Hahahaha emin ol o yaştan sonra anneannene de travma olmuştur anladığı şey😄😄😄
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ahahahhah evet bak ben onun açısından bakmamıştım konuyo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hahahaha emin ol o yaştan sonra anneannene de travma olmuştur anladığı şey😄😄😄
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ay gülmekten yerlerdeyim şuan
canım ananemin kulakları hep ağır işitirdi ve uydururdu hep
bir hafta sonu yine ananemlerdeyiz çocuğum daha. rahmetli dedem asla eli boş gelmezdi her akşam bana süt alır yanında kek çikolata halley artık ne aldıysa getirirdi çok sevinirdim ben de.
o akşam yine dedem bana süt almış çikolata almış gelmiş kapıyı açtım elindekileri aldım koşa koşa oturma odasına gittim annemle teyzem de var ananemin kucağına attım kendimi sobanın yanında oturuyor o da. sevinçle ananeee dedem bana süt almıışşş dedim.
ananemin hepimizi şok eden cümlesi ve benim ilk travmam
neee dedenin s.ki mi kalkmış
ananemden inciler aklıma bi tane daha geldi yine böyle duymayıp uydurmalarından
ananemle teyzem bize geldı oturuyoruz.
annemin defalarca uyarmasına rağmen biz yokken babam oturma odasında sıgara içmiş birkaç tane annemde bundan şikayetçi anlatıyor teyzemle bana
baban odada sigara içmiş perdeler leş gibi kokmuş yıkanması lazım falan diye.
ananem bana döndü ve patlattı yine şok edici bi cümle
- baban altına mı s.çmış koca adam
annem teyzem ve ben yerlerdeyiz tabi
sizin ananenizde benim gibiymiş o da kültablasına küllük der onu bi kere b..llük anlamıştıı
çocukluğum çocukluğum ahh ahh bazen bi saflık geliyordu heralde bana.
yine bir gün ananemmlerdeyiz yemek vakti ve annem kola almak için beni bakkala yolladı.
ananemler bir ilkokulun hemen dibinde oturuyor.
gittim aldım eve geldim neymiş efendim yanlış almışım nesini yanlış aldığımı şu an hatırlamıyorum geçmiş zaman.
annem beni geri yolladı ve dedi ki kızım git bunu müdür amcana ver yanlış almışım de şöyle şöyle olanını al gel.
ben bi afalladım anlam veremedim kola ve müdürün ne alakası vardı? neden ona götürecektim? ordan istediği kolayı nasıl alacaktım?
kafamda deli sorular ve ağır adımlarla okula doğru yürümeye başladım ortada bir nane olduğunun farkındaydım ama annemin dediği gibi yapmalıydım her şeyi yoksa kızabilirdi tekrar yanlış bişey yaparsam.
tenefüstü bütün çocuklar dışarda okul müdürü geziyor ortalıkta gittim yanına ve dedim ki annem bu koladan istemiyormuş başka alcakmışım müdüre geri ver dedi dedim. müdür bıraz şaşırdı tabi ama olayı çaktı hemen bakkal müdürdür o kızım git bunu aldığın bakkala değiştir dedi. meğer bakkala müdür diyolarmış adı müdürmüş adamın
nerden bileyim ben algıda seçicilik oldu o an müdür diyince okul müdürü anlamıştım bilmek zorunda mıyım bakkalın adını
bazen çok saf olabiliyordum
çocukluğum çocukluğum ahh ahh bazen bi saflık geliyordu heralde bana.
yine bir gün ananemmlerdeyiz yemek vakti ve annem kola almak için beni bakkala yolladı.
ananemler bir ilkokulun hemen dibinde oturuyor.
gittim aldım eve geldim neymiş efendim yanlış almışım nesini yanlış aldığımı şu an hatırlamıyorum geçmiş zaman.
annem beni geri yolladı ve dedi ki kızım git bunu müdür amcana ver yanlış almışım de şöyle şöyle olanını al gel.
ben bi afalladım anlam veremedim kola ve müdürün ne alakası vardı? neden ona götürecektim? ordan istediği kolayı nasıl alacaktım?
kafamda deli sorular ve ağır adımlarla okula doğru yürümeye başladım ortada bir nane olduğunun farkındaydım ama annemin dediği gibi yapmalıydım her şeyi yoksa kızabilirdi tekrar yanlış bişey yaparsam.
tenefüstü bütün çocuklar dışarda okul müdürü geziyor ortalıkta gittim yanına ve dedim ki annem bu koladan istemiyormuş başka alcakmışım müdüre geri ver dedi dedim. müdür bıraz şaşırdı tabi ama olayı çaktı hemen bakkal müdürdür o kızım git bunu aldığın bakkala değiştir dedi. meğer bakkala müdür diyolarmış adı müdürmüş adamın
nerden bileyim ben algıda seçicilik oldu o an müdür diyince okul müdürü anlamıştım bilmek zorunda mıyım bakkalın adını
bazen çok saf olabiliyordum
canım ananemin kulakları hep ağır işitirdi ve uydururdu hep
bir hafta sonu yine ananemlerdeyiz çocuğum daha. rahmetli dedem asla eli boş gelmezdi her akşam bana süt alır yanında kek çikolata halley artık ne aldıysa getirirdi çok sevinirdim ben de.
o akşam yine dedem bana süt almış çikolata almış gelmiş kapıyı açtım elindekileri aldım koşa koşa oturma odasına gittim annemle teyzem de var ananemin kucağına attım kendimi sobanın yanında oturuyor o da. sevinçle ananeee dedem bana süt almıışşş dedim.
ananemin hepimizi şok eden cümlesi ve benim ilk travmam
neee dedenin s.ki mi kalkmış
rüyalarımı gerçek sandığım anlar olmuştur onlardan 1 tanesi..
babaannemde kalıyoruz kardeşimle benim yaş 14-15 falan
tv karşısında koltukta uyuyakalmışım saatte biraz geç olmuştu babaannemde örgü örüyordu.
rüyamda şöyle birşey oldu babaannem dedi ki kızım halil abinlere git de varsa ağrı kesici iste başım çok ağrıyor. bunu gerçek sandım.
o an ki durum şu uyuyorum ama uyanığımda sanki yaptıklarımın farkındayım bi yandan bi sersemlik garip bi durumdayım.
neyse kalktım çıktım odadan usulca.. dış kapıyı açtım güzelce halil abilere gittim karşı dairede oturuyorlar bu arada. kapıyı açtılar
karısıyla geç bir saat hayırdır inşallah surat ifadesiyle. benim tipim tahminen şöyle hayırdır mrc dedi halil abi birşey mi oldu yoksa ?
yok dedim babaannem ağrı kesici istedi başı ağrıyomuş. o saatte başım ağrıyo dıye elin evine insan mı gönderilir anladılar bende bi nane olduğunu gözümü zor açıyorum uyukladığım belli ama olanların da farkındayım. Halil abi babacan bi tavırla tamam kızım sen git ben göndericem çocuklarla dedi yolladı beni.
döndüm kapıyı çaldım babaannem benı karşısında görünce şok oldu diyaloğumuz şöyle
- kız bu saatte nerden geliyorsun nereye gittin sen
- sokaktan gelecek halim yok ya ilaç için gönderdin ya halil abilere hem yolluyosun hem panik yapıyorsun (kızıyorum bir de)
- kız Allah seni kahretmesin.. euzübesmeleler dualar eşliğinde götürdü yatırdı beni korktu benden kadın
eşim geceleri uykusunda dişlerini gıcırdatır ve buna ek olarak horlar sinir bozucu
hep benden önce uyur ve ben bu senfoniyi dinlemek zorunda kalırım uyuyamam falan.
geçen gece sinirim nasıl bozulduysa artık tahammül sınırlarımı aşmış olacak ki döndüm bi çaktım uyuyan adama
şimşekler çaktı adamın beyninde dikildi birden noluyo diye. O an gülsem mi ağlasam mı bilemedim üzüldüm de kıyamam yaa:26:
hiçbir şeyden haberim yokmuşcasına kalktım ve ne oldu hayatım ıyı mısın rüya mı gördün dedim.
hıı evet dedi yattı geri
umru değil gıcırdamaya devam
ondan 2-3 gün sonra yine aynı muhabbet yine dayanamıyorum ağlıcam sinirden
döndüm tam dirseği geçircem benim dirsek adamın gözüne bakıyo kendimi de tutamadım sesli bi şekilde dedim ki şeytan diyo ki geçir dirseğini
o an uyanmış suç üstü yakaladı beni geceleri sen mi vuruyon len bana dedi ödüm koptu uyandığını görünce yooo dedim inkar ettim tabi ki sarıldık uyuduk
Okudukça aklıma geliyor benim bir rezil olma anım var ki aklıma geldikçe hala utanıyorum .
Eşimle taksime gidiyoruz otobüse bindik koltuklar da şoföre doğru değil de karşı karşıya bakacak şekil de herkes birbirini rahatça görebiliyor.Kocaman çantayı önüme aldım yaslandım arkama attım bacak bacak üstüne , eşim de yaslandı arkasına , çanta o kadar büyük ki bacaklarım falan ne ben görebiliyorum , ne o görebiliyor.
Ferace giyiyorum ama altıma hiç bir şey giymedim siyah külotlu çorap var bir tek , insanlarla göz göze geliyorum bir gariplik var farkediyorum ama diyorum ki kendi kendime zaten bu taksim yolcuları da hep bir garip oluyor .
Son durağa geldik çantayı kaldırmamla kabak gibi açılmış bacaklarımı görmem bir oldu karşım da oturan kızla göz göze geldik ne zamandır dedim , bindiğin zamandan beri dedi , bir Allahın kulu ya bir Allahın kulu uyarmaz mı .
Yerin dibine girmiştim resmen bilerek açtığımı düşünen bile olmuştur , çok sıcaktı ama hava ya ne bir serinlik ne bir şey hissettim
eşim geceleri uykusunda dişlerini gıcırdatır ve buna ek olarak horlar sinir bozucu
hep benden önce uyur ve ben bu senfoniyi dinlemek zorunda kalırım uyuyamam falan.
geçen gece sinirim nasıl bozulduysa artık tahammül sınırlarımı aşmış olacak ki döndüm bi çaktım uyuyan adama
şimşekler çaktı adamın beyninde dikildi birden noluyo diye. O an gülsem mi ağlasam mı bilemedim üzüldüm de kıyamam yaa:26:
hiçbir şeyden haberim yokmuşcasına kalktım ve ne oldu hayatım ıyı mısın rüya mı gördün dedim.
hıı evet dedi yattı geri
umru değil gıcırdamaya devam
ondan 2-3 gün sonra yine aynı muhabbet yine dayanamıyorum ağlıcam sinirden
döndüm tam dirseği geçircem benim dirsek adamın gözüne bakıyo kendimi de tutamadım sesli bi şekilde dedim ki şeytan diyo ki geçir dirseğini
o an uyanmış suç üstü yakaladı beni geceleri sen mi vuruyon len bana dedi ödüm koptu uyandığını görünce yooo dedim inkar ettim tabi ki sarıldık uyuduk