- 16 Ağustos 2011
- 2.784
- 3.124
cuma günleri eşimin işleri çok yoğun olur ve deli gibi yorulur.
dün yine yorgun bizim ki erkenden yatıcak o yatarken illa ben de yatıcam bırakmıyo oturayım.
saat 11 buçuk oldu hadi yatalım diyo benim uykum yok dedım neyse ısrarlarına dayanamadım yatmaya gittik 5 dk geçmedi uyudu tabi.
ben de dön dolaş yatamadım kalktım tv izledim vs. saat 2 oldu yatmaya gittim.
benim koca bildiğiniz yorganla savaş yapmış bulamıyorum yorganın ucunu bucağını öyle bir karışmış kı korumalıkları var ya bıde bunların düğmeli falan aman Allahım işin içinden çıkamıyorum cebelleşiyorum resmen arkam dönük bu arada eşime kendi kendime yorgana tekmeler falan atıyorum beni gören deli olduğuma kalıbını basar öyle saçma hareketler içindeyim.
arkamı bi döndüm benım kı kalkmış meğer benı izliyo aklım yerinden çıkcaktı bi anda onu görünce açmış gözleri şaşkın şaşkın ödüm patladı. ben dönünce yatıverdi tekrar hiç sen napıyon ne ediyon demek yok tövbe yaa şaşkın mıdır nedir
gece gece aklımı alacaktı dikilmiş arkama sessiz sessiz
ayy öncekilere de gülmüştüm ama bunda koptum.:90: Laptopa kapaklanıp güldüm,karşımdaki beyefendi napıyo bu demesin diye.Allah hayırlısıyla yavrunu kucağına almayı nasip etsin,ailecek gülmekten ayırmasın inşallah