- 24 Mart 2019
- 2.965
- 4.131
- 38
E sende ergen gibi davranmaEşinize sinirlenince sizde herşeyi sıralıyor musunuz ya ben az önce sinirlenip tüm olumsuz yönlerini söyledim aldım kızı içeri geçtim birde hamileyim yeni niye çocuk yaptım ah salak kafam diye şikayet ediyorum düşsün de daha küçücükken senden birde çocuk yaptım diyorum ondan inşallah diyor Cok sinirleniyorum yaa gerçekten 90 yaşında amcalar gibi davranma su evin içinde diyorum az yaşına göre gençsin diyorum tinlayan yok akıl verin siz nasılsınız
Bizde olması için her gece dua ediyoruz işteSiz doğmamış çocuğunuza “düşsün” eşiniz de “inşallah “ mı diyor.?
Eğer öyleyse ne şanssız bir bebek
Umarım yanlış anlamışımdır.
Madem mutlu değilsiniz neden çocukları da mutsuz bir hayata mecbur bırakıyorsunuz?
Ben her gün evladımı bana hediye olarak gönderdiği için şükrediyorum.
Yani sinir anınla söylemiş olabilirsiniz. Sinirliyken bazen ağıza alınmayacak şeyler söyleniyor. Muhtemelen kocanızın canını yakmak için kızgınlıktan söylediniz. Ama tekrar etmeyin Allahın gücüne gider. Benim çocugum olmuyor. Hergün dua ediyorum olsun diye. Esinize eski konulari acmaniz normal kapatamiyosunuz çünkü yapmaya devam ediyor. Devam ettikce eskiler kapanmaz. Keske 2.cocuğu yapmasaydınız dicem de olan olmuş artık. Genel olarak neyden dolayı sinir olduğunuzu açıklarsanız daha iyi yardımcı olurlar.Yoksa benim canım kanım tabiki öyle söylemek istemez ama vurdum duymaz ligi insanı bı sure sonra o kadar sinirlendiriyor ki pişman oluyorsun ama geç oluyor ama o hiç haksızsa bile üste çıkar
Çok teşekkür ederim gerçekten beni Anlayan biri çıktı sonunda Allah en kısa zamanda ki kucağınıza almayı nasip etsin biliyorum ve bunun için defalarca şükrediyorum Rabbime benim öyle dememin sebebi evet sinirleydi iyi baba olmayi beceremiyosun sen yani ona da yazık olur anlamından dedim aslında çok iyidir ama çok kızdırdi beni bende ağzımdan evladım için öyle çıktı çok üzüldüğümdenYani sinir anınla söylemiş olabilirsiniz. Sinirliyken bazen ağıza alınmayacak şeyler söyleniyor. Muhtemelen kocanızın canını yakmak için kızgınlıktan söylediniz. Ama tekrar etmeyin Allahın gücüne gider. Benim çocugum olmuyor. Hergün dua ediyorum olsun diye. Esinize eski konulari acmaniz normal kapatamiyosunuz çünkü yapmaya devam ediyor. Devam ettikce eskiler kapanmaz. Keske 2.cocuğu yapmasaydınız dicem de olan olmuş artık. Genel olarak neyden dolayı sinir olduğunuzu açıklarsanız daha iyi yardımcı olurlar.
Ergen gibi ne hareketimdeen bahsettim burda pardon daE sende ergen gibi davranma
Allah Tez zamanda kucağına almayı nasip etsin ama benim amacım öyle birşey demek değildi burda kendimi anlatamadm.hem.yapistirdilar tabikiBizde olması için her gece dua ediyoruz işte
Kızınca söylenmek ayrı beddua etmek ayrı şeyler saçmalayın lütfen öfkenize hakim olamıyorsanızda sürekli üreyip birde onlara beddua etm
Kızınca söylenmek ayrı beddua etmek ayrı şeyler saçmalayın lütfen öfkenize hakim olamıyorsanızda sürekli üreyip birde onlara beddua etmeyinKızınca söylenmek ayrı beddua etmek ayrı şeyler saçmalayın lütfen öfkenize hakim olamıyorsanızda sürekli üreyip birde onlara beddua etmeyin
Kızınca söylenmek ayrı beddua etmek ayrı şeyler saçmalayın lütfen öfkenize hakim olamıyorsanızda sürekli üreyip birde on
Bozma ağzını lütfen sen sağol ayrilmayiz inşallahAğzımı bozmayacağım, karı koca tencere kapak misali çok yakışıyorsunuz, hiç ayrılmayın.
Ayrılma ki başka insanları da yakmayın. Öfke patlaması adı altında evladınıza karşı bu cümleyi kuramazsınız, ebeveyn olmayı bilmeden üremeyin.Bozma ağzını lütfen sen sağol ayrilmayiz inşallah
Amin insallah. Öyle demek istediginizi anladım zaten. Eskileri açmayan kadın genelde azdır zaten merak etmeyin.Çok teşekkür ederim gerçekten beni Anlayan biri çıktı sonunda Allah en kısa zamanda ki kucağınıza almayı nasip etsin biliyorum ve bunun için defalarca şükrediyorum Rabbime benim öyle dememin sebebi evet sinirleydi iyi baba olmayi beceremiyosun sen yani ona da yazık olur anlamından dedim aslında çok iyidir ama çok kızdırdi beni bende ağzımdan evladım için öyle çıktı çok üzüldüğümden
Kızınca söylenmek ayrı beddua etmek ayrı şeyler saçmalayın lütfen öfkenize hakim olamıyorsanızda sürekli üreyip birde onlara beddua
Bu kadar kişi böyle üstüme geldi anlamadım bence ben kendimi anlatamadm. Yada ne biliyim çok kötü olarak gördüler beniAmin insallah. Öyle demek istediginizi anladım zaten. Eskileri açmayan kadın genelde azdır zaten merak etmeyin.
Eşinize sinirlenince sizde herşeyi sıralıyor musunuz ya ben az önce sinirlenip tüm olumsuz yönlerini söyledim aldım kızı içeri geçtim birde hamileyim yeni niye çocuk yaptım ah salak kafam diye şikayet ediyorum düşsün de daha küçücükken senden birde çocuk yaptım diyorum ondan inşallah diyor Cok sinirleniyorum yaa gerçekten 90 yaşında amcalar gibi davranma su evin içinde diyorum az yaşına göre gençsin diyorum tinlayan yok akıl verin siz nasılsınız
Siz de normal değilsiniz tedavi olun..o bebek duyuyor hissediyor.Eşinize sinirlenince sizde herşeyi sıralıyor musunuz ya ben az önce sinirlenip tüm olumsuz yönlerini söyledim aldım kızı içeri geçtim birde hamileyim yeni niye çocuk yaptım ah salak kafam diye şikayet ediyorum düşsün de daha küçücükken senden birde çocuk yaptım diyorum ondan inşallah diyor Cok sinirleniyorum yaa gerçekten 90 yaşında amcalar gibi davranma su evin içinde diyorum az yaşına göre gençsin diyorum tinlayan yok akıl verin siz nasılsınız
Siz o sekilde söylediginiz icin oldu. Onu yazmadan soruyu sorsaydiniz faydalı olurdu ancak :) olsun hatasız kul olmaz.Bu kadar kişi böyle üstüme geldi anlamadım bence ben kendimi anlatamadm. Yada ne biliyim çok kötü olarak gördüler beni
Sen benim nasıl bir ebeveyn olduğum hakkinda en ufak bilgi sahibi bile deAyrılma ki başka insanları da yakmayın. Öfke patlaması adı altında evladınıza karşı bu cümleyi kuramazsınız, ebeveyn olmayı bilmeden üremeyin.
Bunu nasıl kaldırabilir bu soruyuSiz o sekilde söylediginiz icin oldu. Onu yazmadan soruyu sorsaydiniz faydalı olurdu ancak :) olsun hatasız kul olmaz.
Allah en kısa zamanda sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahBizde olması için her gece dua ediyoruz işte