Bide bu var köyde yaşıyomuş babamlar bi traktör almışlar ama kimsede yok ozaman bi tane teyze gelmiş sırtında bir balye ot traktöre oy gurban olayim o yiri gözlere al habularıda ye yoruldun ballim demiş babam anlattı kadına zar zor ot yiyemiycegini anlattımış traktörün...
dur dur çatlıcam şimdiBide bu var babamın halası çok yaşlı eşiyle istanbula gelmişler köyde lüküs lambası yakıyolarmış ya bizdede bildiğin ampül var kadınla adama yer açmış annem çıkmış odadan.. kadın çıkmış sandalyeye ampüle üflüyo laaaa habuuu sönmiyyiii üflüyorum üflüyorum diye babama bagırmışlar...
anlatım tarzın o kadar güzel ki,dinlemeyi tercih ediyoruz hevuk.bir de alıp başını gidince,bölüp anılarını dağıtmak istemiyoruz....Neden kimse bişey yazmıyo ama ...
anlatım tarzın o kadar güzel ki,dinlemeyi tercih ediyoruz hevuk.bir de alıp başını gidince,bölüp anılarını dağıtmak istemiyoruz....
bundan eminim,okurken bu kadar gülüyorsak,senin ağızından dinlesek hepten kaçırırız herhal....Teşekkür ederim canlı anlatmayı isterdim aslında öyle daha komik oliy..
yapılası en uygun hareket oydu bence deBugün hala oglunun oğlu var 3 yasında benimle oynamayı çok seviyo ev kalabalık eşimin 2 halası eşleri oglu 2 tane halaların bide kaynım çocukla oynuyoruz hadi seni gezmeye götüriyim dedi arabama bin arabada salonun ortası arkasına geçtim parka götirimmi dedi hayır ya ben park sevmem ocaman sen söle dedi nere götiriyim denize gidelim dedim denicemi gircen dedi evet yüzeriz dedim üstünümü çıkarcan dediaynen böyle gülerek pipin görünür herkes görür cenin eclem gibimi pipin var dedi herke nefesini tutu kucagımA ALIP KAÇTIM ODADAN ...
hytdnze,iyi geceler,hoş geldin....gecikmelisin bugün?!
Herşey bir gün x markalı hiç kullanmadığım bir yoğurdu almakla başladı.Oysa 6 ay pamuk prenses gibi yaşamış, hiç falso vermemiştim.Bu körolasıca yoğurtla akşam epey yoğurtlu şeyler yedik.Gece ilerledi, benim bağırsaklar trampet çalıyor.Uzun bir koridorumuz var, ucunda da banyo.Dedim gizli gizli kaçayım, halledeyim.Eşimde bir muziplik yaptı güldürdü.Anam, pamuk prensesten bildiğin "zort" çıktı.Dayanamadım, kahkahalara boğuldum, eşim ayrı gülüyo ben ayrı.Benim toto, ben güldükçe eski vosvos arabaların motoru olurya tor tor tor ses çıkarır, allahım güldükçe torluyo, durdurabilene aşk olsun! Biz yarılmışken eşim dedi :"Hayatım, istiklal marşının on kıtasını totonla çaldın".
Ben tortorlayarak banyoya koştum, bir daha da o yoğurdu kullanmadım.Ama artık pamuk prenses değildim, maskem düşmüş, karizmam bozulmuştu.
Herşey bir gün x markalı hiç kullanmadığım bir yoğurdu almakla başladı.Oysa 6 ay pamuk prenses gibi yaşamış, hiç falso vermemiştim.Bu körolasıca yoğurtla akşam epey yoğurtlu şeyler yedik.Gece ilerledi, benim bağırsaklar trampet çalıyor.Uzun bir koridorumuz var, ucunda da banyo.Dedim gizli gizli kaçayım, halledeyim.Eşimde bir muziplik yaptı güldürdü.Anam, pamuk prensesten bildiğin "zort" çıktı.Dayanamadım, kahkahalara boğuldum, eşim ayrı gülüyo ben ayrı.Benim toto, ben güldükçe eski vosvos arabaların motoru olurya tor tor tor ses çıkarır, allahım güldükçe torluyo, durdurabilene aşk olsun! Biz yarılmışken eşim dedi :"Hayatım, istiklal marşının on kıtasını totonla çaldın".
Ben tortorlayarak banyoya koştum, bir daha da o yoğurdu kullanmadım.Ama artık pamuk prenses değildim, maskem düşmüş, karizmam bozulmuştu.