Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

durun kızlar bir tanede ben anlatayım eşimle 2 aylık evliydik gece aniden kalkıp ışıkları yakmaz mı oda da bişeyler arıyor ne arıyorsun dedim nanik arıyorum diyor ama hala uyku sersemi nanik ne diyorum hani çocuklar yaparlar ya birbirlerine kaçarken ellerini burunlarına koyup o hareketi yaptı yattı bende o kadar korktumki sinirden sabah olsunda ben sana naniği gösteririm dedim:)neyse sabah oldu eşim işe giderken öpüyordu beni bende ona yapmışım uyurken al sana nanik diye kahkahayla gülmeye başladı o ne diye bende anlattım ikimiz bastık kahkahayı:)

hepiniz çok hoşsunuz walla nöbetçiyim iyi geldi bu yazılar uykumu açtı.))) ben eşimle flört döneminde sabah kahvaltısına gitmiştim heyecandan kahvaltı yapmak şöyle dursun konuşamıyrdm.ben aç değilim sabahları pek yiyemem die geçiştirdim neyse bi çay içeyim dedim İLK BULUŞMAAA çayı döktüm :)) sonra başka bi yere geçtik sigarayı yanlışlıkla gözüne soktu eşim hemde sigara yanarken :))) o benden heyecanlı bide bnm giyindiğim mini eteğin rüzgardan başıma geçmeside cabası :) ilk buluşmamız böyle rezildi :78:

diablo yetiştim!!!!cafedeyiz yine,evlilik teklifi edilmiş gelecek şekilleniyor.bu buluşma yine önemli olanlardan çünkü abisinle tanıştırmak istiyor beni.muhabbet ederken bir yandan bekliyos onu.birden karşıdan bi adam geliyo ama fark edilmemesi öyle böyle değil.gülümüyorum ve eşimi dürterek kısık sesle: 'allah aşkına hayatım şuna bi bak hele!'diyorum.eşim dönüp bakıyo sonra bana dönerek:'noldu ki nesi var?'diyo.bu sorusuna inanamayarak:'hayatım görmüyormusun adam evrimini tamamlayamamış bi türlü dik yürüyen primat gibi!'eşim yanımıza gelen primatı selamlıyo:'tanıştıriim abim!'bir çam daha devirmenin hazımsızlığınla colamı yudumluyorum pipetimden.

:)) ayy çok hoş olmuş bu topik çok güldüm valla gece gece:)) hele tercih formunun üstüne çok iyi geldi bende bi tane anlatıym gerçi bende şaşkınlık çok da:)) nişanlımla bir alışveriş merkezine gidecekttik o bana o kadar ısrar etti taksiyle gidelim diye git işte paşa paşa dimi ben de yok aşkım ne gerek var şurdan dolmuş geçiyo hemde tam önünde indirecek bizi dedim bide kendimden öyle bi eminim ki garibim de uydu bana peki dedi allahm gidios gidios en sonunda çocuk dayanamadı emin misin sen bu dolmuşun oraya gideceğinden dedi ben de hala aaa eminim tabi gidio dedim ama şöföre sorduk adam bize "olur mu abi tee nerde kaldı sizin o dediğiniz yer bu dolmuşun alakası yok yakınından bile geçmez" dedi o zaman biz inelm dedik adam bize daha bi bön bakıp ama neye bineceksiniz siz şimdi burdan hiç bişi geçmez dedi ama indik bi güzel taksiye bindik ve 2kat daha fazla yol katettik tabi benimle inanılmaz dalga geçti akşama kadar dolmuştan indiğinde kahkahalara boğuldu çock tabi ben kırmızı:)))

benden komık bısey daha. işten bı gun eve gec gelıyorum esımı aradım dedımkı evde yemek yok askım ıstersen aparatif bişeyler hazırlayalım dedım. o da " sen soyle ben yapayım ne ıstersın" dedı. bende dolapta mılfoy hamuru var onu cıkar ıcıne peynır sosis koy sonra ucgen seklınde kapat. tepsıyı yagla hamurları dız ustunede yumurtanın sarısını sur fırına ver dedım. ok tamam yaparım cok kolaymıs dedı. Iyı dedım hadı basla 20 dakıkaya evdeyım dedım. Neyse servısten ındım kapıyı actım tam karsıda mutfak bı baktımkı guzelce tapsıyı yaglamıs hamurları kapatmıs ustune yumurta suruyor sonra bır anda elıyle hamuru aldı ters cevırdı ve dıger tarafınada yumurtanın sarısını suruyordukı atladım." Napıyorsun askım ole degıl sadce ustune sur dedım.
O da" aaa nedenkı bı tarfına suruyorum ıkı tarafıda pıssın dedı. Bastım kahkahayı canım kocısım elınden her ıs gelır .

içlerinden en çok güldüğüm buydu

bir tane de ben anlatayım bari.. =) biz o zmanlarda yeni sevgili falan degiliz 2yıldır beraberdik gecen yıl bayramdı erkek arkadasımla dısarı cıkıcaz annesi yaprak sarması yapmıs ama komuslarının evindeki dolapta duruyormus komuslarıda evde yok ( komsularyla akraba gibiler yedek anahtar bırakrlar ) neyse benim canım çok istedi girdik komusunun evine ama alarm calmasın diye yavas hareket ediyoruz lamba falandayakmadık hava da kapalı icerde los bi ısık var. benim erkek arkadsım cok disiplinli ve dikkatlidir hata yapmamak icin kendimi kastıkca cuvallıyodum. birde naz yapıcam ya sunu da istiyorum bunuda istiyorum diyorum. askım hadi yiyi gidelim diyo .ben sarmayla yeriz diye küçük ayranlardan almıstım. ben tabak cıkarırken erkek arkadasım ayranı calkalamıs ve acmıs benimkinide acmıs ben bilmiyorum tabi bi taraftan sarmaya saldırıyorum öbür taraftanda ayranı aldım elime gözüm sarmada odanın icide los cok belli olmuyor farkedemedim actıgını ..ayranı bir calkaladım ama sebeklik olsun diye iyice havaya kaldırdım ama aman ALLAH ım kutunun icinde bir damla ayran kalmadı mutfak dolabı buz dolabı halı kapı heryer ayran oldu saclarım düzüm anlatamamm erkek arkadsım hem gülüyor salaklıgıma hemde elalemi evi mafoldu diye sinirlendi bende iyice kızmasın diye elime bez falan ararken güvenli noktadan gecmisim alarm calmaya basladı felaket bir ses erkek arkdasım susturmaya calsıyor yok susmadı ama evinliyo alarmdan sinirlerim öyle bozulduki susturdu alarmı aldı eline bezi bana askım senden birsy istemiyom yeterki hareket etme dedi ben bekledim o mutfagı temizledi ama kendimede kızmasına izin vermiyorum gözlerim doldu cok üzüldüm erkek arkdasım geldi sarıldı üzülme olabilir ben kızmadım sana askım dedi ama hala bunu yüzüme vurur ayran icecegimiz zaman gözüme sokar bak askım ben actım sakın tekrar acmaya kalkma der o zman cok üzülmüstüm ama simdi gülüyorum ne sakarmısım ogün diye

ilk doğum...başıma neler geleceğini bilmediğimden hastane yoluna kadar gergin ve endişeliyim.ama doğum vakti gelip de beni doğumhaneye aldıklarından sancıdan uçuyorum....herşey olup bittikten sonra uyanıyorum bi bakıyorum ki eşim yanımda saçımı okşuyor.bebek iyimi diye soruyorum evet diyor sonra da gülümseyerek bombayı patlatıyo:'aşkım küfür lügatının bu kadar geniş olduğunu bilmiyordum açıkcası..' 'ne,nasıl yani?'diyorum sersemlikle. gülmeye başlıyo:'içeride canın yandıkça ebe,hemşire doktor önüne kim geldiyse...'diyo.

aslında bizim flört dönemi hep rezillkidi eşim amcamın oğlu yanlış anlamayın töre değildi bizimki aşk ewliliğiydi:) bakışma dönemlerimzdi eşim memlekete gelmişti o bayram dedemlerdeydik gece dedemlerde kaldım gece 12 o da geldi neyse çay koyduk içiyorz herkes eşofman giydi ben yanımda bişey götürmemişim arıyrm bişey yok kuzenmdede o da walize yedek atmamış. en son halam bi pijama verdi dedemin pijaması grii paçası dar bildiğimz dede pijaması o zamanlar eccik de tontişim kamufle etsin die nenemin yeleğini giydim bütün gece kıskıs güldüler bana bazen dedemlere gittiğimzde dedemin pijaması getirip bunu giy dio eşim :))

ayyyy kızlar hepımız superız ama yarın benım ıs var. benden bu kadar esımde cok sıkıldı valla ee bırazda adamla ılgıleneyım. yarın komıklere devam. daha rahat yazarım hem

çok hoşsunuz kızlar ya çok güldüm bende bi düşüneyim mutlaka rez,l olmuşluğum vardır

ayyy gece gece çok güldüm Allahta sizi güldürsün kızlar yaa
bir tane de benden gelsin
ben aile boyu rezil oldum :)
nişanlandık aradan biraz zaman geçti nişaanlım başka şehirde onlara gittik.
yemekler hazırdı salata yapıldı sofra hazırlandı, herkesin kaselerine çorbalar konuldu
en son ben oturdum sofraya. bacaklarım biraz uzundur. otururken benim bacaklar masanın katlanabilen yere çarptıı vee hoooooooooooooooooooppp herkesin çorbası dans edip kaselerden masaya döküldüüüü
ayyy herkese rezil olmuştummmm :))))))))

masallah kızlar kopuyorsunuz ama hıcbısey paylaşmıyorsunuz. sızdende ıncıler beklıyoruz mesela.
sımdı ben baslıyorum yıne sız devamını getırın artık;
evlendıkten sonra kayınvalıdem ve annemlerı yemege cagırdım. Bu arada 24 yasına kadar prenses gıbı buyudum bır cam bardak yıkadımı bıle hatırlamam ama elımın ayarı ıyıdır. Herseyı hazrladım zeytın yaglı mezeler salata yemek pılav tatlı ama herseyı yaptım. Corba olarakda tarhana corbası yapayım dedım.
Ama onu en son yaptımkı sıcak sıcak ıcelım bıdaha ısıtılınca sevmıyorum cunku derken oturduk masaya bende yenı gelın larak suzuluyorum suzuluyorum yaptıklarımla gururlanarak kaselere corbayı servıs edıyorum. Herkesın servısı bıttı yerıme oturdum herkes benı beklıyor masada oturmam ıcın afıyet olsun lutfen baslayın artık dedım. kasıgı corbaya bı daldırdımkı "aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ne goreyım tarhana tarhana degıl pudıng gıbı olmus. Bır rezıl oldum bır utandım bı kızardım kı sormayın. Kayınbabam cok espırılı bı adamdır. Ben tabıı kızarınca aaaaa cok koyu olmus bu hıc farketmedım hemen bıraz sıcak suyla karıstırayım dedım.
"""yoookkkk kızım gerek yok catalla keser yerız bunu dedı.
Masada annem dahıl herkes bı kahkahaaa patlattıkııııııı sormayın.

sıcak bir temmuz ayı...kumsaldayız.şömine önündeki ayı postu gibi serilmiş ikimizde kumsala...uzaktan gelen tekne sesleri çocukların cıvıltısı derken gözkapaklarım ağırlaşıyo ve uykuya dalıyorum.5..bilemedin 10 dakika sonra eşim beni dürtüyo:aşkım kalk!horluyorsun yandakiler bize bakıyo.' o nasıl bi kestirmeyse güneş gözlüğüm kaymış ağızımdan salye akmış...

Muhahaha, puhahahha öldüm gülmekten buna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…