• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşinizi seviyorsunuz ama beğenmiyorsunuz

Eğer boşanmayı düşünmüyorsan acilen bir cocuk daha yap,bunlar hep boşluktan oluyor.uğraşacak işi olmayınca insanin, seytan bol bol vesvese veriyor belliki.
Her Türlü siddete maruz kaldığı ve sevmediği halde bosanamayan o kadar cok kadin var ki..insan evinde huzurluysa daha ne ister.
ne cocugu ya kadının zaten 2 tane cocugu varmış sevmedıgı dayak yediği adamdan 3. yümü yapsın:KK12:

Eğer boşanmayı düşünmüyorsan acilen bir cocuk daha yap,bunlar hep boşluktan oluyor.uğraşacak işi olmayınca insanin, seytan bol bol vesvese veriyor belliki.
Her Türlü siddete maruz kaldığı ve sevmediği halde bosanamayan o kadar cok kadin var ki..insan evinde huzurluysa daha ne ister.
ya kadının 2 tane çocuğu var zaten. şiddet yaşamış.kaç kere hemde. hamileykende ..dayaktan .hastahanelik olmuş. birde 3cü, çocuk.
ima yaptınız değilmi

aslında mantık evliliği ama yıllar geçtikçe fiziği göze batmaya başladı

Okuyun kızlar okuyun şu mesajı.
Eğer ki duygularınızı yoğun bir şekilde yaşayamadığınız biriyle beraberseniz evlenmeyin.
Sonunuz böyle olur.
Bir süre sonra her şey batmaya başlar.
Ama aşk olsa, canınız gibi sevdiğiniz bir adam olsa, hayranlıkla bakabildiğiniz biri olsa bunlar yaşanır mı hiç?
Eğer ki karşı taraf da size aynı şeyleri hissediyorsa tabii ki yaşanmaz.
O yüzden mantık adı altında evlilik gibi bir sorumluluk içine girilip risk alınmamalı.
Saçmalık resmen. Yazık oluyor iki tarafa da.

Demekki yeterince sevmiyorsunuz sonucunu çıkarırım çünkü ben önceden ay bunlardan nefret ederim dediğim Şeyler eşimde olunca gülüp geçiyorum sevgi karşılıklı kusurları görmezden gelmektir bence. Hangi yönlerini beğenmiyorsanız eşinize kalbini kırmadan söyleyebilirsiniz diye düşünüyorum oda Elinden gelen bişeyse mutlaka Düzeltir

Güzellik geçicidir.. Bundan 20-30 yıl sonra bu söylediklerine pişman olacaksin eger hala ayni kişiyle evliysen...
Tipini begenmedigini soyledigin halde seviyorum diyorsan demekki huyu güzel, ahlakı güzel.. Bundan daha güzel ne olabilir...
Ne demişler
Yüzü güzel olana 40 günde doyulur, gönlü güzel olana 40 yılda doyulmazmis.

boyu kısa ama güçlü benim gücüm yetmiyor
İyi biri demişsiniz ama eşiniz iyi biri değil. Hamileyken dövmek ne demek ya, tek başına bir kadını dövme eylemi bile ne kadar aşağılık bir şeyken. Ben olsam boşanır ve boyu boyuma huyu huyuma birini bulur evlenirdim, daha gençsiniz nasılsa.

İyi biri demişsiniz ama eşiniz iyi biri değil. Hamileyken dövmek ne demek ya, tek başına bir kadını dövme eylemi bile ne kadar aşağılık bir şeyken. Ben olsam boşanır ve boyu boyuma huyu huyuma birini bulur evlenirdim, daha gençsiniz nasılsa.

kadının derdi dayak yemek değil ki ben mi yanlış anladım konuyu

İlk okuyunca aaaa demiştim. Insan sevince gözüne dünyanın en yakışıklısi gelir zira benim koca öyle. Ama huydan bahsetmissiniz Allah yardımcınız olsun

arkadaşlar eski konularımıbi çoğunuz okudunuz biliyorsunuz yani görmeden tanıdınız beni eşim zamanında bana çok çektirdi yani şiddet eğilimi vardı kavgalarımızın büyük çoğunluğu kv yüzünden çıkardı. son 5 yıldır iyiyiz arada yine büyük kavgalarımız olur ve çok kırıcıdır öfkelendiğinde. diğer zamanlarda olabildiğine iyidir. bi görseniz sana bunları yapan adam bumu dersiniz. çocuklarına karşı mükemmel babadır. maddi sıkıntı yaştmaz yani benden çocuklarından evinden asla para kısmaz. aileme karşı çok çok iyidir. dediğim gibi arada sinirlendiğinde ne dediğini ne yaptığını bilmez ağzını bozar son 4 yıldırda şiddet uygulamıyo ama kavga sırasında sözleri çok yaralıyor beni. aramızın iyi olduğunda sever gibi oluyorum sonra bir soğukluk geliyor içime. belkide dediğiniz gibi dış görünüşünü sadece bahane ediyorum. beni ondan soğutan zamanında bana yaptıkları. şimdide bir bahane arıyorum kendime

sen adamı hiç aşağılıyormusun beğenmediğini yok boyun kısa yok kelsin yok fodulsun yok bilmem ne ??? Bu şekilde aşağılama huyun var mı

Canım yakışıklı uzun boylu olsa bu defa sen onu çok kıskanırsın kendinde eksiklik ara topulularla geçer spor salonlarından çıkmazsın .boyun için bir şey yapamassın sen düz ayakkabı giyinirsin ona da kaın tabanlı hatta ayakkabı içine konulan yüksek elastik şeyler var eşin biraz kilo verir zayıflarsa daha uzun durur kilolu kişi uzu bile olsa bodur basık durur ya da zebellah gibi hantal bir şey durur . Güzel giyinir vs farklı özellikleriyle ön plana çıkar . Allahın yarattığını beğenmemek haşa yanlıştır

Back
X