Okudunuz diyelim anlamadınız mı? Bu olaylar pat diye açılıp bu kadar derin konuşuldu. Öncesinde böyle bir isteğinin olduğunu söylemedi çünkü buna yeni karar verdiğini söyledi. Benim körlüğüm nerede tam olarak? Bugun başınıza bir olay gelse, kör müsün 1 hafta öncesinden göremedin mi demekle sizin mesajınız aynı şey!
okudum okuduğumu da gayet iyi anladım.
üslubunuza dikkat ederseniz belki daha iyi iletişim kurabiliriz.
çocuğun kapan demesiyle evlenince babam yalnız kalmanı istemez vs gibi istekleri pat diye mi konuşuldu yani?
pat diye annesinin köyden bir kız istediğini söyledi pat diye kapanırmısın dedi. pat diye ben gidince annemlerle kalırsın dedi. pat diye dövme yaptırmanı istemiyorum dedi..
- 11 Nisan 2022
- 1.224
- 1.024
- 63
- 26
Doğru olan kararı vermişsiniz zaten, seviyorum şöyle böyle kafasında ve psikolojisinde olmadığınız için mutlu oldum. Arkanıza bakmadan kaçın bence. Bu kadar saçmalık çok fazla.Yani dediğim gibi ben kararımı verdim, bağları kopardım ama sinirim geçmiyor
- 21 Temmuz 2018
- 7.110
- 21.371
- 348
Sizi tebrik etmeye geldim. Aferin, ben bu adamı değiştiririm demek yerine tekmeyi basmışsın. İçimin yağları eridi.
Hayır gitsin köyden bulsunda denmez artık bütün kızların gözleri açıldı (çok şükür) herkes kendi kıymetini çok iyi biliyor.
Böyle erkekleri bi kaşık suda boğasım geliyor. Hayat arkadaşımı arıyorsun yoksa anne babana hizmetçi mi. Dengesiz
Hayır gitsin köyden bulsunda denmez artık bütün kızların gözleri açıldı (çok şükür) herkes kendi kıymetini çok iyi biliyor.
Böyle erkekleri bi kaşık suda boğasım geliyor. Hayat arkadaşımı arıyorsun yoksa anne babana hizmetçi mi. Dengesiz
Kapanma mevzusu bundan 4 5 ay önce konuşuldu. Ben kapanmam dedim. Konu orada kapandı bir daha da asla açılmadı. Geri kalan her konu pat diye konuşuldu.okudum okuduğumu da gayet iyi anladım.
üslubunuza dikkat ederseniz belki daha iyi iletişim kurabiliriz.
çocuğun kapan demesiyle evlenince babam yalnız kalmanı istemez vs gibi istekleri pat diye mi konuşuldu yani?
pat diye annesinin köyden bir kız istediğini söyledi pat diye kapanırmısın dedi. pat diye ben gidince annemlerle kalırsın dedi. pat diye dövme yaptırmanı istemiyorum dedi..
Dövme konusu da hariç. Bunu anlayışla karşıladım, dövmeden hoşlanmayabilir. Herkes sevecek diye bir şey yok. Büyük bir dövmeydi, minimal olana bir şey dediği yoktu zaten. Ama dediğim gibi geri kalan her şey pat diye konuşuldu. Benim bunu idrak etmem 1 hafta sürdü. 1 hafta sonra tekrar iletişime geçtik ve ben tamamen bitirdim.
Hayatıma ben de robot almıyorum sonuçta. Bir şey yaparken karşı tarafında fikrini danışırım. Dövme olayı bu şekildeydi. Kapanma konusuna gelince de, bir daha açılmadığı için rahatsızlık duymamıştım.
Teşekkür ederimm. Köy dediğimde Karadeniz yahu. Karadenize giden bilir. Köyler şehir gibi, millet oradan okula gidiyor, üniversite gidiyor akşam evine geri dönüyor. Yaşantı sadece şehir yerine köy. Geri kalan her şey aynı.Sizi tebrik etmeye geldim. Aferin, ben bu adamı değiştiririm demek yerine tekmeyi basmışsın. İçimin yağları eridi.
Belki elektriğin olmadığı, okulun olmadığı, yol gitmeyen bir köy bulursa aradığını oradan bulabilir.
- 19 Mayıs 2020
- 46.545
- 208.523
- 548
Sevdiğinden değil zaten, en uzun ilişkisi sizsiniz, alıştı size, şimdi işin yoksa yeni bi kadın bul, şartlarına ikna et falan ohoo zor iş. Nazı bi size geçerdi yani, anasına babasına bakmaya en kolay ikna edeceği kadın sizdiniz. Siz güçlü olun, onsuz da ayakta kalın ki gözü arkada kalmasın, adam iyiliğiniz için değil sizi önemsediği için değil, ailesini kaktırabilmek için istiyor bunu. Siz onun vitrini olacaktınız. Ayrılmanız isabet olmuş.Aslında kararımı verdim. İçim çok dolu ve yazma ihtiyacı hissediyorum. Ancak bu şekilde rahatlıyorum. Konuya gelirsek:
Birçoğunuz yaşamam dersiniz. Ben de yaşamam dedim -bundan önce ayrılık yaşamıştık, konuyu buraya açmıştım zaten- ve tamamen bağları kopardık.
Erkek arkadaşım denizciydi. İlişkinin başlarında "güçlü kadın isterim, çalışsın bensiz ayakta durabilsin vs ve sen de öylesin" derdi. Şimdi ise ben denize çıkınca, evlenince anne babamla yaşamanı isterim. Babam zaten köyden gelin alalım bize baksın kafasında dedi. Büyük bir kavga çıktı, dedim ki benim öz annem benim sorumluluğumda, senin ailen senin ve kardeşlerinin sorumluluğunda. İlerde çok yaşlanırlar ya da hastalık vs. kimse bakmazsa bakarım ama eşimden razıysam bakarım. Yani durduk yere annemden genç bir insana neden bakayım bu yaşta?
Yani sen benim yalnız kalmamı istemiyorsan ben kendi annemle de kalabilirim. Benim annem yalnız bu arada. Kayınbaba evinde kalınır mı? Kocanın kendisi bile ortalıkta yokken. Bunun üzerine gidersin 1 2 ay kalırsın dedi, babam uzakta yaşamanı istemez dedi. Dedim atanırsam bunu ben seçemem. Kalmam da 1 2 ay, benim kendi düzenim olacak sonuçta. Sen yokken neden ben 1 2 ay ailenin yanında kalayım?
Sert bi sınır çizdim, bu kez ailemle ayrı insanlarsınız. Uyumsuzsun, sinirlisin, düşüncelerin bana uymuyor (dövme yaptırmak istedim, kendisi istemiyor. ben de yaptırmam bunlar küçük meseleler dedim. bu kez de başıma kakarsın yaptırmadığını dedi)
Ailemle tartışırsan kavga büyür, alttan almazsın. Sana bir şey demezler ama bana senin kusurlarını söylerler falan dedi. (Ben başı açık bir insanım, giyimim de normal. Açık kıyafetler tercih etmem. Annesi başı kapalı birini istiyor. Kapanır mısın tarzı sormuştu bana daha önce. Dedim ne annene ne bana sevap, kapanmam. Bu da ayrı bir sorun)
Yani anlamıyorum, senin ailen bu tarz insanlarsa kusursuz birinde bile kusur bulurlar o zaman.
Babası zaten cimri, çok dilli. E kendisinde de var cimrilik. Ben kendi cimriliğini geçtim açıkçası, ben de çalışırım çok da önemli değil kafasında baktım hep. (Yani eşime pahalı takı almam tarzı bi konuşma geçmişti. Siz düşünün)
Ben düşünmekten kafayı yiycem aslında. Nasıl bu kadar kör olabilir bu adam? Robot al o zaman. Bakıcı tut o zaman. Çok sinirliyim, bu sinir nasıl geçecek?
Şimdi bana diyeceksiniz aklın neredeydi? Bu zamana kadar bu kadar derinlemesine konuşmadık ve bu tarz fikirleri yoktu. Ona da söyledim, o da şimdi bu düşüncelerim oluştu dedi. Yahu o kafanın içi boş mu senin?
İnsan sevdiğine bunu yapabilir mi? Demekki sevgisi bitti diye düşünüyorum, bir yandan da deniz bunun psikolojisini bozdu diyorum, diğer yandan hep böyleydi göstermedi diyorum.
Bu şekilde paylaşmak istedim. Belki bu yazı benimle aynı düşüncede olan insanlar için bi ses olur. Bi fikir oluşturur. Sizi okutup büyüten ailenizin emeklerini hiçe sayan, hayatınıza göz dikecek hadsizliği yapan insanlara fırsat vermeyin. Değişmezler.
En uzun ve tek ilişkisi.Sevdiğinden değil zaten, en uzun ilişkisi sizsiniz, alıştı size, şimdi işin yoksa yeni bi kadın bul, şartlarına ikna et falan ohoo zor iş. Nazı bi size geçerdi yani, anasına babasına bakmaya en kolay ikna edeceği kadın sizdiniz. Siz güçlü olun, onsuz da ayakta kalın ki gözü arkada kalmasın, adam iyiliğiniz için değil sizi önemsediği için değil, ailesini kaktırabilmek için istiyor bunu. Siz onun vitrini olacaktınız. Ayrılmanız isabet olmuş.
Bir canım var en değerlisi. Kimseye hizmetçi olamam zaten.
- 14 Haziran 2019
- 14.800
- 72.293
- 598
Dövme düşünen bir kadın en başta kapalı bir kadın isteyen erkekle nasıl sevgili olur ben onu anlamıyorum.
Yani ben kendi adıma gayet rahat bir insanıdır. Bu nedenle de muhafazakar olduğunun sinyalini aldığım anda biter. Bu aşamaya gelmem. Kapanmanı isteyecek bir adam baştan bellidir zaten. Biraz da siz aman idare ediyorum diyorsunuz
Ayrılın ve asla dönmeyin/
Yani ben kendi adıma gayet rahat bir insanıdır. Bu nedenle de muhafazakar olduğunun sinyalini aldığım anda biter. Bu aşamaya gelmem. Kapanmanı isteyecek bir adam baştan bellidir zaten. Biraz da siz aman idare ediyorum diyorsunuz
Ayrılın ve asla dönmeyin/
- 19 Mayıs 2020
- 46.545
- 208.523
- 548
Köle arıyor bari parasını verse. Onu da siz kazanacaksınız. Üstelik koca yüzü de görmek yok aylarca. Adam 6 ay gidecek, 2 hafta duracak. Onda da anası babası ile burun buruna. Ne onlar bitecek ne dost akraba. Köydeki kızlar da salak değildir heralde, buna varacağına gider çiftçiye varır, fındık toplar.En uzun ve tek ilişkisi.
Bir canım var en değerlisi. Kimseye hizmetçi olamam zaten.
- 14 Haziran 2019
- 14.800
- 72.293
- 598
Yoo kapalı bir kadın isteyen bir erkek uzaktayken eşinin yalnız olmasını istemeyebilir meseşa. Adam muhafazakar belli ki. Dört ay önce kapanma sorusunu sorduğunda ayrılmanız gerekirdi. Adam sinyal de vermemiş bas bas bağırmış kim olduğunu. Siz halı altına süpürmüşsünüz bugün değişmiş değil.Kapanma mevzusu bundan 4 5 ay önce konuşuldu. Ben kapanmam dedim. Konu orada kapandı bir daha da asla açılmadı. Geri kalan her konu pat diye konuşuldu.
Dövme konusu da hariç. Bunu anlayışla karşıladım, dövmeden hoşlanmayabilir. Herkes sevecek diye bir şey yok. Büyük bir dövmeydi, minimal olana bir şey dediği yoktu zaten. Ama dediğim gibi geri kalan her şey pat diye konuşuldu. Benim bunu idrak etmem 1 hafta sürdü. 1 hafta sonra tekrar iletişime geçtik ve ben tamamen bitirdim.
Hayatıma ben de robot almıyorum sonuçta. Bir şey yaparken karşı tarafında fikrini danışırım. Dövme olayı bu şekildeydi. Kapanma konusuna gelince de, bir daha açılmadığı için rahatsızlık duymamıştım.
- 23 Temmuz 2014
- 6.327
- 17.895
- 448
Tabi ki yaşamam bi ömür yalnız yaşarım daha iyi en azından psikolojik sağlığım yerinde olur. Ben bu dünyaya kadını hizmetçi olarak görenlere kölelik yapmaya gelmedim. Zaten erkek arkadaşınız en başta tüm çıplaklığıyla açık açık söylemiş ne istediğini ve beklentilerini. Eşine değer vermek istemiyor ailesine bakacak hizmetçi arıyor onun içinde evlenmesine gerek yok tutsun bi hizmetçi :)Aslında kararımı verdim. İçim çok dolu ve yazma ihtiyacı hissediyorum. Ancak bu şekilde rahatlıyorum. Konuya gelirsek:
Son düzenleme:
Yahu adam bana çalış, ayaklarının üstünde dur, güçlü birisin zaten çocuğumuz olunca da tek başına idare edebiliyorsun diyordu. 2 dakika bile konuşulmayan konu için ilişki mi bitirilir biraz gerçekçi bakalım. Zaten en başından kendisi diyordu bunları, ben de şaşırdım şu an bu tür şeylerin ortaya çıkmasına. Annesi yeni ameliyat oldu, bakacak kimse yok. Konu oradan orayı açtı. Önceden yoktu. Başını kapatır mısın? sorusuna ilişki bitirecek bir insan değilim. Kimse de değildir eminim. Evet sonlara doğru biraz sinyal vermeye başladı ama bu kadarını da tahmin edemedim. Benim annem de yalnız bunu biliyor çünkü. En fazla annenle yaşa der diye düşünürdüm.Yoo kapalı bir kadın isteyen bir erkek uzaktayken eşinin yalnız olmasını istemeyebilir meseşa. Adam muhafazakar belli ki. Dört ay önce kapanma sorusunu sorduğunda ayrılmanız gerekirdi. Adam sinyal de vermemiş bas bas bağırmış kim olduğunu. Siz halı altına süpürmüşsünüz bugün değişmiş değil.
- 14 Haziran 2019
- 14.800
- 72.293
- 598
Kapanır mısın yada açılır mısın demek ayrılma sebebidir. Çok da net ayrılma sebebidir. Başka hayat tarzınız var demektir.Yahu adam bana çalış, ayaklarının üstünde dur, güçlü birisin zaten çocuğumuz olunca da tek başına idare edebiliyorsun diyordu. 2 dakika bile konuşulmayan konu için ilişki mi bitirilir biraz gerçekçi bakalım. Zaten en başından kendisi diyordu bunları, ben de şaşırdım şu an bu tür şeylerin ortaya çıkmasına. Annesi yeni ameliyat oldu, bakacak kimse yok. Konu oradan orayı açtı. Önceden yoktu. Başını kapatır mısın? sorusuna ilişki bitirecek bir insan değilim. Kimse de değildir eminim. Evet sonlara doğru biraz sinyal vermeye başladı ama bu kadarını da tahmin edemedim. Benim annem de yalnız bunu biliyor çünkü. En fazla annenle yaşa der diye düşünürdüm.
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.