- 4 Mayıs 2011
- 24.321
- 45.716
kizlar bir tanede daha sicak sicak anlatayim gecenlerde felaketler ustuste geldi bende bir fenalardayim sormayin esimde kalk psikologdan randevu aldim gidelim hazir cocuklarda yokken dedi neyse ben anlat anlat adam destek verdikce cosdukca cosdum lafim bitti teshis ne dedim adam yakinda deliricen dedineyse esim beni eve birakdi bende yemek alayim geleyim dedi askim bak hicbirseyi takma ne olursun birlikde soyle yapariz boyle yapariz falan bu gitti siparis vermis onlar getircekmis hemen geri gelmis ben duymadim bende canim sIKILdi aldim elime telefonu sesimi kayit yapiyorum ilk sarkim ak parti sarkisi yillardir beklenen lider recep tayyip erdogan diye bagira bagira sarki soyluyorum hemde oynayarak ama gorseniz reeeeeeeeeeeceeeeeeeeeeeepppppp taaaaaaaaaaayiiiiipppp errrrrrrrrrrdoooogaaannnnnnnnnnn diye sonra gulben sarkisina gectim dunyalari versem esim beni o haalde gorunce delirdi zannetmis benim arkam donup tabiki bu arkadan bir sarildi guya beni sakinlestircek zaten garaja hirsiz girmis evide yoklamis o korkuyla yasayan ben hem cirpiniyor hemde avazim cikdigi kadar bagiriyorum lannnnn hirsiz gerizekalisi ben plan yaptim seni gelir diye gerizekali jop kapinin arkasinda kaldi birakda alayim nasil bagiriyorumesim birakmayla kahkayi basti yani hirsizda bir saftirikki jopu bibergazini almana izin vercek oylemi dedin yoksa benmi yanlis anladim dedi bende yerin dibine girdim
bittim yerlerdeyimmm
ciddi olamazsınn :))