hepiniz süpersiniz yaa..bi rezillikde benden...aslinda hem esim hem ben rezil olmustuk..dügüne 2 hafta kala..biz disarda arabayla gezmeye cikmisiz..malum antalya sicagi,sahil kenarindayiz..aylardan agustos...sonra ordan uzaklastik...eve gidecektik güyaa..
sonra esim arabayi issiz etrafi bolca agac olan,GÖLGELI vede deniz manzarali bi yere park etti..."seni eve götürmeden önce braz daha sohbet edelim falan "dedi..ee biraz konustuk,snra beyefendi uslu mu durur..basladi beni öpmeye sarilmaya falan..bende karsilik verdim tabiki
biz baya bi ise dalmistik(ben onun agzinin icinde dans ediyo durumundaydim
)öpüsmeye öyle dalmisiz ki(bu arada arabada klima calistigi icin pencereler,kapilar kapali) arabanin yanina gelenleri görmemisiz..birden esimin tarafina kapiya birileri vuruyo..benböyle kaldim
polis memurlari ile göz göze...ne yapacagimizi sasirdik..romantizm uctu tabiki!!nasil brbirimizden ayriliyoruz ama görmeyin!!ben üstümü düzeltiyorum falan
esim kapiyi acti,polis:"kardesim siz burda napiyosunuz!!karsi taraftan(ileride uzaktaki apartmanlari gösteriyo)bi ihbar aldk..burda bi arabanin icerisinde rahatsiz oldugumuz olaylar oluyo diye!kimliklerinizi alabilir miyiz"
ne diyecegimizi sasirdik..kendimizi savunamadik bile..esim kimligini verdi...ben kimligimi evde unutmaz miyim bide!!!artik bizi hic salmazlar diye düsünüyorum..nasil utandim inanamazsiniz!!esim durumu kurtamaya calisiyo(nisanliyiz,nisanlimi gezdiriyim demistim..nisanlim buralara yabanci.kendisi almanyadan geldi falan)sonra allahtan bi ceza falan almadan bizi biraktilar..ama polis memurunun bizi birakirken esime dedigi lafi hala unutmam:"hadi gidin bakalim!nisanlini da böyle gölgelere degil,daha güzel yerlere götür"...3 yil oldu evleneli,biz bu olayi hala hatirlariz vede adini"GÖLGE" koyduk..bazen sakalasiriz esimle"canin sIkIlIRSA gölgeye gidelim istersen"falan diye....ayy ne rezillik di yaa:18::18: