Normalde asla başkasının evinde, evde misafir varken falan tuvalete o işi yapamam. Olmaz yani,mümkün değil.omrumde belki bir istisnası oldu o da bu
Sevgilimle başbaşa geçirdiğimiz ilk tatilin artık son günlerinde her gün ye ye ye, ye ye ye, bir çıkış olmayınca çok kötü oldum , gece o uykudayken lavaboya uğradım.
Kol gibi derler ya, bir haftanın bekleyeni tüm heybetiyle duruyordu.
Sifon cok gucsuzmus,gitmedi. Musluğuyla oynadim düzelmedi. Bekledim Tekrar bastım, tekrar bastim, yok adaya veda etmiyor:)
Derken çöp kovası gözüme ilişti, dedim buna su koyup foş diye atsam gider:) aldım, içindeki wc çöplerinin olduğu iğrenç poşeti çıkarttım, suyu doldurdum tam klozete gideceğim dandik plastikmis Cat diye kırıldı . Su her yere saçıldı
en son dedim bir poşet bulayım, minciklayip kirayim da s.tirsin gitsin, bir saattir tuvaletteyim. Ama onu da bulamadım, çıkarsam benim çocuk kapı sesine uyanır, poşet alıp tekrar içeri giremem diye korktum. Tonla çözüm deneyip en son Duş muslugunu tüm tazyiğiyle on dakika tutunca gücü gitti zavallı b.kun, sifonu da çekince gitti
ama ben de kan ter içinde kaldım. Sonra duşa girip havlumla yerdeki islakliklari temizledim.
Bu olay da bana ders oldu, daha da asla evim olmayan yerde wcye girmeme kararımı bozmadım