Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

1549 mesajı zevkle okudum hatta gülme krizlerine girdim...2,5 yıllık evliliğimin tek rezaletini anlatayım bende size;

Evliliğimizin ilk aylarıydı gece yattığı gibi kalkan ben evlendikten sonra deli gibi yatmaya başlamışım ama farkında değilim cicim aylarından mıdır bilemem ama eşime dokunmadan uyuyamam ben - ki hala öyle- bu sefer dokunmak yetmememiş sarılayım demişim. Eşime kolumu uzattım eşim yatakta yok, ben hangi akla hizmetse ayağı atayım bulurum diye düşünerek ayağımı eşime doğru attım eşim yok sanırım yüksekliği ayarlayamadım dedim ayağımı biraz daha kaldırıp eşime doğru atmamla " yavaş " diye bir ses duydum ama malesef eşimin suratına bir tekme atmış buldum ve kendime geldiğimde iş işten çoktan geçmişti...Benim sevgili eşim sabah namazına uyanmış yatağa oturmuş ezanın dinliyormuş. garibimin ağzından sadece yavaş kelimesinden başka birşey çıkmadı.Allahtan gözlüklerini daha takmamıştı.

Yazık adama bende tekmeliyorum ama horladığında ..Benim kocişte namaza kalkıp seccadede uyuyo kaldırmasam bütün gün seccade deseniyle dolaşcak maharetli kadınlar durdurup örnek alabilir yüzünden okadar yaniii

Yazık adama bende tekmeliyorum ama horladığında ..Benim kocişte namaza kalkıp seccadede uyuyo kaldırmasam bütün gün seccade deseniyle dolaşcak maharetli kadınlar durdurup örnek alabilir yüzünden okadar yaniii
bizimki şimdilik tv karşısında uyuyo o safhaya gelemedi:nazar:
Hııı bizi aydınlattığın için teşekkür ederim tatliş :13:

ne demek efendim...

benim kociş de gece pek bi konuşur artık alıştıkda ilk başlarda tırsmıştım hani:18:
gece kalkıp hocam hocam o oraya konulmuyo yerine koysanız şunuda aradığımızda bulsak yada anteni düzeltin hocam yayın gitti yayın gibi cümlelerden sonra ben uzun bi süre uyuyamıyordum ama şimdi :KK33: dün de ben yine buradayım bana hisst kelebek kelebek diye seslendi bişey mi istiyor diye yanına gittimde niye uyandırıyorsun beni diye birde fırça yedim kendisinde...:63:

benim kociş de gece pek bi konuşur artık alıştıkda ilk başlarda tırsmıştım hani:18:
Gece kalkıp hocam hocam o oraya konulmuyo yerine koysanız şunuda aradığımızda bulsak yada anteni düzeltin hocam yayın gitti yayın gibi cümlelerden sonra ben uzun bi süre uyuyamıyordum ama şimdi :KK33: Dün de ben yine buradayım bana hisst kelebek kelebek diye seslendi bişey mi istiyor diye yanına gittimde niye uyandırıyorsun beni diye birde fırça yedim kendisinde...:63:

ahahha buda bişeymi benimki oturup yatakta ayağıyla gaza basarak tır sürüyo hhııııııııııııınnn diye bide allahüekber nidalarıyla nefes nefese haykırıyo.bende izliyip gülüyodum onu nereye gidiyoz kocacım hadi uçur bizi bas gaza diye gaz veriyodum arkadan...

ahahha buda bişeymi benimki oturup yatakta ayağıyla gaza basarak tır sürüyo hhııııııııııııınnn diye bide allahüekber nidalarıyla nefes nefese haykırıyo.bende izliyip gülüyodum onu nereye gidiyoz kocacım hadi uçur bizi bas gaza diye gaz veriyodum arkadan...

:KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:süpersin tatlım ya

:KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:süpersin tatlım ya

Eşim süper koca :KK1: :KK1: :KK1: :KK1: hahah gece bagırıyo alllaaahüekber alllllahükber hızlı nefes alıyo kaç hayatım kaççç yakalarlarsa fena yapıcaklar seni diye dalga geçip gülüyorum sonra sakinleşince uyandırıyorum ne oldu bagırıyodun diye hayaletler kovalıyomuş :KK60: :KK60: Ya benim kocamı bi yakalarlarsa çok fena edcekler tecavüz etmek içinmi kovalıyolar seni diyorum çüüüş nebiliyiim diyo...

Eşim süper koca :KK1: :KK1: :KK1: :KK1: hahah gece bagırıyo alllaaahüekber alllllahükber hızlı nefes alıyo kaç hayatım kaççç yakalarlarsa fena yapıcaklar seni diye dalga geçip gülüyorum sonra sakinleşince uyandırıyorum ne oldu bagırıyodun diye hayaletler kovalıyomuş :KK60: :KK60: Ya benim kocamı bi yakalarlarsa çok fena edcekler tecavüz etmek içinmi kovalıyolar seni diyorum çüüüş nebiliyiim diyo...

varya seninle harbi hayatta arkadaş olmak isterdim sen insanın ömrünü uzatırsın bayılırım eğlenceli insanlara:KK16:

Oluruz arkadaş neden olmasın ben istanbul anadolu yakasındayımm sen :80:

ben 550 km kadar uzakta cnm manisada artık nette buluşucaz ne yapalım ama bak bigün istanbula taşınırsam bulurum seni hem ben zaten anadolu yakası hastasıyım :KK16:

Yiğenim bana gelmişti 5 yasında kelebek kanadı ve eteği vardı annesi bende unutmuş gece eşim yattıktan sonra taktım sırtıma eteginini giydim eşim uyuyo saçları dagıttım dürttüm biraz kollarımı açıp kapatarak koşuyorum odanın içinde bagırıyo bismillah bismillah hevuk hevuk ışıga doğru koştu :KK53: böyle bakıyo korkudan devam ettiremedim gülmekten aklı gitti gribimin..

hadi cnm ben yatıyorum malum sabah oğlanın okulu var erken kalıyorum öpüyorum tatlı uykular yarın grşrz..:KK71::KK71:

ben 550 km kadar uzakta cnm manisada artık nette buluşucaz ne yapalım ama bak bigün istanbula taşınırsam bulurum seni hem ben zaten anadolu yakası hastasıyım :KK16:

İnşallah canım evet uzakmşsın olsun gönüller bir olduktan sonra :KK19: belki gelirsin buralara :KK55:

minikdepresif
bunu eski nickimle kk da yazmıstım
sevgilinize rezil oldugunuz anlar diye.
rezalet diz boyu.
hatırladıkca kendimden utanırım.
rakı hiç içmemişim hayatımda. arkadaslarım içiyo ünv. ortamı. siz için diyorum ben ayık kalır sizi toplarım.
tv izliyorum millet götürüyor.
sonra gel diyorlar sende 2 tek at. hadi kırmıyım diye içiyorum. sevgilimde orda.
ilk dubleyi sek ve fondip yapıyorum (onların 1 dublesi muhtemelen 2 dubleye eşittir)
2.dubleyi istiyorum ve olanlar ondan sonra oluyor.
kendime geldiğimde daha dogrusu hatırlamaya başladığım anlarda. çarşıdaydık yemeek bişiler almak için inmişiz. kapıyı kilitleyip beni bırakmışlar. kapıyı açamadığım için camdan cıkmaya calısıyordum ki yakalandım.
Öncesinde olanları arkadaslarımdan dinliyorum.
Ben 2.dubleden sonra sevgilimin yanına oturmuşum
göz kırpıyomuşum
ne oldu kuzum
hadi yan odaya geç ben sana tecavüz edicem.
tamam oldu. tabi yerinde oturuyor.
ben gene hadi yan odaya geç dedim. adam gene tepkisiz.
artık sıkılıp sana yan odaya geç dedim tecavüz edicem ben sanaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
cocukcagız hayatım bi tanem ayıl düşünürüz, o zaman edersin demiş zor durdurmuş beni.

artık içimde nasıl bir nuri alço,çoşkun potansiyeli varsa çözemedim.

ama dinlediğimde (hiç bir saniyesini hatırlamıyorum) yerin dibine girdim girdim çıktım

:KK60: :KK60: :KK60: :KK60: :KK60:

canım annem,birgün işi var beni arkadaşına bırakıyor.:2::2:
ben 6 yaşında.
camda annemin gelmesini bekliyorum;saatler geçiyor annem yok..
ağlamaklı gözlerle içimden,'anneeee beni burada bırakma,burada çok erkek varrrrr:KK43::KK43:
(kaldığım evde 4 erkek var.kadının kızı yok,birde evin babasını sayarsak 5 erkek)
nihayet annem geliyor:KK16:
ama geç olmuştu orada kalmamız gerekti.
gece rüyamda öyle sıkışmışımki,koştura koştura tuvalete gidiyor ve rahatlıyooooooooorrrrrrrruuuuuuummmmmmm.......
bacaklarımdaki sıcaklık uyandırıyor beni:18::18:
hemen tuvalete gidiyorum,plan yapıyorum;'pijamamı tuvalette yanlışlıkla ıslattım'derim,çarşafı saklarım.oldu bitti.:21:
şimdi icraat;gittim çarşafı sakladım,1.tamam.
sara pijamamı ıslattım hikayesini uygulamakta,gittim kadının yatak odasına(gece)
gece lambası yanıyor ama çok loş:21:
diyorumki,'teyzeeee,teyzeeee ben pijamamı ıslattım ''suylaa''bana başka pijama mı vercen böyle mi yatayım?'
meğer derdimi anlattığım teyze değilde,kocasıymış:KK53:
sonra gittim yatağın diğer tarafına aynı senaryoyu bu defa teyze olduğuna emin olduğum,beni duymamaya direnen kişiye anlattım.
baktım olmuyor gittim yattım.
sabah teyzey e ,<pijamamı tuvalette ''suyla''ıslattığımı söyledim.
benim yatağı toplarken çarşafın olmadığını fark eden teyzeye 'ben bilmiyorumki'dedim:KK34::KK36:
kızlar anlatamam çok uzun bir geceydi.tabi yüklükten gelen kokuları sanırım biz gittikten sonra almaya başlamıştır..:KK53:

Son düzenleme:
özgüven hat safhada;giyinmiş süslenmiş hava yapıyorum..
eşim de beni izliyor,gülümsüyor vs..
(yatak odasında,yatağın ayak kısmıyla gardolabın arasında dar bi alan var)
ben yatağın ayak kısmındayım.
derken ben birden o daracık alana yuvarlanıveriyorum:KK58::KK58:
eşimde beni izliyor:KK53::KK53::KK52::KK52::KK52:

bir var mış..bir yok muşş oluyorum:KK55::KK55:

flocke bak aklıma geldi bi vaaamışşş...bi yoğğğmuşşş..:KK1:

bunu eski nickimle kk da yazmıstım
sevgilinize rezil oldugunuz anlar diye.
rezalet diz boyu.
hatırladıkca kendimden utanırım.
rakı hiç içmemişim hayatımda. arkadaslarım içiyo ünv. ortamı. siz için diyorum ben ayık kalır sizi toplarım.
tv izliyorum millet götürüyor.
sonra gel diyorlar sende 2 tek at. hadi kırmıyım diye içiyorum. sevgilimde orda.
ilk dubleyi sek ve fondip yapıyorum (onların 1 dublesi muhtemelen 2 dubleye eşittir)
2.dubleyi istiyorum ve olanlar ondan sonra oluyor.
kendime geldiğimde daha dogrusu hatırlamaya başladığım anlarda. çarşıdaydık yemeek bişiler almak için inmişiz. kapıyı kilitleyip beni bırakmışlar. kapıyı açamadığım için camdan cıkmaya calısıyordum ki yakalandım.
Öncesinde olanları arkadaslarımdan dinliyorum.
Ben 2.dubleden sonra sevgilimin yanına oturmuşum
göz kırpıyomuşum
ne oldu kuzum
hadi yan odaya geç ben sana tecavüz edicem.
tamam oldu. tabi yerinde oturuyor.
ben gene hadi yan odaya geç dedim. adam gene tepkisiz.
artık sıkılıp sana yan odaya geç dedim tecavüz edicem ben sanaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
cocukcagız hayatım bi tanem ayıl düşünürüz, o zaman edersin demiş zor durdurmuş beni.

artık içimde nasıl bir nuri alço,çoşkun potansiyeli varsa çözemedim.

ama dinlediğimde (hiç bir saniyesini hatırlamıyorum) yerin dibine girdim girdim çıktım :78:

sen onları toparlayacaktın sözde,onlar seni toparlamış..
şaka bi yana adamın iradesi iyiymiş kızlar.HELAL:KK19::KK19:

X