- 12 Ocak 2014
- 3.718
- 1.711
- 34
kızlar konu sahibi vefat etmişti öyle hatırlıyorum topikler arası gezerken okumuştum o yüzden kitap işi olmamıştır
başka bir topiğine baktım öyle bir şey yazmıyor onlar da bilmiyorlar ne olduğunu. üyelik iptali olmuş kırılmış flocke galiba bir şeye. üyeliği açılmış ama geri gelmemiş. umarım sadece bu kadardır vefat durumu yoktur
kızlar konu sahibi vefat etmişti öyle hatırlıyorum topikler arası gezerken okumuştum o yüzden kitap işi olmamıştır
Nişanlımla yeni sözlenmişiz.
Midemdeki kelebeklerden mi desem,rahat batması mı desem ne desem işte bi sebepten dolayı 3 gündür uyumamışım.
Neyse haftasonu yemeğe gidelim dedik ve sevgilim yemekler gelmeden tuvalete gitmek istedi.
Buraya kadar herşey normal.
Geldiğinde masaya başını koymuş uyur halde buluyor beni.Ve uyandıramıyor,bundan dolayı da fena halde paniklemiş. (Uykum çok hafiftir)
Hastaneye götürmüş beni. Bayıldım sanmış
Doktor uyuduğumu anlayınca sevgilime geceleri bu kıza napıyosun da uykusuz kalmış garibim bu kadar güçsüz düşmüş diye zalim koca damgasını vurmuş.
Konuşma tartışmaya dönüşmüş.
Tek hatırladığım bi ara uyanıp "Yeter susun be tepemde vıdı vıdı uyutmadınız bi" diye çemkirmem.
Doktor beni deli,sevgilimi zalim koca olarak mimleyip eve postaladı iyi mi?
bi tane daha anlatayım eşimle marketten çıkıyoruz sen arabaya git ben geliyorum dedim geri döndüm güya eşimi korkutacam hemen peşinden gitsene yoook orda çikolata gördüm kafa gitti bi an girdim onu aldım çıktım güneş gözüme vurdu arabaya baktım eşim oturmuş bekliyo gittim arabanın arkasını dolandım o beni görmüyor cama yapıştım birden böööö diye çığlık attım adam altına yaptı yerinden fırladı ama bi an aklımdan eşimin saçlarının böle uzun olmadığı falan geçti aklımdan da bi anlık dı ama krize girdim ya şuursuzum gerçekden dışarda niye öle bişi yaparsın rezillik hadi yaptın bari doğru insana yap eşim arabaya binmiş arkamda hareket halinde bekliyomuş meğer geldi napıyosun sen ya diye böh yaptığım araba kırmızı bizim araba gri ya okadar alakasız ki adama pardon falan dedik ama eşim kolumdan tutup sürüklüyor bi yandan herkes beni sipastik sandı o markete iki ay gitmedim ya
Evet bi tanede benden.o zamanlar lise son siniftayim suanki sozlumle sevgiliyiz sürekli msjlasiyoruz okulda da telefon yasak sutyenimde sakliyorum tabi:)neyse derslerden coğrafya bi erkek hocanin dersi.sunum odasinda ders isliyoruz.bende masanjn altından gizli gizli sevgilimle mesajlasiyoruz hocayida dinliyomus gibi yapiyorum.neyse hoca konu anlatiyo falan birden esos kalk anlat dedi efendim hocam dicektimki agzimdan efendim askim döküldü:) tabi ben kipkirmizi lafindan toplanacak tarafida yok herkes yerlerde tabi gülmekten :)
سبحان