Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

ay gülmekten yerlerdeyim şuan :KK66:

ananemden inciler aklıma bi tane daha geldi yine böyle duymayıp uydurmalarından :KK1:

ananemle teyzem bize geldı oturuyoruz.
annemin defalarca uyarmasına rağmen biz yokken babam oturma odasında sıgara içmiş birkaç tane annemde bundan şikayetçi anlatıyor teyzemle bana
baban odada sigara içmiş perdeler leş gibi kokmuş yıkanması lazım falan diye.

ananem bana döndü ve patlattı yine şok edici bi cümle
- baban altına mı s.çmış koca adam :KK53::KK53:

annem teyzem ve ben yerlerdeyiz tabi :KK9::KK9:

canım ananemin kulakları hep ağır işitirdi ve uydururdu hep :KK70:
bir hafta sonu yine ananemlerdeyiz çocuğum daha. rahmetli dedem asla eli boş gelmezdi her akşam bana süt alır yanında kek çikolata halley artık ne aldıysa getirirdi çok sevinirdim ben de.
o akşam yine dedem bana süt almış çikolata almış gelmiş kapıyı açtım elindekileri aldım koşa koşa oturma odasına gittim annemle teyzem de var ananemin kucağına attım kendimi sobanın yanında oturuyor o da. sevinçle ananeee dedem bana süt almıışşş dedim.

ananemin hepimizi şok eden cümlesi ve benim ilk travmam :KK37::KK37:

neee dedenin s.ki mi kalkmış:KK53::KK53:

:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

ananemden inciler aklıma bi tane daha geldi yine böyle duymayıp uydurmalarından :KK1:

ananemle teyzem bize geldı oturuyoruz.
annemin defalarca uyarmasına rağmen biz yokken babam oturma odasında sıgara içmiş birkaç tane annemde bundan şikayetçi anlatıyor teyzemle bana
baban odada sigara içmiş perdeler leş gibi kokmuş yıkanması lazım falan diye.

ananem bana döndü ve patlattı yine şok edici bi cümle
- baban altına mı s.çmış koca adam :KK53::KK53:

annem teyzem ve ben yerlerdeyiz tabi :KK9::KK9:

:KK52::KK52: sizin ananenizde benim gibiymiş o da kültablasına küllük der onu bi kere b..llük anlamıştıı :KK52:

rüyalarımı gerçek sandığım anlar olmuştur onlardan 1 tanesi..

babaannemde kalıyoruz kardeşimle benim yaş 14-15 falan
tv karşısında koltukta uyuyakalmışım saatte biraz geç olmuştu babaannemde örgü örüyordu.
rüyamda şöyle birşey oldu babaannem dedi ki kızım halil abinlere git de varsa ağrı kesici iste başım çok ağrıyor. bunu gerçek sandım.
o an ki durum şu uyuyorum ama uyanığımda sanki yaptıklarımın farkındayım bi yandan bi sersemlik garip bi durumdayım.
neyse kalktım çıktım odadan usulca.. dış kapıyı açtım güzelce halil abilere gittim karşı dairede oturuyorlar bu arada. kapıyı açtılar
karısıyla geç bir saat hayırdır inşallah surat ifadesiyle. benim tipim tahminen şöyle :KK37: hayırdır mrc dedi halil abi birşey mi oldu yoksa ?
yok dedim babaannem ağrı kesici istedi başı ağrıyomuş. o saatte başım ağrıyo dıye elin evine insan mı gönderilir anladılar bende bi nane olduğunu gözümü zor açıyorum uyukladığım belli ama olanların da farkındayım. Halil abi babacan bi tavırla tamam kızım sen git ben göndericem çocuklarla dedi yolladı beni.
döndüm kapıyı çaldım babaannem benı karşısında görünce şok oldu:KK53: diyaloğumuz şöyle

- kız bu saatte nerden geliyorsun nereye gittin sen :KK53:

- sokaktan gelecek halim yok ya ilaç için gönderdin ya halil abilere hem yolluyosun hem panik yapıyorsun :KK47: (kızıyorum bir de)

- kız Allah seni kahretmesin.. euzübesmeleler dualar eşliğinde götürdü yatırdı beni korktu benden kadın :KK53::KK35:

bu arada benim eşimle yaşadığım çok bi rezillik yok sanırım düşündüm düşündüm aklıma gelmedi
vardır mutlaka aklıma gelınce yazarım :KK70:
farklı komikliklerini anlatanları görünce ben de biraz konu dışına çıkmış oldum

çocukluğum çocukluğum ahh ahh bazen bi saflık geliyordu heralde bana.:KK9:

yine bir gün ananemmlerdeyiz yemek vakti ve annem kola almak için beni bakkala yolladı.
ananemler bir ilkokulun hemen dibinde oturuyor.
gittim aldım eve geldim neymiş efendim yanlış almışım nesini yanlış aldığımı şu an hatırlamıyorum geçmiş zaman.
annem beni geri yolladı ve dedi ki kızım git bunu müdür amcana ver yanlış almışım de şöyle şöyle olanını al gel.
ben bi afalladım anlam veremedim kola ve müdürün ne alakası vardı? neden ona götürecektim? ordan istediği kolayı nasıl alacaktım?
kafamda deli sorular ve ağır adımlarla okula doğru yürümeye başladım ortada bir nane olduğunun farkındaydım ama annemin dediği gibi yapmalıydım her şeyi yoksa kızabilirdi tekrar yanlış bişey yaparsam.
tenefüstü bütün çocuklar dışarda okul müdürü geziyor ortalıkta gittim yanına ve dedim ki annem bu koladan istemiyormuş başka alcakmışım müdüre geri ver dedi dedim. müdür bıraz şaşırdı tabi :KK1: ama olayı çaktı hemen bakkal müdürdür o kızım git bunu aldığın bakkala değiştir dedi. meğer bakkala müdür diyolarmış adı müdürmüş adamın
nerden bileyim ben algıda seçicilik oldu o an müdür diyince okul müdürü anlamıştım bilmek zorunda mıyım bakkalın adını:KK4:

bazen çok saf olabiliyordum:KK37:

yine bir gün ananemmlerdeyiz yemek vakti ve annem kola almak için beni bakkala yolladı.
gittim aldım eve geldim neymiş efendim yanlış almışım nesini yanlış aldığımı şu an hatırlamıyorum geçmiş zaman.
annem beni geri yolladı ve dedi ki kızım git bunu müdür amcana ver yanlış almışım de şöyle şöyle olanını al gel.
ben bi afalladım anlam veremedim kola ve müdürün ne alakası vardı? neden ona götürecektim? ordan istediği kolayı nasıl alacaktım?
kafamda deli sorular ve ağır adımlarla okula doğru yürümeye başladım ortada bir nane olduğunun farkındaydım ama annemin dediği gibi yapmalıydım her şeyi yoksa kızabilirdi tekrar yanlış bişey yaparsam.
tenefüstü bütün çocuklar dışarda okul müdürü geziyor ortalıkta gittim yanına ve dedim ki annem bu koladan istemiyormuş başka alcakmışım müdüre geri ver dedi dedim. müdür bıraz şaşırdı tabi :KK1: ama olayı çaktı hemen bakkal müdürdür o kızım git bunu aldığın bakkala değiştir dedi. meğer bakkala müdür diyolarmış adı müdürmüş adamın
nerden bileyim ben algıda seçicilik oldu o an müdür diyince okul müdürü anlamıştım bilmek zorunda mıyım bakkalın adını:KK4:

haha çok tatlı :KK9:

Hahahaha koptum ayyyyy

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım ananemin kulakları hep ağır işitirdi ve uydururdu hep :KK70:
bir hafta sonu yine ananemlerdeyiz çocuğum daha. rahmetli dedem asla eli boş gelmezdi her akşam bana süt alır yanında kek çikolata halley artık ne aldıysa getirirdi çok sevinirdim ben de.
o akşam yine dedem bana süt almış çikolata almış gelmiş kapıyı açtım elindekileri aldım koşa koşa oturma odasına gittim annemle teyzem de var ananemin kucağına attım kendimi sobanın yanında oturuyor o da. sevinçle ananeee dedem bana süt almıışşş dedim.

ananemin hepimizi şok eden cümlesi ve benim ilk travmam :KK37::KK37:

neee dedenin s.ki mi kalkmış:KK53::KK53:

Hahahahajjajaj:KK66:)))))))))) Allah iyligini versinn guldurdun beni gece gece:))))

ben evli degilim ama sevgilime rezil olmuştum :KK53:

sevgilimle mesajlaşıken, bana dediki "aa telefonumun çalar saati çalmıyor vede annemle aramız bozuldu onada sabah beni uyart diyemem ne yapcam", bende kendimden emin bir şekilde buna şunu yazıyorum "sen yat ben o saatte seni ararım :78:" mesajlaştıgımız için birde kendinden emin ifadeli smileyler gönderiyorum :KK14: neyse birazcık daha konuştuk ve yatmadan önce iyi geceler falan dedik ve ben yine "sabah seni aricam" diyorum saat 7 de kalkması gerekiyordu...

Sabah uyandım hemen saate baktım bende erken uyandım sanıyorum megerse saat olmus 9'30 :KK1: bakıyorum bizimki mesaj atmış "güya beni uyartıyordun" diye o kadar utandımkiiii duymadım kusura bakma falan dedim :KK1::KK1: birdahada bu konuda bana güvenmedi zaten :KK14:

Okudukça aklıma geliyor benim bir rezil olma anım var ki aklıma geldikçe hala utanıyorum .
Eşimle taksime gidiyoruz otobüse bindik koltuklar da şoföre doğru değil de karşı karşıya bakacak şekil de herkes birbirini rahatça görebiliyor.Kocaman çantayı önüme aldım yaslandım arkama attım bacak bacak üstüne , eşim de yaslandı arkasına , çanta o kadar büyük ki bacaklarım falan ne ben görebiliyorum , ne o görebiliyor.
Ferace giyiyorum ama altıma hiç bir şey giymedim siyah külotlu çorap var bir tek , insanlarla göz göze geliyorum bir gariplik var farkediyorum ama diyorum ki kendi kendime zaten bu taksim yolcuları da hep bir garip oluyor .
Son durağa geldik çantayı kaldırmamla kabak gibi açılmış bacaklarımı görmem bir oldu karşım da oturan kızla göz göze geldik ne zamandır dedim , bindiğin zamandan beri dedi , bir Allahın kulu ya bir Allahın kulu uyarmaz mı .
Yerin dibine girmiştim resmen bilerek açtığımı düşünen bile olmuştur , çok sıcaktı ama hava ya ne bir serinlik ne bir şey hissettim :KK9:

eşim geceleri uykusunda dişlerini gıcırdatır ve buna ek olarak horlar :KK30: sinir bozucu:KK4:

hep benden önce uyur ve ben bu senfoniyi dinlemek zorunda kalırım uyuyamam falan.
geçen gece sinirim nasıl bozulduysa artık tahammül sınırlarımı aşmış olacak ki döndüm bi çaktım uyuyan adama:KK53:
şimşekler çaktı adamın beyninde dikildi birden noluyo diye. O an gülsem mi ağlasam mı bilemedim üzüldüm de kıyamam yaa:26:
hiçbir şeyden haberim yokmuşcasına kalktım ve ne oldu hayatım ıyı mısın rüya mı gördün dedim.
hıı evet dedi yattı geri:KK1::KK1:
umru değil gıcırdamaya devam:KK47:

ondan 2-3 gün sonra yine aynı muhabbet yine dayanamıyorum ağlıcam sinirden
döndüm tam dirseği geçircem benim dirsek adamın gözüne bakıyo kendimi de tutamadım sesli bi şekilde dedim ki şeytan diyo ki geçir dirseğini :KK70:
o an uyanmış suç üstü yakaladı beni :KK70: geceleri sen mi vuruyon len bana dedi ödüm koptu uyandığını görünce yooo dedim inkar ettim tabi ki sarıldık uyuduk :KK70: :KK70:

Son düzenleme:
rüyalarımı gerçek sandığım anlar olmuştur onlardan 1 tanesi..

babaannemde kalıyoruz kardeşimle benim yaş 14-15 falan
tv karşısında koltukta uyuyakalmışım saatte biraz geç olmuştu babaannemde örgü örüyordu.
rüyamda şöyle birşey oldu babaannem dedi ki kızım halil abinlere git de varsa ağrı kesici iste başım çok ağrıyor. bunu gerçek sandım.
o an ki durum şu uyuyorum ama uyanığımda sanki yaptıklarımın farkındayım bi yandan bi sersemlik garip bi durumdayım.
neyse kalktım çıktım odadan usulca.. dış kapıyı açtım güzelce halil abilere gittim karşı dairede oturuyorlar bu arada. kapıyı açtılar
karısıyla geç bir saat hayırdır inşallah surat ifadesiyle. benim tipim tahminen şöyle :KK37: hayırdır mrc dedi halil abi birşey mi oldu yoksa ?
yok dedim babaannem ağrı kesici istedi başı ağrıyomuş. o saatte başım ağrıyo dıye elin evine insan mı gönderilir anladılar bende bi nane olduğunu gözümü zor açıyorum uyukladığım belli ama olanların da farkındayım. Halil abi babacan bi tavırla tamam kızım sen git ben göndericem çocuklarla dedi yolladı beni.
döndüm kapıyı çaldım babaannem benı karşısında görünce şok oldu:KK53: diyaloğumuz şöyle

- kız bu saatte nerden geliyorsun nereye gittin sen :KK53:

- sokaktan gelecek halim yok ya ilaç için gönderdin ya halil abilere hem yolluyosun hem panik yapıyorsun :KK47: (kızıyorum bir de)

- kız Allah seni kahretmesin.. euzübesmeleler dualar eşliğinde götürdü yatırdı beni korktu benden kadın :KK53::KK35:

sizin çocukluğunuza iniyoruz beraberr çok komiksinizzzz :KK52::KK52::KK52::KK52:

eşim geceleri uykusunda dişlerini gıcırdatır ve buna ek olarak horlar :KK30: sinir bozucu:KK4:

hep benden önce uyur ve ben bu senfoniyi dinlemek zorunda kalırım uyuyamam falan.
geçen gece sinirim nasıl bozulduysa artık tahammül sınırlarımı aşmış olacak ki döndüm bi çaktım uyuyan adama:KK53:
şimşekler çaktı adamın beyninde dikildi birden noluyo diye. O an gülsem mi ağlasam mı bilemedim üzüldüm de kıyamam yaa:26:
hiçbir şeyden haberim yokmuşcasına kalktım ve ne oldu hayatım ıyı mısın rüya mı gördün dedim.

döndüm tam dirseği geçircem benim dirsek adamın gözüne bakıyo kendimi de tutamadım sesli bi şekilde dedim ki şeytan diyo ki geçir dirseğini :KK70:
o an uyanmış suç üstü yakaladı beni :KK70: geceleri sen mi vuruyon len bana dedi ödüm koptu uyandığını görünce yooo dedim inkar ettim tabi ki sarıldık uyuduk :KK70: :KK70:

:KK9::KK9::KK9:. benim eşimlede buna benzer birşey olmuştuu.. benim eşimde bazen güneşleniyomuş gibi yatar ve o dirsekler patt kütt bana çarparr bende sinir olurumm :KK47:.. şimdi bebeğimizz var ve emziriyorum.. geceleride eşim bazenn bir horluyorr hor horr horlama denilmez yanii bebğimizz uyanmasın diye bende ayağımla dürtüyorumm dürtmek denilmez parmağımı batırıyorum resmen :KK9: öyle intikam alıyorum artıkk :KK9::KK9:

Okudukça aklıma geliyor benim bir rezil olma anım var ki aklıma geldikçe hala utanıyorum .
Eşimle taksime gidiyoruz otobüse bindik koltuklar da şoföre doğru değil de karşı karşıya bakacak şekil de herkes birbirini rahatça görebiliyor.Kocaman çantayı önüme aldım yaslandım arkama attım bacak bacak üstüne , eşim de yaslandı arkasına , çanta o kadar büyük ki bacaklarım falan ne ben görebiliyorum , ne o görebiliyor.
Ferace giyiyorum ama altıma hiç bir şey giymedim siyah külotlu çorap var bir tek , insanlarla göz göze geliyorum bir gariplik var farkediyorum ama diyorum ki kendi kendime zaten bu taksim yolcuları da hep bir garip oluyor .
Son durağa geldik çantayı kaldırmamla kabak gibi açılmış bacaklarımı görmem bir oldu karşım da oturan kızla göz göze geldik ne zamandır dedim , bindiğin zamandan beri dedi , bir Allahın kulu ya bir Allahın kulu uyarmaz mı .
Yerin dibine girmiştim resmen bilerek açtığımı düşünen bile olmuştur , çok sıcaktı ama hava ya ne bir serinlik ne bir şey hissettim :KK9:

:KK52: bende o yüzden etek pek tercih etmemm :KK9:

bir tanede benden :) ama bu sefer eşim rezil olmuştu :)
tatile fethiye ye gitmiştik. akşam eğlenmeye gidicektik. arkadaşlar da vardı. neyse bara girmeden biraz dolaşalm fotoğraf çekilelim dedik.bir yerde stand gibi biirşey vardı. koca fanusun içinde kobra. insanlar gözleri fal taşı gibi açık bakıyolar. bir kaç kişi eline alıp fotoğraf çekilio para karşılığında satılıyo fotoğralar falan derken. eşimde hadi bizde çekilelim dedi. benm hayır dememe kalmadan kendimi sandalye üstünde buldum. eşimle yanyana oturuyoruz kobranın kafa tarafı eşimde kuyruk tarafında bende. yalandan korkmuyomuş gibi gülümsüyorum ama alta bi baksalar ayaklar tirtir titriyo:KK9::KK9: baktım kobra kolumu dolamaya başladı eşimide başlamış dolamaya.sahibi de bir şey yapmaz diyo. sanki bu kedi alla alla :KK9::KK9: eşimi baya sarınca eşim korkudan hadi çek çek diyicene garibim hadi sok sok diye sahibine bağırıyor bende diyorum ne sokması alın şunu diye bağırıyorum yanımızdaki arkadaşlarda tabi basıyo kahkayı. sahibide aldıktan sonra dediki okadr bağıranı duydum ama bu kadar ilgincini duymamıştım dedi. biz tabi gülmekten yerlere yattıkk:KK9::KK9: hay allhm aklıma geldikte gülesim geliyooo

Benim eşim de ilk evlendiğimiz zamanlar horlardı ve uyuyamazdım.Arada dürter uyandırırdım onu.Baktım olacak gibi değil o horlarken sinsice( saçları küt model biraz uzun) ön tarafından aniden cart diye bi kaç teli koparıp uyuyor numarası yapıyordum.O da garibim uyanıyor bi bakıyor ben uyuyorum ses yok seda yok😁En sonunda telefona kaydettim şaka yaptığımı sandı o bile inanamadı.Psikolojik midir bilmem dinledikten sonra bi daha horlamadı nedense 😁😁

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bizde birgünn eşimle arabaya bindik bir yere gidicez akşam saatlerii havada karanlık.. her zaman eşim emniyet kemerini önce takar bende bazen unuturm o söyleyince takarım. o günde benim önce takasım geldi.. biner binmez taktım.. eşimde trafiğe çıktı kemeri takmaya çalışıyor takamıyor yerini bulamıyor.. bende her zaman takıyosun şimdi nasıl bulamadın diye söyleniyorum.. ışığı yaktık bi baktık ki benim kemer onun takma yerinde:KK53: :KK1::KK1: ben şok oldum .. eşimde gülerek arabayı kenara çekti ve dediki aşkım ikimizide kendi kemerine dolamaya çalışmışş çok romantik diyip güldü tüm günn :KK9::KK9:

X