Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
11 eylül 2001.dünya nefesini tutmuş tarihi bir olayı izliyor.ali kırca gözlerini pörtletircesine bağırıyo:'bi uçak daha çarptı...'diye.o sırada ben telefonda birinle uğraşıyom.tanımadığım biri ağlamaklı anlatıyo derdini,rast gele aramış sevgilisi mi ne terk etmiş arada burnunu çekiyo derdini anlatacak birini mi ne arıyomuş.telefon elimde ali kırcayı dinliyom arada bi:'sus bi dakka,bi uçak daha çarpmış duymuyon mu?' diyom.eşim eve geliyo önce:'olanları duydun mu?' diyo sonra:'kim arıyo diyo.' ben gayet bezmiş:'ay ne biliim anlatıp duruyo,sapık mı ne?bi baksana şuna...'diyom.eşim önce:...daha sonra telefonu alıp böyle: sonra bana dönüp aynen böyle:... anlatamadım ki şok içinde tv'ye baktığımı anlattığından zerre kadar da bişey anlamadığımı
bence imaj değiştirmelisin,gazoza kimse inanmıyo artık...ewet firsat bu dedim daldim .ama bu gn kimse gelmedi.
off yaa kizlar sinirden ölüyorumm
he valla,herkesden farklı hatırlıyom ben o günü...bu kadar olur.. 11 eylül piyangosu vurmuş sana
bence imaj değiştirmelisin,gazoza kimse inanmıyo artık...
üzerine bir bardak soğuk su iç,sonna sakinleşip karar ver,bu yeni desene alışabilir miyim diye...boşuna uğraşma,üzgünüm ama o izler çıkmaz...kiz ona degil veledin biri deri koltuguma türkiye haritasi cizdi tükenmez kalemle.
nasil cikcak ya off off:84::84:
selam arkadaşlar ben yeni üyeyim siteyi çözemedim bi yardımcı olurmusunuz?sohbet bölümü varsa link atabilirmisiniz?
selam arkadaşlar ben yeni üyeyim siteyi çözemedim bi yardımcı olurmusunuz?sohbet bölümü varsa link atabilirmisiniz?
Ya kızlar yataga işeyen arkadaşa çok güldüm bugün sabah ben işiyodum nerdeyse..Rüyamda donumu indirdim klozete oturdum tam başladım yapmaya uyandım çamaşırım ıslanmış.. gülerken dikkat edin..derim vala rezil olcaktım aman alllahım nasıl temizlerdim...
kiz ona degil veledin biri deri koltuguma türkiye haritasi cizdi tükenmez kalemle.
nasil cikcak ya off off:84::84: