Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

benim eşim hep benden önce uyur..
geçen akşam kuzum uyudu yıne bende prensesımızı uyutmaya çalışıyorum neyse o da uyudu.
benım de mıdem çok bulandı bı parça ekmeğe peynır koyayım da yıyeyım mıdemı tutsun dıye mutfaga gittim ses yapmamaya falan çalışıyorum sessız sessız poşetı açmalar falan derken kafamı çevırmemle dizlerimin boşalması beynımın uyuşması bır oldu:eek: elimdeki poşetı bı hışımla nasıl attım bılmıyorum. eşim meğer kapıyı açmış kafayı uzatmış benı izliyor manyak gıbı sessız sessız:KK62: ödüm bkuma karıştı dilim tutulmuş resmen napıyon dıyo bana ben kekelıyorum falan altıma edecektim yaa. sankı gece gece mutfakta napabılırım manyak gıbı ne dikizliyon. zaten elim ayağıma dolaştı yemedım bıraktım gıttım yattım o da yattı tabı benden önce.. neyse uyumuşuz gece uyandım dönücem eşime doğru yıne dönmemle aklım çıktı :KK53: kalkmış öle duruyo yatakta etrafa bakıyo bana bakıyo bende ki tepkii hhhiiiiiiiiii:eek: manyak mısın lan sen kabus gibi napıyon gece gece aklımı mı alıcan lan sen benim deli deli hareketler yapıyosun yat uyu diyorum. kıyamam o da uyku sersemı noldu noldu dıyo bana. elinin körü oldu aklımı aldın dedim yattık uyuduk :KK70:

eşim bırazcık horluyor ben de rahatsız oluyorum tabı
geçen gün netten buruna takılan ufak bırşey almış horlamayı engellıyormuş..
gece oldu yattık taktı tabı zımbırtıyı burnuna yatıyoruz bu uyudu hemen ben sağa dön sola dön derken baya bı zaman geçti uyuyamadım bu sırada da eşim hiç horlamamıştı. tam uyumak üzereyım baktım benım kı yıne başladı horlamaya burnuna baktım bıraz kaymış gıbı geldı bana bir de silikon yumuşak bişey bi ittiriverdım adamın burnu nasıl acıdıysa böyle bıldığınız acıyla uyandı hıç bozuntuya vermedım noldu dedım burnundakını çektı attı:KK70: ıyı kırmadım adamın burnunu :cool: bazen elımın ayarı olmuyor galıba. .yazık yaa çok üzüldüm sonra öptüm kıyamadım :KK60: horlaya horlaya uyudu kıyamadım ellemedım sonra :KK70:

benim eşim hep benden önce uyur..
geçen akşam kuzum uyudu yıne bende prensesımızı uyutmaya çalışıyorum neyse o da uyudu.
benım de mıdem çok bulandı bı parça ekmeğe peynır koyayım da yıyeyım mıdemı tutsun dıye mutfaga gittim ses yapmamaya falan çalışıyorum sessız sessız poşetı açmalar falan derken kafamı çevırmemle dizlerimin boşalması beynımın uyuşması bır oldu:eek: elimdeki poşetı bı hışımla nasıl attım bılmıyorum. eşim meğer kapıyı açmış kafayı uzatmış benı izliyor manyak gıbı sessız sessız:KK62: ödüm bkuma karıştı dilim tutulmuş resmen napıyon dıyo bana ben kekelıyorum falan altıma edecektim yaa. sankı gece gece mutfakta napabılırım manyak gıbı ne dikizliyon. zaten elim ayağıma dolaştı yemedım bıraktım gıttım yattım o da yattı tabı benden önce.. neyse uyumuşuz gece uyandım dönücem eşime doğru yıne dönmemle aklım çıktı :KK53: kalkmış öle duruyo yatakta etrafa bakıyo bana bakıyo bende ki tepkii hhhiiiiiiiiii:eek: manyak mısın lan sen kabus gibi napıyon gece gece aklımı mı alıcan lan sen benim deli deli hareketler yapıyosun yat uyu diyorum. kıyamam o da uyku sersemı noldu noldu dıyo bana. elinin körü oldu aklımı aldın dedim yattık uyuduk :KK70:
çok tatlııı ya :KK70: Rabbim huzurunuzu daim etsinn

Gülmekten gözümden yas geldi yaa :))
Allah mutluluklarinizi daim etsin darısı ben ve tüm bekarlarin başına :)

Nikahtan sonra otele gittik. Eşim duş almak için banyoya girdi. Beni de şeytan dürttü banyo kapısının karşısındaki dolaba gireyim de çıkışta korkutayım dedim. İyi halt ettim balayında aksiyon bizim neyimizeyse!!
Adam duştan çıkadursun ben güya dolabın kapağını açıp onu korkutacağım. Böh diye arkasından atlamamla yatağın ayak ucunda duran ütüyü kafama yemem bir oldu. Adamda bu rekleks oldukça artık ne onu korkuturum,ne de duştan sonra bi adım yanına yaklaşırım :110:

Nikahtan sonra otele gittik. Eşim duş almak için banyoya girdi. Beni de şeytan dürttü banyo kapısının karşısındaki dolaba gireyim de çıkışta korkutayım dedim. İyi halt ettim balayında aksiyon bizim neyimizeyse!!
Adam duştan çıkadursun ben güya dolabın kapağını açıp onu korkutacağım. Böh diye arkasından atlamamla yatağın ayak ucunda duran ütüyü kafama yemem bir oldu. Adamda bu rekleks oldukça artık ne onu korkuturum,ne de duştan sonra bi adım yanına yaklaşırım :110:
Guni :) koptum. Hayırlı olsun tatlım tekrar.

balayında beyin travması geçiren insan olarak balayının gri kalanını hatırlıyomusun :)

selam millet kaç gündür okuyorum burayı 211. sayfadayım çok güldüm yerlere yattım resmen bu arada kitap oluştu mu

okey bende bı vaka anlatıyrum o zaman.
benım uykum cok agırdır hee bıde uyku sersemlık halım vardır onuda bı gorsenız gulmekten olursunuz.
Bı gece cok rahatsızdım erken yattım (esım cok gec yatar)
uyku sersemı (1-1,5 aylık evlıyım, tabıı adamın yanında falan daha cıplak falan kalamıyorum utanıyorum) kalktım lavaboya gıttım cok afedersınız ındırdım oturdum klozete. sonra "askımmmm" dıye bır ses duydum adam dıs fırcası agzında bakakaldı bana .:KK53: :KK53:
o kadar cok utandım kı , anlatamam.
ya daha 20 yasındayım iki ay sonra evlenmeyi düşünüoruz iki yıllık bi ilişkimiz var aslında ben bu kadar erken evlenmeyi istemiorum ama annemle babamı küçük yasta kaybetim ve bende kendi yuvamı kurmak istiorum acaba evlililk nasıl birsey yani ben çok utangaç biriyim bana yardımcı olurmusunz

Daha 1 ay olmadı hem nişanlıma hem anneme rezil oldum.
Nişanlım 2 günlüğüne memlekete gelmişti. Kabuklu fıstıkta çok sever. Döneceği zaman valizine koydum bende biraz. 1 hafta sonra falan telefonda görüntülü konuşuyoruz buda bir seyler yiyor.
Ben: askım ne yiyorsun?
O: fıstık askım.
Ben: aaa sen benim fıstığımı yedin mi?
O: :KK53::KK53::KK53: yok aşkım yemedim daha zamanı var.
Ben: :KK57::KK57::KK57: ya ne kadar fesatsınız siz vs vs saydırdım.
Tabi annemi görmedi kadın yanımda oturuyor ikisi birden bastılar kahkahayı ben rezil tabi :eek:

1 Adet Psikolog 4 Hasta ve 1 Kızıl kokoş.....
Depresyon halinin son bulması amacıyla birgün düştüm yollara psikolog amcanın ..:KK25:
Nereden bileydim beni bir
Kızıl kokoş bir kızın beklediğini...
Doktor amca elime bir test kağıdı tutuşturup koridora saldıydı beni...
Ve sonunda bitti ve o kağıdı vermek için odaya ilerlerken kapı kolu ve ben el eleyken arkadan bi ses oda ne bizim kızıl hatun...

"
Sıra bozmayn yaaa" diyerekten sinirlerimi % 70 yükselterek olaya girmek değilde direk daldım pat küt diyerek. ..:KK55:

Doktor amcanın odasına hurrra diye dalaraktan doktorcumun masasına pat diye kağıdı ^^
GERIZEKALIII^^diyerekten vurmus oldum o sinirle... bana bakan 4 göz+doktor aynen şöyle :KK53::KK53::KK53::KK53:
Ve mutlu son ...

Doktor odayı boşaltıp direk beni acil deli diyerekten aldı ...:KK54::KK68:

Benim aklıma sevdiceğimden çok babamla geçen diyalog geldi
18 bilemedin 19 yaşlarında ergenliğe girmiş hayattan bir haber olan ben.
Tv'de bir türkü bar güzel bir kadın türkü söylüyor eğleniyor gülüyor.Annem babam abim kardeşim de oturuyor bir yerden izliyor bir yerden meyve yiyorlar.Benden 2 yaş büyük kız kuzenimde benimle tekli koltukta oturuyor.
Artık ne kadar cahilsem anlamını dahi bilmediğim kulağıma nereden ilişdiğine dair en ufak fikrim olmayan kelimeyi kullandım..

AntiD. : Anne ne güzel eğleniyorlar ya.
Annem : Hııı biz de gideriz.
AntiD : Babaaaaa sahiden bizide götürsene keraneye.

Herkes şok.Babam duymamazlıktan geldi.Kız kardeşim zaten anlamadı.Annem krizlerde.Abim Ters ters bakıyor.
Ben noliyiiii ya modundayım..
Tabi kuzenimin kulağıma yaklaşıp manyakmısın ahahah hehehe demesi.Ve keranenin anlamını öğrenmemle odayı müthiş bir sesszlikle terk etmem..Sanırım rezillik budur :KK70:

Benim aklıma sevdiceğimden çok babamla geçen diyalog geldi
18 bilemedin 19 yaşlarında ergenliğe girmiş hayattan bir haber olan ben.
Tv'de bir türkü bar güzel bir kadın türkü söylüyor eğleniyor gülüyor.Annem babam abim kardeşim de oturuyor bir yerden izliyor bir yerden meyve yiyorlar.Benden 2 yaş büyük kız kuzenimde benimle tekli koltukta oturuyor.
Artık ne kadar cahilsem anlamını dahi bilmediğim kulağıma nereden ilişdiğine dair en ufak fikrim olmayan kelimeyi kullandım..

AntiD. : Anne ne güzel eğleniyorlar ya.
Annem : Hııı biz de gideriz.
AntiD : Babaaaaa sahiden bizide götürsene keraneye.

Herkes şok.Babam duymamazlıktan geldi.Kız kardeşim zaten anlamadı.Annem krizlerde.Abim Ters ters bakıyor.
Ben noliyiiii ya modundayım..
Tabi kuzenimin kulağıma yaklaşıp manyakmısın ahahah hehehe demesi.Ve keranenin anlamını öğrenmemle odayı müthiş bir sesszlikle terk etmem..Sanırım rezillik budur :KK70:

Tam bir şeyler atıştırırken bunu okuyordum, gülerken boğazıma kaçtı. az kalsın gerçek anlamda gülmekten ölüyordum:KK70:
Süpermiş bu.:KK70:

harikasınızz yaa , bende anaokulunda staj dönemındeyım , malum hijyen acısından galoş giyiyoruz içerde. neyse benım işim bitti cıktım okuldan , caddede dolmuş bekledim, acayip kalabalık olan insan araba otobüslerin arasında ayagımdaki galoşla dolanmışım :KK48: nasıl unuttum bilemedim ki

X