Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

Gerçekten vefat mı etmiş üzüldüm çok şimdi

başka bir topiğine baktım öyle bir şey yazmıyor onlar da bilmiyorlar ne olduğunu. üyelik iptali olmuş kırılmış flocke galiba bir şeye. üyeliği açılmış ama geri gelmemiş. umarım sadece bu kadardır vefat durumu yoktur

Amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin

eşimle Nevşehir Uçhisar kasabasını geziyorduk, uçhisar kalesine tırmanırken ben bayağı yoruldum, çantamı eşim aldı, hem kendi çantasını hem benim çantamı yukarı kadar çıkardı. ben hiç bozuntuya vermedim ama içimden tüüü sana dedim :)

kızlar konu sahibi vefat etmişti öyle hatırlıyorum topikler arası gezerken okumuştum o yüzden kitap işi olmamıştır

başka bi topiktemi okudun vefat ettiğini bu konuda bilgim yok ama , kitap olması için uğraşmıştı gidip konuşmuştu ama olmaz demişler bunu iyi hatırlıyorum

İlginçççç. :44:

kızlar öyle hatırlıyorum belki de flocke değildi de bir başkasıydı ama aklımda flocke diye kalmış bi arkadaşım söylemişti görüştüğüm zaman kimdi öğreneceğim. Rahatsızlığı varmış hatta görüşen biri varmış telde aradığında eşi açıp söylemiş tam emin değilim yani flocke olduğuna

Rahatsız olan biri vardı ama kullanıcı adı esen'di. Onla karıştırıyo olabilir misin canım? İnşallah allah ona uzun ömürler vermiştir

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Evet bi tanede benden.o zamanlar lise son siniftayim suanki sozlumle sevgiliyiz sürekli msjlasiyoruz okulda da telefon yasak sutyenimde sakliyorum tabi:)neyse derslerden coğrafya bi erkek hocanin dersi.sunum odasinda ders isliyoruz.bende masanjn altından gizli gizli sevgilimle mesajlasiyoruz hocayida dinliyomus gibi yapiyorum.neyse hoca konu anlatiyo falan birden esos kalk anlat dedi efendim hocam dicektimki agzimdan efendim askim döküldü:) tabi ben kipkirmizi lafindan toplanacak tarafida yok herkes yerlerde tabi gülmekten :)

سبحان

Aaaytyyy yerler deyim şuan:)))))))))))

سبحان

benim bi dayım var tam kabadayı piskopat bişey yanıdna gık edemeyiz şuanki eşimlede çıkıyoruz ama herkes karşı benden büyük yaşı vs diye dayımda bana bağırıyor görüşmeyeceksin asarım keserim diye öle takmışki eşimin adı yazan bi cafeye girmemişti düşün yani o öle konuşurken benim kafa gitmiş yine gülümsüyomuşum bi ara off tamam aşkım yaa demişim kükremesiyle kendime geldim gözünden yaş geliyodu sinirden ahahahaha toparlanmıyor evet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…