Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

Yeni evlendigim zamandı, hayatımda ilk defa yemek yapmaya çabaladigim zamanlar.bu da 2. Yada 3. Tecrubem falan olacak
Derken barbunya pisireyim dedim:) herseyini hazırladım, ocakta pişmeye başladı
Sonra sen git tv de abuk bi dizi izle. Sonra izlerkende uyu:KK17::18:
Burnuma yanık kokular geliyorken, mutfaga bi fırlayisim var. Tencerenin dibi iyice yanmış,su falan kalmamış hatta ortada barbunya diye bişey de kalmamış:KK37:
Eşimin de geliş saatine yakındı, olanlari gördü:KK17:zaten mutfaktaki o koku uzunca bi süre çıkmadı, istesemde kamufle edemezdim olanı
Neyse yemeksiz kaldık ve kendimi kınadım:KK53:

Simdi aradan 9 yıl geçse de 'bugün barbunya pisirecegim' dediğimde , yada kendisi yapmamı istediğinde; "barbunya yemek isterim ama az pişmiş olsun" diye gönderme yapıyor hain:KK53::KK9:

Son düzenleme:
Yeni evlendigim zamandı, hayatımda ilk defa yemek yapmaya çabaladigim zamanlar.bu da 2. Yada 3. Tecrubem falan olacak
Burnuma yanık kokular geliyorken, mutfaga bi fırlayisim var. Tencerenin dibi iyice yanmış,su falan kalmamış hatta ortada barbunya diye bişey de kalmamış:KK37:
Eşimin de geliş saatine yakındı, olanlari gördü:KK17:zaten mutfaktaki o koku uzunca bi süre çıkmadı, istesemde kamufle edemezdim olanı

Simdi aradan 9 yıl geçse de 'bugün barbunya pisirecegim' dediğimde , yada kendisi yapmamı istediğinde; "barbunya yemek isterim ama az pişmiş olsun" diye gönderme yapıyor hain:KK53::KK9:

:KK60: aradn 9 yıl geçmesne rağmen hala gönderme yapyr :KK1:
barbunyasız barbunya yemeği :KK53: :KK1:

Bende okadar cokki ama en rezil oldugum an buydu :KK1:
Kociste pes etti kendi yapiyo yemekleri hahahahaha :KK60:

:KK1: :KK1: :KK1:1

Benimde olcakmı acaba böyle anlarr :KK59::KK59:

ay ne komik şeyler var yaa gül gül öldüm:KK37::KK37:
ben daha evli değilim ama kuzenlerimle beraber rezil olduğumuz bi anımı anlatmak istedim:KK53:

şimdi benim babannem vefat etti dedemde 2 sene sonra başka bi evlilik yaptı.
bir gün hepimiz sofradayız işte halamlar, amcamlar, dedemler, kuzenler falan muhabbet ediyoruz birden konu ikizler burcundan açıldı.

ben: ay ikizler burcunu hiç sevmem tanıdığım bütün arkadaşlarım dengesizin uyuzun tekiydi :KK51::KK53:

kuzen1: evet ikizler burcu çok gariptir bende sevmem:KK33:

kuzen2: bende pek yaklaşmam o tiplere:KK37:

dedemin eşi: ben ikizler burcuyum:110:

ben ve kuzenlerimm : :KK53::KK53::KK53: :26::26:

sonrasında o sofradan nasıl kalktık tahmin edersinizz :KK1:
tabi kırdığımız pota gül gül öldük o ayrıı :KK52::KK53::KK53:

not: aranızda ikizler burcu varsa özür dilerim sonuçta her ikizler burcu aynı değildir değil mi:KK53::KK53:

ay ne komik şeyler var yaa gül gül öldüm:KK37::KK37:
ben daha evli değilim ama kuzenlerimle beraber rezil olduğumuz bi anımı anlatmak istedim:KK53:

şimdi benim babannem vefat etti dedemde 2 sene sonra başka bi evlilik yaptı.
bir gün hepimiz sofradayız işte halamlar, amcamlar, dedemler, kuzenler falan muhabbet ediyoruz birden konu ikizler burcundan açıldı.

ben: ay ikizler burcunu hiç sevmem tanıdığım bütün arkadaşlarım dengesizin uyuzun tekiydi :KK51::KK53:

kuzen1: evet ikizler burcu çok gariptir bende sevmem:KK33:

kuzen2: bende pek yaklaşmam o tiplere:KK37:

dedemin eşi: ben ikizler burcuyum:110:

ben ve kuzenlerimm : :KK53::KK53::KK53: :26::26:

sonrasında o sofradan nasıl kalktık tahmin edersinizz :KK1:
tabi kırdığımız pota gül gül öldük o ayrıı :KK52::KK53::KK53:

not: aranızda ikizler burcu varsa özür dilerim sonuçta her ikizler burcu aynı değildir değil mi:KK53::KK53:

bn ikizler burcu olmadğm için bilemm ikiz burcu arkmde yokh :KK53: :KK53: :KK1: :KK1: :KK1::KK76::KK76:

maleseff bu burç konularında bende çok pot kırıyorum, çok net ve kesin konuşuyorum ve genelde de ortamda o burçtan biri oluyor. :KK52::KK52:

bekarim daha erkek arkadasimla yeni yeni birbirimize kaynasiyoruz yalnizda dgiliz ortada komik bir kelime gecti ben oyle bir kahkaha attimki agzimdaki gayet sakin duran sakiz erkek arkadasimin pantolonuna yapisti:KK1:

slm kızlar bir tanede ben anlatim esimle nisanlıyız evlilik islemlerini yapıyoruz biz orda yanlıs odaya girmisiz bi kadin var icerde aldi bizi karsisina basladi cinsellikten bahsetmeye ben neye ugradımı sasırdım esimde öyle ama bozuntuya vermemeye calısıyo bi iki cevap verdik kalktık sonra kacar gibi cok utanmıstım yüzüne bakamadım esimin o gün ..:)

Yok abla ya sabah dershaneye gidiyorum erken kalkıyorm hiç ugrasamam sutyenle:KK9:
Zaten genel olarak bustiyer kullaniyorum daha rahat o günde bustiyer giymistim ama görünen yerlerimm gene aynı:KK52::KK52::KK52::KK53:

ben uyarımı yaptım kadınlık namına, siz bilirsiniz bundan sonrasını:KK9:

slm kızlar bir tanede ben anlatim esimle nisanlıyız evlilik islemlerini yapıyoruz biz orda yanlıs odaya girmisiz bi kadin var icerde aldi bizi karsisina basladi cinsellikten bahsetmeye ben neye ugradımı sasırdım esimde öyle ama bozuntuya vermemeye calısıyo bi iki cevap verdik kalktık sonra kacar gibi cok utanmıstım yüzüne bakamadım esimin o gün ..:)

ne odasıymış ki orası:KK1:

uyku uyanıklık arasında yatakta tam arkanızı dönerken çıkan pırt sesi ve ardından duyulan fısıltılı bi kahkahadan daha rezil edici ne olabilir ki şu dunyada:KK17: aman sabahlar olmasın dualarıyla sanki hiç pırt mırt olmamış, o ses sizden hiç çıkmamış gibi uyuyo numarası yapsanız da nafile, o güneş elbet doğacak ! :KK31:

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende gecen sene sebep oldugum komediyi ve muthis rezilligi anlatayim bari dayanamadim sizleri okudukca:)
biz bir arap ulkesindeyiz...esim ve oglumla bir gun avmye gittik alisverisi yaptik park yerine dogru ilerliyoruz ben ayni zamanda 6 aylik hamileyim ve yurumekte zorlandigim icin geriden yavas yavas yuruyorum...esimde alisveris arabasinda hem aldiklarimizi hem oglumu tasiyor...
aramiz 30 metre kadar falan...esim arabaya ulasti bagaji yerlestiriyor...nihayet bende arabanin yanindayim...bindim arabaya gectim arka koltuga cikardim ayakkabilarimi yari yariya uzandim :) esimi ve oglumu bekliyorum...derkeeeen sofor kapisi acildi iceriye zebellah gibi iri kiyim zenci bir adam binmesinmi...ben kabusmu goruyom nooluyoz derken adam beni fark etmemis olacakki arabayi calistirdi...birden dogruldum soryyy diye bagirdim bu arada tek kelime arapca bilmiyorum sadece biraz ingilizce ve bu ulke insaninin cogu ingilizce biliyor allahtan...
adam birden hopladi arapca biseyler soylemeye basladi o siyah yuzun ortasinda kocaman acilmis bir cift gozu gormeliydiniz :) ben ondan korkuyom o benden...bir kac saniye icinde ne senaryolar yazdim anlatamam...oglumla esime zarar verdi ve arabayi icinde benle beraber caliyor en favorimdi kesin buydu :)
bu arada kapiyi acip cikayim yada hic olmazsa kilitlediyse falan camlara vurup yardim isteyeyim diye cama dogru dondum bide ne goreyim...esim yandaki aracin sofor koltugunda ve henuz durumu fark etmemis oglumla oynasiyor....
ben bu sefer adama esimi isaret ederek my husband please diyorum tekrar tekrar...en sonunda kapiyi acip cikmak geldi aklima :) o sirada esim beni fark etti hemen cikti arabadan noolu ya modunda tabii :) arabalarin modelinden renginde tutun koltuk renklerinin bile ayniolmasi sebebiyle karistirip yanlis bindigim anlasildi...ama az daha oracikta erken dogum yapacaktim...yola ciktik ben ayy neler neler olabilirdi diye hikayeler yazarken esim 1 saatlik yolu kahkalar atarak tamamladi....arada birde bundan sonra benden 2 metreden fazla ayrilmiycaksin diyede ayar cekiyordu tabi :)

:KK60: :KK60: :KK60: :KK60: :KK60:
Aklima amerikan fimleri geldi :)))
Cok guldum gece gece valla hamile halde o ani canlandirdim da gozumde :KK60:

Son düzenleme:
Uzun zamandır yazmıyordum. Bi tanecik yazayım bari :KK17:

Nişanlımın uykusu geldiği zaman saçmalar...
Geçen gece konuşuyoruz. Benimde çenem düşmüş anlattıkça anlatıyorum.
Garibim zaten tümgün canı çıkmış çalışmaktan bir de benim çenemi çekiyor gece gece :KK53:
Tam konunun en heyecanlı yerinde "Tut,tut,aşkım tutsanaaaa" diye bi çığlık geldi nişanlımdan.
Ben de o anlık refleksle gecenin bi körü ellerim havada bişeyleri tutmaya çalışıyorum.
Kendime geldikten sonra "Neyi tutcam be ne diyosun sen yine" diye çocuğa çemkiredurayım
Nişanlım: "Kızım köpekler kovalıyordu seni balkondan ip salladım ki tutta seni çekip kurtarayım diye.Aman be sana da insanlık yaramaz zaten!!!" deyip çat diye telefonu yüzüme kapadı. :KK53:
Şaşkın şaşkın elimde telefon yatakta kalıveren ben,
Sabah dediği hiç bir şeyi hatırlamayan o...
Evlilik hayatımızdan korkuyorum Allahhhıııımmm :18: :KK53:

X