• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

Azerbaycan Türkü bir sevdiceğim var, bazen dil konusunda anlaşamıyoruz. Malum, bazı kelimeler bizim için normal ama onlarda küfür.
Konu torpile geldi nasıl olduysa, ben başladım adam kayırma olayını anlatmaya.
"Kayırmak" kelimesinin onlarda çok ağır bir küfür olduğunu unutmam dışında bir sorun yoktu...
Sonuç, bana telefonun diğer ucundan bakan kocaman kahverengi gözler ve benim "Aaaaa hayır hayır, o kayırma değil," diye durumu toparlamaya çalışmam :KK70: Allah'tan annesi yoktu biz konuşurken vallahi toparlayamazdım :KK70:
Kayırmak ne anlama geliyor oralarda o_O

Çok klasik olacak ama yellenince rezil olmuştum bir de hastanede özür dileyerek söylüyorum idrar takibi açısından sonda takılmıştı hemşireler boşaltın demişti ben de ben boşaltırım dedim ama eşim kendi boşaltmıştı çok utanmış ve rezil olmuştum.

Azerbaycan Türkü bir sevdiceğim var, bazen dil konusunda anlaşamıyoruz. Malum, bazı kelimeler bizim için normal ama onlarda küfür.
Konu torpile geldi nasıl olduysa, ben başladım adam kayırma olayını anlatmaya.
"Kayırmak" kelimesinin onlarda çok ağır bir küfür olduğunu unutmam dışında bir sorun yoktu...
Sonuç, bana telefonun diğer ucundan bakan kocaman kahverengi gözler ve benim "Aaaaa hayır hayır, o kayırma değil," diye durumu toparlamaya çalışmam :D Allah'tan annesi yoktu biz konuşurken vallahi toparlayamazdım :D
O konuşmayı dinlemek isterdim.🤣🤣

Ayy benimde var…
Gece uyuyorduk çişim geldi yatak odasındaki lavaboya gittim nasılsa eşim uyuyor diye rahat rahat cart curt os*rdum. Sonra çıktım yatıcam meğer ben uyanınca o da uyanmış hepsini duymuş😂. Sende mi os*ruyordun diye kahkahalarla gülüyor çok utanmıştım ne diyeceğimi bilemedim. Hemen yorganın altına girdim senki sen os*rmuyorsun diyebildim sadece🤭

Ben şimdiki sevgilime hiç rezil olmadım ama çok rezil bir durum yaşadım (neyse ki olay anında uyuyordu)
Ama çok b.ktan bir konu. O yüzden spoiler koyuyorum. Sonra tiksindim , yemek yiyordum falan demesin kimse
Normalde asla başkasının evinde, evde misafir varken falan tuvalete o işi yapamam. Olmaz yani,mümkün değil.omrumde belki bir istisnası oldu o da bu :KK43: Sevgilimle başbaşa geçirdiğimiz ilk tatilin artık son günlerinde her gün ye ye ye, ye ye ye, bir çıkış olmayınca çok kötü oldum , gece o uykudayken lavaboya uğradım.
Kol gibi derler ya, bir haftanın bekleyeni tüm heybetiyle duruyordu.
Sifon cok gucsuzmus,gitmedi. Musluğuyla oynadim düzelmedi. Bekledim Tekrar bastım, tekrar bastim, yok adaya veda etmiyor:)
Derken çöp kovası gözüme ilişti, dedim buna su koyup foş diye atsam gider:) aldım, içindeki wc çöplerinin olduğu iğrenç poşeti çıkarttım, suyu doldurdum tam klozete gideceğim dandik plastikmis Cat diye kırıldı . Su her yere saçıldı 😅😅 en son dedim bir poşet bulayım, minciklayip kirayim da s.tirsin gitsin, bir saattir tuvaletteyim. Ama onu da bulamadım, çıkarsam benim çocuk kapı sesine uyanır, poşet alıp tekrar içeri giremem diye korktum. Tonla çözüm deneyip en son Duş muslugunu tüm tazyiğiyle on dakika tutunca gücü gitti zavallı b.kun, sifonu da çekince gitti 😅 ama ben de kan ter içinde kaldım. Sonra duşa girip havlumla yerdeki islakliklari temizledim.
Bu olay da bana ders oldu, daha da asla evim olmayan yerde wcye girmeme kararımı bozmadım
Offf ne okudum ben? Poşet bulsaydınız mıncıklayacakmıydınız gerçekten? Bu kısmı şaka di mi, hani gülelim diye?
Ölücem yemin ederim hem gülmekten hem tiksinmekten 😂

Offf ne okudum ben? Poşet bulsaydınız mıncıklayacakmıydınız gerçekten? Bu kısmı şaka di mi, hani gülelim diye?
Ölücem yemin ederim hem gülmekten hem tiksinmekten 😂
E ne yapayım, birkaç saat sonra görsün diye sevgilime "küçük" bir sürpriz mi bırakaydım orada 😂

E ne yapayım, birkaç saat sonra görsün diye sevgilime "küçük" bir sürpriz mi bırakaydım orada 😂
Ya tamam ama mıncıklayacak kadar münasebete girmeye gerek var mı. Poşet buldun diyelim poşetle al. Dışarda imha et bi şekilde mesela. Off bu da cok igrenc ama senin yontemin kadar degil yine de 🙈

Ya tamam ama mıncıklayacak kadar münasebete girmeye gerek var mı. Poşet buldun diyelim poşetle al. Dışarda imha et bi şekilde mesela. Off bu da cok igrenc ama senin yontemin kadar degil yine de 🙈
E emaneti aldım, gece gece otel odasından çıktım , danışmaya indim, çöp mü arıcam atmak için 🙁🙁
dönünce sese uyanan sevgiliden 'neredeydin?' sorusunu duyma ihtimali de cabasi.
İyy Allah düşürmesin bir daha.

Bi gün sevgilimin arabasından indim kendi arabama geçeceğim. Vedalaştık indim gidiyorum beni aradı bende nası mutluyum aslanım benden ayrılmanın saniyesinde özledi ya falan diyorum. Bu dediki iç çamaşırın ne renk!!! Oha ne diyorsun ya sapık gibi dedim. Ya dedi sanki pantolonun yırtılmış😅 iç çamaşırın görünüyor. donumda çingene pembesi bu arada 😎 kot pantolon çok dardı ve arka cep dikişinden boylu boyunca yırtılmış ve pembe don mavi kotta patlıyor tabi. Bu rezilliği şimdiki sevgilimde de yaşadım. Görüme kot dayanmıyor🥳

Bi gün sevgilimin arabasından indim kendi arabama geçeceğim. Vedalaştık indim gidiyorum beni aradı bende nası mutluyum aslanım benden ayrılmanın saniyesinde özledi ya falan diyorum. Bu dediki iç çamaşırın ne renk!!! Oha ne diyorsun ya sapık gibi dedim. Ya dedi sanki pantolonun yırtılmış😅 iç çamaşırın görünüyor. donumda çingene pembesi bu arada 😎 kot pantolon çok dardı ve arka cep dikişinden boylu boyunca yırtılmış ve pembe don mavi kotta patlıyor tabi. Bu rezilliği şimdiki sevgilimde de yaşadım. Görüme kot dayanmıyor🥳
Ben de patlattım böyle bu sonbahar ya Allahtan tesettürlüyüm de üstüm uzundu. Bacağa inmek üzereyken yırtık artık eve gelmiştim. 🤣

O pantolonun içinde kan akışı devam edebildiği için şanslı olmalisin. 😃

En sevdigim konu fortlamis 🤣. Benim esim yok henuz erkek arkadasim var fakat daha yeni gibiyiz. Daha iyi bir anim olursa yine buraya yazacagim. Diger hanimlarinkisi kadar komik olmasa da bir kereligine kendisi ile sakalasiyorduk. Espiriler havada ucusuyor fakat zavallim da o siralar soguk kapmisti burnu akiyordu. Artik nasil bir espiri patlatip guldurduysem sumugu disari firlamisti ahahajahauah sonra da utanip ama guldurulmez ki boyle demisti ;ppp en son burnunu temizlesin diye pecete veriyodum muahau

Kız çocukla birlikte diye günlerce kakasını tutmuş, çocuk içeride uyurken elinde bir torba bokla tuvaletten nasıl çıksın allasen:KK53:

Back