Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

benim kocişe rezil olmam hiç uzun sürmedi ...çünkü evlenir evlenmez hamile kaldım.bulantılarım ,öğürmelerm ve kusmalarıma hep şahit oldu...çok utanırdım ama :KK25:napiiimm

Herşey bir gün x markalı hiç kullanmadığım bir yoğurdu almakla başladı.Oysa 6 ay pamuk prenses gibi yaşamış, hiç falso vermemiştim.Bu körolasıca yoğurtla akşam epey yoğurtlu şeyler yedik.Gece ilerledi, benim bağırsaklar trampet çalıyor.Uzun bir koridorumuz var, ucunda da banyo.Dedim gizli gizli kaçayım, halledeyim.Eşimde bir muziplik yaptı güldürdü.Anam, pamuk prensesten bildiğin "zort" çıktı.Dayanamadım, kahkahalara boğuldum, eşim ayrı gülüyo ben ayrı.Benim toto, ben güldükçe eski vosvos arabaların motoru olurya tor tor tor ses çıkarır, allahım güldükçe torluyo, durdurabilene aşk olsun! Biz yarılmışken eşim dedi :"Hayatım, istiklal marşının on kıtasını totonla çaldın".
Ben tortorlayarak banyoya koştum, bir daha da o yoğurdu kullanmadım.Ama artık pamuk prenses değildim, maskem düşmüş, karizmam bozulmuştu.

eşim yanımda uyuyor.. zor tutuyorum kendimi.. fena gülesim var :KK60::KK60:

eşim yanımda uyuyor.. zor tutuyorum kendimi.. fena gülesim var :KK60::KK60:

salıver gıtsın.. salmıssın salacagın kdr zaten..

hadı bı de benden ...

yenı evlıyız daha 3 gunluk ... gecenın bı yarısı popomdan cıkan sese uyandım... hıc kıpırdamadım.. ama kulaklarımın yandıgını suratımın yandıgını hıssedıorm... cok utandım ... esım hala serpil serpil serpil dıoo allahım yaa :KK52::KK52::KK52::KK52::KK52: ses vermedım arkamı dondum uyumuusum tekrardan...

salıver gıtsın.. salmıssın salacagın kdr zaten..

hadı bı de benden ...

yenı evlıyız daha 3 gunluk ... gecenın bı yarısı popomdan cıkan sese uyandım... hıc kıpırdamadım.. ama kulaklarımın yandıgını suratımın yandıgını hıssedıorm... cok utandım ... esım hala serpil serpil serpil dıoo allahım yaa :KK52::KK52::KK52::KK52::KK52: ses vermedım arkamı dondum uyumuusum tekrardan...

ama yapılır mı bu :KK52: kahkahayı basıcam şimdi :KK60:
hadi bir de benden :) seninkinin benzeri :)
gece yatmadan önce hafiften hareketliydi bağırsaklarım.. :KK9:
yattık uyuduk. bana göre hiç bir sorun yok.
ama olan olmuş :))
o zaman utanmayayım diye bana söylememiş..
ama sonra baklayı çıkardı.. çıkan sese kadar anlatıyor.. uyandırmışım onu..
daha bu akşam o günü yad ettik :)
benim ruhum duymadı tabi o zaman :KK60::KK60:

ama yapılır mı bu :KK52: kahkahayı basıcam şimdi :KK60:
hadi bir de benden :) seninkinin benzeri :)
gece yatmadan önce hafiften hareketliydi bağırsaklarım.. :KK9:
yattık uyuduk. bana göre hiç bir sorun yok.
ama olan olmuş :))
o zaman utanmayayım diye bana söylememiş..
ama sonra baklayı çıkardı.. çıkan sese kadar anlatıyor.. uyandırmışım onu..
daha bu akşam o günü yad ettik :)
benim ruhum duymadı tabi o zaman :KK60::KK60:

benımkıde hep osuruktan teyyaree ıste..

bı gun wc deyım esımın oturdugu odanın kapısını kapattım da gıttım.. o da mutfaga gıdıormuss su ıcmeye tabıı benden bı ses zzooorrtt dıeee .. kapının onunde bı kahkaha sesıı yuhh askım yaaa o ne ole klozetten yankılandı baska cıktı sesı dıs taksan konuscak senınkı dedı... sona ben 1 saat cıkamadım ordan :KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK52::KK52::KK52::KK52:

benımkıde hep osuruktan teyyaree ıste..

bı gun wc deyım esımın oturdugu odanın kapısını kapattım da gıttım.. o da mutfaga gıdıormuss su ıcmeye tabıı benden bı ses zzooorrtt dıeee .. kapının onunde bı kahkaha sesıı yuhh askım yaaa o ne ole klozetten yankılandı baska cıktı sesı dıs taksan konuscak senınkı dedı... sona ben 1 saat cıkamadım ordan :KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK52::KK52::KK52::KK52:

:KK52::KK52: senin vukuatlar büyük yaa :KK60:
ben de hep onun kapısını kapatıp gidiyorum taktik aynı ama her zaman tutmuyor işte :KK60::KK60::KK60::KK60:

ay çok güldüm. bu gece dikkatli olayım ben :KK9:

benden sana arkadas tavsıyesı dıkkatlı olma walla bak dıkkatlı olursann daha fenası oluo her zmn fıs oluosa dıkkat ettın ya zoooooooorrttt oluo... rahat ol bacım sen arkadasını dınle... :KK49::KK49::KK49: o zmn hıc bı sey olmuo:KK64::KK64::KK64::KK64:

o gece de çok rahattım canım ama :86:
neyse doğru söylüyorsun kasınca daha kötü oluyor :KK60:

bir gece yine böyle ben bilgisayarın başındayım..
eşim her zamanki gibi uyuyor.
odada sadece gece lambası açık.
tuvalete gidesim geldi.
odanın kapısını açtımm.. bir adım attım atmadım..
eşim arkamdan hey dur diye bağırarak geliyor :KK60::KK60:
oda karanlık olduğu için görememiş. beni hırsız sanmış. :KK30:
onun sesini duyup arkamı dönmeseydim üstüme atlayıp beni etkisiz hale getirecekti :KK52::KK52::KK52:

hayal gücünden dolayı eşini tebrik ediyorum,lütfen kendisine ilet,bu topic'te ilk kupa sahibi eş olma ünvanını taşıyor...:KK19:
ayağa kalkın arkadaşlar::KK9::KK9::KK9:
(not:kupalarımız som altındandır,taklitlerinden sakının)

ileticegim :KK9:

aslinda ben buraya biseyler yaziyorum ya çook dusunerek buldugum seyler bunlar. cunku gercekten de esim bana daha fazla rezil oluyor. Mesela hemen bitanesini anlatayim bu gece olan.

Camin disinda petekler var, cami orten. Yani nasil anlatyim iste yurtdisindayiz biz. Fransa'da hep bole. PErdeye gerek yok burda.
Neyse petekler inik ama tam kapali diil, arasindan sokak lambalarindan isiklar vuruyor ince ince. esim de yatti, uyucak. Ve bana o harika cumlesini kuruyor: "petegi iyi kapatsana gunes isigi gozume geliyor." BEnim harika gulusumle yaptigi gafin farkinda. Ben de dedim ki "tamam kapatim da sen geceleri nasil bi boyuta geciyosunda bu isiklari gunes olarak goruyorsun?" :KK60::KK60:

kızlar çok alemsiniz çatladım gülmekten.
Ben de anlatayım 4 günlük evliyiz..kayınvalidemlere gidiyoruz otobüsle gece yolculuğu olduğu için uyuklamaya başladım eşimin omuzunda sonra kucağına başımı koyup uyumuşum..uyandığımda bir baktım ağzımdan salya akmış eşim de bej pantalon tam inmek üzereyiz eşim napacağını bilemedi ben önünden gittim öle saklamaya çalıştık:KK60:

ben eşime değil babama rezil olmuştuk kız kardeşimle..... ikimizde daha yeni regl olmuştuk pet kullanıyoruz tabi bi tanede erkek kardeşimiz var yaramaz daha küçüktü bi gün hep bir yemek yiyoruz annem babam falan bizim yaramaz odadan çıktı hiç ses seda yok annem bi yaramazlık yapıyor herhalde demesiyle elinde petle içeri girerek direk babama ablamlar bunu kullanıyolar bide saklıyolar bende buluyorum dedi onu neden kullanıyolar biliyomusun ne bizde ne babamda ses yok bizimki konuşuyo ben biliyorum tuvalete gitmek zor geliyo ona çişlerini yapıyolar demişti bizim kafalar yerde yüzler kızarmış annem elinden alıp yerine götürmüştü harbiden nereye saklarsak bulurdu hemen sonra kız kardeşimle mutfakta baya gülmüştük

Herşey bir gün x markalı hiç kullanmadığım bir yoğurdu almakla başladı.Oysa 6 ay pamuk prenses gibi yaşamış, hiç falso vermemiştim.Bu körolasıca yoğurtla akşam epey yoğurtlu şeyler yedik.Gece ilerledi, benim bağırsaklar trampet çalıyor.Uzun bir koridorumuz var, ucunda da banyo.Dedim gizli gizli kaçayım, halledeyim.Eşimde bir muziplik yaptı güldürdü.Anam, pamuk prensesten bildiğin "zort" çıktı.Dayanamadım, kahkahalara boğuldum, eşim ayrı gülüyo ben ayrı.Benim toto, ben güldükçe eski vosvos arabaların motoru olurya tor tor tor ses çıkarır, allahım güldükçe torluyo, durdurabilene aşk olsun! Biz yarılmışken eşim dedi :"Hayatım, istiklal marşının on kıtasını totonla çaldın".
Ben tortorlayarak banyoya koştum, bir daha da o yoğurdu kullanmadım.Ama artık pamuk prenses değildim, maskem düşmüş, karizmam bozulmuştu.

Ay sen beni çok güldürdün. Aslında deminden beri bakıyorum böyle zartlı zurtlu hikayeleri anlatan var mı diye. Hayır, anlatcam sonra rezil olcam diye korkuyorum ama ben de anlatabilirim demek ki zartlı zurtlu hikayelerimi :KK9:

Benim de böyle bir pırtlama olayım olmuştu ama ben uyuyoken yapmışım bana erkek arkadaşım sabah söyledi hatta dalga geçti bayağı:KK9: Ben ilk pırtlamamdan sonrakini anlatıcam çünkü ben buna cidden gülüyorum. Ben evli değilim ama erkek arkadaşımla başıma geleni anlatim. Bi gün erkek arkadaşımla onlara gittik. Yedik içtik eğlendik, neyse yatma vaktimiz geldi, uyuduk. Bir de uyku sersemi olurum ben, öyle böyle değil, uykudan ilk kalktığım anda çok tuhaf tepkiler veririm. Neyse işte ben de bir mide ağrısı bi kıvranma var ki sormayın. Zaten ne zaman o eve gitsem midem fena halde ağrıyo, içimde çok değişik hareketlenmeler oluyo. Nedenini ben de hala anlamış değilim. Sonra ben bi pırttladım ama böyle söylediğim gibi pırt değil 'pıııııırrrrrrrrrrrrrrtttttttttt!' gibi bi şeydi sanırım. Bi de kendi yaptığıma kendim uyandım mı:KK23: herhalde ya çok gürültülü oldu ya da çok sarsıntılı :KK60: Neyse sonra ben erkek arkadaşıma bakıyorum bi uyanma belirtisi yok içimden diyorum 'yaşasın bu sefer duymadı, yine rezil olmadım' ama bi yandan uyku sersemi içim içimi yiyo duydu da ben mi farketmedim diye. Bayağı bi kendi içimde ölçüp biçtikten sonra dayanamadım uyuduğunu düşündüğüm sevgilime 'aşkıııım' diye seslendm. O da 'efendim' dedi. Yani uyanık ki benim sevgilimin uykusu çok çok ağırdır düşünün o da uyanmış sese. Şimdi benim sorumu sorma zamanım. Ben uyku sersemliğiyle soruyu nasıl sorsam beğenirsiniz :KK30::KK30::KK30: gayet üzgün bi ses tonuyla 'aşkıııım ben o.urdum mu ya yineee?' O da 'hayır canım' falan dedi hatta ısrarla sordum emin olmak için 'gerçekten mi?' falan diye, o yine de yapmadığımı söledi. Sonra sabah aklıma geldi yine sordum bu sefer ne dese beğenirsiniz :KK30::KK30::KK30: çok gülen bi ifade ile ' ya yaptın ama sölemedim aklına takılır uyuyamazsın sen diye, kıyamadım ben de yapmadın dedim' dedi :KK9::KK9::KK9:

Son düzenleme:
ha bu ander sevdaluk
diye sormussun flocke
ander "kukusuyla" kafasini bozmus
kimi zamandada kotu ise yaramaz cirkin sevimsiz insanlara derler :)
:kk77:

kızlar çok alemsiniz çatladım gülmekten.
Ben de anlatayım 4 günlük evliyiz..kayınvalidemlere gidiyoruz otobüsle gece yolculuğu olduğu için uyuklamaya başladım eşimin omuzunda sonra kucağına başımı koyup uyumuşum..uyandığımda bir baktım ağzımdan salya akmış eşim de bej pantalon tam inmek üzereyiz eşim napacağını bilemedi ben önünden gittim öle saklamaya çalıştık:KK60:
:KK60::KK60::KK60:.....

Gaz kacirma hikayeleri beni olduruyor yaa :KK60::KK60::KK60:
Bir gun cok hasta oldum, yataga yattim tir tir titriyorum, yorgani da ta basima kadar cekmisim. Esim gelip gidiyor yanima, corba yapacak bana, nasil yapildigini soruyor falan. Tekrar bir geldiginde bir sey sordu cevapladim ben de. Sonra bir sessizlik oldu, tam o sirada ben kacirmayayim mi? Pirrrrttt! diye? Esimin kendini yerlere atisi ile benim yorganin altina girmem arasinda 3 salise falan vardir herhalde :KK60::KK60::KK60: Nasil utandim anlatamam :KK17::KK17::KK17:

balayındayken konu nası atışlara geldi hatırlamıyorum,geçmiş zaman ola...oturduk,silahla nası atış yapılacağı hakkında konuşuyos,daha doğrusu eşim anlatıyo ben sadece:'hıııııı.'diyorum.ertesi gün için bana bunu öğretmesini söylüyorum,o da tamam diyor.balayı olarak seçtiğimiz yer,aslında benim yabancı olmadığım bir yerdi.şöyle ki,çocukluğumdan beri gittiğim,en ufak noktasını cebim gibi bildiğim bir yerdi.güvenli olsun,kimseye zarar gelmesin diye bu beldenin bir tepesini seçtim ben de...tepe denize nazır,üstünde tek bir yapı bile bulunmayan bir yer.neyse,eşim silahı bana verdi ve iki elimin arasında nası sabitlemem gerektiğini mermiyi nası sürmem gerektiğini,nişanın nasıl alındığını anlattı.dediklerini yaptım ve ateş ettim.o vakite kadar bir silahın bu kadar ses çıkarabileceğini düşünmemiştim,tepe yankılandı resmen.ben daha silahın sesi hakkında fikir yürütürken bir baktım,tepenin yanından bir askeri bot geçmeye başladı bununla birlikte bir de helikopter havalandı.eşim ne olduğunu anlamaya çalışırken ben panikledim:'aşkıııııım,bu tepenin arkası NATO'ya ait,ben bunu unuttum!!!!' eşimin o anki paniğini hiç unutmuyorum:'allah seni bildiği gibi yapsın,koskoca yerde bula bula NATO'nun dibini mi buldun?' alel acele silahı tıkıştırdı ve hemen bana sıkıca sarılarak beni uzunca öpmeye başladı....tahminimce bizi sevgili zannederek atış yapanların bizim olmadığımıza inandılar ki bot da helikopter de uzaklaştı bi müddet sonra...eşim ise akşama kadar suratını astı ve ilk küskünlüğümüzü böylece yaşadık:63:

lise son sınıftayım okula otbsle gidip geliyoruz en yakın arkadaşımla evlerimizde yan yana..
okulda sürekli bana çıkma teklifi eden bir çocuk var ama ben hiç oralı değilim kendimce baz yapıyorum hava basıyorum çocuğa :21:

yine okul çıkışı otbse bindik otbs tıka basa bizim okulun öğrencileri ile dolu iniceğimiz yere geldik
arka kapıdan ilk önce arkdaşım indi zorlana zorlana arkasından ben inmeye çalışıyorum sırt çantam takıldı bi yerlere hayy allahım otbs gidicek şimdi diyorum bi yandan hızla asılıyorum bi yandan nerde olduğunu anlamaya çalışıyorum inmemize müsade etmeyenlerede sayıyorum o sinirle bir çektim çanta geldi durağın kaldırımına takılıp kendimi yerde buldum bütün otbs bana bakıyodu :KK53::KK53:ve o çocukda :KK53:
yanımdaki arkadaşım kahkalarla gülmeye başladı ayağa doğruldum bi baktım külotlu çorabımın iki diz kapağıda yırtılmış
herkes bana bakıp gülmüştü rezil olmuştum resmen
bi daha o çocuğa görünmeyeye hava atmayaya başladım tabiki :KK9:

X