Tartışma her evlilikte olur önemli olan geri dönüşü olmayan sözler söylememektir veya dönüşü olmayan hareketler yapmamaktir.Erkekler uzatan dırdır eden kadinlari asla asla sevmezler.Benim eşimde öyledir.Onlarin yapısı uzatmayı sevmiyor.Bizim yapımız ise konuşayım anlasın beni konu öyle kapansın istiyoruz işte bu noktada çatışıyoruz. Karşılıklı fedakarlık gerekiyor o konuştuğunda Sen sus,bekle biraz soğusun sonra sakin bir ses tonuyla tekrar konuş dinleyecektir böylece aranızda dönüşu olmayan cümleler geçmez. Bir yuva kolay kurulmuyor sen dört dörtlük değilsin eşinde dört dörtlük değil zaten önemli olan birleşince dört dörtlük olmaktır.yasiniz kaç bilmiyorum ama 5 yıllık evliyim 1 çocuğum var 29 yasindayim tecrübelerime dayanarak bunları yazıyorum. Çocuk konusuna eşinden tam emin olmadan sakın girme o başka bir boyuttur.Merhaba hanımlar. Bir buçuk yıllık evliyim. Esimle birbirimizi çok severek evlendik. Mutlu zamanlarimiz çok mutlu. Elinden geldiği sürece bi dediğimi 2 etmez çok cömerttir iyi kalplidir de. Bizim nişanlıyken de kavgalarımız oluyordu. Eşimin tabuları var ve bu sebeplerle oluyor kavgalar hala. O sinirlenince çok kırıcı konuşuyor ama ben konuştuğum da erkek gibi konuşmuş oluyormusum. Bunu kaldıramıyormus. Sonra konuşmak istemiyor ben konuşmakta ısrar edince kavga daha da büyüyor. Ve gerçekten çok ciddi kavgalar oluyor sonrasında. Sürekli kavga etmeyiz ama edince de baya büyük kavgalar ediyoruz. Beni itekledigi de oldu benim sinir krizi geçirdiğim de oldu. Sonra toparlayamıyorum kendimi içim ısınmıyor geçmese de eskisi gibi oluyoruz sonra bi kavga daha. Konuşsak bi konuşamıyoruz da sinirleniyor yanlis anlıyor sonra halledemiyoruz diyor yine sinirleniyor keşke evlenmeydim, niye evlendim ki demeye başlıyor biraz daha sinirlenirse ölürsün inşallah, Allahim beni bu kadından kurtar lara kadar gidiyor durum. O kadar kırgınım ki ona. Onu çok seviyorum ama kalbim paramparça. Bana böyle şeyler söyleme çok kırılıyorum beni çok üzüyorsun dediğim de de beni o kadar sinirlendirdikten sonra ne bekliyorsun diyor. Ama bu bi bahane olamaz ki kabul edilemez bisey bu. Dün ki kavgamızda beni telefon WhatsApp instagram heryeden engelledi aramayim diye çünkü çıktı gitti evden arkasından aradım konuşalım diye konuşmak istememiş engellemiş her yerden, öyle kırıldım ki anlatamam.. cinsellik olarakta çok düşkün değil haftada 2 yetiyor ona ve birinde o baslatiyorsa birinde ben başlatıyorum. Çok karışığım onu seviyorum ama böyle yaşamak istemiyorum çok kırgınım çok kızgınım. Bosansam diyorum ama seviyorum da. Bizden olmadı sanırım. Oldurabilir miyiz sizce
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Eşimi anlayamıyorum, beni seviyor mu artık emin olamıyorum
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 29 Mayıs 2021
- 13.476
- 87.371
- 548
- 36
Eşiniz siz hiç konuşmayın mı istiyor, konu uzamasın mi? Bu önemli bence. Ben daha çok kendisine karşılıklı vermenizden, sözünü dinlememenizden rahatsız bir erkek tavrı gibi anladım diğer mesajlarınızdan.Eşim bana 4 mevsimi yaşattı şu bi buçuk yılda. Kavga etmiyosak çok iyi o da bende. Ama kavgalarımız çok büyük oluyor. Bi kere ittirdi beni konuşmak istemediği için. O konuşmak istemiyor bende istiyorum zaten kavgalar burda büyüyor. Öfke problemi var mı emin değilim herkese herseye çok merhametli. Evde kedimiz var bebek gibi bakıyor ona. Terapi aldık psikologta kavga anlarında susun konuşmayın dedi ama ben yapamıyorum. Ama nolursa olsun bana ölürsün inşallah demesi kaldıramıyorum. Bugün yapamıyoruz boşanalim dedim sensiz yapamam seni çok seviyorum diyor. Çok yıprandım artik
- 28 Aralık 2019
- 46
- 7
- 36
- 31
Çok uzatiyomusum ona göre ama hallolmadigi için konuşuyorum kim kavga etmek için evlenir ki. Çocuk konusu zaten karışık, olmuyoTartışma her evlilikte olur önemli olan geri dönüşü olmayan sözler söylememektir veya dönüşü olmayan hareketler yapmamaktir.Erkekler uzatan dırdır eden kadinlari asla asla sevmezler.Benim eşimde öyledir.Onlarin yapısı uzatmayı sevmiyor.Bizim yapımız ise konuşayım anlasın beni konu öyle kapansın istiyoruz işte bu noktada çatışıyoruz. Karşılıklı fedakarlık gerekiyor o konuştuğunda Sen sus,bekle biraz soğusun sonra sakin bir ses tonuyla tekrar konuş dinleyecektir böylece aranızda dönüşu olmayan cümleler geçmez. Bir yuva kolay kurulmuyor sen dört dörtlük değilsin eşinde dört dörtlük değil zaten önemli olan birleşince dört dörtlük olmaktır.yasiniz kaç bilmiyorum ama 5 yıllık evliyim 1 çocuğum var 29 yasindayim tecrübelerime dayanarak bunları yazıyorum. Çocuk konusuna eşinden tam emin olmadan sakın girme o başka bir boyuttur.
- 23 Ağustos 2020
- 4.293
- 7.788
- 108
- 34
- 30 Mayıs 2022
- 1.683
- 2.156
- 63
Yaslariniz kaç ? Genelleme konuşacağım.Evlilik literaturunun yapı taşı şudur ki biri alevse diğeri su olmak zorundadır.Bunu başaran insanlar benim kanaatimce evlilik yürütebilir.Konusmak istemeyen adamın üstüne gitmeyin adam çıkıp gitmiş daha sen niye arkadaşını arıyorsun konusucam diye ne koşuyorsun peşinden.
Ayrıca bağırıp çağırarak erkeğe laf anlatmak zor en azından benim eşime öyle ilk zamanlar zorlandım ama sakın kalıp akabinde konuşunca beni anladığını gördüm.Kendinizi torpulemeye çalışın.Bide daha 1,5 senelik evlilikte sinir krizi itme kakma vs hoş şeyler değil birbirinizd sayginizi yitirirsiniz önüne geçin acilen.Ve sinirlenince agizndan çıkan sözlere bir zahmet dikkat etsin o yönde net bir tepki gösterip çizgi çizin.
Ayrıca bağırıp çağırarak erkeğe laf anlatmak zor en azından benim eşime öyle ilk zamanlar zorlandım ama sakın kalıp akabinde konuşunca beni anladığını gördüm.Kendinizi torpulemeye çalışın.Bide daha 1,5 senelik evlilikte sinir krizi itme kakma vs hoş şeyler değil birbirinizd sayginizi yitirirsiniz önüne geçin acilen.Ve sinirlenince agizndan çıkan sözlere bir zahmet dikkat etsin o yönde net bir tepki gösterip çizgi çizin.
- 28 Aralık 2019
- 46
- 7
- 36
- 31
Onunla erkek gibi kavga ediyo muşum o böyle dusunuyo. Bende diyorum ki beni bu duruma sen getiriyorsun. Kolay kolay benim bi dediğimi iki etmez ama ettiğinde de sözü dinlensin istiyorEşiniz siz hiç konuşmayın mı istiyor, konu uzamasın mi? Bu önemli bence. Ben daha çok kendisine karşılıklı vermenizden, sözünü dinlememenizden rahatsız bir erkek tavrı gibi
Evet güzelim abimde aynı eşimde aynı babamda aynı...Kadın olarak bende aynı senin gibiyim hemen konuşayım hallolsun diyorum ama olmaz bizim fıtratlarimiz farklı. E sen üzüntüyle sinirle adama bosanalim diyorsun ya oda bir anda sinirlenip kabul etse ne olacak yahu incir çekirdeği dolarmi evlilik bu tabikide sabredeceksiniz fedakarlık yapacaksınız..Bak tekrar söylüyorum şiddet aldatma vs durumları bir kenara onlar hariç böyle meseleleri boşanma noktasına getirmeyin.Çok uzatiyomusum ona göre ama hallolmadigi için konuşuyorum kim kavga etmek için evlenir ki. Çocuk konusu zaten karışık, olmuyo
- 28 Aralık 2019
- 46
- 7
- 36
- 31
Ettim.hatalarının farkında ve ısrarla yapmak istemediğini söylüyor ama sinirlenince yapıyor1 kere sakince konuşun bu tavırları devam ederse buna boyun eğmeyeceğinizi kendini düzeltmesi gerektiğini net ifade edin
Kavgasız
- 23 Ağustos 2020
- 4.293
- 7.788
- 108
- 34
O zaman ondan daha çok sinirleninEttim.hatalarının farkında ve ısrarla yapmak istemediğini söylüyor ama sinirlenince yapıyor
Dinsizin hakkından imansız gelir
Sakin konuşmayı anlamıyorsa 1 cinnet her şeyi çözer
- 31 Mart 2024
- 299
- 767
- 18
- 26
Eşinize sadece bi konuda hak verdim. Ben de sinirliyken üstüme gelinmesinden hazzetmem. Bir dur sinirim geçsin öyle konuşalım derim. Zaten sinirliyken üstüme gelinince iyice alevlemek oluyor. Kavga anında bir susun iki taraf da bir nefes almalı. Sonra sağlam kafayla güzel bir dille konuşmak en mantıklısı
- 28 Aralık 2019
- 46
- 7
- 36
- 31
Ben 31 eşim 29. Sinirliyken susmayı denedim olmadi, yine deneyeceğim bakalım. İkimizde birbirimizde derin yaralar açtık. Unutmak mümkün değil de nasıl ilerleriz bilmiyorumYaslariniz kaç ? Genelleme konuşacağım.Evlilik literaturunun yapı taşı şudur ki biri alevse diğeri su olmak zorundadır.Bunu başaran insanlar benim kanaatimce evlilik yürütebilir.Konusmak istemeyen adamın üstüne gitmeyin adam çıkıp gitmiş daha sen niye arkadaşını arıyorsun konusucam diye ne koşuyorsun peşinden.
- 28 Aralık 2019
- 46
- 7
- 36
- 31
Ondan daha çok sinirlenemem o nasıl söz ben kadinimya erkeğin siniriyle kadının siniri bir mi olurmuş (eşim e göre)O zaman ondan daha çok sinirlenin
Dinsizin hakkından imansız gelir
Sakin konuşmayı anlamıyorsa 1 cinnet her şeyi çözer
- 23 Ağustos 2020
- 4.293
- 7.788
- 108
- 34
Eğitim şart kolaylıklar diliyorumOndan daha çok sinirlenemem o nasıl söz ben kadinimya erkeğin siniriyle kadının siniri bir mi olurmuş (eşim e göre)
- 30 Mayıs 2022
- 1.683
- 2.156
- 63
Ay yaşınız çok büyük isterseniz sağlıklı yurutebilirsiniz evliliginizi.Evliliginiz uzun vadede iyi giderse yaşananları unutabilirsinizBen 31 eşim 29. Sinirliyken susmayı denedim olmadi, yine deneyeceğim bakalım. İkimizde birbirimizde derin yaralar açtık. Unutmak mümkün değil de nasıl ilerleriz bilmiyorum
- 28 Aralık 2019
- 46
- 7
- 36
- 31
Kavga etmek istemiyormuş dediğine göreerkek gibi kavga etmekten kastı ne? salak, aptal bile demiyorum yazmışsınız ben de ağız dolusu küfür ediyorsunuz sanmıştım. Eşiniz kavgadan değil iletişimden kaçıyor bunun üzerine kavga oluyor benim anladığım kadarıyla.
Biraz çocuk ruhlu birisi sanırım ve galiba öfke problemi var yoksa öl demez yada sizi itmezdi bence. Aslında kavga anında siz de biraz sussaniz o an bu kadar büyümez kavgalar, bir seçim yapmanız gerekiyor, ya eşinizin öfke problemi olduğunu kabul edip öfkelendiği an sakin kalmayı ve o an ne derse desin duymamayi öğreneceksiniz ki bu çok zor kabul ediyorum, ya bosanacaksiniz söylediklerini içinizde büyütürseniiz zaten evli kalmanız zor. Yada uzun süreli bir terapi alacaksınız eşiniz de siz de ikinizin de farkli farkli problemleri var çünkü.Eşim bana 4 mevsimi yaşattı şu bi buçuk yılda. Kavga etmiyosak çok iyi o da bende. Ama kavgalarımız çok büyük oluyor. Bi kere ittirdi beni konuşmak istemediği için. O konuşmak istemiyor bende istiyorum zaten kavgalar burda büyüyor. Öfke problemi var mı emin değilim herkese herseye çok merhametli. Evde kedimiz var bebek gibi bakıyor ona. Terapi aldık psikologta kavga anlarında susun konuşmayın dedi ama ben yapamıyorum. Ama nolursa olsun bana ölürsün inşallah demesi kaldıramıyorum. Bugün yapamıyoruz boşanalim dedim sensiz yapamam seni çok seviyorum diyor. Çok yıprandım artik
- 28 Aralık 2019
- 46
- 7
- 36
- 31
Her türlüsü zor olacak ..Biraz çocuk ruhlu birisi sanırım ve galiba öfke problemi var yoksa öl demez yada sizi itmezdi bence. Aslında kavga anında siz de biraz sussaniz o an bu kadar büyümez kavgalar, bir seçim yapmanız gerekiyor, ya eşinizin öfke problemi olduğunu kabul edip öfkelendiği an sakin kalmayı ve o an ne derse desin duymamayi öğreneceksiniz ki bu çok zor kabul ediyorum, ya bosanacaksiniz söylediklerini içinizde büyütürseniiz zaten evli kalmanız zor. Yada uzun süreli bir terapi alacaksınız eşiniz de siz de ikinizin de farkli farkli problemleri var çünkü.
Evet maalesef ...Her türlüsü zor olacak ..
- 29 Kasım 2024
- 193
- 186
- 18
- 27
Böyle bir durumda oldurabilmek herkesin kendi hatasını kabul edip değişmek istemesiyle mümkün olabilme ihtimali olan bir olay. Sinirlenmek insana özgü bir duygu. Kendi sinirlenip istediğini söylerken bir sorun yok ama siz söylediğinizde erkek (!) gibi oluyorsanız iş başka. "Bu kadar sinirlendirdikten sonra ne bekliyorsun" tarzı bir söylemi de doğru bulmuyorum. O zaman hepimiz sinirlendiğimizde kafamıza göre davranıp bu bahaneniz arkasına sığınalım? İyice bir düşünün derim.