Yazmaya baslamisken ayni tarz olaylardan devam ediyim
Yeni evliyiz, balayindan yeni gelmisiz bikac hafta olmus, bizde adettir gelin kocasinin hanim akrabalarina bohca hazirlar ve her evine yemege davet edene goturur. Benim ailem akrabam az, esimin Masallah 5 teyzesi iki halasi birde yengesi var.
Annemde cok ozenir boyke seylere ozel bir firmaya saf ipekten seccade takimi islemeli ortusu inci tesbihi, tesbih kabi ve Kurani Kerimleri ipek kaplariyla ipek bohcasiyla kisi sayisina gore hazirlamis.
Ben calisiyorum, yeni evliyim kocaman mustakil bi evden daireye kiraci gelin gelmisim, ev bizim degil bide fazla buyuk diyede bir odayi bos biraktim, dolaplar var ve arkada bir oda. Gunduz evde degiliz diye yardimci abla cikarken panjurlarida kapatip cikiyo. Isten geldim yaz saat 8 gibi hava kapandi kapancak, esim daha gelmemisti yatakoadsina girdim makyaj fln sonra bizim bos odaya girdim aldim birtane bohcayi kucagima antreye koyucamki kocam gelir gelmez teyzesine yemege gidicez. Koridor karanlik bos odadan bi ciktim, SIMSIYAH BIR DUMAN IPINCE COP GIBI BIR ADAM SILUETINDE BIR DUMAN!!!!
ANAM DEDIM bu eski hurafeler dogruymus yeni gelini 3 HARFLILER YOKLARMIS EVDE YANLIZ BULUNCA! BEEEEN EUZU BILLAHI MINESSEYTANIRRRACIIMMMMM BILMILLAHIRRAHMANIR RAHIMMMM diyerekten basladim ciglik cigliga hatime ama KOCA koridor UCHARFLI BANA YAKLASIYO BI UGULTU VAR AMA BENIM SESIMDEN DUYAMIYORUM! BAKTIM HALA GELIYO O KOCA BOHCAYI ICINDEDE KURAN OLMASI DOLAYISIYLE DUA EDEREKTEN BI FIRLATTIM BU UCHARFLIYE!
Uc harfli iki seksen yerde aghhhaghhh diye basini tutuyo agliyo, o sirada elim buldu prizi yaktim elektrikleri
Zavalli kocam yerde koyu renk slimfit jean ve dar siyah tshirt giymis.
Benim istn geldigimi anlamamis cunku hem ararim normalde bide evde yalniz korktugum icin annem iki sokak arkamda oturuyo genelde esim gelene dek ona giderim die dusunmus hemde arabami garaja koydugum icin( cuma gecesiydi haftasonu kullanmam esimle tek arac cikariz diye) hemde kapida ayakkabilarimi cantami gormemis, hirsiz girdi arka odayi karistiriyo diye dusunup sessiz sessiz karanlikta arkasina beyzbol sopasi alip koridorda ilerliyo
Zavallim evlendigimizde 185 boya 70 kg incecikti zor zor simdi 4 kilo aldi. Bende o karanlikta onun koyu ustu ince bedenini 3 harfli sanip yaygarayi koparmistim.
Tabi kahkaha krizinden once yere dusmus olan bohcayi kaldirip sonra tum gece butun sulaleyle birlikte gulme krizi gecirdik
ya latif