• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşinizi seviyorsunuz ama beğenmiyorsunuz

bana olmuştu bu zamanında. sevemiyordum onu daha fazla çünkü beğenmiyordm eskisi kadar. belki de sevmediğim için beğenmiyordum artık kafam çok karışıktı. ilişki yürümedi zatne. ayrıldık.

Boy POS yakışıklılık bunlar geçici şeyler önemli olan karakterdir ahlaktir değer vermesidir sana..
Benim halamla enisteminde arasında var baya fark
Evlenecekleri zaman babaannm kısa boylu diye istememis
Enistemde cevap; kısa boyluların sevmeye evlenmeye hakkı yokmu
Benim esimde benden kısa değil ama ayniyiz hiç sorun etmedim çünkü bana değer veriyo cok seviyoo bir dediğim iki olmadı hic daha ne Allahima bin şükür:KK60:

aldatmayı asla düşünmedim yakıştıramam kendimede vicdanımada boşansam çocuk var ilerde hesap sormazmı ne için beni babasız büyüttün diye
Bence bu sebepten dolayi akla ayriligi getirmek acı olur..

benim icin boy onemliydi, ne olursa olsun boyu evlenecegim kisinin boyu benden uzun olmaliydi. Ben 1.73 um, esim 1.81..

Esin spor yapsa, fit gorunur, kisaligi da goze batmaz diye dusunuyorum.. giyimiyle de tarz yaratabilir.

Bir arkadasimin esi kisa ve gobekli,kır sacliydi.. cocuk 32 idi ama epey yaşlı duruyordu kiza gore ( 8_10 yaş gibi )
Hatta kiz arkadasim utandigindan bizlerle tanistirmamisti bile.
Cocuk dugunde sacini boyatti, diyetisyene gitti, icten duz taban topuklu ayakkabi aldilar ve dugunu oyle kamufle ettiler..
Mantik evliligiydi, cocugun ailesi zengindi, temiz ve durusttu, kızı da seviyordu, evi de vardi.. ha baktiginda yine dersin ,kusur bulursun ama kız cocugun kiyafetini degistirdi, renkli, sportif seyler aldiriyor ona, yemegine karisiyor yeme artik hayatim vs diye ( tatlilikla) biraz daha genc,sportif,bakimli duruyor.
Idare ediyorlar kisacasi, goze de batmiyorlar..

Herseyi degistirebilirsin, sevgiyle bak esine.. ne guzel bir insanla evlenmissin. Fit olup gozu disarda olsa,ayartsalar,akli fikri cinsellikte olsa daha mi iyi? Degerini bil, kusur arayarak bakma ona. Ne mutlu sana ki engeli yok( binlerce kez sukur halimize).
Ben esimi boyle de seviyorum diyebilmelisin, kocan nihayetinde. Evlenirken de ayni boydaydi sonucta:KK66:

Benim esim de kel mesela, ama benim gozume batmiyor. Esimde kusurunu bildigi ici sıfıra yakin vurduruyor, beyazlari da belli olmuyor, kafasi da parlak ve cok duzgun.. arkadaslarim bile tarzindan oyle yaptirdiginl saniyor. :KK66: Bazi seyleri de sizler kamufle edin.. gunumuzde herseyin caresi var..

Son düzenleme:
Severek evlenmemissin bosanmak icin bahaneler uydurma. Kisa boyluymus cart curt. O senin hakkinda bole dusunse naparsin acaba. Cok kirici belli etmiyorum desende adam anliyordur bence onu begenmedigini.Allahim insan kendi hayatini nsl zorlastirir sizin gibi. Buna rahat batti derler.!

ben eşimi seviyorum,ama bende biraz kilo vermesini söylüyorum zaman zaman;çünkü sağlığı açısından bel çevresinin fazla yağlanması ona iyi gelmiyor.daha zor hareket ediyor kilo alınca,vücut hantallaşıyor,pantolonları giyerken sıkıntı yaşıyor,kendisi söylüyor zaten 'bu ara kilo aldım bak bu pantolonu önceden rahat kapatıyordum şimdi zorlanıyorum' diye.
birazcık kilo verse sevinir hemen.bizim sorunumuz kilo oluyor yani,başka bir şey değil.e kilo olayı da bence bir insanı sevmeye engel değil;alınır,verilir,beraber diyet yapılır,beraber yürüyüşe çıkılır,olur biter.
o benim zevkime güvenir,seçtiğim aldığım kıyafetleri beğenerek giyer mesela.bende bir yere giderken,saçımı yaptıracağım zaman falan bir sorar fikrini alırım.ya bence karşılıklı aman nasıl olsa beni seviyor her halimle beğenir diyerekte kendini koyvermemek lazım.sonuçta bir ömür yanyana geçireceğiz o adamla.

evlenirken öyle değilmiydi? sonradan mı kısaldı adam. çektimi :)
sen nasil bir insansin konu sahibi?
ya dert edindigin seye bak ya .senin esine yazik ya.insan bu bakkaldan sakiz almiyorsun.hrm su hayatta kim dort dortluk ki ... rabbim saglik versin .nice kocalari sakt olanlar var ya da ne bileyim kanser v.s haline sukret.allah sana oyle bir hastalik bela verir ki neye ugradigina sasar kalirsin.nr soylemis YUNUS EMRE HAZRETLERI...Yaradilani severim,Yaratandandan dolayi..sen insanlari allhin yarattigini aklina getir.ve kendien gel.sen turkiye guzeli misin merak ettim seni..esini begenmedigine gore..

sen nasil bir insansin konu sahibi?
ya dert edindigin seye bak ya .senin esine yazik ya.insan bu bakkaldan sakiz almiyorsun.hrm su hayatta kim dort dortluk ki ... rabbim saglik versin .nice kocalari sakt olanlar var ya da ne bileyim kanser v.s haline sukret.allah sana oyle bir hastalik bela verir ki neye ugradigina sasar kalirsin.nr soylemis YUNUS EMRE HAZRETLERI...Yaradilani severim,Yaratandandan dolayi..sen insanlari allhin yarattigini aklina getir.ve kendien gel.sen turkiye guzeli misin merak ettim seni..esini begenmedigine gore..
beni alıntılamışsınız ama konu sahibi ben değilim ;)

günaydın,
evet eşinizi seviyorsunuz ama fiziken beğenmiyorsunuz ne yapardınız. ve bu durum evliliğinizi etkiliyorsa...
şeytanın vesveselerine kulak asma,dışı güzele doyulmuşta gönlü güzele kırk yılda doyulmamış,farzet ki çok yakışlı biriyle evlendin ama huyu çok berbat inan o insan gözüne çok berbat görünür,mesela ben de eşimle mantık evliliği yaptım,hiç kimse beğenmedi bu güzel kızı buna niye verdiniz diye herkes olumsuz bişey dedi,Allah'ın bir kulu da güzelmiş demedi,annem bile ben buna niye verdim,kızıma yazık ettim,gördükçe ağlayasım geliyor dedi durdu hala da ara da der. Amaaaaa ben hiç birine kulak asmadım,umrumda değil,bizim kafalarımız uyuşuyor,inan bana dünyanın bütün yakışıklı erkeklerini verseler yine değişmem.bir insanı huy sevdirir,güzellik geçici.hiç kimse beğenmiyor eşimi ama benim gözümde eşim çok yakışıklı çok tatlı eleştirenleri de anlamıyorum zaten.amaaaan canım ünlüleri görmüyomusun hepsinin uzun boylu manken sevgilisi veya karısı var,daha bir de o halde topuklu ayakkabı giyiyorlar,sen o kararı başta verecektin ,şimdiki şeytanın vesvesesinden başka bişey değil şeytanı en mutlu eden şeylerden biri bir evliliğe fitne sokup parçalamak buna izin verme.

Birgün padişah mecnunu cagırtır..
Ve sorar mecnuna "oğlum bu ne hal,bu nası bir ask böyle"der..
Mecnun:Öylesine güzelki,cöllerde yanmamak kavrulmamak mümkün degil der
Padişah dayanamaz cağırtır leylayı yanına.Getirirler leyla'yı.Mecnun leylayı görünce nefes almakta güçlük çeker.Padişah görünce sasırır"oğlum bu mu senin leyla leyla diye çöllere düştüğün, bunun neresi güzel" der..
Mecnun derin bir iç çeker ve Şöyle der:Sen birde onu Benim Gözümden Görsen.....

Konuyu okurken bu geldi aklıma.29 yaşındasınız, artık belirli şeyleri aşmanız gerekirdi. Siz eşinizi seviyor olsaydınız size dünyanın en yakışıklısı gelirdi bence sevginizi sorgulamanız gerek. Sizi eleştirmek burada kimsenin haddi değil, ama eşinizin kıymetini bilin.Hayat bu, başınıza bir kaza gelir beğenmediğiniz eşiniz fiziksel olarak sizden üstün duruma gelir, o zaman eşinizin sizin için ne düşünmesini isterdiniz.
Eşinizin ahlakı güzelse iyi bir eş ve babaysa minnet edip onu çok sevin , onu beğendiğinizi hissettirin, hatta iltifat edin :)
Siz onu güzel görürseniz o zaten dünyanın en güzel insanı olur.

Back
X