- 30 Nisan 2015
- 48
- 33
- 88
- Konu Sahibi frozen12345
bana olmuştu bu zamanında. sevemiyordum onu daha fazla çünkü beğenmiyordm eskisi kadar. belki de sevmediğim için beğenmiyordum artık kafam çok karışıktı. ilişki yürümedi zatne. ayrıldık.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence bu sebepten dolayi akla ayriligi getirmek acı olur..aldatmayı asla düşünmedim yakıştıramam kendimede vicdanımada boşansam çocuk var ilerde hesap sormazmı ne için beni babasız büyüttün diye
:)Seviyorum ama gaz çıkardığı zaman beğenmiyorum :)
Ya beğenip huyunu suyunu sewmeseydin. O daha kötü bnce
sen nasil bir insansin konu sahibi?evlenirken öyle değilmiydi? sonradan mı kısaldı adam. çektimi :)
beni alıntılamışsınız ama konu sahibi ben değilimsen nasil bir insansin konu sahibi?
ya dert edindigin seye bak ya .senin esine yazik ya.insan bu bakkaldan sakiz almiyorsun.hrm su hayatta kim dort dortluk ki ... rabbim saglik versin .nice kocalari sakt olanlar var ya da ne bileyim kanser v.s haline sukret.allah sana oyle bir hastalik bela verir ki neye ugradigina sasar kalirsin.nr soylemis YUNUS EMRE HAZRETLERI...Yaradilani severim,Yaratandandan dolayi..sen insanlari allhin yarattigini aklina getir.ve kendien gel.sen turkiye guzeli misin merak ettim seni..esini begenmedigine gore..
şeytanın vesveselerine kulak asma,dışı güzele doyulmuşta gönlü güzele kırk yılda doyulmamış,farzet ki çok yakışlı biriyle evlendin ama huyu çok berbat inan o insan gözüne çok berbat görünür,mesela ben de eşimle mantık evliliği yaptım,hiç kimse beğenmedi bu güzel kızı buna niye verdiniz diye herkes olumsuz bişey dedi,Allah'ın bir kulu da güzelmiş demedi,annem bile ben buna niye verdim,kızıma yazık ettim,gördükçe ağlayasım geliyor dedi durdu hala da ara da der. Amaaaaa ben hiç birine kulak asmadım,umrumda değil,bizim kafalarımız uyuşuyor,inan bana dünyanın bütün yakışıklı erkeklerini verseler yine değişmem.bir insanı huy sevdirir,güzellik geçici.hiç kimse beğenmiyor eşimi ama benim gözümde eşim çok yakışıklı çok tatlı eleştirenleri de anlamıyorum zaten.amaaaan canım ünlüleri görmüyomusun hepsinin uzun boylu manken sevgilisi veya karısı var,daha bir de o halde topuklu ayakkabı giyiyorlar,sen o kararı başta verecektin ,şimdiki şeytanın vesvesesinden başka bişey değil şeytanı en mutlu eden şeylerden biri bir evliliğe fitne sokup parçalamak buna izin verme.günaydın,
evet eşinizi seviyorsunuz ama fiziken beğenmiyorsunuz ne yapardınız. ve bu durum evliliğinizi etkiliyorsa...
günaydın,
evet eşinizi seviyorsunuz ama fiziken beğenmiyorsunuz ne yapardınız. ve bu durum evliliğinizi etkiliyorsa...
Saka dimi saka!günaydın,