Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

Lojmandayım. Uyuyakalmışım. Şirket hattım çalıyor.
Telefonda ki ses diyor ki: minik hanım nerdesiniz
ben: lojmanda.
telefondaki ses: kapıyı açar mısınız ?
ben:neden?
telefondaki ses : müdürüm kapıda kalmış
gözleri daha açılmamış benim gözler faltaşı gibi açılıyor o hışımla diğer telefon aranıyor
telefonda 13 cevapsız arama ,3 mesaj
1.mesaj: aşkım geldim
2.mesaj: hadi kapıyı aç
3.mesaj:madem istemiyordun niye erkenden çağırdın? ben gidiyorum.
can havliyle yataktan fırlanır kapı açılır,merdivenlerde oturan gariban bi adam (aramaları ve mesajları duymam sebebim titreşime alıp öylesine uzanmıştım) o arada ayagım kayıyor merdivenden düştüm toto üstü.
el totoda karşımda kızgın bir yüz!
(yemek istemiştim, sırf bana yemek alabilmek için yol değişilmiş yarım saat yürünmüş antalya sıcağında)
bi hışımla içeri girdi
nerdesin niye açmıyosun kaç kere zili caldım kapıya vurdum
İstemiyorsan niye erken gel diyorsun.
ağlamaklı bi ifade uykum ağır duymadım
telefonuda mı ?
eee kem küm titreşimdeydi
iyice deliren bi adam.
üstüme yürüyo korkmaya başlıyorum.
ve başlıyorum çemkirmeye elemanının aklına gelen senin aklına gelmiyo mu
niye şirket hattından aramadın o titreşimde değildi
sonrada kıvıramayacağımı anlayınca
ben ailemden evimden uzağım, bana bagırma diye ağlamaya baslıyorum
kızgınlıgını ,beklemişliğini unutuyor omzuna yatırıp beni teselli ediyor
ve ben aksama timsah gözyaşlarımla mutlu mesut devam ediyorum :78:

ewet firsat bu dedim daldim .ama bu gn kimse gelmedi.
off yaa kizlar sinirden ölüyorumm:KK47::KK47::KK47:

Pazar günü beyfendi çalışıyo.
Ben lojmandaki sitenin havuzunda.
Uzanmışım.Ablamla yeğenlerimde yanımda. Tatile geldiler.
Bunun aklı bende bikini giydim ya. Arıyor. Napıyosun ne ediyosun.
Nerdesin diyorum (otel oldukca geniş bi alan) .Ben seni görüyorum diyor. hafif uykuluyum. o aramadan önce şezlongta şekerleme yapıyodum. yüz üstü bu arada ip izleri belli olmasın diye çözmüşüm)
Kafamı kaldırıyorum (yemi yutmuşum) tabi kollardan destek alıyorum, bikinin ipi takılıyor koluma, bi göüs cıkıyor piyasaya. Nası panik yaptıysam .
Aşkımmmmmmmmmmm göğsüm açıldı.
Hemen o göğsüde ,telefonuda kapaaaaaaaaaaaaaa diyor.

11 eylül 2001.dünya nefesini tutmuş tarihi bir olayı izliyor.ali kırca gözlerini pörtletircesine bağırıyo:'bi uçak daha çarptı...'diye.o sırada ben telefonda birinle uğraşıyom.tanımadığım biri ağlamaklı anlatıyo derdini,rast gele aramış sevgilisi mi ne terk etmiş arada burnunu çekiyo derdini anlatacak birini mi ne arıyomuş.telefon elimde ali kırcayı dinliyom arada bi:'sus bi dakka,bi uçak daha çarpmış duymuyon mu?' diyom.eşim eve geliyo önce:'olanları duydun mu?' diyo sonra:'kim arıyo diyo.' ben gayet bezmiş:'ay ne biliim anlatıp duruyo,sapık mı ne?bi baksana şuna...'diyom.eşim önce::KK53:...daha sonra telefonu alıp böyle::KK4::KK4::KK4: sonra bana dönüp aynen böyle::KK47:... anlatamadım ki şok içinde tv'ye baktığımı anlattığından zerre kadar da bişey anlamadığımı:KK9:

11 eylül 2001.dünya nefesini tutmuş tarihi bir olayı izliyor.ali kırca gözlerini pörtletircesine bağırıyo:'bi uçak daha çarptı...'diye.o sırada ben telefonda birinle uğraşıyom.tanımadığım biri ağlamaklı anlatıyo derdini,rast gele aramış sevgilisi mi ne terk etmiş arada burnunu çekiyo derdini anlatacak birini mi ne arıyomuş.telefon elimde ali kırcayı dinliyom arada bi:'sus bi dakka,bi uçak daha çarpmış duymuyon mu?' diyom.eşim eve geliyo önce:'olanları duydun mu?' diyo sonra:'kim arıyo diyo.' ben gayet bezmiş:'ay ne biliim anlatıp duruyo,sapık mı ne?bi baksana şuna...'diyom.eşim önce::KK53:...daha sonra telefonu alıp böyle::KK4::KK4::KK4: sonra bana dönüp aynen böyle::KK47:... anlatamadım ki şok içinde tv'ye baktığımı anlattığından zerre kadar da bişey anlamadığımı:KK9:

bu kadar olur.. 11 eylül piyangosu vurmuş sana :KK53::KK53:

ablam hatırlattı.
yıllar yıllar önce
fransada okumuş bi sevgilim vardı. beyefendi oldukca zengin ve ukala bi tipti.
konuşuyoruz bi gün.
okyanusa girdik
ben nası yani fransada okyanus mu var ?
(üniverste mezunu olmam çoğrafyamın iyi olduğu anlamına gelmez)
bana fransız bakışı atan bi sevgili.
utanan bir ben. peşinden gelen bir kahkaha. şaka yaptım babında.
adam yedi ( ya fa yemiş gibi yaptı 2.buluşmaydı) ama ablam sağolsun (ona anlatma gafletinde bulundum hala hatırlar ve okumuş cahil der bana:63:)

selam arkadaşlar ben yeni üyeyim siteyi çözemedim bi yardımcı olurmusunuz?sohbet bölümü varsa link atabilirmisiniz?

Son düzenleme:
kiz ona degil veledin biri deri koltuguma türkiye haritasi cizdi tükenmez kalemle.
nasil cikcak ya off off:84::84:
üzerine bir bardak soğuk su iç,sonna sakinleşip karar ver,bu yeni desene alışabilir miyim diye...boşuna uğraşma,üzgünüm ama o izler çıkmaz...:KK50:

bunu eski nickimle kk da yazmıstım
sevgilinize rezil oldugunuz anlar diye.
rezalet diz boyu.
hatırladıkca kendimden utanırım.
rakı hiç içmemişim hayatımda. arkadaslarım içiyo ünv. ortamı. siz için diyorum ben ayık kalır sizi toplarım.
tv izliyorum millet götürüyor.
sonra gel diyorlar sende 2 tek at. hadi kırmıyım diye içiyorum. sevgilimde orda.
ilk dubleyi sek ve fondip yapıyorum (onların 1 dublesi muhtemelen 2 dubleye eşittir)
2.dubleyi istiyorum ve olanlar ondan sonra oluyor.
kendime geldiğimde daha dogrusu hatırlamaya başladığım anlarda. çarşıdaydık yemeek bişiler almak için inmişiz. kapıyı kilitleyip beni bırakmışlar. kapıyı açamadığım için camdan cıkmaya calısıyordum ki yakalandım.
Öncesinde olanları arkadaslarımdan dinliyorum.
Ben 2.dubleden sonra sevgilimin yanına oturmuşum
göz kırpıyomuşum
ne oldu kuzum
hadi yan odaya geç ben sana tecavüz edicem.
tamam oldu. tabi yerinde oturuyor.
ben gene hadi yan odaya geç dedim. adam gene tepkisiz.
artık sıkılıp sana yan odaya geç dedim tecavüz edicem ben sanaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
cocukcagız hayatım bi tanem ayıl düşünürüz, o zaman edersin demiş zor durdurmuş beni.

artık içimde nasıl bir nuri alço,çoşkun potansiyeli varsa çözemedim.

ama dinlediğimde (hiç bir saniyesini hatırlamıyorum) yerin dibine girdim girdim çıktım :78:

alın size taze yaşanmış bir rezillik daha bu akşam oldu
eşim fotoğraf makinesini arıyo ben de dedimki aşkım çantamda makine (geçen gün çantamdan çıkarıp çekmeceye koyduğumu unutmuşum.) adamcağız geldi aşkım baktım yok orda diyo ben de vardır vardır iyi bak diyorum yine geliyo bizimki yaw bulamadım yok işte...
ben artis artis kalkıyorum yerimden: öfff yaaa bişeyi de bensiz hallet yani (o sırada elimi çantaya daldırıp kılıfında duran makineyi gururla havaya kaldırıyorum) al işte ben nasıl buldum hayret bişey yaaa...
o sırada eşimin yüzünde pis bir sırıtma görüyorum...
kafamı çevirip bakıyorum elimde duran cüzdanımın ta kendisi.. karizma yerlerde ben böyle:26:
eşim kahkayı basıyo tabi noldu morardınmı diyo:KK53::KK53:
sessizce ordan uzaklaşıp çekmecedeydi galiba diyorum:KK37::KK50::KK50:

arkadaşlaarr, ben doğma büyüme istanbulluyum , eşim konyalı ve düzcede yaşıyoruz , eşimle konyaya gittik ve yenide gelinim diye sülendim püslendim çıktık dışarı geziyoruz, ben yerdeki çukuru görmedim bir düştüm ayağımdaki ayakkabılaarr ayağımdan çıktı resmen fırladı, başımdaki güneş gözlüğü çeneme düştü...
daha ne mümkünkü düştüğüm yerden kalkabileyim, bozulduğumu ve canımın yandığınıda belli edemiyorum zaten olacağım kadar rezil olduumm, başladım gülmeyeee, eşim sağolsun ayakkabılarım getirdi yan yana koydu giyindim benim bütün havam gittiii:):)
konyaya hiç gidesim yok :):)

Son düzenleme:
Ya kızlar yataga işeyen arkadaşa çok güldüm bugün sabah ben işiyodum nerdeyse..Rüyamda donumu indirdim klozete oturdum tam başladım yapmaya uyandım çamaşırım ıslanmış.. gülerken dikkat edin..derim vala rezil olcaktım aman alllahım nasıl temizlerdim... :KK53:

ayyy aynı şey benim başıma da geliyodu valla son anda uyandım uyansam gerisini siz düşünün artıkın :KK9:

kiz ona degil veledin biri deri koltuguma türkiye haritasi cizdi tükenmez kalemle.
nasil cikcak ya off off:84::84:

amwayin loc diye bi ürünü var işe yarar mı acaba bi denesen belki faydası olur dsulandırmadan direkt üzerine dök nemli bezle ovala umarım çıkar ayyyy harbiden çok sinir bi durum allah kolaylık versin...

X