- 21 Mart 2013
- 7.876
- 4.310
Ay güldürdünn dilayyyy..
Ya herkesin yemeklerle ilgili bi macerası var sanirimm
oda iyimiş
Bende okadar cokki ama en rezil oldugum an buydu
Kociste pes etti kendi yapiyo yemekleri hahahahaha
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay güldürdünn dilayyyy..
Ya herkesin yemeklerle ilgili bi macerası var sanirimm
oda iyimiş
Yeni evlendigim zamandı, hayatımda ilk defa yemek yapmaya çabaladigim zamanlar.bu da 2. Yada 3. Tecrubem falan olacak
Derken barbunya pisireyim dedim:) herseyini hazırladım, ocakta pişmeye başladı
Sonra sen git tv de abuk bi dizi izle. Sonra izlerkende uyu:18:
Burnuma yanık kokular geliyorken, mutfaga bi fırlayisim var. Tencerenin dibi iyice yanmış,su falan kalmamış hatta ortada barbunya diye bişey de kalmamış
Eşimin de geliş saatine yakındı, olanlari gördüzaten mutfaktaki o koku uzunca bi süre çıkmadı, istesemde kamufle edemezdim olanı
Neyse yemeksiz kaldık ve kendimi kınadım
Simdi aradan 9 yıl geçse de 'bugün barbunya pisirecegim' dediğimde , yada kendisi yapmamı istediğinde; "barbunya yemek isterim ama az pişmiş olsun" diye gönderme yapıyor hain
Her zaman yaptığım yemek değil neyseki.sogudum ondanaradn 9 yıl geçmesne rağmen hala gönderme yapyr
barbunyasız barbunya yemeği
1
Yeni evlendigim zamandı, hayatımda ilk defa yemek yapmaya çabaladigim zamanlar.bu da 2. Yada 3. Tecrubem falan olacak
Derken barbunya pisireyim dedim:) herseyini hazırladım, ocakta pişmeye başladı
Sonra sen git tv de abuk bi dizi izle. Sonra izlerkende uyu:18:
Burnuma yanık kokular geliyorken, mutfaga bi fırlayisim var. Tencerenin dibi iyice yanmış,su falan kalmamış hatta ortada barbunya diye bişey de kalmamış
Eşimin de geliş saatine yakındı, olanlari gördüzaten mutfaktaki o koku uzunca bi süre çıkmadı, istesemde kamufle edemezdim olanı
Neyse yemeksiz kaldık ve kendimi kınadım
Simdi aradan 9 yıl geçse de 'bugün barbunya pisirecegim' dediğimde , yada kendisi yapmamı istediğinde; "barbunya yemek isterim ama az pişmiş olsun" diye gönderme yapıyor hain
ay ne komik şeyler var yaa gül gül öldüm
ben daha evli değilim ama kuzenlerimle beraber rezil olduğumuz bi anımı anlatmak istedim
şimdi benim babannem vefat etti dedemde 2 sene sonra başka bi evlilik yaptı.
bir gün hepimiz sofradayız işte halamlar, amcamlar, dedemler, kuzenler falan muhabbet ediyoruz birden konu ikizler burcundan açıldı.
ben: ay ikizler burcunu hiç sevmem tanıdığım bütün arkadaşlarım dengesizin uyuzun tekiydi
kuzen1: evet ikizler burcu çok gariptir bende sevmem
kuzen2: bende pek yaklaşmam o tiplere
dedemin eşi: ben ikizler burcuyum
ben ve kuzenlerimm : :26::26:
sonrasında o sofradan nasıl kalktık tahmin edersinizz
tabi kırdığımız pota gül gül öldük o ayrıı
not: aranızda ikizler burcu varsa özür dilerim sonuçta her ikizler burcu aynı değildir değil mi
bekarim daha erkek arkadasimla yeni yeni birbirimize kaynasiyoruz yalnizda dgiliz ortada komik bir kelime gecti ben oyle bir kahkaha attimki agzimdaki gayet sakin duran sakiz erkek arkadasimin pantolonuna yapisti
napsin guldu salakhahaha pekı arkadasın ne yaptı hihihi bu gercekten komıkmıiş
Yok abla ya sabah dershaneye gidiyorum erken kalkıyorm hiç ugrasamam sutyenle
Zaten genel olarak bustiyer kullaniyorum daha rahat o günde bustiyer giymistim ama görünen yerlerimm gene aynı
slm kızlar bir tanede ben anlatim esimle nisanlıyız evlilik islemlerini yapıyoruz biz orda yanlıs odaya girmisiz bi kadin var icerde aldi bizi karsisina basladi cinsellikten bahsetmeye ben neye ugradımı sasırdım esimde öyle ama bozuntuya vermemeye calısıyo bi iki cevap verdik kalktık sonra kacar gibi cok utanmıstım yüzüne bakamadım esimin o gün ..:)
ne odasıymış ki orası
sen diye hitap et abla teşekkür ederimben uyarımı yaptım kadınlık namına, siz bilirsiniz bundan sonrasını
Bende gecen sene sebep oldugum komediyi ve muthis rezilligi anlatayim bari dayanamadim sizleri okudukca:)
biz bir arap ulkesindeyiz...esim ve oglumla bir gun avmye gittik alisverisi yaptik park yerine dogru ilerliyoruz ben ayni zamanda 6 aylik hamileyim ve yurumekte zorlandigim icin geriden yavas yavas yuruyorum...esimde alisveris arabasinda hem aldiklarimizi hem oglumu tasiyor...
aramiz 30 metre kadar falan...esim arabaya ulasti bagaji yerlestiriyor...nihayet bende arabanin yanindayim...bindim arabaya gectim arka koltuga cikardim ayakkabilarimi yari yariya uzandim :) esimi ve oglumu bekliyorum...derkeeeen sofor kapisi acildi iceriye zebellah gibi iri kiyim zenci bir adam binmesinmi...ben kabusmu goruyom nooluyoz derken adam beni fark etmemis olacakki arabayi calistirdi...birden dogruldum soryyy diye bagirdim bu arada tek kelime arapca bilmiyorum sadece biraz ingilizce ve bu ulke insaninin cogu ingilizce biliyor allahtan...
adam birden hopladi arapca biseyler soylemeye basladi o siyah yuzun ortasinda kocaman acilmis bir cift gozu gormeliydiniz :) ben ondan korkuyom o benden...bir kac saniye icinde ne senaryolar yazdim anlatamam...oglumla esime zarar verdi ve arabayi icinde benle beraber caliyor en favorimdi kesin buydu :)
bu arada kapiyi acip cikayim yada hic olmazsa kilitlediyse falan camlara vurup yardim isteyeyim diye cama dogru dondum bide ne goreyim...esim yandaki aracin sofor koltugunda ve henuz durumu fark etmemis oglumla oynasiyor....
ben bu sefer adama esimi isaret ederek my husband please diyorum tekrar tekrar...en sonunda kapiyi acip cikmak geldi aklima :) o sirada esim beni fark etti hemen cikti arabadan noolu ya modunda tabii :) arabalarin modelinden renginde tutun koltuk renklerinin bile ayniolmasi sebebiyle karistirip yanlis bindigim anlasildi...ama az daha oracikta erken dogum yapacaktim...yola ciktik ben ayy neler neler olabilirdi diye hikayeler yazarken esim 1 saatlik yolu kahkalar atarak tamamladi....arada birde bundan sonra benden 2 metreden fazla ayrilmiycaksin diyede ayar cekiyordu tabi :)