• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

Bende anlatiyorum kizlar anlatirken bile utaniyorum rezil oldugumu
:KK61::mad:
Sevgilimle alisveris yapiyorduk neyse isimiz bitti kasaya geldik faturayi kesen kiz bir sey soyledi o an arkamdaki bir kiyafete gozum takildi onu inceliyodum kiz bana "bu urunlerimizde iade yoktur efendim haberiniz olsun" demis bende kafam kiyafette ya adimi sordu faturaya yazmak icin sandim adimi soyledim kiz efendim?? Dedi bende adimi sormadiniz mi dedim kiz hayir dedi sevgilim hadi askim dedi ordan nasil ciktigimi bilmiyorum :KK43:

taş gibiyim taaaaaaaaaaşşşş

benim doktor korkum vardı kardeşimin gözlerini muayene ettirmek için hastaneye gittik doktor amca kardeşimin gözüne damla damlattı sıra bana geldi gel kızım sanada damlatalım dedi:KK9:ben koltuga usulca oturdum sonrasını hatırlamıyorum gözlerim açık bayılmışım uzaktan cano cano diye birisi bagırıyoo bir kendime geldim doktorun yüzü bembeyaz anneme dediki hanım ne olursa olsun bu cocugu bana getirme:KK9::KK9::KK9:aklımı aldı öldü sandım dedi:KK9::KK9:
:rolleyes: sabah sabah ölücez gülmekten :sampiyon:

lütfen bu konuyu eskiden okuyan yorum yapanlar yeni rezilliklerini yazsınlar bizde yazalım bilmeyen üyelere bildirsin canlansın buralar:halay: BDV ye buranın linkini yazsam reklam etsen banlarla mı beni acep:duduk::KK53::KK53:

Iyk ne hatırladım birden :bicak:
Yeni evliyiz,yurt dışından henüz gelmiş olan kuzenim bana lens almıştı binbir zorlukla taktım akşam hepberaber dışarıya çıktık eğlendik neyse eve geldik ben lensleri çıkarttım ama kabını bulamayıp su bardağının içerisine koydum ha bu arada solüsyon filanda yok ortalıkta direkt su doldurdum ve lensleri içine attım neyse bu bardağı da tuvalet masasına bıraktım..gece su içmeye çok Kalkarım o gece de kalktım aldım su bardağını diktim kafaya gözlerim kapalı :olamaz:
Aman yarabbi boğazımda lensleri hissetmemle gözlerimi açmam bir oldu eşim öğürmelerime uyanıp bayağı gülmüştü :kusmuk:
lens olayı benim için başladığı gibi bitti.

Ben bunu mayıs ayında yaşadım ay çok fenaydı
O gece bir düğüne gidecektik ama ben öğlen artık ne yediysem ben de bir gaz bir gaz başka odalara kaçıyorum eşimden yatak odasına giriyorum eşim arkamdan giriyor kapıdan girer girmez öf diye kaçıyor o derece
Bir de yakınımızın gitmesen olmaz kuaföre gittik süslendik kirpikler kıyafetler vs
Bu kadar süslenmişken foto çekilmesek olmaz dediler görümcem eşim ben kv falan baya kalabalığız beni almazlar mı ortalarına
Öyle mi böyle mi Selfie derken ben stres halindeydim. Kastıkça kastım kendimi tutamadım en sonunda
-tak!
diye bir ses çıktı sese olan şaşkınlığım bir tarafta dururken ardından gelen kokuyla yıkıldım
Zaten herkes yıkıldı ki kalabalık dağıldı..
Eşimde uzağımda olmasına rağmen bir gülme..

ister görücü usulü olsun,ister tanışarak.nostaljik anlara bağlandığımızda hoş bir tebessüm konar yüzümüze...hele ki o ilk görüşmelerde,buluşmaya son yarım saat/bir saat kalaki hallerimiz.o,tamamen harika görünmek için çabalarımız ve onun yanında su gibi akan zaman...ama bir de hiç hesaplanmayan,kontrol dışı olan anlar vardır ki,bunu o an 'aha dünyanın sonu geldi işte!'dediğimiz,ve şu an o rezil olduğumuz ana gülebildiğimiz nahoş durum.işte arkadaşlar benim merak ettiğim de tam o andır.eşinize ilk nasıl rezil oldunuz,bu durumu nasıl toparladınız ya da toparlamaya gayret ettiniz?konuyu açan benim o halde ilk rezil olduğum anı ilk ben anlatayım:
90'lı yılların sonunda cep tel. bilinirdi ama öyle herkeste olmazdı.olanarda da zaten 'çeksin' diye masa üstüne koyarlardı cafe gibi yerlerde-ki bu bazıları için ucuz hava atma yöntemi olurdu.neyse...eşimle tanışalı henüz 1-2hafta olmuş ve bu buluşma hala önemli sayılanlardandı.1saat kala buşumaya,asi saçlarımı yatıştırmış, kıyafet seçilmiş,ozon tabakasını delecek kadar parfüm sıkılmış,makyaj 4 kere yenilenmişti.ayna karşısında gereken bakış ve gülümseme provaları yapıldıktan sonra büyük bir heyecanla yanına varılmıştır.her şey planlandığı gibi giderken, eşim birden gelecekle ilgili planlarını anlatır:'işimden memnunum ama ileride bi GSM-shop açma gibi bir fikrim var.gelecek onda ve bu işi yapan da pek yok.'o an dondum.pek duyulmayan bu GSM-shopu ben her nedense cinsel shop olarak anlamıştım.yetmedi bir de sesli olarak ifade ettim:'harika bi işin var neden bi seks-shop açma ihtiyacı duyuyorsun?'o anki suratını ne siz sorun ne ben söyleyeyim!doğru duyduğumdan o kadar emindim ki bi de sapık damgası vurmuştum içimden.bir an sustu sonra soğuk bir sesle:cinsel diil GSM-shop!'dedi.ve susmaya devam ettik sağ sola bakarak.....
hahahahaha supeer koptum yaaa :D :D

Ben henüz evli değilim seneye inşallah ama sevgilimle ilk konuşma olayını anlatıyım :KK45: Sevgilimle ben üniversitede hep uzaktan birbirimize bakıyorduk. Hatta o benden önce bakmaya başlamış ben sonradan onun bakmalarını farkedip bende ona odaklandım tabi ve çok da hoşuma gitmişti görür görmez. Çok yakın olduğum da bir arkadaşım var ben buna herşeyi anlatırım. Hoşlandığım çocuktan falan bahsettim o zamanlarda feyste bu beni ekledi ama hala tık yok konuşmuyor :olamaz: Neyse arkadaşım at bakıyım tipi nasılmış dedi bende sürekli bunun mesaj kutusu açık olurdu feysi açınca hemen göreyim diye simge durumuna getirirdim. Sonra ben bunun feys resmini kopyalayıp arkadaşıma direkt mesaj kutusundan attım. Sonra bir mesaj geldi neden hala atmadın diye. Ben bir baktım fotoğrafı şimdiki sevgiilime göndermişim hiç bakmadan :KK57: Tabi ben şok. kalakaldım. Ardından onun mesaj kutusundan msj gelmez mi pardon diye:KK35: Ben onu o an direkt feysten sildim engelledim bir anlık korkuyla :rolleyes: Sanki adam beni yiyecek. Kaç gün feysi açmadım sırf o yüzden. Tabi sonra bu okulda yanıma geldi konuşmaya başladık bir şekilde. ben kıpkırmzıı sürekli.:oops: Ondan sonrada demez miyim senin gelceğin yoktu ne yazcağımı da bilemedim kendi fotoğrafını attım sana konuşma başlatmak için diye :KK14: tabi sonradan olanları anllattım ama iyi ki de yapmışım yoksa onun utancından gelceği yoktu :KK48:

Bende ilk rezil olusumu anlatayim bari :)
Birinci evlilik yilimizi yeni doldurduk 3 aylik evliyken aksam esim geldi elinde mutfak erzaklariyla poşetleri salonda masaya koydu sonra posetin icinden kiraz ve cilek dolu bi sandik cikardi bende görür görmez "aaa aşkım benimde bugün canım cok kiraz cekmisti içine mi dogdu aldin" dedim bunu soylememle esimin surati düştü megerse aldigi süs kiraz meyve tabagiymis ben elime alinca yerin dibine girdim nasil cikacagimi bilemedim eşimde cok utanmisti düşündükçe hep o rezil oldugun halime guler dururum :KK70::KK70::KK30::KK70::KK70:

Bi rezillikde benden
Daha ergonokomum bi cocuktan fena hoslaniyom ama oluyom bitiyom da cocuga..o da benden hoslaniyomus numara istedi verdim..daha dogru durust mesajlasmiyoruz resmiyiz..ama ben bi kibar bi kibar õlecem mūtevazilikten..normalde kabayimdir...bigun ilk bulusma olucak arkadasi da gituruyom malum evden cikamiyoz tek salmiyolar ...arkadas baya bekletti beni almaya gelicek dogru manitanin yanina...msj atim arkadasa bi sinirle ;
La kiziim hazirlandim seni bekliyom beynini dagatacam bi gel de sen..yazip yolluyorum..ama kime kibarcik rolu yaotigim lise askima...cocuk beni terkettiydi:dondurma:

Esimle değil ama kucuk komik bir olayimi anlatiyim benn de:Dd Bundan 8-9 sene oncesi lise1deyim lise sondan da bir sevgilim var filan onun yaninda asiri cool takiliyorum burnum beş metre havada.. bizim sinif da kucuk çok samimi aşiri eğlenceli bi sinif ben de cocugun yaninda bi havalardaym sinifa bakiyoruz hep bir şamata oyun ben de surekli amannn çocuk bunlar yaa fln triplerindeyim:KK70:ddd neyse bir gun beni tenefus bitiminde sinifa birakti sinif ama nasl kopuyoo yagmur gibi kagit savasi var ben yine ayni cool tavrimla ayrildm sonra o gidince tabiki hemen savasa katildm katilmaz olaydm cocuk meğer birşey demek için geri dönmüş:D bense o anda yerlerde kagit topluyorum :KK53:hunharca delirmişim. :rolleyes:çocuğu gormemle ben böyle:KK57: çocuk boyle:olamaz:

ben de yazayım bir tane çok komik değil aslında ama ben bayağı utanmıştım olay olunca :KK23:
nişanlımla telefonda konuşuyoruz ama benim nasıl uykum var zar zor kelimeleri toparlayıp konuşuyorum. ben o ara nasıl olduysa uyumuşum ama konuşmaya devam ediyorum hiçte öyle uykumda konuşma huyum yoktur. bir kendime geldim ağzımdan "aslan kralın yanındaki sincaplar.." olarak başlayan bir cümle çıkıyor toparladım kendimi. nişanlımda anlamış tabi konuşuyor o ara ne anlattım sana diye sorunca ne bileyim aslan kral sincaplar kaplumbağalar gidiyordu bir şeyler dedi :kızgın::kızgın:
ama tabi nasıl gülüyor :olamaz: o günden sonra uykum gelince hiç kendimi konuşturmaya çalışmıyorum kapatıyorum hemen telefonu her zaman aslan kralla sincapları anlatmam :KK60::confused:

arkadaşlar başka anılarını da anlatmış bende bir ilkokul anımı anlatayım:KK25:
beşinci sınıftayım okul kursları olurdu cumartesi günleri bizimde sınıftan on beş kişi falan bu kurstayız öğretmen test yaptı ben testin üstüne adımı yazmayı unutmuşum :skandal:
o anda da benimle kağıdı veren çocuğun adını soyadını okuyup yerime döndüm aldım kalemi yazdım:KK22:
öğretmene kağıdı geri götürdüğümde kızım senin adın tolga şeker mi bir dedi . ben o dalgınlıkla az önce gördüğüm çocuğun adını yazmışım kağıdıma. bütün sınıf koptu tabi ben yerin dibinde :cry::KK42:

ister görücü usulü olsun,ister tanışarak.nostaljik anlara bağlandığımızda hoş bir tebessüm konar yüzümüze...hele ki o ilk görüşmelerde,buluşmaya son yarım saat/bir saat kalaki hallerimiz.o,tamamen harika görünmek için çabalarımız ve onun yanında su gibi akan zaman...ama bir de hiç hesaplanmayan,kontrol dışı olan anlar vardır ki,bunu o an 'aha dünyanın sonu geldi işte!'dediğimiz,ve şu an o rezil olduğumuz ana gülebildiğimiz nahoş durum.işte arkadaşlar benim merak ettiğim de tam o andır.eşinize ilk nasıl rezil oldunuz,bu durumu nasıl toparladınız ya da toparlamaya gayret ettiniz?konuyu açan benim o halde ilk rezil olduğum anı ilk ben anlatayım:
90'lı yılların sonunda cep tel. bilinirdi ama öyle herkeste olmazdı.olanarda da zaten 'çeksin' diye masa üstüne koyarlardı cafe gibi yerlerde-ki bu bazıları için ucuz hava atma yöntemi olurdu.neyse...eşimle tanışalı henüz 1-2hafta olmuş ve bu buluşma hala önemli sayılanlardandı.1saat kala buşumaya,asi saçlarımı yatıştırmış, kıyafet seçilmiş,ozon tabakasını delecek kadar parfüm sıkılmış,makyaj 4 kere yenilenmişti.ayna karşısında gereken bakış ve gülümseme provaları yapıldıktan sonra büyük bir heyecanla yanına varılmıştır.her şey planlandığı gibi giderken, eşim birden gelecekle ilgili planlarını anlatır:'işimden memnunum ama ileride bi GSM-shop açma gibi bir fikrim var.gelecek onda ve bu işi yapan da pek yok.'o an dondum.pek duyulmayan bu GSM-shopu ben her nedense cinsel shop olarak anlamıştım.yetmedi bir de sesli olarak ifade ettim:'harika bi işin var neden bi seks-shop açma ihtiyacı duyuyorsun?'o anki suratını ne siz sorun ne ben söyleyeyim!doğru duyduğumdan o kadar emindim ki bi de sapık damgası vurmuştum içimden.bir an sustu sonra soğuk bir sesle:cinsel diil GSM-shop!'dedi.ve susmaya devam ettik sağ sola bakarak.....

Super rezıl olmussun :KK9: :KK9: tebrıkler.
sıra bende , senınkı kadar komık olmasada sıgaradan bahsedıyorduk tabııkı zararlarından bende ızledıgım bır belgeselden bahsederken nıkotın yerıne nıkoteın demıs bulundum adam kahkahalar atarak benı utandırdı :KK30: :KK30:
ıkıncı rezıllıgım, devamlı gıttıgımız bır cafe vardı maalesefkı ben her gıttıgımızde erkeler tuvaletıne gıdıyormusum bunuda su sekılde anladım. Bırgun cafeye tekrar gıttık once lavaboya ugrayayım dedım oda bende gıdeyım oyle ıceceklerımızı soylerız dedı. tamam dedım. neyse yuruyoruz bana yol verdı bıraz korıdor dardı ben dırek erkekler wc sıne gırınce kahkahalar attı , burası degıl yan taraf dedı. olurmu ben hep buraya gırıyorum dedım salak gıbı. adam bır kahkaha daha patlattı :KK47: :KK47:

okey bende bı vaka anlatıyrum o zaman.
benım uykum cok agırdır hee bıde uyku sersemlık halım vardır onuda bı gorsenız gulmekten olursunuz.
Bı gece cok rahatsızdım erken yattım (esım cok gec yatar)
uyku sersemı (1-1,5 aylık evlıyım, tabıı adamın yanında falan daha cıplak falan kalamıyorum utanıyorum) kalktım lavaboya gıttım cok afedersınız ındırdım oturdum klozete. sonra "askımmmm" dıye bır ses duydum adam dıs fırcası agzında bakakaldı bana .:KK53: :KK53:
o kadar cok utandım kı , anlatamam.

diablo yetiştim!!!!cafedeyiz yine,evlilik teklifi edilmiş gelecek şekilleniyor.bu buluşma yine önemli olanlardan çünkü abisinle tanıştırmak istiyor beni.muhabbet ederken bir yandan bekliyos onu.birden karşıdan bi adam geliyo ama fark edilmemesi öyle böyle değil.gülümüyorum ve eşimi dürterek kısık sesle: 'allah aşkına hayatım şuna bi bak hele!'diyorum.eşim dönüp bakıyo sonra bana dönerek:'noldu ki nesi var?'diyo.bu sorusuna inanamayarak:'hayatım görmüyormusun adam evrimini tamamlayamamış bi türlü dik yürüyen primat gibi!'eşim yanımıza gelen primatı selamlıyo:'tanıştıriim abim!'bir çam daha devirmenin hazımsızlığınla colamı yudumluyorum pipetimden.

aslında bizim flört dönemi hep rezillkidi eşim amcamın oğlu yanlış anlamayın töre değildi bizimki aşk ewliliğiydi:) bakışma dönemlerimzdi eşim memlekete gelmişti o bayram dedemlerdeydik gece dedemlerde kaldım gece 12 o da geldi neyse çay koyduk içiyorz herkes eşofman giydi ben yanımda bişey götürmemişim arıyrm bişey yok kuzenmdede o da walize yedek atmamış. en son halam bi pijama verdi dedemin pijaması grii paçası dar bildiğimz dede pijaması o zamanlar eccik de tontişim kamufle etsin die nenemin yeleğini giydim bütün gece kıskıs güldüler bana bazen dedemlere gittiğimzde dedemin pijaması getirip bunu giy dio eşim :))

ayyy gece gece çok güldüm Allahta sizi güldürsün kızlar yaa
bir tane de benden gelsin
ben aile boyu rezil oldum :)
nişanlandık aradan biraz zaman geçti nişaanlım başka şehirde onlara gittik.
yemekler hazırdı salata yapıldı sofra hazırlandı, herkesin kaselerine çorbalar konuldu
en son ben oturdum sofraya. bacaklarım biraz uzundur. otururken benim bacaklar masanın katlanabilen yere çarptıı vee hoooooooooooooooooooppp herkesin çorbası dans edip kaselerden masaya döküldüüüü
ayyy herkese rezil olmuştummmm :))))))))

masallah kızlar kopuyorsunuz ama hıcbısey paylaşmıyorsunuz. sızdende ıncıler beklıyoruz mesela.
sımdı ben baslıyorum yıne sız devamını getırın artık;
evlendıkten sonra kayınvalıdem ve annemlerı yemege cagırdım. Bu arada 24 yasına kadar prenses gıbı buyudum bır cam bardak yıkadımı bıle hatırlamam ama elımın ayarı ıyıdır. Herseyı hazrladım zeytın yaglı mezeler salata yemek pılav tatlı ama herseyı yaptım. Corba olarakda tarhana corbası yapayım dedım.
Ama onu en son yaptımkı sıcak sıcak ıcelım bıdaha ısıtılınca sevmıyorum cunku derken oturduk masaya bende yenı gelın larak suzuluyorum suzuluyorum yaptıklarımla gururlanarak kaselere corbayı servıs edıyorum. Herkesın servısı bıttı yerıme oturdum herkes benı beklıyor masada oturmam ıcın afıyet olsun lutfen baslayın artık dedım. kasıgı corbaya bı daldırdımkı "aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :KK53: :KK53: ne goreyım tarhana tarhana degıl pudıng gıbı olmus. Bır rezıl oldum bır utandım bı kızardım kı sormayın. Kayınbabam cok espırılı bı adamdır. Ben tabıı kızarınca aaaaa cok koyu olmus bu hıc farketmedım hemen bıraz sıcak suyla karıstırayım dedım.
"""yoookkkk kızım gerek yok catalla keser yerız bunu dedı.
Masada annem dahıl herkes bı kahkahaaa patlattıkııııııı sormayın. :KK47: :KK47:

doğum yapan bi arkadaşla aynı konuda müzdaribim sezeryanle doğum yaaptım ben ayılmam çok mücadeleyle geçmiş bende bildğim küfürleri saymışım neyse hemen su içirmezlermiş ameliyattan sonra yeni yeni ayılıyorum tabi yanımda eşim annem tanıdıklar neyse tut ben kafayu kaldırıp aşkım dudaklarım kurudu ıslatsana deyip dudaklarına yapışmışım::KK61:

bi tane de benden gelsin...biz 5 6 yıldır evliydik birgün hediyelik eşya fuarına gittik. ama iğne atsan yere düşmez okadar kalabalık yürürken eşimle habire konuşuyorum gülüyorum :KK17:sonra kalabalık rahatsız etti eşimin koluna gireyim dedim :26:koluna girmeye çalışıyorum kolunu çekiyo bi kaç denemeden sonra tam kızacam neden izin vermiyosun diye kızmaya başladım kafamı bi kaldırdım başka bi adam arkadanda hop hop diye bi ses eşim nasıl şaşırmış hop hoptan başka bişey diyemiyo...artık adamdan şok tabi özür diledim falan ama çok utandımeşim benle epey dalga geçti kalabalık yerlerde aman elimi tut nolur nolmaz diye kaç yıl geçti hala anlatır güleriz:KK59:

şimdlik bunları okudummm :) koptum gülmektennnn

bende anımı anlatacam eşimle ilgili değil ama eski sevgilimle alakalı :) resimden anlarsınız sanırım anlatmak istediğimii :)

ben küçük bir yerde büyüdüm öyle gidim hamburger yiyim veya farklı şeyler henüz bilmiyorum lise bitmiş iş hayatındayım daha yeni öğreniyorum. Neyse eski erkek arkadaşım ilde bulunan avm'ye gitmeyi teklif etti bende ilçeden ilk kez çıkıp oraya gidicem. neyse bişeyler yiyelim dedi burger dayız ama ben anlamıyorum menülerden bu tabi burger menü söyledi yanında o büyük bardak pipetli kolalardan aldı geldi. bardağın malum ağzı kapaklı kapağın içinden de pipet geçirip içiliyomuş ne bilim ben ilk kez gitmişim oraya malum :) sonra ben kolayı aldım kapağı çıkardım kocaman bardak en büyüğünü almış bide elimde içmeye çalışırken sinirleniyorum dökülecek bu niye böyle büyük içemiyorum diye. tabi eski sevgilim o çıkardığım kapağın içinden pipeti geçirip çok artist şekilde kolayı içince çok utanmıştım.. hala arkadaşlarım bunu anlatır dalga geçer..

bu mesajları okuyunca aklıma geldi anlatmak istedim bilmem komik miydi :KK70:
ZY1N1z.jpg

ooo anlat anlat bıtmez vallahı en komıgını anlatayım
çocugumun corbalarına et suyu koymak ıçın et hasladım ok olunca bu kalıpları varya onlara koydum tek tek kullANIrım dıye brgun annemlere gıttım esımde rakı almış ıçmış eve geldım buz kalıpları boş allah allah fılen dedım esıme buzlukta buz kalıpları doluydu naptın dedım rakı ıçtım demezmı şok oldum.sen naptın ya onlar et suyuydu dedım esım dırek lavobaya koştu.rakıyla ıyı vıtamın aldı

Süpersiniz kızlar gülmekten öldüm benim öyle bir anım yok ama son bir ufak rezilligim vardı..
gecen ramazan bayramında ailem ve nişanlımla beraber 2 teyzeme gittik..bende o gün düşük bel etek ve likralı siyah gömlek giymiştim ,zıbın giymeyi unutmusum akıllık edip.. gömlek kendiliğinden toplanıyordu.
birinci teyzeme gittigimiz de otururken gömlegim katlanmıs .. iç samasırın %15 i görünüyormuş..ben içerde cocuklarla oynuyordum nişanlımda içeride oturyordu kalkmıs bana bakmak icin .. gormus bu çamaşırımı .. bişi diyememiş orda adamlar var diye..
ordan cıktık diger teyzeme gidiyoruz.. ben yürüyorum .. arkadan gomlegime yapıstı ..çek elini sapık mısın anam babam var diyorum .. kızıyorum:KK1:
demez mi bu etegin niye böyle bu gömlek neden dar ve toplanıyor.. içindekiler oldugu gibi gozukuyordu ,Fatihler(teyzemın ogulları ) görseydi fln diyor bir taraftan da gölmegimi etegime sıkıştırmaya calısıyor .. ben mahcup oldum tabi cok önem verir öyle şeylere bizimki..düsünüyorum ben nasıl hata yaptımda zıbın giymedim rezil oldum cocuga..
sonra telde konusuyoruz aksamleyin gülüyor bu seferde ne o hal fln gibisinden.. bende utandım zaten cok utanırım nişanlımdan .. demez mi canı sağolasıca ,seninde herşeyin pembe diye..
yerin dibine girdim..

bizde esimle 2 bulusmamizda gezdik yedik ictiik yolda yuruyoruz tuvalete gitme ihtiyaci hissettim.neyse sokakta wc ariyoruz birine sorduk surda hem bayan hem erkek var dedi.gittik neyse kapida bisey yazmiyor (bayan yada bay diye bi kapi var icerisi karanlik gozukuyor esimde yalniz beni sokmak istemedi)bizde ikimiz birden daldik ki kendimizi dirasi firlatmamiz bir oldu.erkek tuvaletiymis ve iceri adam dolu hepside ayakta sey ediyorlar.ben tabi ilk once utandim kizardim ama sonra koyverdim gulmekten kirildim.

Cok guldum oyel boyle degil konu sahibine tesekkurler ictigim su bile burnumdan geldi :)
birde ben anlatayim esime rezilligimi
uykum cok agirdir ve uyku arasinda konusan biriyim
evleneli bir kac ay oldu regl sancisiyla kivraniyorum uykumun arasinda
esim yanimda karnimi ovaliyor aynen sunu soyledim
"askim cok agriyo yaa hep ilk gunleri oyle oluyor sende oyle oluyormusun" :))
esim sok tabii.. Evet canim bilirim bu aciyi seni anlayabiliyorum dedi
gulmekten oldum kendime gelince..
Haa benim rezil konusmalarim uyku arasinda oluyor
o gececi sabah eve geldiginde ben uyumus oluyorum
ilk evlilik aylari hala alisik degilim bu duruma cokta polisiye filmler izler uyurdum
esim kapiyi acip iceri girince bazen duyardim ama uyku sersemligi
"dur sen kimsin? bir adim daha atma silahliyim" diye sesimi yukseltirdim
gulmekten yerlere yatardi esim ve dedigi suydu "kizim sen ne aksiyonlu hatunmussun" :))

hay allah konu sahibinden razı olsun :KK60:
bir pazar sabahı eşim "bak sana ne dinleticem" dedi ama nasıl neşeli nasıl keyifli
şu telefon şakaları vardır ya onlardan sandım "aa neymiş hadi dinlet" dedim... bir başladı resmen aslan kükremesi!!! ve aslan da benim!!! :86:

hepinizin allah iyiliğini versin.süpersiniz!14yıllık evliyim bende malzeme bol.bakın bi tanesi de şöyle oldu:
doğum yapalı henüz 17ay olmuş ama niyeyse vücud toplanmıyo:KK1:.bi sivri zekalı arkadaşım da streç folyoya kendini sararsan termal etki yapar ve incelirsin demişti.(kınamayın 20bile değildim o zaman!).VE EVET YAPTIM!!!!sorun şu ki fazla sıkı sarmışım.eşim işinden dönünce beni koltuğun üstüne şu michelin lastik adamı gibi buldu.pörtlek gözlerle bana baktı:aşkım naptın?:KK53:' böğürcesine:'ölüyorum...lan yardım et,nefes alamıyorum.'demiştim.önce elle denedi fakat panikten çıkaramadı koşarak makas aldı.tüm folyoları çıkarınca durdu baktı:'manyaksın sen!'demişti.utaniim miiii,güliim mi bilememiştim.

Bekarken evin en küçük kızı bendim. Ne çamaşırdan ne bulaşıktan hiç anlamazdım (şimdide anladığım söylenemez). 2 aylık evliyim. Eşimin gececi ve benim de gündüzcü olduğum hafta erken geldim makineye çamaşır atım dedim. Attım ve baktım bi kaç dakka söle.. baktım sular doldu kazana yükseliyor hemen kapattım 2 dk bekledm kapağı actım sular yerlerde tabi mutfaktan bi ufak leğen kalan sularıda alıp alıp küvete döküyorum bu işlemi 3 kere yaptım deterjanım boşa gitti 3 posta ona mı yanım yoksa yapamadığımamı..

Gece eşim gelince halletti neyseki makine öyle çalışıyormuş suyun oraya kadar yükselmesi normalmiş..
:KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:

benim nişanlım yanlış anlama dolayısıyla çok utandırmıştı beni:KK43:

benimki henüz yeni olay nişanlımla konuşuyorum regli dönemim napıyosun dedi yatıyorum dedim neden dedi karnım ağrıyo falan dedim anladı tabi açmadı bile konuyu öle konuştuk kapadık gece ben bi uyandım burnum kanamış elim yüzüm kan nişanlımla tekrar konuştumğum da anlatıyorum olayı hasta olduğumda çok ilgilenir aynı bebek gibiii benimde hoşuma gider benim çok önemsiz bulduğum bir konu olsada o çok dikkat eder ben de nişanlıma ne oldu biliyor musun dedim nazlana nazlana ne oldu aşkım dedi gece bi uyandım elim yüzüm kan dedim kahkahayı bastı (ben hayırdır aşkım neyin var dikkat etsene gibi her zmanki şeyleri bekliyorum)ne gülüyosun be dedim güldü güldü salak dedim ne gülüyosun o da o kan taa oraya nasıl bulaşmış dedi ben şoktayım burnum kanamış ne diyosun sen dedim güldü haa bende başka bişey sanmıştım dedi
sonra aptal o oraya nasıl çıksın dedim oda uyku sersemi belli mi olur dedi kaşımıştırsın falan dedi sonra yüzüne sürmüştürsün dedi
bu şekildeee sayesinde baya rezil bi konuşmamız oldu :):)nişanlılık dönemine bu rezillik yeterde artar bile:):)

çok güldüm akşam akşam :nazar:

biz de sevgilimle tüm gün gezmişiz artık akşam olmuş dolmuşa bindik beni eve getiriyor.
neyse işte müsait bir yerde dedik sevgilim önden indi.
benim ayağım sen git yerdeki mazgala takıl. ayagımdada topuklu ayakkabı var.
topuk sıkışmış mazgalın arasına. ben tabi o denge kaybıyla can havliyle buldugum ilk şeye bi tutundum düşmemek için :26:
sonra kafamı kaldırıp baktıgımda gördüm ki tutundugum şey o sırada dolmuşa binmek için bekleyen genç bir adammış. ama adamın boynuna öyle bi sarılmısım ki sanki kırk yıllık özlem gideriyorum:KK5: tabi ben hiç istifimi bozmadan sevgilimin elini tuttum yürümeye başladım.
sevdiceğim de şaşkınlıkla gülsün mü kızsın mı bilemedi tabi :KK24::KK24: :KK4:

sayenizde baya güldüm bu saatte,bi tane de ben anlatayım,çok eski bir olay değil bu..
hamileliğim dolayısıyla malesef ciddi şekilde gaz problemim var,belay isimli arkadaş da bahsetmiş zaten..
bu gaz problemine uyku problemleri de eklendi,çıt sesinden etkilenir oldum.eşimden önce yattım bi gün,o tv izliyordu,uyumuşum.sonra yatak odasının kapısını açmasıyla beraber irkilip doğruldum.boş bulunmuşum herhalde,doğrulmamle beraber 'zort' sesi yankılandı odada:KK53:.eşim bi kahkaha atarak 'hoşbulduk hayatım' dedi:KK60:.donup kaldım ,çok utandım..:KK69:
hayır kapıyı açınca doğrulmasam uyku numarasına devam ederdim ama o da olmadı böyle garip bi karşılama oldu...

Çatlayaraktan okudum hepsini valla :KK60:
Bu da benden olsun;

İçki seven ve çok içen biri diilimdir.Bu yaz tatilinde oteldeyiz,bi akşam 2 bira 2 kokteyl içtim.
Sonra baş dönmesi ve saçmalamalar eşliğinde odamıza çıktık.Eşim o halimle gırgır geçti onu hatırlıyorum.Sonra,

Neyse gittik yattık.Gecenin bi yarısı yatağımızda sıcak bi ıslaklık var :KK53:
Ben bi telaşla fırladım yerimden,bi de ne göreyim.Eşimin üzeri de dahil bütün yatağa sulama yapmışım :26:

Eşimi uyandırdım "kaaaalk altıma yapmışım,sen de ıslaksın!!"

Henüz uyur vaziyette olduğu için kalkamadı yatağın en kenarına gitti kıvrılıp yattı.Ağzından çıkan laf aynen şu;
"kaç kere dedim sana yatağın ortasında yatma diye"

Öyle bi söyledi ki sanki hergün yatağın ortasında yatıp altıma yapıyorum :KK52:

Şimdi bira içileceği zaman "altına muşamba sereyim mi " dior aklı sıra dalga geçior benlen :KK53:

hepiniz süpersiniz yaa..bi rezillikde benden...aslinda hem esim hem ben rezil olmustuk..dügüne 2 hafta kala..biz disarda arabayla gezmeye cikmisiz..malum antalya sicagi,sahil kenarindayiz..aylardan agustos...sonra ordan uzaklastik...eve gidecektik güyaa..:KK1:sonra esim arabayi issiz etrafi bolca agac olan,GÖLGELI vede deniz manzarali bi yere park etti..."seni eve götürmeden önce braz daha sohbet edelim falan "dedi..ee biraz konustuk,snra beyefendi uslu mu durur..basladi beni öpmeye sarilmaya falan..bende karsilik verdim tabiki:KK69:biz baya bi ise dalmistik(ben onun agzinin icinde dans ediyo durumundaydim:KK52:)öpüsmeye öyle dalmisiz ki(bu arada arabada klima calistigi icin pencereler,kapilar kapali) arabanin yanina gelenleri görmemisiz..birden esimin tarafina kapiya birileri vuruyo..benböyle kaldim:KK53:polis memurlari ile göz göze...ne yapacagimizi sasirdik..romantizm uctu tabiki!!nasil brbirimizden ayriliyoruz ama görmeyin!!ben üstümü düzeltiyorum falan:KK53:esim kapiyi acti,polis:"kardesim siz burda napiyosunuz!!karsi taraftan(ileride uzaktaki apartmanlari gösteriyo)bi ihbar aldk..burda bi arabanin icerisinde rahatsiz oldugumuz olaylar oluyo diye!kimliklerinizi alabilir miyiz"
ne diyecegimizi sasirdik..kendimizi savunamadik bile..esim kimligini verdi...ben kimligimi evde unutmaz miyim bide!!!artik bizi hic salmazlar diye düsünüyorum..nasil utandim inanamazsiniz!!esim durumu kurtamaya calisiyo(nisanliyiz,nisanlimi gezdiriyim demistim..nisanlim buralara yabanci.kendisi almanyadan geldi falan)sonra allahtan bi ceza falan almadan bizi biraktilar..ama polis memurunun bizi birakirken esime dedigi lafi hala unutmam:"hadi gidin bakalim!nisanlini da böyle gölgelere degil,daha güzel yerlere götür"...3 yil oldu evleneli,biz bu olayi hala hatirlariz vede adini"GÖLGE" koyduk..bazen sakalasiriz esimle"canin sIkIlIRSA gölgeye gidelim istersen"falan diye....ayy ne rezillik di yaa:18::18:

5 yıl önce falandı eşim o zaman sevgilimdi :KK70: Ankarada Sosyete Pazarının önünde buluşcaz, ben dayanamadım girdim pazara, sen gelince beni caldır hemen cıkarım pazar cok kalabalık bulamayız birbirimizi dedim. Neyse biraz dolaştım fln. İç çamaşırı tezgahı gayet kalabalık bi ara baktım eşimi görür gibi oldum o kalabalıkta beni görmüş yanıma yaklaşıyo aldığım siyah sütyenle fln hemen elimdeki poşete sokuverdim D:KK70::

Neyse kızılaya yürüdük yemek yemek için bi yere oturduk. Elimdeki poşetleri de yer yok diye yere koydum. Kalkarken baktım benim poşetler yerle bi olmuş alelacele aldım hemen. İki katlı bi yerdi. Hesabı ödeyip merdivenlerden inerken ablaa ablaaa diye bi ses duydum. Garsondu heralde kafamı çevirmemle yıkılmm bir oldu :KK70::KK70::KK70: Benim sütyen yere düş, garsonda elinde sallaya sallaya gelio (kötü niyetli deildi heralde telaşolmuş) ablaa bunu sen düşürdün diee :KK70::KK70::KK70:

Ayy yarıldım, nasıl utandım anlatamam :KK70: Ordakilere rezil oldğuma mı yanayım, garsonun onu bayrak gibi salladığına mı, eşimin suratının haline mi :KK70::KK70::d

Tabi koşar adım uzaklaştık ordan sonra da kopuk gülmekten :KK70:
ay bayılcam gülmektennnn

bi tanede benden gelsin;
geçtiğimiz ramazan ayında annemlerle kayınvalidemleri iftara aldım, herşeyi kendimce dörtdörtlük hazırladım, tabi salatayı da çok çeşitli malzemeleden özenle yaptım, masayı hazırladım sıra yemeye geldi. herkes orucunu açtı ve kayınpederim ilk önce salatadan başlamak istemiş fakat çatalı kaldırınca bide ne görsün çatalın ucunda hıyarın yarısı :KK43:((((((
(kıvırcıkların altına gizlenmiş hain hıyar) tabi herkes kahka atarken ben hıyarı yok etme çabasındaydım derken esprili kayınpederimin son cümlesi bombayı patlattı "gelinden kayınpederine bir adet yarım hıyar" :)))
ayyy muhteşemm

Back