Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

kızlar konu sahibi vefat etmedi sanırım o başka bir üyeydi :KK31::KK31:

ilk arabamız 91 model bir doğandı.eski meski farketmez BİZİMDİ O!ekzozu eski türk filmlerindeki bağırıyordu ve hiçbir özelliği yoktu ama BİZİMDİ O!tatile giderken camları açtık kafalar dışarda gidiyos işte.bi yerde trafik tıkandı ve yanımızda son model bi araba durdu.hava leş gibi sıcak adam tüm camları sıkı sıkı kapamış.adamı eleştirme gafletinde bulundum: 'aşkım adama bak ya ne rahatsızlar var şu dünyada, bu havada adam tüm camları kapamış...'eşim durdu ve yüzüme boş boş baktı ve: 'onun arabasında klima var hayatım...' bi gafletin verdiği daha o dayanılmaz ağırlığının eşliğinde biraz daha esinti alabilme umuduyla kafamı dışarı uzattım ve eşimin kahkahalarını duymazlıktan geldim.

harikasın canım ya. Aynı benim yengeme benziyorsun o da senin kadar saf ve şirindir ki.. Hiç görümcelik yapamıyorum bu şekerliği yüzünden:KK1::KK1:

harikasın canım ya. Aynı benim yengeme benziyorsun o da senin kadar saf ve şirindir ki.. Hiç görümcelik yapamıyorum bu şekerliği yüzünden:KK1::KK1:

anaaa baya eski konuya yorum yapmışım yukarları da okuyunca umarım kötü birsey yoktur. Allah uzun ömürler versin:26:

Evliliğimizin altıncı ayında yemeğe çıktık romantik bir akşamın sonunda bağırsaklarım bozulup yolun ortasına çöküp kaldım eşim ellerimden sürükleyerek beni benzin istasyonuna soktu.Benden daha rezili yoktur herhalde.Hala gülerek anlatır.Ben senin yüzündeki ifadeyi hiç unutamam der.Bir ilk gecemizde bir de o gün aynı ifadeyle bakıyordun bana diyor😁😄😄

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Evliliğimizin altıncı ayında yemeğe çıktık romantik bir akşamın sonunda bağırsaklarım bozulup yolun ortasına çöküp kaldım eşim ellerimden sürükleyerek beni benzin istasyonuna soktu.Benden daha rezili yoktur herhalde.Hala gülerek anlatır.Ben senin yüzündeki ifadeyi hiç unutamam der.Bir ilk gecemizde bir de o gün aynı ifadeyle bakıyordun bana diyor😁😄😄

:KK30::KK30::KK30::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:

bizde beraber çok romantik bir zaman geçirmişiz böyle uzun zamandırda kalkmamışız birbirimizin yanından ben birden tuvalete gidicem dedim birden böyle gidemezsem orda patlıcak gibi oldum gaz bombası birikti içimde, tam kalktım böyle salak salak romantikçe sırıtırken bir anda bütün dünyam karardı bu sesle sokaklar yankılandı "domates,biber,patlıcan" olaydı bu ses ah keşkee ah keşşkeeee a dostlar siz hayal edin:KK52:tabi o andan sonra dilden düşmek olur mu:KK36:adam meğer bunu mu bekliyomuş ne ilerde serbest olucak bak çok zor yoksa görüyosun demi diye bi yandan laf sokup bi yandan eşik yöntemiyle bana bunu kabul ettirmeye çalıştı o gün

bu da lülüden inciler eşim akşamları netten film izlemeyi sever 1 saat film arayıp bulamadıktan sonra tv‘yi açtık harem diye komedi dizisi mehmet ali erbil adamların kafasın mum dikiyor öyle dans ediyolar,bnde sinir oldum niye bu adamlar bu işi yapar ki dedim eşimde onlar fragman fragman aşkım dedi,ben ne ne figüran dicektin sanırım:KK9: film aramaktan devreler yanmş ben tabi yarım saat bastım kahkahayı:KK60::KK60:

çok güldüm Allah iyiliğinizi versin :KK70:

benden de bi tane
çok utanıyorum ama anlatıcam :KK1:

eşimin yanında hiç gaz çıkarmadım çatlıcak olsam tutmuşumdur kendimi hemen wc ye falan giderim ya da odadan çıkarım.
bu aralar hamilelikten olsa gerek çok gaz sıkıştırıyor geceleri uykudan bile gaz sancısıyla uyandığım oluyor.
neyse uzatmayayım 2-3 gün önce baya geç yattım eşim hemen uyur horul horul hemde.
karnımda yine bi ağrı sıkışma falan uykumda var kalkamıcam yataktan üşendim salıverdim gitti baya sesli oldu masum bişey olmayacağı belliydi kendi kendime utandım arkamı döndüm falan bi triplere girdim. duymamıştır diye de düşünüyorum bi yandan:KK17:

ertesi gün eşim dedi ki sabahın 5inde senin osuruğunla uyandım. ben şok:KK53:
yer yarılaydı da içine gireydim :26:
inkar ettim:KK51: rüya gördüğüne inandırmaya çalıştım :KK47:

Son düzenleme:
Keyifsiz olduğumda mutlaka buradaki rezillikleri okurum. Bunun için paylaşanlara öncelikle teşekkürü bir borç bilirim :KK16:
Bizim rezilliklerimiz o kadar fazla ki daha doğrusu benim. Serde sakarlık olunca neyleyeyim artık :KK9:
Aklıma ilk gelen rezilliğimi yazayım istedim. Daha sevgililik dönemlerinde gezmeler tozmalar faslında olduğumuz bir gün nereye gidelim ne yapalım plan kısmını kararlaştırdıktan sonra yollara düştük.
Elim ayağım yanar benim. Kış aylarında bile kalın giyinmeyi sevmeyen ben malum bir de yaz ayı serinleyeyim diye icetea alalım dedik. Neyse bi yandan yavukluma laf yetiştirirken, bi yandan elini tutmuş peşinde neredeyse sürükleniyorum Şişli'nin ara sokaklarında.
İnsan selini aşıyoruz bi yandan da yudumluyorum içeceği. Malum alışveriş merkezinin karşısına geldik ki tam da ışıklara yakalandık.
Kaldırımda kırmızı ışığın yanmasını bekliyoruz. Bu arada tüm şirinliklerimi yapmaktan da kaçınmıyorum sevdiceğe. :KK12: Yol boyunca sıcağa söylenen bana Allah'ın hikmeti kavurucu güneşe inat birden deli gibi rüzgar esmesin mi.
Sanki adamı kaçırcaklar da bende elini bırakmayayım telaşındayken diğer elimdeki içecek kutusunu unutup başımdaki şapka uçacak diye panik yaptım.
O an sanki bi ağır çekime girdim. :KK9: Sol elimin havalanması, içeceği hatırlamam ; ama atılan ok geri gelir mi gelmeez! Dolu içeceğin fiskiye edasıyla önce gökyüzüne sonra saçlarımdan sol tarafıma ve solumdaki amcanın üzerine saçılması... Aman Allah'ım... :26:
Şansa bakın tamda kaderin cilvesi kırmızı ışık yanmış, önümüzde duran araçlardaki şöför abiler, kaldırımda bekleyen vatandaşlar amca ve sevdiceğim... Herkesin gözü bende :26: O an kitlendim dondum resmenn:KK9: Zamanın normal akışına dönmesiyle amcadan özürler falan dilemeye başladım. Amca da jilet gibi giyinmiş. Buluşmaya mı gidecekti ne. :KK9:
Mahcup olduğumu gören bey amca "Önemli değil, olur böyle şeyler." diye sakinleştirirken,
"Neydi dökülen, çıkar mı?" diye soruların ardından "Bunları da yeni almıştım." Cıks cıks cıks diye kafa sallamalar. Sonra "neyse önemli değil." demelerle o bi türlü bitmek bilmeyen yoldan karşıya geçtik. Resmen bitmedi o yol :26:
O gün utancımı hafifleten bi neden normal şartlar altında sinirli olan sevdiceğim tek kelime etmedi beni daha fazla utandırmamak için. Sadece saçlarımdan damlayan iceteayi silmeye çalıştı :KK16: :KK9:
Ne zaman ordan karşıya geçsek aklımıza gelir benim fıskiye vakam. Birbirimize bakıp gülümseriz karşıya geçene kadar :KK9:

Ahh ahh bende size başımdan geçen bir anımı anlatayım eşimle çıkmaya başladığımız ilk zamanlar daha birbirimizi tam tanımıyoruz bile gece uyumadan önce telefonla konuşuyorduk ben çok yorgundum bir kaç gündür uykusuz kalmıştım ve telefonda konuşurken uyuyakalmışım veeee Rüya bile görüyorum. labaratuvarda çalışıyordum ozaman bir müşterimiz vardı adı Mustafa Bayramoğlu nasıl bir rüya görüyordum hatırlamıyorum ama bir anda mustafa bayramoğlu uzay gemisini kaçırmış diye bağırarak uyandım ve daha ilk günlerimizdi çok rezil olmuştumm hala daha hatırlayıp gülüyoruz

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ahh ahh bende size başımdan geçen bir anımı anlatayım eşimle çıkmaya başladığımız ilk zamanlar daha birbirimizi tam tanımıyoruz bile gece uyumadan önce telefonla konuşuyorduk ben çok yorgundum bir kaç gündür uykusuz kalmıştım ve telefonda konuşurken uyuyakalmışım veeee Rüya bile görüyorum. labaratuvarda çalışıyordum ozaman bir müşterimiz vardı adı Mustafa Bayramoğlu nasıl bir rüya görüyordum hatırlamıyorum ama bir anda mustafa bayramoğlu uzay gemisini kaçırmış diye bağırarak uyandım ve daha ilk günlerimizdi çok rezil olmuştumm hala daha hatırlayıp gülüyoruz

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ay çok güldümm Allah iyiliğini versin😄😄😄

Bende bitane anlatayım.Sevdiceğimin geldiği bir gün sahile gidelim dedik.Ben böyle denize ayaklarımı sokmaktan suyla oynamaktan çok hoşlanırım.Bizim sahilde güzeldir.Kayalar felan vardı indik aşağıya ben tabi tutturdum ayaklarımı suya sokcam die. Aşkım düşersin bişey olur sana yapma bak bişey oluvcak vb gibi tüm uyarılarına rağmen ben yine kendi bildiğimi okuyup ayaklarımı denize sokmaya başladım.Sen yosunlu yere bas kayıp düşüver bi güzel.Üstüm başım ıslansınnn. Düştüğümemi yanayım ıslandığımamı rezil olduğumamııı:KK9:. Oda güya elimi tutuyordu az kalsın onuda suya düşürcektim ama ben düşerdüşmez tutup çıkardı hemen beni sağolsun. Tabi sudan çıktıktan sora ben sus pussss ımm şeyy pek konuşamadım tabi suçluyum.Biraz üstüm kuruduktan sora Allahtan evdede kimse yoktu öyle eve gidip üzerimi değişip yanına gitmiştim tekrar.Unutamayacağım bi gündü rezilliğin dibii:KK52:

Bende bitane anlatayım.Sevdiceğimin geldiği bir gün sahile gidelim dedik.Ben böyle denize ayaklarımı sokmaktan suyla oynamaktan çok hoşlanırım.Bizim sahilde güzeldir.Kayalar felan vardı indik aşağıya ben tabi tutturdum ayaklarımı suya sokcam die. Aşkım düşersin bişey olur sana yapma bak bişey oluvcak vb gibi tüm uyarılarına rağmen ben yine kendi bildiğimi okuyup ayaklarımı denize sokmaya başladım.Sen yosunlu yere bas kayıp düşüver bi güzel.Üstüm başım ıslansınnn. Düştüğümemi yanayım ıslandığımamı rezil olduğumamııı:KK9:. Oda güya elimi tutuyordu az kalsın onuda suya düşürcektim ama ben düşerdüşmez tutup çıkardı hemen beni sağolsun. Tabi sudan çıktıktan sora ben sus pussss ımm şeyy pek konuşamadım tabi suçluyum.Biraz üstüm kuruduktan sora Allahtan evdede kimse yoktu öyle eve gidip üzerimi değişip yanına gitmiştim tekrar.Unutamayacağım bi gündü rezilliğin dibii:KK52:

:KK1::KK1::KK1: ben evlı degılım ama bunu sağolsun aşık oldugm ınsanla yaşadık.
o dönemde arkadaştık bırbırımızden hoşlandıgımızı bilmiyorduk bir arkadaşımızın düğününe gittik.sahıl kenarında diye bıraz yuruyelım dıye cıktık ben tabı o heyecanla aklım bır karış yürüyordum ve sahıl kenarına geldik bırsey anlatırken takıl taşa ben düş..
düştüm adam :KK53::KK53: kaldı vede düğünden cıkamayacagımız ıcın butun gece oyle gezdim.şaka gibiydi.

:KK1::KK1::KK1: ben evlı degılım ama bunu sağolsun aşık oldugm ınsanla yaşadık.
o dönemde arkadaştık bırbırımızden hoşlandıgımızı bilmiyorduk bir arkadaşımızın düğününe gittik.sahıl kenarında diye bıraz yuruyelım dıye cıktık ben tabı o heyecanla aklım bır karış yürüyordum ve sahıl kenarına geldik bırsey anlatırken takıl taşa ben düş..
düştüm adam :KK53::KK53: kaldı vede düğünden cıkamayacagımız ıcın butun gece oyle gezdim.şaka gibiydi.

Çok kötü bir durum.Bide yaptığımı kapatmak için sana aşıktım şimdi sırılsıklam aşığım gibi şeyler dediydimm :KK30:

canım ananemin kulakları hep ağır işitirdi ve uydururdu hep :KK70:
bir hafta sonu yine ananemlerdeyiz çocuğum daha. rahmetli dedem asla eli boş gelmezdi her akşam bana süt alır yanında kek çikolata halley artık ne aldıysa getirirdi çok sevinirdim ben de.
o akşam yine dedem bana süt almış çikolata almış gelmiş kapıyı açtım elindekileri aldım koşa koşa oturma odasına gittim annemle teyzem de var ananemin kucağına attım kendimi sobanın yanında oturuyor o da. sevinçle ananeee dedem bana süt almıışşş dedim.

ananemin hepimizi şok eden cümlesi ve benim ilk travmam :KK37::KK37:

neee dedenin s.ki mi kalkmış:KK53::KK53:

bir hafta sonu yine ananemlerdeyiz çocuğum daha. rahmetli dedem asla eli boş gelmezdi her akşam bana süt alır yanında kek çikolata halley artık ne aldıysa getirirdi çok sevinirdim ben de.
o akşam yine dedem bana süt almış çikolata almış gelmiş kapıyı açtım elindekileri aldım koşa koşa oturma odasına gittim annemle teyzem de var ananemin kucağına attım kendimi sobanın yanında oturuyor o da. sevinçle ananeee dedem bana süt almıışşş dedim.

ay gülmekten yerlerdeyim şuan :KK66:

Hahahaha emin ol o yaştan sonra anneannene de travma olmuştur anladığı şey😄😄😄

X