. benim eşimlede buna benzer birşey olmuştuu.. benim eşimde bazen güneşleniyomuş gibi yatar ve o dirsekler patt kütt bana çarparr bende sinir olurumm .. şimdi bebeğimizz var ve emziriyorum.. geceleride eşim bazenn bir horluyorr hor horr horlama denilmez yanii bebğimizz uyanmasın diye bende ayağımla dürtüyorumm dürtmek denilmez parmağımı batırıyorum resmen öyle intikam alıyorum artıkk
Benim eşim de ilk evlendiğimiz zamanlar horlardı ve uyuyamazdım.Arada dürter uyandırırdım onu.Baktım olacak gibi değil o horlarken sinsice( saçları küt model biraz uzun) ön tarafından aniden cart diye bi kaç teli koparıp uyuyor numarası yapıyordum.O da garibim uyanıyor bi bakıyor ben uyuyorum ses yok seda yok😁En sonunda telefona kaydettim şaka yaptığımı sandı o bile inanamadı.Psikolojik midir bilmem dinledikten sonra bi daha horlamadı nedense 😁😁
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
bizde birgünn eşimle arabaya bindik bir yere gidicez akşam saatlerii havada karanlık.. her zaman eşim emniyet kemerini önce takar bende bazen unuturm o söyleyince takarım. o günde benim önce takasım geldi.. biner binmez taktım.. eşimde trafiğe çıktı kemeri takmaya çalışıyor takamıyor yerini bulamıyor.. bende her zaman takıyosun şimdi nasıl bulamadın diye söyleniyorum.. ışığı yaktık bi baktık ki benim kemer onun takma yerindeben şok oldum .. eşimde gülerek arabayı kenara çekti ve dediki aşkım ikimizide kendi kemerine dolamaya çalışmışş çok romantik diyip güldü tüm günn
valla uyuyamadığım için gözüm dönüyo resmen indiriveriyomm bitane
kıyamam pek farkına varamıyo durumun
sen de benim gibi yap cimcikle falan al sinirini sonra uyanırsa rüya görmüşsündür de inanır
ah bu saf erkekler
benim de var böle adamı azarlıyorum bi güzel sonra bi bakıyorum ne olduysa benim yüzümden olmuş:26::26:[/QUOTE
aynen birde benim eşimin diline düşmeyeceksinn sonra vayy halineee
cuma günleri eşimin işleri çok yoğun olur ve deli gibi yorulur.
dün yine yorgun bizim ki erkenden yatıcak o yatarken illa ben de yatıcam bırakmıyo oturayım.
saat 11 buçuk oldu hadi yatalım diyo benim uykum yok dedım neyse ısrarlarına dayanamadım yatmaya gittik 5 dk geçmedi uyudu tabi.
ben de dön dolaş yatamadım kalktım tv izledim vs. saat 2 oldu yatmaya gittim.
benim koca bildiğiniz yorganla savaş yapmış bulamıyorum yorganın ucunu bucağını öyle bir karışmış kı korumalıkları var ya bıde bunların düğmeli falan aman Allahım işin içinden çıkamıyorum cebelleşiyorum resmen arkam dönük bu arada eşime kendi kendime yorgana tekmeler falan atıyorum beni gören deli olduğuma kalıbını basar öyle saçma hareketler içindeyim.
arkamı bi döndüm benım kı kalkmış meğer benı izliyo aklım yerinden çıkcaktı bi anda onu görünce açmış gözleri şaşkın şaşkınödüm patladı. ben dönünce yatıverdi tekrar hiç sen napıyon ne ediyon demek yok tövbe yaa şaşkın mıdır nedir
gece gece aklımı alacaktı dikilmiş arkama sessiz sessizbizim bazı şeylerimizde benziyorr
ben horlayınca yastığını sallıyorum.. hemen uyanıyo bende uyku numarası yapıyorumbirde beyefendi diyor ki beni horlayınca çağırarak uyanırma.. dürt diyorr uykusu bölünmeyecekmişş .. eben uyuyamıyorum o hemen 1 dk sürmüyor yatıyor ..
benim de var böle adamı azarlıyorum bi güzel sonra bi bakıyorum ne olduysa benim yüzümden olmuş:26::26:[/QUOTE
aynen birde benim eşimin diline düşmeyeceksinn sonra vayy halineee
bizim bazı şeylerimizde benziyorr
evet yaa bir de anında uyuyabilmeleri yok mu ona da bi sinirim kıskanıyorum ben yatamıyorum o nasıl uyuyor hemen diye.
ben bi de dört döndürüyom yataktasağa çeviriyorum sola çeviriyorum çenesini tutuyorum garibim yaa
bazen de uyandırıyorum başlıyorum bıdı bıdı konuşmaya hemencecik uyuyosun başlıyosun horul horul bi yandan diş gıcırdatıyosun tüylerim ürperiyor uyuyamıyorum sıkma şu dişlerini taramalı tüfek gibiyim benim ki aynen böyle.. masum masum.. aşkım be bi sus be kurban olayım sus be uyuyorum ben ya nolur azıcık sus be
off saç koparmakta fenaymış
bi ben değilim demek ki kendimi gaddar biri gibi hissediyorum o öyle bi anda uyanıp etrafına bakınınca üzülüyorum birden
o da benım uykumu kaçırmasın
ben horlayınca yastığını sallıyorum.. hemen uyanıyo bende uyku numarası yapıyorumbirde beyefendi diyor ki beni horlayınca çağırarak uyanırma.. dürt diyorr uykusu bölünmeyecekmişş .. eben uyuyamıyorum o hemen 1 dk sürmüyor yatıyor ..
evet yaa bir de anında uyuyabilmeleri yok mu ona da bi sinirim kıskanıyorum ben yatamıyorum o nasıl uyuyor hemen diye.
ben bi de dört döndürüyom yataktasağa çeviriyorum sola çeviriyorum çenesini tutuyorum garibim yaa
bazen de uyandırıyorum başlıyorum bıdı bıdı konuşmaya hemencecik uyuyosun başlıyosun horul horul bi yandan diş gıcırdatıyosun tüylerim ürperiyor uyuyamıyorum sıkma şu dişlerini taramalı tüfek gibiyim benim ki aynen böyle.. masum masum.. aşkım be bi sus be kurban olayım sus be uyuyorum ben ya nolur azıcık sus be
bizim birde 5 aylık kızımız var.. onuda sallarken söyleniyorum eşim uyumuyorr .. uyuyunca tekrardan söyleniyorumm .. hemen kalkıyorr 2 sallıyorum sen salla ben yoruldum diyorumm hemen kalkıyoru garibim
okurken gülmekten bir hal oldum ben evli değilim
erkek arkadaşım işi nedeniyle sık sık şehir dışına çıkar yazın giderken arabasını bana bırakırdı kullan diye
hafta sonu arabayı sabahtan akşama kadar arkadaşımla kullanndım saat geç oldu eve gideceğiz
araba çalışmıyorsağına soluna bakıyorum yok bişey sonra sevgilimi aradım araba bozuldu dedim gelince bakarım dedi
bende arabayı orda bıraktım
aşkım dönünce arabaya bakmaya birlikte gittik
bu araba bozuk değil bir gram benzini kalmamış dedi çok utanmıştım
sonra bidonla benzin getirmişti
evet bugunlerde rezil oldugum şeyi anlatıyorum bizim arkadas topluluğu var yani eşlerimizin biz pek hoslanmıyoruz arkadasımla ama eşlerimiz bayılıyor biz gıcık oldukca daha getirmek istiyolar bizebekarlar kızlı erkek karısık grup kimi sevgili ama kızlar havalı durmaya calısan tipler araba kiralamışlar onu anlatıyolar kazamı yapmışlar herneyse böle bir anlatıyolar rente car da kiraladık felan dediler bende duymustum aaa dedim ben biliyorum orayı dedim meğer araba kiralanan her yere rente car deniyomuş bilmemek ayıp değil güldüler tabii eşimde rezil oldumm cahiliğn önde gideniyim
bizim birde 5 aylık kızımız var.. onuda sallarken söyleniyorum eşim uyumuyorr .. uyuyunca tekrardan söyleniyorumm .. hemen kalkıyorr 2 sallıyorum sen salla ben yoruldum diyorumm hemen kalkıyoru garibim
Üniversitede öğrenciyken henüz bizim beyefendide misafirim o gece.kendisi uyuyor numarası yapıyor bnde yannda tv izliyorum dalmışım.eli kolu rahat durmuyor tbigözleri kapalı. oda karanlık naptığını görmeden bni ayağını kullanarak yerle buluşturmasın mı bide küüüütt dye bn yerle bir olunca gözlerini açtı saolsun yardm edeceğine gülmeye başladı bnde kendmi tutamadım o an napiim. bu arada hala yerdeym nye kalkmıyosam
karnım ağrıdı gülmekten yaa öldüm yaaa süpermişdaha önce anlattım mı bilmiyorum ama aklıma gelmişken yazayım dedim
bi gün annemlerle pazara gittim
pazardan çıktık otobüs bekliyoruz o arada yanımızda kardeşimin komşu annesi var. çok yakın komşumuz.
velhasıl otubüs bekliyoruz o arada kardeşimin gözüne bir şey kaçmış komşu annesi gözüne bakayım derken parmağını gözüne soktu.
tabi biz gülüyoruz falan arkamızda da genç bi çocuk. baktım o da gülüyor.
neyse aynı otobüse bindik çocukla rezilliklerimiz orada bitmedi tabi annem oturdu bende ona karpuzu verdim
annem de farketmemiş herhalde araba sarsılılınca karpuz şoförün yanında yarıldıannem hem eliyle karpuzu topluyo hemde şoföre "pardon abi diyo "
orda otobüse ilk rezil oluşumuz neyse bizim oraya yaklaştık annemler karanlıkta biri inince bizim oraya geldik sandılar baktım inmeye çalışıyolar.
kız dedim napıyonuz burası bizim ev değil allah iyiliğinizi versin. baktım tüm otobüs gülüyo aman allahım o da yetmez gibi tam otobüsten inicez bizim komşunun pazar arabası sen merdivenin orada devril. off her şey yerde çok fenaydı yaa