Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

Taze taze rezilligimi anlatayim size, yarim saat oldu ya da olmadi. Sevgilimle mesajlasiyoruz bugun calisiyo isleri biraz yogun bir de cani sıkkındı ben de duzelsin diye sebeklik yapıyorum aklim sira. Yazisiyoduk birden bundan ses gitti musteei geldi sanirim ben de dalgaya aliyorum 'huuuhuuuu bana cevap ver askiiim' falan aklima ne gelirse yazıyorum. En son su meshur repligi yazdım ben saksi degilim en cok beni 'takcaksin'. Ben takcaksin yazdigimi saniyorum ama bilen bilir su android telefonlardaki tahmin kurbani olmusum takcaksin yerine "ben saksi değilim en cok beni yapcaksin" yazmisim. Gelen cevap: "sen iste yeter askim:)))" kafayi kuma gomdum cocuga cevap atamiyorum

Iyi tarafından bakın eminim moreli yerine gelmiştirr :KK70:d

kızlar bitanede benden :))) eşimle değil komik bi hikaye diye anlatıyorum evli değilim arkadaşımla olan bi durum bu kız arkadaşımdayız yemek yedik bulaşıkları makinaya koydu çalıştırcak bende dedimki halamda azcık kapağına bulaşık deterjanı koyuyo ön yıkamasını öyle yaptırıyor çok güzel oluyor demiştim demez olaydım :)) arkadaş sen tut dolandır iyice elde yıkama bulaşık deterjanını bulaşık makinesine kızz çok koyuyosun dedim olsun temiz olsun dio :)) neyse aradan 10 dk geçti bizde bi sohbet bi muhabbbet derken bi baktım bulaşık makinasından köpükler nasıl sızıyooo :)))))))))) allahım dedik koptukkkkkkkkkkk gülmekten köpükleri alıyoruz hala köpürüyor makinayı bi açtık köpükten bulaşıklar görünmüyor haytımda okadar güldüğümü hatırlamıyorum :)) meğer halam bulaşık deterjanı değil çamaşır suyu koyuyormuş halam :)))

Ben öğrenci evinde makine deterjanı bitince denemiştim bütün mutfak köpüük ah ne günlerdi

Nişanlıyken "Şarap - peynir" niyetiyle başlayıp "çilingir sofrasına" dönen bi gecemiz olmuştu.

Hayatında içki içmemiş biri olarak şarabı yutamayınca nişanlım votka+meyve suyu verdi. Bunun tadı güzel geldiğinden bi kaç tane içtim sanırım(ayrıntısıyla hatırlamıyorum). Yanından tuvalete kalkmaya hicap duyduğum adamın halısının üzerine ne varsa çıkarmışım tabi. bir saat klozetin içine kaçmasın diye saçlarımı tutmuş, kustuktan sonra adamın yanında bi de işemeye kalkmışım:KK17::KK17: En fecisi de utancımdan tamamını izleyemediğim telefonumdaki video. Neler söylemişim:KK30::KK30::KK30:

Ay bu ne ya daha bi kac bise okumama ragmen gulmekten karnima agrilar girdi valla ya esim delirdigimi dusunmeye badladi artik :KK70: bende bitane anlatayim pek o kadar komik deil ama esimle yeni evliyim kendisi yurtdisinda kaliyor ben buraya gelin geldim neyse pek fazla degisik yemekler bilmiyorlar Esim ve ailesi turk olmasina ragmen birgun oyle yemeklerden bahsediyom bugunde patates oturtmasi yapiyim sordu iste nasil yapiyodun falan bende anlattim durdu durdu ne derse begenirsiniz ya dedi tamamda o patesleri nasil oturtuyosun tabi ben bi afalladim oyle baktim ona tabi oda sacmaladigini anladi sonra ikimizde bastik kahkahayi halen aklimiza geldikce guleriz :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

masallah kızlar kopuyorsunuz ama hıcbısey paylaşmıyorsunuz. sızdende ıncıler beklıyoruz mesela.

sımdı ben baslıyorum yıne sız devamını getırın artık;

evlendıkten sonra kayınvalıdem ve annemlerı yemege cagırdım. Bu arada 24 yasına kadar prenses gıbı buyudum bır cam bardak yıkadımı bıle hatırlamam ama elımın ayarı ıyıdır. Herseyı hazrladım zeytın yaglı mezeler salata yemek pılav tatlı ama herseyı yaptım. Corba olarakda tarhana corbası yapayım dedım.

Ama onu en son yaptımkı sıcak sıcak ıcelım bıdaha ısıtılınca sevmıyorum cunku derken oturduk masaya bende yenı gelın larak suzuluyorum suzuluyorum yaptıklarımla gururlanarak kaselere corbayı servıs edıyorum. Herkesın servısı bıttı yerıme oturdum herkes benı beklıyor masada oturmam ıcın afıyet olsun lutfen baslayın artık dedım. kasıgı corbaya bı daldırdımkı "aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :KK53: :KK53: ne goreyım tarhana tarhana degıl pudıng gıbı olmus. Bır rezıl oldum bır utandım bı kızardım kı sormayın. Kayınbabam cok espırılı bı adamdır. Ben tabıı kızarınca aaaaa cok koyu olmus bu hıc farketmedım hemen bıraz sıcak suyla karıstırayım dedım.

"""yoookkkk kızım gerek yok catalla keser yerız bunu dedı.

Masada annem dahıl herkes bı kahkahaaa patlattıkııııııı sormayın. :KK47: :KK47:

Bu çok çok iyiydi ;D

Sent from my RM-941_eu_turkey_294 using Tapatalk

Merhaba kızlar sizlerle yeni rezilliğimi paylaşayım hemen...
Eşim ile bir giyim mağazasına girdik dolaşıyoruz, ben üst kata çıkmak istedim.Asansörü çağırdık, asansör geldi ama 4 kişilikmiş ben bakmadan atladım hemen asansöre eşimede diyorum gelsene ne duruyorsun orda öyle; eşimde ' hayatım 4kişilik yazıyor baksana, benimle birlikte 5kişi oluyoruz sen asansörle çık ben yürüyerek geleyim bir üst katta buluşuruz diyor.'

Ben taktım kafaya ya illa bindiricem eşimi ' ya hu adam binsene şuna zaten ikisi çocuk toplasan bir yetişkin etmez diyorum.'
Eşim bana bakıyor :KK53: ben arkama dönüpte hiç kim var arkamda diye bakmıyorum ama....Aynı cümleyide bir kez yetmezmiş gibi tam üç kez tekrarlıyorum.

Sonra asansör iniceğimiz kata geliyor arkamdan bir ses:
'Annecim biz bu katta inmeyeceğiz bir üst katta iniceğiz diyor.'
Başımdan aşagı kaynar sular dökülüyor...
Meğer asansördekiler aileymiş; adam,kadın ve çocuk...Bende kadınıda çocuk sanıp ha bire eşime 'iki tane çocuğu toplasan bir yetişkin etmez ne duruyosun gelsene' deyip duruyorum...
Eşimden ses çıkmıyor ve ben yine saçmalıyorum 'ama napayım canım o da çocuk gibi görünüyor ' diye sanki herkez benim gibi iri yarı olmak zorundaymış gibi...:18::KK52::KK17:

bütün sayfaları okumaya çalıştım devrelerim yandı ya :KK70: neyse bende başlayayım eşimle çok şaşaalı bir flört geçiriyoruz seviyoruz aşığız bide eşimin arkadaş çevresi oldukça geniş neyse biz bi geziye gittik orda fotoğraf çekiyoruz eşime veriyorum o beni çekiyo o bana veriyo ben çekiyorum falan neyse arkadaşlar eşime sürpriz doğum günü yapacaklar slayt için benden foto istediler bende o fotoları verdim bunlarıda eklersiniz diye meğer makine bozulmuş video ya almış okadarda salağızki :KK70: bütün konuşmalarımız çıkmış grup olarak gitmişdik arkadaş grubunu ilerde bırakdık biz yürüyüşe çıktık ben bi resimde diyorumki yani videoda şunlara bakhele koyun gibi hepsi aynı şeyi giyio nasıl bi zevk sizinki diyorum eşimin bi arkadaşı çok uzun kollarıda aşırı uzun ona laf ediyorum bune maymun gillerden gibi diye daha neler neler birde makine açık ben karşıya geçiyorum poz veriyorum 1 dk falan saygı duruşuna geçer gibi donup bekliyorum sonra makine bana geçiyo aa geç hadi diye eşim öle duruyo kasılıyo poz veriyo tamam lan çektim geç diyorum bunlarda tutup fırlamalık olsun diye slayta bunları koymuşlar en az 50 60 kişi yerlere yattı gülmekden

en çok size güldüm :KK70:

Malumunuz 31 Mart gecesi saatleri ileri aldık. (Almaz olaydık!)
Ailenin zeka kübü olaraktan herkesin telefonunun saatini uyumadan ileri almışım.
Bir de benim aldığım yetmezmiş gibi süper zekalı telefonumda kendi kendine almış mı 1 saat ileri?!!
Sabahta kayınvalideme gideceğim kahvaltıya,maksat geç kalmayayım...
Yola çıktım yollar bomboş.Allah Allah diyorum nedense metro otobüs boş.
Ben oturarak gittiğim için gayet keyifliyim o kadar yolu :KK52:
Neyse kapıyı çalıyorum.Sevgilimin yüz şekli böyle :KK53: "Çekil ya diyorum geç kaldım zaten kahvaltı yapmadınız değil mi?"
Sevgilimden gelen cevap: "Yoo aşkım daha kargaların bile kahvaltı yapmadığına eminim de sen çok mu acıktın neden sabahın 8'inde dayandın kapıya" :26:
Kayınpederim ve kayınvalidem uykulu gözlerle salonda bana bakarken ben bi çay koymaya yerin yedi kat gibine gidiyorum!!! :KK17:

Namussuz telefon dillere düşürdün beni! Görümcelerim dahil İzmir'de duymayan kalmadı salaklığımı :KK19:
:KK53:

:KK60: çok güzel hikaye amaaaa

Malumunuz 31 Mart gecesi saatleri ileri aldık. (Almaz olaydık!)
Ailenin zeka kübü olaraktan herkesin telefonunun saatini uyumadan ileri almışım.
Bir de benim aldığım yetmezmiş gibi süper zekalı telefonumda kendi kendine almış mı 1 saat ileri?!!
Sabahta kayınvalideme gideceğim kahvaltıya,maksat geç kalmayayım...
Yola çıktım yollar bomboş.Allah Allah diyorum nedense metro otobüs boş.
Ben oturarak gittiğim için gayet keyifliyim o kadar yolu :KK52:
Neyse kapıyı çalıyorum.Sevgilimin yüz şekli böyle :KK53: "Çekil ya diyorum geç kaldım zaten kahvaltı yapmadınız değil mi?"
Sevgilimden gelen cevap: "Yoo aşkım daha kargaların bile kahvaltı yapmadığına eminim de sen çok mu acıktın neden sabahın 8'inde dayandın kapıya" :26:
Kayınpederim ve kayınvalidem uykulu gözlerle salonda bana bakarken ben bi çay koymaya yerin yedi kat gibine gidiyorum!!! :KK17:

Namussuz telefon dillere düşürdün beni! Görümcelerim dahil İzmir'de duymayan kalmadı salaklığımı :KK19:
:KK53:

benim nişanlım yanlış anlama dolayısıyla çok utandırmıştı beni:KK43:

benimki henüz yeni olay nişanlımla konuşuyorum regli dönemim napıyosun dedi yatıyorum dedim neden dedi karnım ağrıyo falan dedim anladı tabi açmadı bile konuyu öle konuştuk kapadık gece ben bi uyandım burnum kanamış elim yüzüm kan nişanlımla tekrar konuştumğum da anlatıyorum olayı hasta olduğumda çok ilgilenir aynı bebek gibiii benimde hoşuma gider benim çok önemsiz bulduğum bir konu olsada o çok dikkat eder ben de nişanlıma ne oldu biliyor musun dedim nazlana nazlana ne oldu aşkım dedi gece bi uyandım elim yüzüm kan dedim kahkahayı bastı (ben hayırdır aşkım neyin var dikkat etsene gibi her zmanki şeyleri bekliyorum)ne gülüyosun be dedim güldü güldü salak dedim ne gülüyosun o da o kan taa oraya nasıl bulaşmış dedi ben şoktayım burnum kanamış ne diyosun sen dedim güldü haa bende başka bişey sanmıştım dedi
sonra aptal o oraya nasıl çıksın dedim oda uyku sersemi belli mi olur dedi kaşımıştırsın falan dedi sonra yüzüne sürmüştürsün dedi
bu şekildeee sayesinde baya rezil bi konuşmamız oldu :):)nişanlılık dönemine bu rezillik yeterde artar bile:):)

:KK60:

Bu hikayeler yanlız okunmalı :KK70:

Hepsi mükemmel☺☺bende rezilligimi anlatayım. Erkek arkadaşımın adı Serhan ve ben önceden bu ismi kimsede duymamisim iliskimiz yeni baslamisiz oyle askim falan demiyorum bazen serkan diyesim geliyor kendi kendime kızıyorum salak misin bir ismi ogrenemedib falan sonra bir gün buluştuk bir olay anlatıyorum heyecanlı heyecanlı kendimi nasıl kaptirdiysam sen ne dusunuyorsun serKAN bizimkinden ses yok sinirleniyorum da evet serKAN bey cevap bekliyorum diyorum atarli atarli 😀 aşkım demez mi valla canım serkanin değil serhaninkini merak ediyorsan solim o zaman anladım ne halt yediğimi 😃😃

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

kızlar konu sahibi vefat etmişti öyle hatırlıyorum topikler arası gezerken okumuştum o yüzden kitap işi olmamıştır

X