Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

kiz ona degil veledin biri deri koltuguma türkiye haritasi cizdi tükenmez kalemle.
nasil cikcak ya off off:84::84:

Saç spreyini yumuşak bir havluya sıkıp lekenin üzerine sürterek silin.. leke çıkacaktır. Arap sabununda işe yaradığını söylüyorlar ama ben denemedim.

Ayrıca her temizlikten sonra varsa eğer deri bakım kremi kullanın ki temizlik yapıldıktan sonra çatlama yapıp eskimesin.

flocke sen bir insanin basina gelebilecek en güzel seysin, sayfan icin seni kutluyorum :KK9: ,
kk da "muhtarlik" secimi yapalirsa gözümü kirpmadan oyum sanadir arkadasim:KK1:

Bu ara havalarda soğuk içimden gelmiyo hiç kıl almak. Göbeğimde 3 tane siyah kıl var. Bacaklarım orman gibi. Kaşlarımda öyle. Geçen gün eşortmanın bacağı toplanmış dizime kadar açılmış bizde eşimle kağıt oynuyoduk. Bacağım onun burnunda nerdeyse kılları bi gördü yakından, kağıtları bıraktı yere kendi paçasını açıp bide kendi bacağına baktı. Erkekliğimden utanıyorum dedi.
20 gün öncede bıyıklarımı tutup burkmuştu ve senin o kaytan bıyıklarını sürsem nerelerime dedi. Ertesi günde permatik almış bana :KK17: Aşkım bak sana ne aldım dedi.:86:

:KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:

ya bugün bööle bi yamuk geçti valla,arka sayfalara bak gelir gelmez açıklayıverdim...evde iç savaş vardı...rakibim ufak tefek bişeydi ama aciip dişliydi:KK9:.

ufak tefek olduğuna bakma onlardaki irade bende yok walla yapıcam dedimi tmm patladı gitti:KK23:

harbiden kıl tüy hikayesi benimde vardı bak daha bir hafta önce yaşanmış taza sayılır hane
benim büyük oğlan henüz 7 yaşındadır kendisi yüzüme doğru yaklaştı yaklaştı bende zannediyorum ki öpecek tuttu dudaklarımı wayyy annemin bıyıklarına bakın beee diye bir oda dolusu insanın içinde beni yerlere soktu ahh ben ne edem nerelere gidemmm:26::KK25::KK37: bilemedim gari
ertesi sabah ilk işim bir sir salonu aramaktı :KK53:

ya bugün bööle bi yamuk geçti valla,arka sayfalara bak gelir gelmez açıklayıverdim...evde iç savaş vardı...rakibim ufak tefek bişeydi ama aciip dişliydi:KK9:.

Ah bu çocuklar 5 yaşında pc de neyapıyorki? kız giydirme pasta yapma oyunlarımı benim yiğenimde eve gelince bana pc me el koyuyo 5 yaşında...

harbiden kıl tüy hikayesi benimde vardı bak daha bir hafta önce yaşanmış taza sayılır hane
benim büyük oğlan henüz 7 yaşındadır kendisi yüzüme doğru yaklaştı yaklaştı bende zannediyorum ki öpecek tuttu dudaklarımı wayyy annemin bıyıklarına bakın beee diye bir oda dolusu insanın içinde beni yerlere soktu ahh ben ne edem nerelere gidemmm:26::KK25::KK37: bilemedim gari
ertesi sabah ilk işim bir sir salonu aramaktı :KK53:

:KK60: :KK60: Ya bu erkekler ne meraklı ayol küçük büyük kadınlarda bi falso yakalamaya...Kusur arıyolar sürekli..

1549 mesajı zevkle okudum hatta gülme krizlerine girdim...2,5 yıllık evliliğimin tek rezaletini anlatayım bende size;

Evliliğimizin ilk aylarıydı gece yattığı gibi kalkan ben evlendikten sonra deli gibi yatmaya başlamışım ama farkında değilim cicim aylarından mıdır bilemem ama eşime dokunmadan uyuyamam ben - ki hala öyle- bu sefer dokunmak yetmememiş sarılayım demişim. Eşime kolumu uzattım eşim yatakta yok, ben hangi akla hizmetse ayağı atayım bulurum diye düşünerek ayağımı eşime doğru attım eşim yok sanırım yüksekliği ayarlayamadım dedim ayağımı biraz daha kaldırıp eşime doğru atmamla " yavaş " diye bir ses duydum ama malesef eşimin suratına bir tekme atmış buldum ve kendime geldiğimde iş işten çoktan geçmişti...Benim sevgili eşim sabah namazına uyanmış yatağa oturmuş ezanın dinliyormuş. garibimin ağzından sadece yavaş kelimesinden başka birşey çıkmadı.Allahtan gözlüklerini daha takmamıştı.

:KK60: :KK60: Ya bu erkekler ne meraklı ayol küçük büyük kadınlarda bi falso yakalamaya...Kusur arıyolar sürekli..

sorma tatlım ya benim büyük pek meraklııdır herşeye burnunu sokar daha çok maceramız varda aklıma geldikçe yazıyom işte...:KK53:

1549 mesajı zevkle okudum hatta gülme krizlerine girdim...2,5 yıllık evliliğimin tek rezaletini anlatayım bende size;

Evliliğimizin ilk aylarıydı gece yattığı gibi kalkan ben evlendikten sonra deli gibi yatmaya başlamışım ama farkında değilim cicim aylarından mıdır bilemem ama eşime dokunmadan uyuyamam ben - ki hala öyle- bu sefer dokunmak yetmememiş sarılayım demişim. Eşime kolumu uzattım eşim yatakta yok, ben hangi akla hizmetse ayağı atayım bulurum diye düşünerek ayağımı eşime doğru attım eşim yok sanırım yüksekliği ayarlayamadım dedim ayağımı biraz daha kaldırıp eşime doğru atmamla " yavaş " diye bir ses duydum ama malesef eşimin suratına bir tekme atmış buldum ve kendime geldiğimde iş işten çoktan geçmişti...Benim sevgili eşim sabah namazına uyanmış yatağa oturmuş ezanın dinliyormuş. garibimin ağzından sadece yavaş kelimesinden başka birşey çıkmadı.Allahtan gözlüklerini daha takmamıştı.

wayyy bu süperdi ya karnım ağrıdı gülmekten karateci falan değilsindir umarım yoksa yanarım yanarım kocişinin haline...:KK60::KK60::KK60:

kareteci değilim ama uykuda eşime çok şiddet uygulamışlığım var birlikte uyumaya alışana kar

ee oluyor böyle vakalar bende kocişimi az açıkta bırakmamışımdır yorganla bütünleşiyorum da uyurken resmen dolanıyoruz birbirimize bazen kociş diyor zaten ben mi kocanım yorganmı karıştırıyorsun galiba diye...:KK37:

aaa bugünde hep böle oluyo laptopun azizliği diyelim yırtalım rezillikten...

Son düzenleme:
Bende hasretle özlemle kocişimi bekledim zil çaldı kociş geldi üstüne bi atladım ayyy benim kocişim gelmiş o daha gardını almamış meğersem ikimiz birden yere düştük aşşagı katta arkadaş oturuyo oda bagırıyo yavaşş yavaşş bina inledi... Bi çıkarım vardı yine sanırsam :KK66:

bunu eski nickimle kk da yazmıstım
sevgilinize rezil oldugunuz anlar diye.
rezalet diz boyu.
hatırladıkca kendimden utanırım.
rakı hiç içmemişim hayatımda. arkadaslarım içiyo ünv. ortamı. siz için diyorum ben ayık kalır sizi toplarım.
tv izliyorum millet götürüyor.
sonra gel diyorlar sende 2 tek at. hadi kırmıyım diye içiyorum. sevgilimde orda.
ilk dubleyi sek ve fondip yapıyorum (onların 1 dublesi muhtemelen 2 dubleye eşittir)
2.dubleyi istiyorum ve olanlar ondan sonra oluyor.
kendime geldiğimde daha dogrusu hatırlamaya başladığım anlarda. çarşıdaydık yemeek bişiler almak için inmişiz. kapıyı kilitleyip beni bırakmışlar. kapıyı açamadığım için camdan cıkmaya calısıyordum ki yakalandım.
Öncesinde olanları arkadaslarımdan dinliyorum.
Ben 2.dubleden sonra sevgilimin yanına oturmuşum
göz kırpıyomuşum
ne oldu kuzum
hadi yan odaya geç ben sana tecavüz edicem.
tamam oldu. tabi yerinde oturuyor.
ben gene hadi yan odaya geç dedim. adam gene tepkisiz.
artık sıkılıp sana yan odaya geç dedim tecavüz edicem ben sanaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
cocukcagız hayatım bi tanem ayıl düşünürüz, o zaman edersin demiş zor durdurmuş beni.

artık içimde nasıl bir nuri alço,çoşkun potansiyeli varsa çözemedim.

ama dinlediğimde (hiç bir saniyesini hatırlamıyorum) yerin dibine girdim girdim çıktım :78:

Ayy yazik yaaa ama senin bilınç altıda karaymış haaaa!

X