Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Herşey bir gün x markalı hiç kullanmadığım bir yoğurdu almakla başladı.Oysa 6 ay pamuk prenses gibi yaşamış, hiç falso vermemiştim.Bu körolasıca yoğurtla akşam epey yoğurtlu şeyler yedik.Gece ilerledi, benim bağırsaklar trampet çalıyor.Uzun bir koridorumuz var, ucunda da banyo.Dedim gizli gizli kaçayım, halledeyim.Eşimde bir muziplik yaptı güldürdü.Anam, pamuk prensesten bildiğin "zort" çıktı.Dayanamadım, kahkahalara boğuldum, eşim ayrı gülüyo ben ayrı.Benim toto, ben güldükçe eski vosvos arabaların motoru olurya tor tor tor ses çıkarır, allahım güldükçe torluyo, durdurabilene aşk olsun! Biz yarılmışken eşim dedi :"Hayatım, istiklal marşının on kıtasını totonla çaldın".
Ben tortorlayarak banyoya koştum, bir daha da o yoğurdu kullanmadım.Ama artık pamuk prenses değildim, maskem düşmüş, karizmam bozulmuştu.
eşim yanımda uyuyor.. zor tutuyorum kendimi.. fena gülesim var
salıver gıtsın.. salmıssın salacagın kdr zaten..
hadı bı de benden ...
yenı evlıyız daha 3 gunluk ... gecenın bı yarısı popomdan cıkan sese uyandım... hıc kıpırdamadım.. ama kulaklarımın yandıgını suratımın yandıgını hıssedıorm... cok utandım ... esım hala serpil serpil serpil dıoo allahım yaa ses vermedım arkamı dondum uyumuusum tekrardan...
ama yapılır mı bu kahkahayı basıcam şimdi
hadi bir de benden :) seninkinin benzeri :)
gece yatmadan önce hafiften hareketliydi bağırsaklarım..
yattık uyuduk. bana göre hiç bir sorun yok.
ama olan olmuş :))
o zaman utanmayayım diye bana söylememiş..
ama sonra baklayı çıkardı.. çıkan sese kadar anlatıyor.. uyandırmışım onu..
daha bu akşam o günü yad ettik :)
benim ruhum duymadı tabi o zaman
benımkıde hep osuruktan teyyaree ıste..
bı gun wc deyım esımın oturdugu odanın kapısını kapattım da gıttım.. o da mutfaga gıdıormuss su ıcmeye tabıı benden bı ses zzooorrtt dıeee .. kapının onunde bı kahkaha sesıı yuhh askım yaaa o ne ole klozetten yankılandı baska cıktı sesı dıs taksan konuscak senınkı dedı... sona ben 1 saat cıkamadım ordan
senin vukuatlar büyük yaa
ben de hep onun kapısını kapatıp gidiyorum taktik aynı ama her zaman tutmuyor işte
evet vukuatlar buyuk hatta cıkardıgım ses boyumdan buyuk.. rezil olmamak mümkün değil...
ay çok güldüm. bu gece dikkatli olayım ben
hayal gücünden dolayı eşini tebrik ediyorum,lütfen kendisine ilet,bu topic'te ilk kupa sahibi eş olma ünvanını taşıyor...
ayağa kalkın arkadaşlar:
(not:kupalarımız som altındandır,taklitlerinden sakının)
Herşey bir gün x markalı hiç kullanmadığım bir yoğurdu almakla başladı.Oysa 6 ay pamuk prenses gibi yaşamış, hiç falso vermemiştim.Bu körolasıca yoğurtla akşam epey yoğurtlu şeyler yedik.Gece ilerledi, benim bağırsaklar trampet çalıyor.Uzun bir koridorumuz var, ucunda da banyo.Dedim gizli gizli kaçayım, halledeyim.Eşimde bir muziplik yaptı güldürdü.Anam, pamuk prensesten bildiğin "zort" çıktı.Dayanamadım, kahkahalara boğuldum, eşim ayrı gülüyo ben ayrı.Benim toto, ben güldükçe eski vosvos arabaların motoru olurya tor tor tor ses çıkarır, allahım güldükçe torluyo, durdurabilene aşk olsun! Biz yarılmışken eşim dedi :"Hayatım, istiklal marşının on kıtasını totonla çaldın".
Ben tortorlayarak banyoya koştum, bir daha da o yoğurdu kullanmadım.Ama artık pamuk prenses değildim, maskem düşmüş, karizmam bozulmuştu.
.....kızlar çok alemsiniz çatladım gülmekten.
Ben de anlatayım 4 günlük evliyiz..kayınvalidemlere gidiyoruz otobüsle gece yolculuğu olduğu için uyuklamaya başladım eşimin omuzunda sonra kucağına başımı koyup uyumuşum..uyandığımda bir baktım ağzımdan salya akmış eşim de bej pantalon tam inmek üzereyiz eşim napacağını bilemedi ben önünden gittim öle saklamaya çalıştık