1549 mesajı zevkle okudum hatta gülme krizlerine girdim...2,5 yıllık evliliğimin tek rezaletini anlatayım bende size;
Evliliğimizin ilk aylarıydı gece yattığı gibi kalkan ben evlendikten sonra deli gibi yatmaya başlamışım ama farkında değilim cicim aylarından mıdır bilemem ama eşime dokunmadan uyuyamam ben - ki hala öyle- bu sefer dokunmak yetmememiş sarılayım demişim. Eşime kolumu uzattım eşim yatakta yok, ben hangi akla hizmetse ayağı atayım bulurum diye düşünerek ayağımı eşime doğru attım eşim yok sanırım yüksekliği ayarlayamadım dedim ayağımı biraz daha kaldırıp eşime doğru atmamla " yavaş " diye bir ses duydum ama malesef eşimin suratına bir tekme atmış buldum ve kendime geldiğimde iş işten çoktan geçmişti...Benim sevgili eşim sabah namazına uyanmış yatağa oturmuş ezanın dinliyormuş. garibimin ağzından sadece yavaş kelimesinden başka birşey çıkmadı.Allahtan gözlüklerini daha takmamıştı.
Yazık adama bende tekmeliyorum ama horladığında ..Benim kocişte namaza kalkıp seccadede uyuyo kaldırmasam bütün gün seccade deseniyle dolaşcak maharetli kadınlar durdurup örnek alabilir yüzünden okadar yaniii