Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

Lise 2 deyiz. Bizde daha sevgili değildik, bakışıyorduk sadece sınıfta hoşlanma zamanları yani.. :KK22:Ben bunla nasıl konuşsam diye düşünürken tenefüste Konuşmuş olalım diye ''Aaa telefonun ne güzelmiş markası ne ?'' Dediğimde bana verdiği cevap ''Sanane'':KK57: Şok olmuştum rezil oldum diye düşünürken kendimi kızlar tuvaletine koşarken bulmuştum. Bi daha bakmamıştım bile o günden sonra. Ta ki çıkma teklifi gelene kadar :) 5 yıldır da aşkıma aşığım biraz odun olsada :KK68:

hahahaha alemsiniz yaaa cok güldüm cooook!
benimde aklima geldi, rezillik degil aslinda ama simdi aklima gelince komigime gidiyo ozamanlar hic gülünecek yani olmasada...

nisanliydik, bi yerden geri dönüyoduk esim beni eve birakacak yol boyu tartistik. kapiya geldik arabada oturuyoruz artik bende kelimeler bitti gözlerim doldu... kafami öbür tarafa cevirdim adam beni daha önce hic aglarken görmemis beklemiyo tabi, neden kafani ceviriyosun seninle konusurken dedi..
kafam dönük yoruldum artik tartismakdan dedim bi yandan agliyorum ama görmüyo havada kararmis
cevap: cokmu komikde gülüyosun?!

ozaman kafayi yemisdim ama simdi gülüyorum :KK45:

ama tam rezil oldugum bisey daha geldi aklima: esimle yeni tanismisiz bende ehliyetimi yeni almistim...
araba elime gecince kardesimle beraber esimin evinin oralarda pusuya yattik belki görürüm diye arabayla dolaniyoruz ama belki görür diye de sabit yerde cok fazla durmuyoruz. neyse tam döndük tekrar evin önünden gecicez teyzesinin sokagindan arabayla cikmaz mi aman Allahim biz sok :KK57:
takildi arkamiza yaninda annesiyle teyzesi.. aynadan bakiyorum kendini gülmemek icin zor tutuyo
bende acemiyim yollari bilmiyorum bi 10 km felan dümdüz gittim esim tabi arkamda en sonunda yan sokaga bi yere girdide bizde dönüp eve gittik :KK30:

Ben de anlatayım bari arkadaşlar :cool:

Olay bu yaz deniz kenarında geçiyor
Nişanlımla mayolarımızı kaptığımız gibi bi kaçamak yapalım dedik ve gittik günü birlik yüzmeye :)
Neyse biz denize girdik eğleniyoruz gülüyoruz falan birden bu katil balina gibi beni kovalamaya başladı.
Ben de çok heyecanlanırım öyle biri kovalayınca can havliyle kaçıyorum sanki yicek beni :-)
Ben o heyecanla kaçarken benim bikini kayıvermiiiş
İkiz minnaklarım çıkmış meydana
İşin kötüsü ben hala farkında değilim deli gibi sırıta sırıta kaçıyorum suyun içinde
Sevgili nişanlım bir anda durup " Aşkım ciciklerin ! " diye feryadı basınca farkettim ne olduğunu şoktayım tabi :KK57:
Hemen toparlandım kafamı suya gömüp boğulmak istedim kızlar hala güleriz hatırladıkça :)
aşkım ciciklerin koptum ya:rolleyes:

Hep ağda yaparım ama hepsinin çıkmasını bekledim hani yapayım da kısa kısa çıkmasn gene diye. Neyse bilekte pantolon giyiyorum bacağımı çelince açılıyo diye bileğimin oraları aldım gözüken yerleri bu rastgele gördü diyo ki hıı tabi oraya kadar alıyon hep dimi hani bakayım tayt gibi duruyo demişti :KK70:

Az önce gerçekleşti bu diyalog catladim gülmekten :)

Sevdiğimle telefonda konuşuyoruz birazdan duşa gireceğini söyledi bende boşver girme kokta kimse de sana yaklasmasin dedim ve sakalastik biraz. Bu konusmadan biraz geçmişti ki minigim geldi "Abla evde kötü bişey kokuyor" diye. Bakindim biraz kablolara yanik falan mi var diye, birsey bulamayinca sevdiğime geri döndüm. İşte diyalog;

Geranio:Geldim askm ee?
Sevdiğim:Askm beni dinleseydin evde bakinmaya gerek kalmazdi.

G:Anlamadim askm nasil yani?
S:Ben yaniyorum sana evde yanik bisey yok. (En romantik sesiyle)

G: Aaaa askm sen mi kokuyosun?
S:Tamam kapa kapa ben dusa giriyorum.

G:ahahahahahahah:KK53::KK53:
S:Bu sondu bi daha romantik bişey bekleme (farkettirmeden gülüyor burada)

G:Olsun askm ben seni odunken de severim.
S::KK57::KK57:

ooo anlat anlat bıtmez vallahı en komıgını anlatayım
çocugumun corbalarına et suyu koymak ıçın et hasladım ok olunca bu kalıpları varya onlara koydum tek tek kullANIrım dıye brgun annemlere gıttım esımde rakı almış ıçmış eve geldım buz kalıpları boş allah allah fılen dedım esıme buzlukta buz kalıpları doluydu naptın dedım rakı ıçtım demezmı şok oldum.sen naptın ya onlar et suyuydu dedım esım dırek lavobaya koştu.rakıyla ıyı vıtamın aldı
ayyy catladım karnım agardı yaa ))

Kuaför bir çocukla mesajlasiyordum yeni yeni taniyoruz birbirimizi :KK66:
1-sormak istedigim tek babasinin onu niye bu meslege verdigini-ki birazdan dicekleri mi duysaydi vermezdi :KK25:

Sorum aynen şöle" baba dediğin tamirciye verir seninki kuaföre mi vermiş" :p
2-kesiminin 50 tl oldugunu söylüyor bende güya yapistircam cevabi....
Benden ona giden cümle " niye şeyin altın mı ":KK70:
Demek istedigim makasti :KK53::KK53:

Bekarken evin en küçük kızı bendim. Ne çamaşırdan ne bulaşıktan hiç anlamazdım (şimdide anladığım söylenemez). 2 aylık evliyim. Eşimin gececi ve benim de gündüzcü olduğum hafta erken geldim makineye çamaşır atım dedim. Attım ve baktım bi kaç dakka söle.. baktım sular doldu kazana yükseliyor hemen kapattım 2 dk bekledm kapağı actım sular yerlerde tabi mutfaktan bi ufak leğen kalan sularıda alıp alıp küvete döküyorum bu işlemi 3 kere yaptım deterjanım boşa gitti 3 posta ona mı yanım yoksa yapamadığımamı..

Gece eşim gelince halletti neyseki makine öyle çalışıyormuş suyun oraya kadar yükselmesi normalmiş..
:KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:
yuhhh yanii :)))

DERECEYE GİREN İLK 3 ÜYEMİZE PRO ÜYELİK HEDİYE EDİLECEKTİR !

SON 2 GÜN !

---KOT PANTOLON KOMBİNLERİ ---

24.05.2015 saat 22:13 kadar yarışmaya katılacak olan arkadaşlar, oluşturmuş olduğunuz kombini bana özel mesaj yoluyla gönderebilirsiniz.

Yarışmaya katılmak ve yarışma kuralları için aşağıdaki linke tıklayınız!
En Tarz Üye Yarışması ✄ Kot Pantolon Kombinleri !

durun benimde aklıma geldi gecenlerde oldu bu olay yataık odasında öpüstük koklastık is bitti ben giyiniyorum sütyen badi derken esime diyorum kilotum nerde kalk bak diyorm oda bana bakıyo aval aval ben agrıyorum tabi suraya bak yorganın altına bak diye bagrırken bi an aynada kendimi gördüm kilodu giymisim aa üstümdeymis dedim tabi ben caktırmamaya calıstım ama esim farkedince anladıgımı bastı kahkahayı ne gülmüstü :))

hepiniz süpersiniz yaa..bi rezillikde benden...aslinda hem esim hem ben rezil olmustuk..dügüne 2 hafta kala..biz disarda arabayla gezmeye cikmisiz..malum antalya sicagi,sahil kenarindayiz..aylardan agustos...sonra ordan uzaklastik...eve gidecektik güyaa..:KK1:sonra esim arabayi issiz etrafi bolca agac olan,GÖLGELI vede deniz manzarali bi yere park etti..."seni eve götürmeden önce braz daha sohbet edelim falan "dedi..ee biraz konustuk,snra beyefendi uslu mu durur..basladi beni öpmeye sarilmaya falan..bende karsilik verdim tabiki:KK69:biz baya bi ise dalmistik(ben onun agzinin icinde dans ediyo durumundaydim:KK52:)öpüsmeye öyle dalmisiz ki(bu arada arabada klima calistigi icin pencereler,kapilar kapali) arabanin yanina gelenleri görmemisiz..birden esimin tarafina kapiya birileri vuruyo..benböyle kaldim:KK53:polis memurlari ile göz göze...ne yapacagimizi sasirdik..romantizm uctu tabiki!!nasil brbirimizden ayriliyoruz ama görmeyin!!ben üstümü düzeltiyorum falan:KK53:esim kapiyi acti,polis:"kardesim siz burda napiyosunuz!!karsi taraftan(ileride uzaktaki apartmanlari gösteriyo)bi ihbar aldk..burda bi arabanin icerisinde rahatsiz oldugumuz olaylar oluyo diye!kimliklerinizi alabilir miyiz"
ne diyecegimizi sasirdik..kendimizi savunamadik bile..esim kimligini verdi...ben kimligimi evde unutmaz miyim bide!!!artik bizi hic salmazlar diye düsünüyorum..nasil utandim inanamazsiniz!!esim durumu kurtamaya calisiyo(nisanliyiz,nisanlimi gezdiriyim demistim..nisanlim buralara yabanci.kendisi almanyadan geldi falan)sonra allahtan bi ceza falan almadan bizi biraktilar..ama polis memurunun bizi birakirken esime dedigi lafi hala unutmam:"hadi gidin bakalim!nisanlini da böyle gölgelere degil,daha güzel yerlere götür"...3 yil oldu evleneli,biz bu olayi hala hatirlariz vede adini"GÖLGE" koyduk..bazen sakalasiriz esimle"canin sIkIlIRSA gölgeye gidelim istersen"falan diye....ayy ne rezillik di yaa:18::18:
ayyy aynı rezillkleri bize yaptık esimle aslında hep onun yüzünden öyle abazandıkı ahtapot gibi sarılır kac cafeden öyle kovulduk lütfen hareletlerinize dikkat edin dediler bis esimle tabi o zaman sevgilim hic bisey olmamıs gibi hesabı ödeyıp cıkmıstık o zamanlar cok uatnmıstım yaa

müthişsiniz kızlar gece gece kociş soruyor ne gülüyorsun diye:KK60::KK60:
bir tanedebendenyy
evliliğimizin ilk ayı adet olcam ama gecikti
o haftada uzun yola cıkacağız memleketlere gideceğia yolculuğumuz otobüsle..
eşime dedimki hadi yolda hasta olursam otobüste o sancıyı nsıl cekecem ben dedim
hem lavabo işini nasıl halledecem dedim
oda dediki
evden cıkmadan önce bezini bağla otobüs öyle her yerde durmuyor tedbirini al dedi
utanmadım ama bezini bağla falan değince acaip gülmüştüm
adam bebeklere bağlanan bezdenmi sandı nedir????:KK60::KK60::KK60:
ay esimle cıkarken orkif reklamı görmüstük gülüsmüstük falan aam ben üstüne gitmedim aksam eve geldik konustuk dedim niye güldün ya dedi ben 15 yasındayke bu orkid reklamında kadınlardan su geliyo zannederdim dedi nedne dedim o reklamlarda üstüne su döküyolar dedi hahahahaah ölmüstüm gülmekten telde :)))

bu anlatacağım olay çok ta eski sayılmaz. eşimin yine çok yoğun çalıştığı zamanlardı. alışverişten dönmüşüm posta kutusuna baktım. yine sadık dostlarımız orda bizi bekliyordu kadim dostlarımız elektrik idaresi, su işletmesi ve bizi öpmeye doyamayan banka ekstreleri hepsi de sevgi saygı ve bağlılıklarını iletip son ödeme tarihlerini hatırlatıyorlardı. eve geldim poşetleri yere bıraktım kart ekstrelerini incelemek istedim. yalnız bi tanesi dikkatimi çok çekti bayağı satır vardı üstünde. odaklanınca hiç gitmediğimiz barların, cafelerin ve alışveriş merkezlerinin ödemeleri gözlerimi faltaşı gibi açtı... tabikii o mutlulukla cebime sarılıp eşimi aradım. eşim işim var sonra görüşsek demesine kalmadan ben ahizenin içinden elimi sokup gırtlağına yapıştım bile. ben içimde biriktirdiğim o güzel nefret sözcüklerini aklımda yarattığım kadına sıfat takarak birleştirirken eşim sadece ama ama bi hata olması gerek demeye çalışyodu:KK53:. konuşma ulan diyip cebi suratına kapatarak elimdeki faturaya tekrar bakınca gözlerimde sayın ...... ifadesi şimşek gibi çaktı. evettttttt o sayın ....... tabiki eşim değil üst komşumdu. eeee bundan sonra eşim eve gelince yaşananları ben hatırlamak istemiyorumki anlatayım bildiğim tek şey benim eşimin de ağzından köpükler çıkabiliyomuş:78::78::78:
ayy bende esimin cok günahını alıp cokkkk mors olmusumdur :)))

bende rezillik çok babamla ilgili ergenlik anılarımdan biri ile başlayayım, (çoğu anım gibi bu da pek bir nahoştur.)
babam:KK43:tv deki bir futbolcuyla ilgili) bu adamın resmen beyni küçük.
ben: önemli olan boyu değil işlevi babacım. (sonradan dankkkkkk, kıpkırmızı olan ben ve derin bir sessizlik...)

eşimle ilgili en utanç verici anımda, daha yeni tanışıyorduk birbirimizin yanında pek bir kibardık ve ben ilişki sırasında istemsizce gaz çıkarmıştım. o zaman utanıyorduk böyle şeylerden. o gün fark etmemiş gibi davranmıştı ama aylar sonra biz rahatlayıp çekingenlikleri atınca anlatıp benimle dalga geçmişti:)

bende rezillik çok babamla ilgili ergenlik anılarımdan biri ile başlayayım, (çoğu anım gibi bu da pek bir nahoştur.)
babam:KK43:tv deki bir futbolcuyla ilgili) bu adamın resmen beyni küçük.
ben: önemli olan boyu değil işlevi babacım. (sonradan dankkkkkk, kıpkırmızı olan ben ve derin bir sessizlik...)
aaaa rezillll hahaha :)))

hahahaha alemsiniz yaaa cok güldüm cooook!
benimde aklima geldi, rezillik degil aslinda ama simdi aklima gelince komigime gidiyo ozamanlar hic gülünecek yani olmasada...

nisanliydik, bi yerden geri dönüyoduk esim beni eve birakacak yol boyu tartistik. kapiya geldik arabada oturuyoruz artik bende kelimeler bitti gözlerim doldu... kafami öbür tarafa cevirdim adam beni daha önce hic aglarken görmemis beklemiyo tabi, neden kafani ceviriyosun seninle konusurken dedi..
kafam dönük yoruldum artik tartismakdan dedim bi yandan agliyorum ama görmüyo havada kararmis
cevap: cokmu komikde gülüyosun?!

ozaman kafayi yemisdim ama simdi gülüyorum :KK45:

:KK48::KK48::KK48::KK48::KK48::KK48::KK48::KK48:

Benim aklıma sevdiceğimden çok babamla geçen diyalog geldi
18 bilemedin 19 yaşlarında ergenliğe girmiş hayattan bir haber olan ben.
Tv'de bir türkü bar güzel bir kadın türkü söylüyor eğleniyor gülüyor.Annem babam abim kardeşim de oturuyor bir yerden izliyor bir yerden meyve yiyorlar.Benden 2 yaş büyük kız kuzenimde benimle tekli koltukta oturuyor.
Artık ne kadar cahilsem anlamını dahi bilmediğim kulağıma nereden ilişdiğine dair en ufak fikrim olmayan kelimeyi kullandım..

AntiD. : Anne ne güzel eğleniyorlar ya.
Annem : Hııı biz de gideriz.
AntiD : Babaaaaa sahiden bizide götürsene keraneye.

Herkes şok.Babam duymamazlıktan geldi.Kız kardeşim zaten anlamadı.Annem krizlerde.Abim Ters ters bakıyor.
Ben noliyiiii ya modundayım..
Tabi kuzenimin kulağıma yaklaşıp manyakmısın ahahah hehehe demesi.Ve keranenin anlamını öğrenmemle odayı müthiş bir sesszlikle terk etmem..Sanırım rezillik budur :KK70:

yerlerdeyimmmm :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

2 günde 100 sayfa okudum. Gülmekten ağlıyorum artık. Konu sahibi Teşekkürler :KK1::KK45:
Neyse ben de minicik bi rezil oldum o_O
Sevgilimin annesiyle yüz yüze ilk tanışmam evlerine gittim. Hamarat gelin olucam ya hemen mutfağa gittim kadın çayı bardaklari hazırlamış ben de doldurdum girdim içeri. Ama dekolte tişört giydiğimi unutup annesine bi güzel eğilip çayları verdim o_O tabi sevgilime de :oops: sevgilimin kaş gözle orayı göstermesi benim direk gibi olmam bir oldu ama geç oldu.... ana oğul ilk defa ciciklerimi görüverdiler yanlışlıkla :oops: müstakbel kv o günden beri pamuk prensesim der bana :KK200::KK49: ona ilk rezilliğime mi utanayım o_O sevgilim çaydan sonra beni yalnız odasına götürmesine mi bilemiyorum o_O

X