Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

evleneligi 3 hafta olmustu daha. ben türkiyedeydim internetten mobilyalari sectimn dügünden önce. esim aldi. dügün Türkiye de oldu. geldim esyalar gelmis ben dizdim. yatagimiz artik nasil bir yataksa siparis yanlis olmus. oturunca ayaklarim havada kaliyordu. boyumda kisa degildir. temizlik falan cok yoruldum gece tuvalete gidecem uyku sersemi yataktan uctum resmen daha dogrusu kendimmi bosluga biraktim. ama nasil bir gürültüydü o.esimin uykusu agrdir. o bile uyandi ben yerdeyim kalkamiyorum. ne kadar öyle kaldim blmiyorum. esim de gülmekten yardim edemiyor ben gülmekten kalkamiyorum:KK1::KK1::KK1::KK42:

aklima geldi bir tane daha: nisanlilik döneminde

ben bayiliyorum haslanmis misira ne zamn ciksak aliyorum. yine bir gün ciktik böyle sulak bir yer dogada selale falan. benim elimde misir bir yandan yiyorum bir yanda konusuyorum. karsiya gececez su akiyor üstünde taslar. ben bastim bir tasa konusmaktan artik nasil bastiysam. culup suyun icinde buldum kendimi. elimdeki misira zarar gelmesin diye bir elim havada, lafim da bitmemis bir yandan konusuyorum, kalmaya calisirken.esim gülüyo sirilsiklam oldun ne lafini unutuyorsun ne misiri diye:KK52::KK52::KK52:

kızlar benim nişanlıma ilk rezil oluşum:KK1:
bir konudan ötürü telefonla ciddi bir şekilde tartışıyoruz
bağırış çağırış birbirimizin ne dediğini bile duymuyoruz sinirden tavan yapmış artık gerilim
o benım geçmişte yaptığım bir hatayı söyledi
bende bağırarak vur ! durma hadi vur g.tüme dedim
sinirden vur yüzüme diyeceğime vur g.tüme demişim:KK30:
derin bir sessizlik oldu
sonra nişanlım muzip bir gülümsemeyle ne yapayım bir daha söyle ? dedi :KK52:
ikimizde kahkahayı bastık tam 5 dakika güldük artık karnıma ağrılar girmişti
anlatınca çok komedi olmay bilir ama bizim için mukemmel bir andı hemde utandığım:26: ama sonra tartışma falanda kalmadı tabiii :KK49:

:KK52::KK52::KK52::KK52: esim uyandi kahkahama

evleneligi 3 hafta olmustu daha. ben türkiyedeydim internetten mobilyalari sectimn dügünden önce. esim aldi. dügün Türkiye de oldu. geldim esyalar gelmis ben dizdim. yatagimiz artik nasil bir yataksa siparis yanlis olmus. oturunca ayaklarim havada kaliyordu. boyumda kisa degildir. temizlik falan cok yoruldum gece tuvalete gidecem uyku sersemi yataktan uctum resmen daha dogrusu kendimmi bosluga biraktim. ama nasil bir gürültüydü o.esimin uykusu agrdir. o bile uyandi ben yerdeyim kalkamiyorum. ne kadar öyle kaldim blmiyorum. esim de gülmekten yardim edemiyor ben gülmekten kalkamiyorum:KK1::KK1::KK1::KK42:
:KK9::KK9::KK9::KK9:
Ayyyyy birkere bende dusmustum yataktan cok utanmistim:KK17::KK17::KK17:

yok yahu matraklık deil rahat insanlar bnde 3 yıldır gelini olduğum aileye adapte olunca artık yanlarında stres içinde kalıorum mesela anneannemin seneyi devriyesinde teyzemin jartiyeri ortadaydı hoca duayı okuyamadı gitti mutfaktan okudu teyzem aaaa ben size karışıomuyum cnmmmm
annem benim bu halimi severdii hemm dedi hepimizi bitirdi

Allahtan 2 aile kültür farkı dolayısı ile görüşmüorda bnde rahat nefes alıorum

:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

Hepsini bitiremedim ama okuduklarım harika:KK1:
Bir tane de benden olsun.
Erkek arkadaşımla oturuyoruz bir gün sıkıldık falan ben kendi telefonumdan instagrama girdim bakınıyorum sonra erkek arkadaşımın profiline girim dedim girdim.Buraya kadar bir şey yok sonra bana ne oldu neyin kafasını yaşadım bilmiyorum:KK53: Kendi telefonumu erkek arkadaşımın telefonu sandım galiba instagramda erkek arkadaşımın profili açık diye de onu erkek arkadaşımın hesabı zannettim salak gibi:26:
Sonra aa bakayım benimkini kimler takip ediyormuş edim erkek arkadaşımın takipçilerine tıkladım.
Aman Allahım birsürü arkadaşı erkek arkadaşımı takip ettiği halde erkek arkadaşım hiçbirini takip etmiyordu.Aaa dedim ayıp olur benimkide onları takip etsin neden etmemiş ki.Hepsine takip isteği yolladım heh dedim halletttiiim ve normal hayatıma geri döndüm:KK53:
1 saat sonra yeniden instagram hesabıma girdim ama biliyorum ki o telefon benim o hesap benim anasayfada erkek resimleri çıkmaya başladı ( bendeki herkes bayan) ulan dedim ne oluyo bu adam da kim ismide hakan:KK9:
O an kafamda şimşekler çaktı:78::78::78::78::78:
Kendi kendime sen ne yaptın o senin kendi hesabındı dedim takip ettiklerime bi tıkladım birsürü erkek var:KK52: Meğer ben kendi hesabımdan sevgilimin takipçilerini takip ete basmışım:26:
Kıpkırmızı oldum kendimi salak gibi hissettim ama anlatmalıydım benimkine
B:Aşkıııııııııııııım ben bir şey yaptımmmm
O:Ne yaptın gene
B:Aşkım ben kendi hesabımı senin hesabın sanıp senin takipçilerini takip ettim napıcaz şimdi
O:Salakmısn aşkım ver şu telefonu bana dedi aldı elimden benimkini hesabıma girdi takipleri bıraktı:KK52:
o erkekleri tanımıyordum allah bilir ne düşündüler takipleri geri aldık ama biri vardı ki onu takip etmem için onun onay vermesi lazımdı garibim neyseki o insanla tanışmışlığım vardı o yüzden onu takip ettiğimi sandı ve kabul etti:KK14::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:
Hem erkek arkadasima rezil oldum hem o adamlafa oof cok utanmistim ama kendimi hic bu kadar salak hissetmemistim :KK70:

Son düzenleme:
Kizlar henuz 125. Sayfadayimm kocami deli eden kahkahalarla karnim agriya agriya guluyorumm.. Bende hikayeee cooook dayanamadim bitirmeyi yaziyorum bitane:-)

Yeni ev almisiz gecen sene, iki sene ayni semtte kiraciydik neyse yatak odamiz yin olarakda degisti tabi.
Benim uykum cok hafiftir citirtita ayaktayim yani heleki benim kocis gece parendeler attigi icin devamli uyanip geri uyuyorum. Neyse gece gozumu bi actim, karanlikta egilmis simsitah bi adam parmak uclarinda yuruyo tam yatagin onunde. Dedim hah yeni ev hirsiz girdi, bu arada evimiz cati dubleks mumkun degil hirsizin gelebilmesi. Bikac saniye baktim ki kesin eminim hirsiz dikkatli dikkatli adimlar atiyo ben BASTIM CIGLIGI ESIMIN ADINI SOYLUYORUM SIREN GIBI BAGIRIYORUM. Bizim hirsizda bagirmaya basladi ve bianda UZERIME ATLAYIP AGZIMI KAPATTI ELIYLE... DEdim bitti hersey adam beni ÖLDÜRMEYE BOGMAYA CALISIYO... Anam eli agzimda ben hala cirpinip ciglik atmaya calisiyirum buda bagiriyo agzima iyice sIkıyo resmen boguya beni zannediyorum. Anammm sapik hirsiz beni sacimi gozumu fln opmeye basladimi iyice cirpiniyorum ki---- kocamin sesi SAKIN OL ASKIM SAKIN OL BENIM KORKMA!
Kendime gelene kdr abartisiz 10 dakika konusamadim kitlendim. Ama sonra sabah olana kdr gulduk halimize ki yeni komsularimiz ne dusundu hic bilmiyorum hakimizda.
Adamcagiz yani biricik kocacim uykumun hafif oldugunu bildigi icin yine uyanirim korkusuyla yataktan sessiz sessiz cikiyor ve ben ebeveyn banyosu tarafinda yattigim icin wc ye gitmeye calisirken parmak ucubda yuruyor, zaten tedirgin ustune ben cigligi basinca benden cok korkup o da cigligi basiyor ve butun mahallenin ayaga kalkmasindan korktugu icin ve sarilip sakinlestirmek icin panik halinde yataga ziplayip agzimi kapatip bana sarilmaya calisiyor....

Bende bomba cok yeni kesfettim burayi azcik sabredin 4 yillik evliyim nee hikayeler ne olaylar:-)

ya latif
yemin ederim karnımağrıdı :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK60:

Yazmaya baslamisken ayni tarz olaylardan devam ediyim:-)

Yeni evliyiz, balayindan yeni gelmisiz bikac hafta olmus, bizde adettir gelin kocasinin hanim akrabalarina bohca hazirlar ve her evine yemege davet edene goturur. Benim ailem akrabam az, esimin Masallah 5 teyzesi iki halasi birde yengesi var.
Annemde cok ozenir boyke seylere ozel bir firmaya saf ipekten seccade takimi islemeli ortusu inci tesbihi, tesbih kabi ve Kurani Kerimleri ipek kaplariyla ipek bohcasiyla kisi sayisina gore hazirlamis.
Ben calisiyorum, yeni evliyim kocaman mustakil bi evden daireye kiraci gelin gelmisim, ev bizim degil bide fazla buyuk diyede bir odayi bos biraktim, dolaplar var ve arkada bir oda. Gunduz evde degiliz diye yardimci abla cikarken panjurlarida kapatip cikiyo. Isten geldim yaz saat 8 gibi hava kapandi kapancak, esim daha gelmemisti yatakoadsina girdim makyaj fln sonra bizim bos odaya girdim aldim birtane bohcayi kucagima antreye koyucamki kocam gelir gelmez teyzesine yemege gidicez. Koridor karanlik bos odadan bi ciktim, SIMSIYAH BIR DUMAN IPINCE COP GIBI BIR ADAM SILUETINDE BIR DUMAN!!!!
ANAM DEDIM bu eski hurafeler dogruymus yeni gelini 3 HARFLILER YOKLARMIS EVDE YANLIZ BULUNCA! BEEEEN EUZU BILLAHI MINESSEYTANIRRRACIIMMMMM BILMILLAHIRRAHMANIR RAHIMMMM diyerekten basladim ciglik cigliga hatime ama KOCA koridor UCHARFLI BANA YAKLASIYO BI UGULTU VAR AMA BENIM SESIMDEN DUYAMIYORUM! BAKTIM HALA GELIYO O KOCA BOHCAYI ICINDEDE KURAN OLMASI DOLAYISIYLE DUA EDEREKTEN BI FIRLATTIM BU UCHARFLIYE!
Uc harfli iki seksen yerde aghhhaghhh diye basini tutuyo agliyo, o sirada elim buldu prizi yaktim elektrikleri:-)
Zavalli kocam yerde koyu renk slimfit jean ve dar siyah tshirt giymis.
Benim istn geldigimi anlamamis cunku hem ararim normalde bide evde yalniz korktugum icin annem iki sokak arkamda oturuyo genelde esim gelene dek ona giderim die dusunmus hemde arabami garaja koydugum icin( cuma gecesiydi haftasonu kullanmam esimle tek arac cikariz diye) hemde kapida ayakkabilarimi cantami gormemis, hirsiz girdi arka odayi karistiriyo diye dusunup sessiz sessiz karanlikta arkasina beyzbol sopasi alip koridorda ilerliyo:-)
Zavallim evlendigimizde 185 boya 70 kg incecikti zor zor simdi 4 kilo aldi. Bende o karanlikta onun koyu ustu ince bedenini 3 harfli sanip yaygarayi koparmistim.
Tabi kahkaha krizinden once yere dusmus olan bohcayi kaldirip sonra tum gece butun sulaleyle birlikte gulme krizi gecirdik:-)

ya latif

hahahahaaha :KK70::KK70: böyle okyunca komik oluyor ama yaşadığımı düşünüyorumda böyle bişeyi kalp krizinden giderdim herlade :18:

Son düzenleme:
Hepsini bitiremedim ama okuduklarım harika:KK1:
Bir tane de benden olsun.
Erkek arkadaşımla oturuyoruz bir gün sıkıldık falan ben kendi telefonumdan instagrama girdim bakınıyorum sonra erkek arkadaşımın profiline girim dedim girdim.Buraya kadar bir şey yok sonra bana ne oldu neyin kafasını yaşadım bilmiyorum:KK53: Kendi telefonumu erkek arkadaşımın telefonu sandım galiba instagramda erkek arkadaşımın profili açık diye de onu erkek arkadaşımın hesabı zannettim salak gibi:26:
Sonra aa bakayım benimkini kimler takip ediyormuş edim erkek arkadaşımın takipçilerine tıkladım.
Aman Allahım birsürü arkadaşı erkek arkadaşımı takip ettiği halde erkek arkadaşım hiçbirini takip etmiyordu.Aaa dedim ayıp olur benimkide onları takip etsin neden etmemiş ki.Hepsine takip isteği yolladım heh dedim halletttiiim ve normal hayatıma geri döndüm:KK53:
1 saat sonra yeniden instagram hesabıma girdim ama biliyorum ki o telefon benim o hesap benim anasayfada erkek resimleri çıkmaya başladı ( bendeki herkes bayan) ulan dedim ne oluyo bu adam da kim ismide hakan:KK9:
O an kafamda şimşekler çaktı:78::78::78::78::78:
Kendi kendime sen ne yaptın o senin kendi hesabındı dedim takip ettiklerime bi tıkladım birsürü erkek var:KK52: Meğer ben kendi hesabımdan sevgilimin takipçilerini takip ete basmışım:26:
Kıpkırmızı oldum kendimi salak gibi hissettim ama anlatmalıydım benimkine
B:Aşkıııııııııııııım ben bir şey yaptımmmm
O:Ne yaptın gene
B:Aşkım ben kendi hesabımı senin hesabın sanıp senin takipçilerini takip ettim napıcaz şimdi
O:Salakmısn aşkım ver şu telefonu bana dedi aldı elimden benimkini hesabıma girdi takipleri bıraktı:KK52:
o erkekleri tanımıyordum allah bilir ne düşündüler takipleri geri aldık ama biri vardı ki onu takip etmem için onun onay vermesi lazımdı garibim neyseki o insanla tanışmışlığım vardı o yüzden onu takip ettiğimi sandı ve kabul etti:KK14::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:
Hem erkek arkadasima rezil oldum hem o adamlafa oof cok utanmistim ama kendimi hic bu kadar salak hissetmemistim :KK70:

:KK9::KK9::KK9:
sen sevgiline faceden mesaj atıp sonra da onun face'E girdiğin bir günde mesaj bildirimini görüp ama bu askerdeydi ne alaka diyen, bakan ve kendi yazdığı mesajı gören kızsın değil mi :KK70::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

:KK9::KK9::KK9:
sen sevgiline faceden mesaj atıp sonra da onun face'E girdiğin bir günde mesaj bildirimini görüp ama bu askerdeydi ne alaka diyen, bakan ve kendi yazdığı mesajı gören kızsın değil mi :KK70::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

Yaa evet o da benim orda kendi kendime rezil oldum ama :KK70:

Biz nişanlımla bayram gezmesine gidiyoduk bizim akrbaların her neyse apartmanın önunde gtcegimiz ewin anne babsyla karşlaştk bi yere gidiyolardı kızlar evde eve çıkın dediler apartmanın balkonundada kızlar el salladık apartmana girdik nişanlımla kapı açık eve girdik evde kimse yok gezindik evi benimkyle aynada birbirmize bakyoz yoklar evde ama ben laf sayıym icimdn bide borç oduyolar eve yeni eşya almışlar falan evde aryoz bunları yok balkna baktım arkaları dönuk tabi bana allah allah bizimkiler şişman iriler bunlar fidan gibi o an anldım yanlış eve girmişiz nişanlmı kaptm çık çabuk yanlş ev dedim dogru eve üst kata çıktık :)))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben 8 yıldır tanıdığım 2 yıldır evli olduğum eşimin yanında geçen gün yanlışlıkla pırt yaptım, ilk utandığım an oldu, sonra ben yapmadım bebek yaptı diye kıvırdım, güldük geçtik :KK17:

Nişan günümdü ev tıklım tıklım.eşim şehir dışında çalışıyordu (artık eşim oldu tebiii :) ) izni çok kısa olduğu için her şey acele oldu.elbisemi de aceleyle.seçmiştim.benim göğüsler malesef minicikler :KK43: elbiseyi doldurmadı.silikonlu sütyen bile fayda etmedi.sivri zekâlı bende pamuk tıktım.yanımda kuzenler vardı o ara.neyse erkek tarafı geldi zama ilerledi yüzük takılacak biz ortadayız.yüzükler bekleniyor bir anlık sessizlik oldu.kuzenimin dört yaşındaki oğlu baktım elbisemi çekiştiriyo. (Bu arada bana gelin diyo e gelin olcam ya.onuda tam söyleyemiyo delin diyo :)) elbisesmi çekerek Şşişşt delin pambığın düşmüş dedi.bende zınk diye jeton düştü tabi.elinde kocaman pamuk bana vermeye çalışıyor.bende kıpkırmızı oldum ama çaktırmıyorum güya.zorla gülümseyerek ahahaha canım ya şeker seni o pamuk benim değilki dedim.çocuktaki cevap: hayır o senin senden düştü. hani memelerin küçükmüş ya içine sokmuştun al geri koy dedi.işte o an biri beni vursun dedim.nişandaki herkese rezil oldum.

Nişan günümdü ev tıklım tıklım.eşim şehir dışında çalışıyordu (artık eşim oldu tebiii :) ) izni çok kısa olduğu için her şey acele oldu.elbisemi de aceleyle.seçmiştim.benim göğüsler malesef minicikler :KK43: elbiseyi doldurmadı.silikonlu sütyen bile fayda etmedi.sivri zekâlı bende pamuk tıktım.yanımda kuzenler vardı o ara.neyse erkek tarafı geldi zama ilerledi yüzük takılacak biz ortadayız.yüzükler bekleniyor bir anlık sessizlik oldu.kuzenimin dört yaşındaki oğlu baktım elbisemi çekiştiriyo. (Bu arada bana gelin diyo e gelin olcam ya.onuda tam söyleyemiyo delin diyo :)) elbisesmi çekerek Şşişşt delin pambığın düşmüş dedi.bende zınk diye jeton düştü tabi.elinde kocaman pamuk bana vermeye çalışıyor.bende kıpkırmızı oldum ama çaktırmıyorum güya.zorla gülümseyerek ahahaha canım ya şeker seni o pamuk benim değilki dedim.çocuktaki cevap: hayır o senin senden düştü. hani memelerin küçükmüş ya içine sokmuştun al geri koy dedi.işte o an biri beni vursun dedim.nişandaki herkese rezil oldum.

Canim cok kotu olmussss yaaa :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

X