Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

eşimin nikah şahidi sınıf arkadaşımızdı ,eşim imzayı atarken arkadaş dedi 'kameralara bak ,transferini imzalıyosun' diye

hayal gücünden dolayı eşini tebrik ediyorum,lütfen kendisine ilet,bu topic'te ilk kupa sahibi eş olma ünvanını taşıyor...
ayağa kalkın arkadaşlar:
(not:kupalarımız som altındandır,taklitlerinden sakının)

buna koptum,nası bi beklenti bu yaaa!!!

Heeeee çok benziyo aynı sen deseydinnn

Bak sen bide hatunun beline bakmış haaaa
Hatırlıyom ya tospalı bişeydi demi hatta koluna yaptırmıştın resmini görmiştim

eşimin nikah şahidi sınıf arkadaşımızdı ,eşim imzayı atarken arkadaş dedi 'kameralara bak ,transferini imzalıyosun' diye

Wayyyyyy enişte hayatının trsansferini yapmış hemde

şimdi yemekten önce sinirlendirdiyse,yanık et iyi bi öc alma olayı olmuş.yok eğer yemekten sonra sinirlendirdiyse,önce öc sonra gerginlik olmuş,ki her iki durumda da sen karlı çıkıyon,iyi olmuş boşver...

flockee bu kupayı nasıl kazanıyos yaw o kadar anı anlattım kazanamadım sınırları zorlim yaw

bugun yaşadıgım rezilliği anlatayım
misafirim geldi yemek yapıcam fırında tavuk inatçı tavuk desek yeridir buzluktan çıkarttım açılmıyor neyse suya koydum azcık haslimda açılsın dedim neyse biraz hasladım açılmıştır diye çıkardım sudan tepsiye koydum butlar bütünleşmiş elimle ayırayım dedim tuttum bir bacaktan taam ayırıyodum ki sen tavuk uçç o sırada ne yaptıgıma bakmaya gelen arkadaşımın ayakları dibine düşelimde bir parça butla kalakaldım allahım kadın bir bana bir yerdeki tavuga bakıyoo resil oldum derken kadın başladı gülmeye dünyaya açıldım resillik konusunda

arkadaşlar foruma yeni geldim, rezillikleri okudum, gerçekten çok güldüm moralim bozuktu, iyki bulmuşum bu topiği kendime geldim..:))

ve hemen bende bir rezil anıyla bu konuya dahil olayım istedim. şimdi 30 yaşında ve evliyim amma yıllar yıllar önce ortaokuldayken yeni ergenlik dönemimde okulda aşık olduğumu sandığım bir çocuk vardı, çocuğun adı ulaştı. hem çocuğun peşinden koşuşturuyor hem de çaktırmamaya çalışıodum. o öğlenci bense sabahçıydım, okulla evim yanyana idi. sırf onu görebileyim diye öğleden sonra tenefüs saatlerinde kırtasiyeye gidiomuşum gibi okulun bahçesinden geçerdim, mahallede de çok yakın bir arkadaşım vardı o da biliodu okulda birine aşık olduğumu ama yüzünü hiç görmemişti. birgün yine mahalle arkadaşımı kafaladım, kırtasiyeye gitmeye kara verdik. biz giderken bir baktım ulaş ve arkadaşları camdan bize bakıyorlar. ulaş bağırmaya başladı seni seviyorum diye öleceğim sandım kalbim nasıl attı, sevinçten ölecektim o an, ama mutluluğum müthiş bir utanma duygusuyla hemencecik son buldu. çünkü mahalle arkadaşımda hemen arkasından bağırdı. o sana bakmaz o ulaşı seviyo diye. tabi camdan bakan bütün sınıf deli gibi gülmeye başladı.
ogünden sonra epey bir süre kırtasiyeye gitmedim, ama neyseki artık ulaş okula erken gelmeye başladı..

ayy yaaaaaaaa fenaa :90::90:

canom,rezillik konusunda burada herkes birbirinden ustalaşmış durumunda,bazı paylaşımlar oluyor ki bunlar artık ustalığı geçmiş,nirvana boyutuna ulaşmış oluyorlarbunları okurken hem dehşete düşüyos,hem gülmekten kendimizi alamıyos.dolayısıyla kupayı böyle elde ediyorlar.son kupa sahibimiz ise böylesine özel bir anda,insanın aklına hayaline gelmeyecek bir düşünce ile bizlerin romantizm anına hepten ters düşmeyi becerip de yine de güldürmeyi başardığı için aldı.

ooooooooooooo maşallaaaaaaaahh sendede ne cevherler varmışş
bunnar çok komik değil bide gerçek rezilliklerimi hatırlasam

dedim ablacım aşkım onlar bana ait nası sana benzesin dedim
banane sende bana aitsin benzesin diyo

hı hı o tospalı olan bendim :78:
belini görmüş kadın mkinili ,inşaat çok geniş bi aalanda bi kısmı faaliyette.
bende bu sefer hadi gördün kafanı niye çevirmedin beline niye bakatın diye kavga ettim
hazır hatırlamışken yarın gene ediyim

bunu okuyunca aklıma geldi küçükken geceleri annem yada babam tuvalete kaldırırlardı, yine bi gece babam kaldırdı beni götürdü tuvalete, ben içeri girmiyorum, baktı bende tık yok kapıyı açtı içeri soktu beni adam neyse kapı kapandı flan ben salak salak etrafa bakıyorum "ben burda napıcam?" diye, resmen beynim durmuş ya klozete flan bakıyodum burda napılırdı acaba diye. :90: resmen duvarlara baka baka napıcamı düşündüm ya..

sanki o ana kadar hiç gitmemişim gibi tuvalete mal gibi kalışım vardı. o kadra bekledimki babam kapıya vurdu çık diye

Bugün eşimin izin günüydü halasının oğlu ben eşi halasını oglunun gezmeye gittik arabayı hep halasının ogluna verirdi ama bu sefer öyle yapmamıştı meger ben arka koltukta önde oturan eşim sandım nasıl dalgınlık adamın saçlarınını okşadım gidene kadar nerdeyse aman Allahım nasıl rezil oldum dalmışım bideki sormayın adamda öne çekiyo kendini sonra farkettim bişeyde diyemedim .. beni sapık sandı adam yaaaaaa eşime diyorum sen sandım öyle dalmışımki rezil oldum ya Manyak ya korkuyorum başka adamıda ben sanıp arabasına binip gitcen diye götürcekler seni diye bikere yapmıştım onuda.. bişey aldım çocuk magazasından kapıda bekliyorum çabuk gel dedi gri araba çıktım magzadan arabanın kapısını açtım önde oturuyorum bekliyorum sürsün diye poşetleri hallediyorum arkaya atıyom hadi sürsene okadar acele ettin dedim bi baktım başka adam (( Sen kimsin be dedim adam sen kimsin arabama bindin farkedip inmeni bekliyorum yarım saattir dedi..özür dileyip indim eşimde arabalar sıkıştırınca bi tur atıp geliyim demiş anca çıkar yüzüm kıpkırmızı bindim eşimin arabasına sonra söyledim...kızdı ama napıyım ya ben çok dalgınım nedense...Çok utanıyorum ..

oy hevuk öldürme beni gece gece yaaa...

Yemekten sonra sinirlendirdi yemeği yerkende garibimin sesi soluğu çıkmadı ben bi kaşık aldım zor yuttum valla pilavda alel acele oldu pişmemiş..kadınlara takıldın yine dimi ondan yaktın dedi ne alakası var canım çamaşır katlıyodum dedim... Tüp bebek için para biriktirmiştik restourantı var iş yapamayan oraya harcamış 2 binlirasını bende kızdım sana güvenmiyorum sırtımı yaslayamıyorum hep yarı yolda bırakıyosun diye küstü koltukta uyudu..Hala kızgınım ama ander ciger işte çok grip gibi duruyo küçük emrah gibi aynı ya üzülüyorum ona sonra agız tadıyla cıngar çıkaramıyorum..

hevuk-can,konuyla alakalı değil ama senin karadenizli olduğunu tespit ettim.çok sevdiğim bir türkü vardır,karadeniz aksanınla söyleniyor.'ha bu ander sevdaluk' adı da...ander ne demek?netten çok aradım taradım bi türlü denk gelmedim de...:26:

oy hevuk öldürme beni gece gece yaaa...

Ya flockem ya rezil oldum adamın yüzüne nasıl bakıcam arkadaş gittik başka odad oturdum diyemiyorumda bişey çok utandım samimiyizde sürekli onlarla bir yerlere gidiyoz...Adam ne sandı acaba oda kendine öne çekiyo ben hala parmaklarımın arasından geçiriyom saçlarını özür de dileyemedim nasıl diyim farkedince zaten nutkum tutuldu..Ya bu bek mevzuu iice salak yaptı beni

Evet canım karadenizliyim..valla bilmiyorumki anneme sorsam oda ander işte der sanırım dayanılmayan kötü mötü bişey heralde...Trabzonluyum Annemde ii sözler vardır böle kızınca bağa bak habu iki ayağımla bile senin o çarap ağzına girerim diye ilginç cümleleri..biyerim acıyınca uy habu kime çekmiş haböle gobernik... lilifufu gibi birsürü bende anlamlarını bilemiyorum.. Ayrıca o parçayıda çok severim..

ben böyle yöresel şeylere çok takılırım.biz istanbullular bu konuda fakir olduğumuz için,diğer yörelerden kopya çekerim ben de....mesela kayserinin'gadaanı alırım senin',egenin 'gari'si,ya da trakya'nın 'hayda bre'si gibi...bazen tek bir cümlemde bütün türkiyeyi yaşattığım oluyo...

Yani illaki bana benzesin diyo yaniiii
Tahmin ettiğim gibi doğru bilmişim
Gözü kaymıştır canım ya
Benede patlat bir tane ensesine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…