- 4 Mayıs 2011
- 24.320
- 45.720
- 798
kizlar bir tanede daha sicak sicak anlatayim gecenlerde felaketler ustuste geldi bende bir fenalardayim sormayin esimde kalk psikologdan randevu aldim gidelim hazir cocuklarda yokken dedi neyse ben anlat anlat adam destek verdikce cosdukca cosdum lafim bitti teshis ne dedim adam yakinda deliricen dedineyse esim beni eve birakdi bende yemek alayim geleyim dedi askim bak hicbirseyi takma ne olursun birlikde soyle yapariz boyle yapariz falan bu gitti siparis vermis onlar getircekmis hemen geri gelmis ben duymadim bende canim sIKILdi aldim elime telefonu sesimi kayit yapiyorum ilk sarkim ak parti sarkisi yillardir beklenen lider recep tayyip erdogan diye bagira bagira sarki soyluyorum hemde oynayarak ama gorseniz reeeeeeeeeeeceeeeeeeeeeeepppppp taaaaaaaaaaayiiiiipppp errrrrrrrrrrdoooogaaannnnnnnnnnn diye sonra gulben sarkisina gectim dunyalari versem esim beni o haalde gorunce delirdi zannetmis benim arkam donup tabiki bu arkadan bir sarildi guya beni sakinlestircek zaten garaja hirsiz girmis evide yoklamis o korkuyla yasayan ben hem cirpiniyor hemde avazim cikdigi kadar bagiriyorum lannnnn hirsiz gerizekalisi ben plan yaptim seni gelir diye gerizekali jop kapinin arkasinda kaldi birakda alayim nasil bagiriyorum esim birakmayla kahkayi basti yani hirsizda bir saftirikki jopu bibergazini almana izin vercek oylemi dedin yoksa benmi yanlis anladim dedi bende yerin dibine girdim
kızlar benim nişanlıma ilk rezil oluşum
bir konudan ötürü telefonla ciddi bir şekilde tartışıyoruz
bağırış çağırış birbirimizin ne dediğini bile duymuyoruz sinirden tavan yapmış artık gerilim
o benım geçmişte yaptığım bir hatayı söyledi
bende bağırarak vur ! durma hadi vur g.tüme dedim
sinirden vur yüzüme diyeceğime vur g.tüme demişim
derin bir sessizlik oldu
sonra nişanlım muzip bir gülümsemeyle ne yapayım bir daha söyle ? dedi
ikimizde kahkahayı bastık tam 5 dakika güldük artık karnıma ağrılar girmişti
anlatınca çok komedi olmay bilir ama bizim için mukemmel bir andı hemde utandığım:26: ama sonra tartışma falanda kalmadı tabiii
kizlar kendimin bile guldugum birseyi anlatayim gecen yazdi sehir disina cikmaya karar verdik herseyimizi hazirlayip atladik arabaya gidiyoruz evden bayagi uzaklasdik arkamizdan gelen araba onumuzu keserek yaris yapalimmi dedi esime esimde kizarak git isine dedi yok anacim durmuyor sagli sollu yol eskiyasi cikdi manyak neyse biara arkamizda hizli geliyor esimde orta aynadan ona bakiyor sen ondeki araba durdu ara sokaga girecek esimde arkayi gozeklemekden on arabanin durdugunu fark etmedi bende arkadan kafami one cevirince mesafenin az kaldigini gordum bir ciglik attimlanet olasi fren lafi aklima birturlu gelmez bagira bagira kocum onen[lafa bak onune bak diyecem yerde] pompala pompala (buda fren diyecem ama aklima gelmiyor birturlu) esimde bagirarak neyi pompalicam ayyyy onen onen pompala pompala hiyyyyyyyyyy demesiyle frene basmasi bir oldu ben kafayi kutttt diye bir vurdum tabiki arkadaki manyak gecirdi bizim tampona polis gelecek bekliyoruz esimde diyorki en azindan sansliyiz niye ayol dedim polis turk degil adama nasil anlatcakdin onen pompalami dedimde adam pompalamadi bizde kaza yaptik diyecekdin dedi bende ipler koptu tabiki bastim kalayi ettigim laflara bak yaaaaa kirkyil dusunsem aklima gelmeyecek laflar panik aninda sakkkk diye geldi
kizlar bir tanede daha sicak sicak anlatayim gecenlerde felaketler ustuste geldi bende bir fenalardayim sormayin esimde kalk psikologdan randevu aldim gidelim hazir cocuklarda yokken dedi neyse ben anlat anlat adam destek verdikce cosdukca cosdum lafim bitti teshis ne dedim adam yakinda deliricen dedineyse esim beni eve birakdi bende yemek alayim geleyim dedi askim bak hicbirseyi takma ne olursun birlikde soyle yapariz boyle yapariz falan bu gitti siparis vermis onlar getircekmis hemen geri gelmis ben duymadim bende canim sIKILdi aldim elime telefonu sesimi kayit yapiyorum ilk sarkim ak parti sarkisi yillardir beklenen lider recep tayyip erdogan diye bagira bagira sarki soyluyorum hemde oynayarak ama gorseniz reeeeeeeeeeeceeeeeeeeeeeepppppp taaaaaaaaaaayiiiiipppp errrrrrrrrrrdoooogaaannnnnnnnnnn diye sonra gulben sarkisina gectim dunyalari versem esim beni o haalde gorunce delirdi zannetmis benim arkam donup tabiki bu arkadan bir sarildi guya beni sakinlestircek zaten garaja hirsiz girmis evide yoklamis o korkuyla yasayan ben hem cirpiniyor hemde avazim cikdigi kadar bagiriyorum lannnnn hirsiz gerizekalisi ben plan yaptim seni gelir diye gerizekali jop kapinin arkasinda kaldi birakda alayim nasil bagiriyorum esim birakmayla kahkayi basti yani hirsizda bir saftirikki jopu bibergazini almana izin vercek oylemi dedin yoksa benmi yanlis anladim dedi bende yerin dibine girdim
kizlar kendimin bile guldugum birseyi anlatayim gecen yazdi sehir disina cikmaya karar verdik herseyimizi hazirlayip atladik arabaya gidiyoruz evden bayagi uzaklasdik arkamizdan gelen araba onumuzu keserek yaris yapalimmi dedi esime esimde kizarak git isine dedi yok anacim durmuyor sagli sollu yol eskiyasi cikdi manyak neyse biara arkamizda hizli geliyor esimde orta aynadan ona bakiyor sen ondeki araba durdu ara sokaga girecek esimde arkayi gozeklemekden on arabanin durdugunu fark etmedi bende arkadan kafami one cevirince mesafenin az kaldigini gordum bir ciglik attimlanet olasi fren lafi aklima birturlu gelmez bagira bagira kocum onen[lafa bak onune bak diyecem yerde] pompala pompala (buda fren diyecem ama aklima gelmiyor birturlu) esimde bagirarak neyi pompalicam ayyyy onen onen pompala pompala hiyyyyyyyyyy demesiyle frene basmasi bir oldu ben kafayi kutttt diye bir vurdum tabiki arkadaki manyak gecirdi bizim tampona polis gelecek bekliyoruz esimde diyorki en azindan sansliyiz niye ayol dedim polis turk degil adama nasil anlatcakdin onen pompalami dedimde adam pompalamadi bizde kaza yaptik diyecekdin dedi bende ipler koptu tabiki bastim kalayi ettigim laflara bak yaaaaa kirkyil dusunsem aklima gelmeyecek laflar panik aninda sakkkk diye geldi
Birgun esimle turk giyim magazasina gittik....ha
Hamileliklere bakiyoruz ilk hamilelik heyecan var tabi....
neyse ben bakiyorum hamileliklere sonra yan tarafimda durdugunu sandigim esimin koluna girdim.....
ay Askim cok guzeller dedigim an ne goreyim baska bir adamin koluna girmisim.....
esim arkada bu vaziyette
nben adamdan nasil ozur diliyorum hemen utancimdan kactim esimin koluna girdim....
allahtan adam turktude esiyle sadece gulumsediler....
hayırlı geceler hanımlar sıcak sıcak sabahki rezilliğimi anlatayım
eşimle yatıyoruz beyefendi ben uyuyorum sanıyor ve sürekli alttan yatağın içinde salıyorrrrrrrr
ben ilk önce böleeeeeesonra böleeeeeee
aşkım osurmadın resmen sıçtın dedim bu seferde eşim böleeeeeee
çok utandı kızlar yazık kıyamam onaaaaaa ve sonra ne kadar kabasın aşkım sancım vardı dedibu ne rezillikti amaaaaa sonra bastık kahkahayı
kendimi bildim bileli parmağımı emerim hatta kundağa sararlarmış çekiştire çekiştire elimi çıkarıp parmağımı emermişim
neyse bir kaç günlük evliyiz tv izliyoruz kendimi kaptırmışım nasıl emiyorum parmağımı
eşim bi baktı napıyon be dedi
şaşırdım parmağım ağzımda napıyom ki dedim
napıyon eline dedi
ayyy sen bilmiyon mu yahu ben parmağımı emerim dedim
ama karamelim tatlı aşkım ben nasıl evlendim bununla der gibi baktı
Benim sevgilim de benim elim diye kendi elini öpmüştüSonrası malum; yüz kızarıklığı,konuyu değiştirmeye çalışmalar falan
birtanede ben anlatayım dün erkek arkadaşımla oturuyorduk ben dalmışım öyle duruyordum bir anda hapşurdum sevgilim çok yaşa dedi bende ne alakaysa sende gör diyeceğime "aleykümselam" dedim oda bir anda şok oldu öyle bakakaldı bende noldu ki diyorum sonradan jeton düştü,aleykümselam dediğimi geç farkettim ikimizde birden gülmeye başladık durup durup aleykümselam ha dedibende şimdi düşünüp düşünüp aleykümselam ne alakaya ya deyip düşünüyorum ama hala nereden çıktığını çözemedim
İnsan soğur: (
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?