Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

valla uyuyamadığım için gözüm dönüyo resmen indiriveriyomm bitane
kıyamam pek farkına varamıyo durumun
sen de benim gibi yap cimcikle falan al sinirini sonra uyanırsa rüya görmüşsündür de inanır
ah bu saf erkekler

off saç koparmakta fenaymış
bi ben değilim demek ki kendimi gaddar biri gibi hissediyorum o öyle bi anda uyanıp etrafına bakınınca üzülüyorum birden
o da benım uykumu kaçırmasın

benim de var böle adamı azarlıyorum bi güzel sonra bi bakıyorum ne olduysa benim yüzümden olmuş:26::26:

cuma günleri eşimin işleri çok yoğun olur ve deli gibi yorulur.

dün yine yorgun bizim ki erkenden yatıcak o yatarken illa ben de yatıcam bırakmıyo oturayım.
saat 11 buçuk oldu hadi yatalım diyo benim uykum yok dedım neyse ısrarlarına dayanamadım yatmaya gittik 5 dk geçmedi uyudu tabi.
ben de dön dolaş yatamadım kalktım tv izledim vs. saat 2 oldu yatmaya gittim.
benim koca bildiğiniz yorganla savaş yapmış bulamıyorum yorganın ucunu bucağını öyle bir karışmış kı korumalıkları var ya bıde bunların düğmeli falan aman Allahım işin içinden çıkamıyorum cebelleşiyorum resmen arkam dönük bu arada eşime kendi kendime yorgana tekmeler falan atıyorum beni gören deli olduğuma kalıbını basar öyle saçma hareketler içindeyim.
arkamı bi döndüm benım kı kalkmış meğer benı izliyo aklım yerinden çıkcaktı bi anda onu görünce açmış gözleri şaşkın şaşkın ödüm patladı. ben dönünce yatıverdi tekrar hiç sen napıyon ne ediyon demek yok tövbe yaa şaşkın mıdır nedir
gece gece aklımı alacaktı dikilmiş arkama sessiz sessiz

ben horlayınca yastığını sallıyorum.. hemen uyanıyo bende uyku numarası yapıyorum birde beyefendi diyor ki beni horlayınca çağırarak uyanırma.. dürt diyorr uykusu bölünmeyecekmişş .. eben uyuyamıyorum o hemen 1 dk sürmüyor yatıyor ..

mutfak sakarlıklarımdan...

kendime torpil geçip üşenmeden taze meyve sıkmışım keyifle içmişim falan ohhh vitaminimi aldım diyorum kendi kendime güzelce akşam yemeğimi de yapayım aradan çıksın dedim.
meyve sıkacağının o bir sürü parçasını yıkadım kuruladım birleştirdim tekrar ve dolaptan kullanacağım malzemeleri aldım meyve sıkacağını da buzdolabının üstüne geri koydum.
sıra yemek yapmaya geldi soğanı falan kavurdum salçayı kavurdum geri dolaba koyucam
bu arada benım soğutucu üstte buzluk altta üstü açıcam yanı salçayı koymak için
dolabın kapağını açmamla koca meyve sıkacağının kafama raaannnkkk diye inmesi
elimdeki salca kavanozunun yere düşüp kırılması
ve açık renkli halımın kırmızıya boyanması
kafamda çakan şimşekler beynimin uyuşması
daha ne anlatayım kafam nasıl acıyo
ama benım tek derdim halı hemen silmeliydimm hemen
o beyin travması içinde ağlaya ağlaya halıyı sildim hiç iz kalmadı nasıl bastırıyosam sinirden tertemiz oldu.
bu arada kafam zonklamaya devam ediyor bu defa bu meyve sıkacağı burdan nasıl düştü diye araştırıyorum
ve onu da buluyorum ayağı dolabın kapağına sıkışmıştı ve ben kapağı açında kafama inivermişti
eminim bundan çözdüm olayı sonra bunun çok zekıce olduğunu farkedip Allahım çok şükür aklım yerinde deyişim
tezgaha dönüp açık unuttuğum bardak dolabının kapağına kafayı çakışım
ve yıldızlar kuşlar oturdum yere ağladım. herşey beni bulmak zorunda mı dıye

off saç koparmakta fenaymış
bi ben değilim demek ki kendimi gaddar biri gibi hissediyorum o öyle bi anda uyanıp etrafına bakınınca üzülüyorum birden
o da benım uykumu kaçırmasın

Aynen öyle napiim baktım olmuyo koparı verdim bir iki tel😁

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Benim aklıma da komik bir anı geldi. Eşimle ilgili değil rezil olduğum bir an da değil ama ben Her hatırladığımda çok gülüyorum sizinle paylaşmak istedim
Çatlak bir biyoloji hocamız vardı kadın gerçekten çatlak konu insanda üreme gelişme tabi ders üreme gelişme olunca sınıftaki bütün erkekler pür dikkat ders dinliyor sorular arka arkaya herkes dersi öğrenmeye çalışıyor falan hocada çatlak ve rahat bir kadın her soruya ayrıntılı cevaplar veriyor bu kadar öğrenmeye şevkli öğrencileri görünce kAptırdı gidiyo testis testesteron ovulasyon sperm yumurta kopuyor sınıf bu arada ufak bir ayrıntı havalar çok ısındığı için kapılar açık ceryan yapsın maksatla, yan sınıfta fizik dersinde meğer o sırada ve konu sürtünme bizim hoca böyle kaptırmış giderken yan sınıftaki fizikçi kendi öğrencilerine soru yazdırıyor bilmem kaç nevton gücünde etki uygularken bilmem kaç kuvvette geri etki uygulanırken kaç hızla itilir tipi bir soru tam hatırlayamıyorum şimdi sorunun tam dip notunu yazdıracakken elleri arkasında bağlı bizim sınıfa girdi fizikçi ve sürtünmeler önemsizdir dedi bizim hoca tabi şokta bir anda kendine geldi sürtünmeler nasıl önemsiz pişik olursan hiç gelme bana diye yapıştırdı lAfı tabi iki sınıf koptuk biz ders iptal

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Esimle ilk bas basa bulusmamiz. Yazdi ama rüzgar cok esiyordu beraber bir acik alanda bir banka oturduk. Saclarimi acik birakmisdim, kafam onun yüzüne dönük degildi etrafima bakiniyordum. Kendimi cok iyi hissediordum saclarim rüzgarda ucuyordu felan. Sonra esim bana sana birsey diyecegim ama Utanmani istemiyorum, kendime seni yakin görüyorum dedi. Bende tamam de tabi dedim. Kulaginin arkasinda tüy var kopartabilirmiyim dedi :O Ben o yasima kadar orda bir tüyün oldugundan bir haberim bile yoktu D kendisi Berber ondan tüy görünce koparmasi gerek. O gün bugündür ordaki tüyümü hep esim alir D

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

Üniversitede öğrenciyken henüz bizim beyefendide misafirim o gece.kendisi uyuyor numarası yapıyor bnde yannda tv izliyorum dalmışım.eli kolu rahat durmuyor tbi gözleri kapalı. oda karanlık naptığını görmeden bni ayağını kullanarak yerle buluşturmasın mı bide küüüütt dye bn yerle bir olunca gözlerini açtı saolsun yardm edeceğine gülmeye başladı bnde kendmi tutamadım o an napiim. bu arada hala yerdeym nye kalkmıyosam

Son düzenleme:
evet bugunlerde rezil oldugum şeyi anlatıyorum bizim arkadas topluluğu var yani eşlerimizin biz pek hoslanmıyoruz arkadasımla ama eşlerimiz bayılıyor biz gıcık oldukca daha getirmek istiyolar bize bekarlar kızlı erkek karısık grup kimi sevgili ama kızlar havalı durmaya calısan tipler araba kiralamışlar onu anlatıyolar kazamı yapmışlar herneyse böle bir anlatıyolar rente car da kiraladık felan dediler bende duymustum aaa dedim ben biliyorum orayı dedim meğer araba kiralanan her yere rente car deniyomuş bilmemek ayıp değil güldüler tabii eşimde rezil oldumm cahiliğn önde gideniyim

benzin koymak hiç mi aklına gelmedi cnm?

bende 3-4 yıl önce öğrenmiştim. öyle dendiğini.

aman canım horlama kötü bişey. benim babamda horlardı. allahtan eşim horlamaz. evlenene kadar yanında kaldık. teee yan odadan duyulurdu nerdeyse. annem alışmış galiba ona pek batmıyor.

canım o anda insan o rezillikle ve komiklikle nasıl kalksın ama dimi.

karnım ağrıdı gülmekten yaa öldüm yaaa süpermiş

bu haftasonu müstakbel eşime yaşadığım ilk rezilliğimi yazayım bende hatta eşim ve tüm ailesine

geçtiğimiz haftasonu sözümüz kesildi. salonda yüzükler takıldı dua edildi yüzükler kesildi bi alkış. ben heyecandan kendimde değilim benimki başladı büyüklerin elini öpmeye ben aldım başımı gidiyorum salondan çıkıyorum kapıda yakaladılar beni nereye gidiyorsun diyorlar balkona çıkıp hava alacağım çok fenayım diyorum. sanki az önce sözü kesilen ben değilim
benim kv kp de bööyle bana bakıyor :):):)
sonra kuzen sessizce el öpmem gerektiğini söyledide geri döndüm kimin elini öptüm hatırlamıyorum bile o heyecanla belki yeğenimin bile elini öpmüşümdür

Bugünkü rezilliğimi anlatayım madem
Kv şehir dışına çıktı nişanlım evde yanlız malum bugünde tatil gideyim sürpriz yapayım dedim.
Bir gün önceden de deterjanla banyoyu silip bi güzel temizlemiştim. (Şeytan dürtmüş sanki)
Kahvaltıyı hazırladım nişanlım uyanmadan wc gireyim diye koştur koştur giderken banyoda aniden kendimi yerde buldum.
Çarptığım dolabın üzerinden kafama düşen bi buket yapma çiçek.
Karşımda salyalı ağzıyla yarı uykulu gözlerle bana bakakalan nişanlım.
Ve benden sürpriz aşkımmmm diye çıkan bir nara ve nişanlımın bombası:
"Kahvaltıda Güniçen oturtma var herhalde aşkım"
Tüm gün popomun üzerine oturamadım. Hala oturamıyorum şu saat olmuş.
Bi daha sürpriz yaparsam iki olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…