bir çiş anısı da benden hatta 2 tane
bir gün işyerindeyim tuvalete girdim alaturka tuvalet çömeldim ama huyluyum başka yerde giremem mecburen girdim şöyle fazla yakınlaşmadan kenardan kenardan halletmeye bakıyorum çok önde durmusum pimpirikten pozisyonu tuturamayınca benimki yan yandan gidiyo bi de baktım patolunun bacağı sırılsıklam teki kuru teki ıslak tuvalete girip üstüne işeyen biri olarak neyapcam nasıl çıkıcam insan içine havada soğuk ıslak ıslak birde mağzada çalışıyrum ozmanlar neyseki ev hemen yandaydı çıktım tuvaletten arkadasa su oldu felan diyerek tek bacağımla kmufile ederekten eve süzüldüm...
diğer bir anı idrar yollarımı üşütmüşüm ikide bir çişim geliyor gidiyorum bişey yok gene oluyor gidiyorum bir damla sürekli gidip geliyorum neyse belden aşağı yıkandım tertemiz giyindim annemle balkonda oturuyoruz anne gene geldi galiba offf diyorum annemde üşüttün sana öle geliyo sabahtandır böle zaten yoktur bişey gitme diyor tamam diyorum bir de bakıyorumki bi sıcakcılık kafamı eğiyorum suratımda anlamsız bir ifade paçamdan akıyor anneee hani yoktu bak suna altıma yaptım hani hani hani diyerek14: diyerek banyonun yolunu tuttum anneme kızarak...
süpersin burcucum yaa