Siz doğmamış çocuğunuza “düşsün” eşiniz de “inşallah “ mı diyor.?Eşinize sinirlenince sizde herşeyi sıralıyor musunuz ya ben az önce sinirlenip tüm olumsuz yönlerini söyledim aldım kızı içeri geçtim birde hamileyim yeni niye çocuk yaptım ah salak kafam diye şikayet ediyorum düşsün de daha küçücükken senden birde çocuk yaptım diyorum ondan inşallah diyor Cok sinirleniyorum yaa gerçekten 90 yaşında amcalar gibi davranma su evin içinde diyorum az yaşına göre gençsin diyorum tinlayan yok akıl verin siz nasılsınız
Bebeğine düşsün diyecek kadar mı düştün kadın onun ne suçu var Allah akıl fikir versinEşinize sinirlenince sizde herşeyi sıralıyor musunuz ya ben az önce sinirlenip tüm olumsuz yönlerini söyledim aldım kızı içeri geçtim birde hamileyim yeni niye çocuk yaptım ah salak kafam diye şikayet ediyorum düşsün de daha küçücükken senden birde çocuk yaptım diyorum ondan inşallah diyor Cok sinirleniyorum yaa gerçekten 90 yaşında amcalar gibi davranma su evin içinde diyorum az yaşına göre gençsin diyorum tinlayan yok akıl verin siz nasılsınız
Siz doğmamış çocuğunuza “düşsün” eşiniz de “inşallah “ mı diyor.?
Eğer öyleyse ne şanssız bir bebek
Umarım yanlış anlamışımdır.
Madem mutlu değilsiniz neden çocukları da mutsuz bir hayata mecbur bırakıyorsunuz
Siz doğmamış çocuğunuza “düşsün” eşiniz de “inşallah “ mı diyor.?
Eğer öyleyse ne şanssız bir bebek
Umarım yanlış anlamışımdır.
Madem mutlu değilsiniz neden çocukları da mutsuz bir hayata mecbur bırakıyorsunuz?
Yapmasaydiniz hanimefendi ilk defa mi kavga ediyorsunuz ? Düşsün diye dua ediyorsunuz ,hiç mi korkmuyorsunuz ?Eşinize sinirlenince sizde herşeyi sıralıyor musunuz ya ben az önce sinirlenip tüm olumsuz yönlerini söyledim aldım kızı içeri geçtim birde hamileyim yeni niye çocuk yaptım ah salak kafam diye şikayet ediyorum düşsün de daha küçücükken senden birde çocuk yaptım diyorum ondan inşallah diyor Cok sinirleniyorum yaa gerçekten 90 yaşında amcalar gibi davranma su evin içinde diyorum az yaşına göre gençsin diyorum tinlayan yok akıl verin siz nasılsınız
sinirle söylenen her şey sakinken düşünülmüştürSinirlenip söyledim valla akıl tutulması yaşadım resmen o kadar ki bazen geriyor insanı
Tabiki söylemiyorum kızıma öyle şeyler niye söyliyim maşallah çok zeki akıllı ve anne kız çok güzel vakit geçiren anne kızız diyorum ya o kadar çok sinirlendim ki öyle çıktı ağzımdan pişman oldum ama geçti tabiHamile halinizle sinirlenip çocuk düşsün diyorsanız doğmuş çocuğunuza da aşağı kalır şeyler söylemiyorsunuzdur. Üzüldüm, karı koca tedavi mi olsanız
Kocanıze sinirlenip çocuk için düşsün inşallah demeyi nasıl beceriyosunuz? Bu adamla iyiyken bir tane de değil peşinden 2. Yi yapıyosunuz bir kavga edince hemen düşsün inşallah. Akli dengeniz yerinde mi sizin?Eşinize sinirlenince sizde herşeyi sıralıyor musunuz ya ben az önce sinirlenip tüm olumsuz yönlerini söyledim aldım kızı içeri geçtim birde hamileyim yeni niye çocuk yaptım ah salak kafam diye şikayet ediyorum düşsün de daha küçücükken senden birde çocuk yaptım diyorum ondan inşallah diyor Cok sinirleniyorum yaa gerçekten 90 yaşında amcalar gibi davranma su evin içinde diyorum az yaşına göre gençsin diyorum tinlayan yok akıl verin siz nasılsınız
Biri çocuk düşsün diyorEşinize sinirlenince sizde herşeyi sıralıyor musunuz ya ben az önce sinirlenip tüm olumsuz yönlerini söyledim aldım kızı içeri geçtim birde hamileyim yeni niye çocuk yaptım ah salak kafam diye şikayet ediyorum düşsün de daha küçücükken senden birde çocuk yaptım diyorum ondan inşallah diyor Cok sinirleniyorum yaa gerçekten 90 yaşında amcalar gibi davranma su evin içinde diyorum az yaşına göre gençsin diyorum tinlayan yok akıl verin siz nasılsınız