Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ilk arabamız 91 model bir doğandı.eski meski farketmez BİZİMDİ O!ekzozu eski türk filmlerindeki bağırıyordu ve hiçbir özelliği yoktu ama BİZİMDİ O!tatile giderken camları açtık kafalar dışarda gidiyos işte.bi yerde trafik tıkandı ve yanımızda son model bi araba durdu.hava leş gibi sıcak adam tüm camları sıkı sıkı kapamış.adamı eleştirme gafletinde bulundum: 'aşkım adama bak ya ne rahatsızlar var şu dünyada, bu havada adam tüm camları kapamış...'eşim durdu ve yüzüme boş boş baktı ve: 'onun arabasında klima var hayatım...' bi gafletin verdiği daha o dayanılmaz ağırlığının eşliğinde biraz daha esinti alabilme umuduyla kafamı dışarı uzattım ve eşimin kahkahalarını duymazlıktan geldim.
harikasın canım ya. Aynı benim yengeme benziyorsun o da senin kadar saf ve şirindir ki.. Hiç görümcelik yapamıyorum bu şekerliği yüzünden
kızlar flocke değil 24 yaşında kanserden ölen üye elizzsa imiş
Evliliğimizin altıncı ayında yemeğe çıktık romantik bir akşamın sonunda bağırsaklarım bozulup yolun ortasına çöküp kaldım eşim ellerimden sürükleyerek beni benzin istasyonuna soktu.Benden daha rezili yoktur herhalde.Hala gülerek anlatır.Ben senin yüzündeki ifadeyi hiç unutamam der.Bir ilk gecemizde bir de o gün aynı ifadeyle bakıyordun bana diyor😁😄😄
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ahh ahh bende size başımdan geçen bir anımı anlatayım eşimle çıkmaya başladığımız ilk zamanlar daha birbirimizi tam tanımıyoruz bile gece uyumadan önce telefonla konuşuyorduk ben çok yorgundum bir kaç gündür uykusuz kalmıştım ve telefonda konuşurken uyuyakalmışım veeee Rüya bile görüyorum. labaratuvarda çalışıyordum ozaman bir müşterimiz vardı adı Mustafa Bayramoğlu nasıl bir rüya görüyordum hatırlamıyorum ama bir anda mustafa bayramoğlu uzay gemisini kaçırmış diye bağırarak uyandım ve daha ilk günlerimizdi çok rezil olmuştumm hala daha hatırlayıp gülüyoruz
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bende bitane anlatayım.Sevdiceğimin geldiği bir gün sahile gidelim dedik.Ben böyle denize ayaklarımı sokmaktan suyla oynamaktan çok hoşlanırım.Bizim sahilde güzeldir.Kayalar felan vardı indik aşağıya ben tabi tutturdum ayaklarımı suya sokcam die. Aşkım düşersin bişey olur sana yapma bak bişey oluvcak vb gibi tüm uyarılarına rağmen ben yine kendi bildiğimi okuyup ayaklarımı denize sokmaya başladım.Sen yosunlu yere bas kayıp düşüver bi güzel.Üstüm başım ıslansınnn. Düştüğümemi yanayım ıslandığımamı rezil olduğumamııı. Oda güya elimi tutuyordu az kalsın onuda suya düşürcektim ama ben düşerdüşmez tutup çıkardı hemen beni sağolsun. Tabi sudan çıktıktan sora ben sus pussss ımm şeyy pek konuşamadım tabi suçluyum.Biraz üstüm kuruduktan sora Allahtan evdede kimse yoktu öyle eve gidip üzerimi değişip yanına gitmiştim tekrar.Unutamayacağım bi gündü rezilliğin dibii
ben evlı degılım ama bunu sağolsun aşık oldugm ınsanla yaşadık.
o dönemde arkadaştık bırbırımızden hoşlandıgımızı bilmiyorduk bir arkadaşımızın düğününe gittik.sahıl kenarında diye bıraz yuruyelım dıye cıktık ben tabı o heyecanla aklım bır karış yürüyordum ve sahıl kenarına geldik bırsey anlatırken takıl taşa ben düş..
düştüm adam kaldı vede düğünden cıkamayacagımız ıcın butun gece oyle gezdim.şaka gibiydi.
ay gülmekten yerlerdeyim şuancanım ananemin kulakları hep ağır işitirdi ve uydururdu hep
bir hafta sonu yine ananemlerdeyiz çocuğum daha. rahmetli dedem asla eli boş gelmezdi her akşam bana süt alır yanında kek çikolata halley artık ne aldıysa getirirdi çok sevinirdim ben de.
o akşam yine dedem bana süt almış çikolata almış gelmiş kapıyı açtım elindekileri aldım koşa koşa oturma odasına gittim annemle teyzem de var ananemin kucağına attım kendimi sobanın yanında oturuyor o da. sevinçle ananeee dedem bana süt almıışşş dedim.
ananemin hepimizi şok eden cümlesi ve benim ilk travmam
neee dedenin s.ki mi kalkmış
canım ananemin kulakları hep ağır işitirdi ve uydururdu hep
bir hafta sonu yine ananemlerdeyiz çocuğum daha. rahmetli dedem asla eli boş gelmezdi her akşam bana süt alır yanında kek çikolata halley artık ne aldıysa getirirdi çok sevinirdim ben de.
o akşam yine dedem bana süt almış çikolata almış gelmiş kapıyı açtım elindekileri aldım koşa koşa oturma odasına gittim annemle teyzem de var ananemin kucağına attım kendimi sobanın yanında oturuyor o da. sevinçle ananeee dedem bana süt almıışşş dedim.
ananemin hepimizi şok eden cümlesi ve benim ilk travmam
neee dedenin s.ki mi kalkmış