Eşinizin ailesi ile problem

Neptunex

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2025
13
3
1
25
Başka bir memlekete gelin geldiniz bu durumda eşinizin ailesi ile aranıza nasıl mesafe koyuyordunuz tavsiye?

Ben koymuyorum eşim koyuyor 3 sokak ötemdeler . Normalde zaten sorunsuz insanlar ama yıne de en ufak benım yanlış düşünecegımı düşünürse eşim ,direk cevabı o yapıştırır . Eşinize mesafe koyun :) ailesine mesafe koymazsa

Eşim çok saygı duyuyor onlara hani ben bir şey söylesem beni yanlış anlayabilir ama ailesi iyi insanlar

Eşim çok saygı duyuyor onlara hani ben bir şey söylesem beni yanlış anlayabilir ama ailesi iyi insanlar
Size saygı duymuyor mu ?

Onlara saygı duymasın demedim ki eşine saygısızlık edene dur desin dedim .

Ailesi iyi insanlarsa neden mesafe atıyorsunuz

Size saygı duymuyor mu ?

Onlara saygı duymasın demedim ki eşine saygısızlık edene dur desin dedim .

Ailesi iyi insanlarsa neden mesafe atıyorsunuz
Bilmem hep şey okudum duydum mesafe her zaman iyidir çok iyi olan insanlar olsalar bile

Yok bana da saygı duyuyor hem bana hem ailesine

Eşimle ailesi birbirine açık konuşurlar net konuşurlar sınırları var zaten, ben birşey desem belki yanlış anlarlar diye çok ses etmiyorum öyle karışan insanlar da degiller, gerek olduğunda esim beni tanıdığı için bana gerek kalmadan net cevaplarla işimi çözüyor, herşey este bitiyor yani eş sınır cizerse sana gerek bile kalmaz, saygı duymak başka ayrıca bizde ailelere saygı duyuyoruz sınır çizmek için saygısızlık yapmıyoruz, orası başka alan çizmek başka

Bilmem hep şey okudum duydum mesafe her zaman iyidir çok iyi olan insanlar olsalar bile

Yok bana da saygı duyuyor hem bana hem ailesine
Bana zararları olmadıkça millet mesafe atıyormuş die mesafe atmam . Biz çok içli dışlıyız çokta severiz birbirimizi bizim aramızdaki tek mesafe eşim :) iki tarafda oğlunu -eşini sevınce kimse kimseyi üzmedi

Teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…