- 14 Ağustos 2015
- 680
- 1.271
- 33
- Konu Sahibi meredithgrey
Dikkat ediyorum, burada birini alıntılıyorsun, alakasız yerlerden örnekler verip, tam sayfa döşüyorsun, bu şahsa yönelik değil, kendi fikrini birilerine dikte etmek için yapıyorsun.
Burada bahsedilen Arap kadınlarına ve dolayısı ile mensubu olduğumuz din ile alakalı konu.
Yani o döşediğin örnekler ile alakası yok..
İlla son sözü söylemeliyim huyundan millete gına geldi, hani verdiğin örnekler alakalı olsa içim şişmez.
Senin varlığın burada emin ol herkes görüyor, amacına ulaşmışsın.
Hani bana sivrilmek için demişsin ya..
Acaba ??
Hadi son kez alıntılada bari son sözü söyle içinde kalmasın..![]()
Bence parmağa değilde gösterilen yere bakmayı öğrenmelisin.
Yazdığım yorumun içeriğine bak, bana değil.
Yoksa çekilmez olur.
Ön yargılar, damgalamalar, yakıştırmalar, ithamlar vb havalarda uçusur.
Mesela beni takip edeceğine, yazdıklarıma anlamlar yükleyeceğine içeriğe, konuya cevap verseydin ya.
Bu çok hoşuma giderdi.
Dikkatini bana değil, yoruma yönlendirmelisin.
Bak, şahsa yönelik yorum yapmadığımı sen söylemişsin.
Ben alıntı yaptığım kişini ismini bile genelde görmem, özellikle bu uzayan konuda, seni fark etmedim bile.
Yani neden saldırma, konuyu çekme, dayatma çabası güdeyim?
Aynı yolun yolcusu muyuz, karşıt görüşlü müyüz bilmiyorum bile.
Sırf bir genelleme yapmanın yanlışlığından bahsettim, örneğinide doğal olarak bildiğim, takip ettiğim alandan verdim ve bir anda diktatör oldum.
Bana karşılık olarak "Hayır, bilgi çağında yaşıyoruz. İnsanların neler yaptığını, çoğunluğu meyilli olduğu tarafı biliyoruz. Yani yaptığım iftira değil, analizdir. Hatta bu kimselere danışma şansımız olsaydı, muhtemelen beni değil seni yalanlarlardı" vb deseydin, konu ne de güzel ilerlerdi.
Doğrusu bunu bekliyordum. Ama "Arap" diye genelleyenin, bana da aynı ön yargıyla yaklaşabileceğini düşünmemişim.