Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

Bide bu var köyde yaşıyomuş babamlar bi traktör almışlar ama kimsede yok ozaman bi tane teyze gelmiş sırtında bir balye ot traktöre oy gurban olayim o yiri gözlere al habularıda ye yoruldun ballim demiş babam anlattı kadına zar zor ot yiyemiycegini anlattımış traktörün...

Bide bu var köyde yaşıyomuş babamlar bi traktör almışlar ama kimsede yok ozaman bi tane teyze gelmiş sırtında bir balye ot traktöre oy gurban olayim o yiri gözlere al habularıda ye yoruldun ballim demiş babam anlattı kadına zar zor ot yiyemiycegini anlattımış traktörün...
:KK60::KK60::KK60:....harika ya,bu saatte iyi gitti!!!

Bide bu var babamın halası çok yaşlı eşiyle istanbula gelmişler köyde lüküs lambası yakıyolarmış ya bizdede bildiğin ampül var kadınla adama yer açmış annem çıkmış odadan.. kadın çıkmış sandalyeye ampüle üflüyo laaaa habuuu sönmiyyiii üflüyorum üflüyorum diye babama bagırmışlar...

Bide bu var babamın halası çok yaşlı eşiyle istanbula gelmişler köyde lüküs lambası yakıyolarmış ya bizdede bildiğin ampül var kadınla adama yer açmış annem çıkmış odadan.. kadın çıkmış sandalyeye ampüle üflüyo laaaa habuuu sönmiyyiii üflüyorum üflüyorum diye babama bagırmışlar...
dur dur çatlıcam şimdi:KK60::KK60::KK60:ard arda gelince gülme krizi geldi bana bi dur kız nefes aliim:KK53::KK53:

Bide babam gençken istanbula gelmişler admcagızın bişeyden haberi yok sağcı solcu davaları almış başını gidiyo..babamdada fotür şapka var solcular takarmış bi grup gelmiş adamcagızın yanına sagamı gidelim solamı demişler babamda demiş ki bilmem saga gidelim diyoki havada uçtugumu gördüm bi anda uçuyorum düşüyorum uçuyorum düşüyorum İİ bi dayak attıktan sonra şapkasınıda çöpe atmışlar nie dayak yediğini anlamaya çalışıyo gitmiş şapkasını çöpten almaya arkadan biri bi tekme atmış sivri burun ayakkabılar varmış ozamanlar zavallı babam 1 ay totosunun üstüne oturamamış...Okadar komik anlatıyoki gözümüzde yaşlarla dinliyoruz...

Evlenmeden önce ilk defa köye gittim bizim köye yattım önce biraz dinlendim ama hiç bir medeni şey gitmemiş köye daha..Teze kızında yattım iki küçük kız geldi yanıma yastığın altına bi avuç fındık soktu biri bak ben abulama fınndık verdum sen ne verecesun dedi oyyy ben ne verecegum şimdi ohhhyyy bende galem veririm baksana abulama pamuk prenses gibi yatıyo filan diyoar beni izliyolar yatamadımkaltım öyle sıkıştımki evi geziyorum tuvalet yok altıma yapıcam o kızlara sordum kızlar tuvalet nerde tuttu elimde dışarı çıkardı abıla ahanda burda diye dışarda tuvalet girdim içine kapının yarısı yok etraf görünüyo teyze kızıda dışarda kopuyo ruz gülmekten lan ben burda nasıl yapcam diyorum herkes görür dışardan kafam görünüyo oturunca güldükçe daha sıkıştım altıma yaptım tabi sonra gittim temizlendim filan tuvalet aradım allahtan dayımın evinde içerdeymiş yazları gidiyolar anahtarı vermişler kurtuldum..ama insanları mükemmel ya bayıldım valla saf temiz..

ben gülmekten öldüm resmen...:KK70: bizde balayımızda karadeniz turu yaptık. sinopta denize nazır bi otelde kalıyoruz. gece balkona çıktık elimizde bişeyler. hem yiyoruz içiyoruz,hem denizi seyrediyoruz hemde sohbet ediyoruz. derken eşim ayaklarını balkonun demirlerine doğru uzattı. ben de uzatayım rahat rahat konuşayım dedim. uzatmamla yere düşmem bir oldu.meğer balkondaki sandalyeler güneşten deforme olmuş. bende azcık zorlayınca çıt diye kırılmış..hatta eşim resmimi bile çekti. çok komikti. ama hiç utanmamıştım gülmekten karnıma ağrı girmişti.

yine aynı otelde ,eşimle gezdik, otele geri döndük kapıyı açıyo eşim ama açılmıyo kapı. zorluo, "allaa allaaa neden açılmıo yaa "diyip duruyo. ben sonradan farkettim durumu "aşkım 1 kat aşağıda durduk,yanlış kapıyı açıyosun. şimdi içerdekiler çıkacaklar rezil olduk" dedim... ve başladık koşmaya. yaramaz çocuklar gibi merdivenlerden çıkarken eşimin ayağı takıldı ve düştü. sonra hiçbişey yokmuş gibi koşmaya devam etti. tabi ben oracıkta kaldım gülmekten hareket bile edemiyordum. eşim hala sesleniyo bana"gelsene, şimdi çıkcaklar bak ddışarı!":KK60::KK60::KK60:hala gülüyorum bu olaya

Bugün hala oglunun oğlu var 3 yasında benimle oynamayı çok seviyo ev kalabalık eşimin 2 halası eşleri oglu 2 tane halaların bide kaynım çocukla oynuyoruz hadi seni gezmeye götüriyim dedi arabama bin arabada salonun ortası arkasına geçtim parka götirimmi dedi hayır ya ben park sevmem ocaman sen söle dedi nere götiriyim denize gidelim dedim denicemi gircen dedi evet yüzeriz dedim üstünümü çıkarcan dedi :KK1: :KK1: :KK1: aynen böyle gülerek pipin görünür herkes görür cenin eclem gibimi pipin var dedi :KK14: herke nefesini tutu kucagımA ALIP KAÇTIM ODADAN ...

Bugün hala oglunun oğlu var 3 yasında benimle oynamayı çok seviyo ev kalabalık eşimin 2 halası eşleri oglu 2 tane halaların bide kaynım çocukla oynuyoruz hadi seni gezmeye götüriyim dedi arabama bin arabada salonun ortası arkasına geçtim parka götirimmi dedi hayır ya ben park sevmem ocaman sen söle dedi nere götiriyim denize gidelim dedim denicemi gircen dedi evet yüzeriz dedim üstünümü çıkarcan dedi :KK1: :KK1: :KK1: aynen böyle gülerek pipin görünür herkes görür cenin eclem gibimi pipin var dedi :KK14: herke nefesini tutu kucagımA ALIP KAÇTIM ODADAN ...
yapılası en uygun hareket oydu bence de:KK1:

Herşey bir gün x markalı hiç kullanmadığım bir yoğurdu almakla başladı.Oysa 6 ay pamuk prenses gibi yaşamış, hiç falso vermemiştim.Bu körolasıca yoğurtla akşam epey yoğurtlu şeyler yedik.Gece ilerledi, benim bağırsaklar trampet çalıyor.Uzun bir koridorumuz var, ucunda da banyo.Dedim gizli gizli kaçayım, halledeyim.Eşimde bir muziplik yaptı güldürdü.Anam, pamuk prensesten bildiğin "zort" çıktı.Dayanamadım, kahkahalara boğuldum, eşim ayrı gülüyo ben ayrı.Benim toto, ben güldükçe eski vosvos arabaların motoru olurya tor tor tor ses çıkarır, allahım güldükçe torluyo, durdurabilene aşk olsun! Biz yarılmışken eşim dedi :"Hayatım, istiklal marşının on kıtasını totonla çaldın".
Ben tortorlayarak banyoya koştum, bir daha da o yoğurdu kullanmadım.Ama artık pamuk prenses değildim, maskem düşmüş, karizmam bozulmuştu.

Herşey bir gün x markalı hiç kullanmadığım bir yoğurdu almakla başladı.Oysa 6 ay pamuk prenses gibi yaşamış, hiç falso vermemiştim.Bu körolasıca yoğurtla akşam epey yoğurtlu şeyler yedik.Gece ilerledi, benim bağırsaklar trampet çalıyor.Uzun bir koridorumuz var, ucunda da banyo.Dedim gizli gizli kaçayım, halledeyim.Eşimde bir muziplik yaptı güldürdü.Anam, pamuk prensesten bildiğin "zort" çıktı.Dayanamadım, kahkahalara boğuldum, eşim ayrı gülüyo ben ayrı.Benim toto, ben güldükçe eski vosvos arabaların motoru olurya tor tor tor ses çıkarır, allahım güldükçe torluyo, durdurabilene aşk olsun! Biz yarılmışken eşim dedi :"Hayatım, istiklal marşının on kıtasını totonla çaldın".
Ben tortorlayarak banyoya koştum, bir daha da o yoğurdu kullanmadım.Ama artık pamuk prenses değildim, maskem düşmüş, karizmam bozulmuştu.

:KK60::KK60: çok güldüm yaaaa:KK60:

:KK52::KK52::KK52::KK52: kestaneyı cızdırdın yaneee :KK52::KK52::KK52::KK52:

X