- 5 Haziran 2014
- 10
- 10
bende birazdan gülmekten bayılıcam, inanamıyorum :):):)
Kendime gelince bende inanamamistim çok rezil bi durumdu
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende birazdan gülmekten bayılıcam, inanamıyorum :):):)
İtirafınızı okuyunca benimde aklıma geldi. Geçen günlerde bir yakınımızın kınasına katılmıştık oturduğum yerde oynayanları izliyordum birde çalan müziğin etkisiyle kendi kendime tılilililililllilrirllrirlir diye ses çıkarıyordum bir anda müziği kesmişlerdi yanımda yönümdeki herkes duymustu :/
Eşim değil ama sevgilime çok fena rezil oldum biz okulun salsa kursunda tanıştık ilk gidişimde hoca eşleştirdi falan neyse dans ediyoruz sen benim sütyen önden tam ortadan ayrıl nasıl oldu hala anlamış değilim eli sırtımda o an ki irkilmemden bi durdu böle ben direk be bebe benim gitmem lazım dedim her işe yarayan tel tıka ordada işe yaradı tekrar geldim yanına allahtan belli etmedi ama ilerki zamanlarda sordu meğersem o regl oldum sanmış tam rezillik yani :)) sen çocuğu gör şansa çift ol bide etkilen çocuktan başıma gelene bak ya :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bi ara sık gittiğimiz küçük bir barda wc için ikinci kata çıkıyordum. wc den her çıkışımdan sonra içeri erkek giriyordu. ben de şok yaşıyordum tabi ne biçim iş ayrı tuvalet bile yapmamışlar diye. gel zaman git zaman ben wc ye girerken kenardan başka bir kapı açıldı ve içeriden bir kadın çıktı. belki on kez ben o erkekler tuvaletine girmiş bulundum.
Bugün olan mükemmel rezilliğimi yanaklarım kızarmış anlatıyorum
Azıcık romantik olayım dedim 'yatakta oturuyorum gelirsen mükemmel bir üçlü oluruz' dedim
Telefon yataktayı yapmış ya*akta
Şükürler olsun ki mesaj hakkım bitmiş yollayamadı
kime pırt yapmadı mı kocasının yanında yaaaaa yoksa bi yapan ve yerin dibine giren ben miyim? iyi ki bebek karnımda ona attım suçu ama yedi mi yemedi halen yüzüme bakıp gülüyor arsız
valla ben bi kere osurdum bilgisayardan bişey izliyoduk zaart diye çıktı birden
ben normalde hayatta yapmam eşimde şok oldu suratıma baktı kaçtı dedim
ama öyle şeyler yapmışlar ki osurmak pek rezillik gibi gelmiyo yazmadım o yüzden
Bu çok iyi ya ne kadar aksiyonlu bir aşkınız varmış
hehehehe hala öyleyiz hayatımızdan heyecan hiç eksik olmaz ya ben başımı belaya sokarım ya o hatta ya o benim başımı belaya sokar yada ben onun ama yinede iyidir iyi severim kendilerini:))))))
Eşim balayında horlamamı telefona kaydetmiş !
Gelince de annemle babama dinletti yaa
Benimkisi çok daha rezil yaaa... ahaha aklima geldikçe hala utanıyorum :) ben düşük tansiyon hastasıyım. .. sevisirken en ateşli animizda tansiyonum düştü ve ben küt diye birden bayıldım :)) olayı biraz daha ilginç yapan şeyde eşimin benim zevkten deliye döndüğümü sanıp devam etmesi :))))))) kendime geldigim de hersey bıraktığım gibi devam ediyordu :))))))))))))
hahahaaha :kizlar bu sefer ben degil esim bana rezil oldu yorganin carsafini degistirdim bu nevresim takimininda dugme yerleri gevsemiz cabuk aciliyor esim benden once gitti yatmaga neyse internette takil derken gece olmus saat kac gideyim kocisin totasina sokulayim dedim yorganin altina girdim kocis uste kaliyor uste bakiyorum kocis altta kaliyor belki 10 dk ugrastim adam sihirbazlik yapmis gibi neyse isigi actim isin gercek yuzunu ogreneyim diye benim kocis gir sen nevresimin ic yuzune anaammmm bir bagirdim adam girerken girmis cikamaz askos dugmelerini ac diyor anacim sen nasil girdin dedim bilmem dedi sonradan hatirladi beyefendi megersem 3 tane dugmecik acikmis buda uyurken gir sonra dugmecikleri elini ara yerden sok tekrar bagla olacak is degil ama bayildik gulmekden hele onun top gibi kendini cikarmaya ugrasmasi
Ay rezillik sayılır mı bilmem ama eşimin saatlerce gülmesine sebep olan olayı anlatayım :)
Hafta sonu mangal için et aldık eve geldik yerleştiriyoruz sosluyoruz falan bir yandan da koyun eti mi daha yumuşak olur dana eti mi onu tartışıyoruz.
Benden bir anda " aşkım koyun büyüyünce dana mı oluyor " sorusu geldi ve adam kendini salonun yetide attı adeta gülmekten :)
Boşda bulunduğum düşünmeden sorduğum bi soruydu ama rezil oldum :)
AY BUNA COK GULDUMcuma günleri eşimin işleri çok yoğun olur ve deli gibi yorulur.
dün yine yorgun bizim ki erkenden yatıcak o yatarken illa ben de yatıcam bırakmıyo oturayım.
saat 11 buçuk oldu hadi yatalım diyo benim uykum yok dedım neyse ısrarlarına dayanamadım yatmaya gittik 5 dk geçmedi uyudu tabi.
ben de dön dolaş yatamadım kalktım tv izledim vs. saat 2 oldu yatmaya gittim.
benim koca bildiğiniz yorganla savaş yapmış bulamıyorum yorganın ucunu bucağını öyle bir karışmış kı korumalıkları var ya bıde bunların düğmeli falan aman Allahım işin içinden çıkamıyorum cebelleşiyorum resmen arkam dönük bu arada eşime kendi kendime yorgana tekmeler falan atıyorum beni gören deli olduğuma kalıbını basar öyle saçma hareketler içindeyim.
arkamı bi döndüm benım kı kalkmış meğer benı izliyo aklım yerinden çıkcaktı bi anda onu görünce açmış gözleri şaşkın şaşkın ödüm patladı. ben dönünce yatıverdi tekrar hiç sen napıyon ne ediyon demek yok tövbe yaa şaşkın mıdır nedir
gece gece aklımı alacaktı dikilmiş arkama sessiz sessiz
COK IYI YAAADEsimle ilk bas basa bulusmamiz. Yazdi ama rüzgar cok esiyordu beraber bir acik alanda bir banka oturduk. Saclarimi acik birakmisdim, kafam onun yüzüne dönük degildi etrafima bakiniyordum. Kendimi cok iyi hissediordum saclarim rüzgarda ucuyordu felan. Sonra esim bana sana birsey diyecegim ama Utanmani istemiyorum, kendime seni yakin görüyorum dedi. Bende tamam de tabi dedim. Kulaginin arkasinda tüy var kopartabilirmiyim dedi :O Ben o yasima kadar orda bir tüyün oldugundan bir haberim bile yoktu D kendisi Berber ondan tüy görünce koparmasi gerek. O gün bugündür ordaki tüyümü hep esim alir D
Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü
bu haftasonu müstakbel eşime yaşadığım ilk rezilliğimi yazayım bende hatta eşim ve tüm ailesine
geçtiğimiz haftasonu sözümüz kesildi. salonda yüzükler takıldı dua edildi yüzükler kesildi bi alkış. ben heyecandan kendimde değilim benimki başladı büyüklerin elini öpmeye ben aldım başımı gidiyorum salondan çıkıyorum kapıda yakaladılar beni nereye gidiyorsun diyorlar balkona çıkıp hava alacağım çok fenayım diyorum. sanki az önce sözü kesilen ben değilim
benim kv kp de bööyle bana bakıyor :):):)
sonra kuzen sessizce el öpmem gerektiğini söyledide geri döndüm kimin elini öptüm hatırlamıyorum bile o heyecanla belki yeğenimin bile elini öpmüşümdür
gülmekten altıma işiycem şimdi