• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

Ben şimdiki sevgilime hiç rezil olmadım ama çok rezil bir durum yaşadım (neyse ki olay anında uyuyordu)
Ama çok b.ktan bir konu. O yüzden spoiler koyuyorum. Sonra tiksindim , yemek yiyordum falan demesin kimse
Normalde asla başkasının evinde, evde misafir varken falan tuvalete o işi yapamam. Olmaz yani,mümkün değil.omrumde belki bir istisnası oldu o da bu :KK43: Sevgilimle başbaşa geçirdiğimiz ilk tatilin artık son günlerinde her gün ye ye ye, ye ye ye, bir çıkış olmayınca çok kötü oldum , gece o uykudayken lavaboya uğradım.
Kol gibi derler ya, bir haftanın bekleyeni tüm heybetiyle duruyordu.
Sifon cok gucsuzmus,gitmedi. Musluğuyla oynadim düzelmedi. Bekledim Tekrar bastım, tekrar bastim, yok adaya veda etmiyor:)
Derken çöp kovası gözüme ilişti, dedim buna su koyup foş diye atsam gider:) aldım, içindeki wc çöplerinin olduğu iğrenç poşeti çıkarttım, suyu doldurdum tam klozete gideceğim dandik plastikmis Cat diye kırıldı . Su her yere saçıldı 😅😅 en son dedim bir poşet bulayım, minciklayip kirayim da s.tirsin gitsin, bir saattir tuvaletteyim. Ama onu da bulamadım, çıkarsam benim çocuk kapı sesine uyanır, poşet alıp tekrar içeri giremem diye korktum. Tonla çözüm deneyip en son Duş muslugunu tüm tazyiğiyle on dakika tutunca gücü gitti zavallı b.kun, sifonu da çekince gitti 😅 ama ben de kan ter içinde kaldım. Sonra duşa girip havlumla yerdeki islakliklari temizledim.
Bu olay da bana ders oldu, daha da asla evim olmayan yerde wcye girmeme kararımı bozmadım
Allah'ım gözümden yaş geldi, zaten sinirim bozuktu offf:KK70: O çektiğin sıkıntıyı buradan hissettim 😂

Ben şimdiki sevgilime hiç rezil olmadım ama çok rezil bir durum yaşadım (neyse ki olay anında uyuyordu)
Ama çok b.ktan bir konu. O yüzden spoiler koyuyorum. Sonra tiksindim , yemek yiyordum falan demesin kimse
[SPOILER="
Bunu eltimin evinde yaşadım ve bi saat çıkamadım lanet banyodan. Çıkınca tabi kan ter içinde asık bi suratla söylene söyleyene sigara yaktım, eski eşim geldi noldu dedi anlattım. ben sana boşuna demiyorum bokunla bile kavga ediyorsun huysuzsun diye dedi =)

Normalde asla başkasının evinde, evde misafir varken falan tuvalete o işi yapamam. Olmaz yani,mümkün değil.omrumde belki bir istisnası oldu o da bu :( Sevgilimle başbaşa geçirdiğimiz ilk tatilin artık son günlerinde her gün ye ye ye, ye ye ye, bir çıkış olmayınca çok kötü oldum , gece o uykudayken lavaboya uğradım.
Sifon cok gucsuzmus,gitmedi. Musluğuyla oynadim düzelmedi. Bekledim Tekrar bastım, tekrar bastim, yok adaya veda etmiyor:)
Derken çöp kovası gözüme ilişti, dedim buna su koyup foş diye atsam gider:) aldım, içindeki wc
çöplerinin olduğu iğrenç poşeti çıkarttım, suyu doldurdum tam klozete gideceğim dandik plastikmis Cat diye kırıldı . Su her yere saçıldı 😅😅 en son dedim bir poşet bulayım, minciklayip kirayim da s.tirsin gitsin, bir saattir tuvaletteyim. Ama onu da bulamadım, çıkarsam benim çocuk kapı sesine uyanır, poşet alıp tekrar içeri giremem diye korktum. Tonla çözüm deneyip en son Duş muslugunu tüm tazyiğiyle on dakika tutunca gücü gitti zavallı b.kun, sifonu da çekince gitti 😅 ama ben de kan ter içinde kaldım. Sonra duşa girip havlumla yerdeki islakliklari temizledim.
Bu olay da bana ders oldu, daha da asla evim olmayan yerde wcye girmeme kararımı bozmadım
iyiki uyuyormuş o anda kapı bir anda açilada bilirdi.🤣🤣
Havluyla yıkanıp sonra yerlere pas pas yapman.🤣

Normalde asla başkasının evinde, evde misafir varken falan tuvalete o işi yapamam. Olmaz yani,mümkün değil.omrumde belki bir istisnası oldu o da bu :KK43: Sevgilimle başbaşa geçirdiğimiz ilk tatilin artık son günlerinde her gün ye ye ye, ye ye ye, bir çıkış olmayınca çok kötü oldum , gece o uykudayken lavaboya uğradım.
Derken çöp kovası gözüme ilişti, dedim buna su koyup foş diye atsam gider:) aldım, içindeki wc çöplerinin olduğu iğrenç poşeti çıkarttım, suyu doldurdum tam klozete gideceğim dandik plastikmis Cat diye kırıldı . Su her yere saçıldı 😅😅 en son dedim bir poşet bulayım, minciklayip kirayim da s.tirsin gitsin, bir saattir tuvaletteyim. Ama onu da bulamadım, çıkarsam benim çocuk kapı sesine uyanır, poşet alıp tekrar içeri giremem diye korktum. Tonla çözüm deneyip en son Duş muslugunu tüm tazyiğiyle on dakika tutunca gücü gitti zavallı b.kun, sifonu da çekince gitti 😅 ama ben de kan ter içinde kaldım. Sonra duşa girip havlumla yerdeki islakliklari temizledim.
Yengenç film sahneleri var böyle 🤣 onlar geldi gözümün önüne :KK70:

Konuyu hortlatayım belki yeni hikayeler gelir 😁
🤣🤣 Taaa 2010 da acilmis konu... Bir haftalik evliyiz cay vs koydum esimle bas basa icecegiz falan esim tüm dikkatiyle mac izliycek ben tam cayi tazeledim tv nin önünden gecerken gaz çıkardım kacti birden sonra esim tüm dikkatini bana vermiş bakıp gülmüştü banyoya duş almaya diye girip hem duş alıp hem ağlamıştım 🤣🤣🤣 ayy şimdi bir seneye yaklaştık birbirimizin yaninda darbuka calar gibi salıyoruz

Ben de anlatayım bir tane hortlatalim konuyu😅Benim de var ama ifşa olurum diye anlatamıyorum etrafimdakiler biliyor hastanelik olmuştuk😅😅😅neyse ablam yaz dedi;kendisi çok utangactir belirtim onu da,bı de kocasıyla görücü usulü evlendi. İki aylık evliyken uzun yorucu bı yolculuktan sonra evlerine gitmisler,gece yatinca rüyasında çok sıkısıyor ,rüyada tuvalet arıyormuş , sonra buldum diyor tuvaleti hemen indirdim donumu ama bir yandan da esimin sesi geliyor Selda Selda diye,😅😅tam bıraktım kendimi yapiyorum bir ıslaklık ayağıma geldi uyandım 😅😅😅yatağa işiyorum🤣🤣.Eşi yerlere yatmış gulmekten.Tabi şimdi böyle gülüyoruz anlatıyor hep, o zaman gunlerce eşimle göz göze bile gelemedim.Hep iş bahanesiyle saklaniyormus,aylar sonra ancak atlattım diyor.Ayy çok kötü ama çok komik😅😅Dedim abla bişi olmaz ünlülerde yapıyormuş hatta onlar büyük tuvaletini yapiyormus bu ünlü bir boşanma davasi vardiya johny depp orda da adammi kadın mı biri yapmis😅

Daha yeni sevgiliyken esimle arabada oturuyoruz havada karanlik. Ben eşimle şakalasirken pantalon cebine dokunarak aaa ne var cebinde az once hib bsy yoktu diyerek gerçekten soruyorum. Esimde yok bisey diye oda utanarak geçiştiriyor. Ben oyle yaptikca usteliyorum. Ayyyy nerden bilimmmm cebini degilde baska biseyi elledigimi. Çok kötü oldum çok utanmiştim 🤦‍♀️. Arada hala guleriz

🤣🤣 Taaa 2010 da acilmis konu... Bir haftalik evliyiz cay vs koydum esimle bas basa icecegiz falan esim tüm dikkatiyle mac izliycek ben tam cayi tazeledim tv nin önünden gecerken gaz çıkardım kacti birden sonra esim tüm dikkatini bana vermiş bakıp gülmüştü banyoya duş almaya diye girip hem duş alıp hem ağlamıştım 🤣🤣🤣 ayy şimdi bir seneye yaklaştık birbirimizin yaninda darbuka calar gibi salıyoruz
Allah iyiliğinizi versin katıla katıla gülüyorum su an 😂😂 darbuka hahahahahah😂😂😂
Hadi bende anlatayım bir osurma kazası 😂😂
Ben ilk yılımızda klinikteyiz randevumu beklerken şiddetli karın ağrısı ile ayağa kalktım lavabo nerede diye düşünürken bekleme salonunda baya sesli kaçırmıştim neyse ki sabah erken kimse yoktu eşim şok olmuştu o nasıl ses diye halen hatırladıkça katıla katıla güleriz acaba danışmadaki kadın duymuşumdur diye 😂 😂😂 vardır herkesin osuruk hatırası illa ki 😂

Niye agladın kiz insanlik hali.🤣🤣

Ben de anlatayım bir tane hortlatalim konuyu😅Benim de var ama ifşa olurum diye anlatamıyorum etrafimdakiler biliyor hastanelik olmuştuk😅😅😅neyse ablam yaz dedi;kendisi çok utangactir belirtim onu da,bı de kocasıyla görücü usulü evlendi. İki aylık evliyken uzun yorucu bı yolculuktan sonra evlerine gitmisler,gece yatinca rüyasında çok sıkısıyor ,rüyada tuvalet arıyormuş , sonra buldum diyor tuvaleti hemen indirdim donumu ama bir yandan da esimin sesi geliyor Selda Selda diye,😅😅tam bıraktım kendimi yapiyorum bir ıslaklık ayağıma geldi uyandım 😅😅😅yatağa işiyorum🤣🤣.Eşi yerlere yatmış gulmekten.Tabi şimdi böyle gülüyoruz anlatıyor hep, o zaman gunlerce eşimle göz göze bile gelemedim.Hep iş bahanesiyle saklaniyormus,aylar sonra ancak atlattım diyor.Ayy çok kötü ama çok komik😅😅Dedim abla bişi olmaz ünlülerde yapıyormuş hatta onlar büyük tuvaletini yapiyormus bu ünlü bir boşanma davasi vardiya johny depp orda da adammi kadın mı biri yapmis😅
Ablan yine iyiymiṣ ruyada yapmış.Johny depp'in karısı amber direk bilerek yataga s*çmıştı utanmadan.🤣🤣

Ne bileyim 🤣🤣🤣 esim çünkü yüzüme gülüp kızlarda mi osuruyor demişti hemen banyoya kosmustum daha komigi esim beni sakinlestirmek icin gece 2 ye kadar konuşmuştu küçük bir pırt icin saatlerce ağlamıştım
Yok meryem anayız biz öyle şeyler yapmayız.🤣
Adamida güldügüne pişman etmişsin🤣

Onların ilişki fena ama yaaa, şerefsiz kadına şişeyle tecavüz etmiş ama adli kayıt yok. Hiçbiri ispatlanamıyor
Onların ilişkisi toksikdi zaten.Şişeyle tecavüzu duymadım ben hiç kacırmışim muhtemelen.Davalarını takip ediyordum ama.Amberin saçmaliklarina baya gülmüştüm bazen kendisine bile gülme geliyordu avukati bile dogru durust konuşamiyordu.
Ikisinide sıkı takip etmem ama Amberin mahkame delileri baya vasatdi zaten hiç birşeyi kanıtlayamadı ama Johny'In eski karısı bile şahitlik yapti kisaca adam davayı kazandi kanit sundu yani baya uzun sürdu herkes bekliyordu nasıl bitecek diye.Ikiside masum değil ama Amber daha piskopatdi yataga s*çmak nedir ya iğrenç.Şişe firlatıp adamın baş parmaginin ucu kopmuş falan bunlar aklımda kalanlar.

Onların ilişkisi toksikdi zaten.Şişeyle tecavüzu duymadım ben hiç kacırmışim muhtemelen.Davalarını takip ediyordum ama.Amberin saçmaliklarina baya gülmüştüm bazen kendisine bile gülme geliyordu avukati bile dogru durust konuşamiyordu.
Ikisinide sıkı takip etmem ama Amberin mahkame delileri baya vasatdi zaten hiç birşeyi kanıtlayamadı ama Johny'In eski karısı bile şahitlik yapti kisaca adam davayı kazandi kanit sundu yani baya uzun sürdu herkes bekliyordu nasıl bitecek diye.Ikiside masum değil ama Amber daha piskopatdi yataga s*çmak nedir ya iğrenç.Şişe firlatıp adamın baş parmaginin ucu kopmuş falan bunlar aklımda kalanlar.
İşte o şişe tecavüzde kullandığı şişe, deepin delilleri var ama kadının yok. Ben belgeseli izledim oradan yakaladıklarım bunlar

kızlar bu arada osuran bir insan asla uyumuyordur. kesinlikle uyanıktır.. uyurken osuramayız.. uyurken kimse osuramaz.. kesinlikle uyanıktır... tıbbi bir bilgii.... hani eşiniz yatakta osurursa-canım uyuyordum farkında değilim... derse inanmayın kesinlikle uyanömıştır osurmadan birkaç saniye önce:KK1::KK1:
Yalnız ben de şu mesajın saçmalığını şimdi gördüm. Bide kendinden emin yazmış asdasfghj 🤣

AGZIJSSMDKDMDMK
Yeni fobim hoş geldin

Normalde asla başkasının evinde, evde misafir varken falan tuvalete o işi yapamam. Olmaz yani,mümkün değil.omrumde belki bir istisnası oldu o da bu :( Sevgilimle başbaşa geçirdiğimiz ilk tatilin artık son günlerinde her gün ye ye ye, ye ye ye, bir çıkış olmayınca çok kötü oldum , gece o uykudayken lavaboya uğradım.
başkasının evine yatılı gittiğinde asla tutmayacaksın her gün yapacaksın. O zaman hiç böyle şeyler yaşamazsın, şişkinlik de olmaz karnın dümdüz gezersin. Bilseydim böyle bir derdin olduğunu hemen kurtarırdım seni 😂

Back