Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

bende anlatayım bi tane bak aklıma geldi
sevgilimle 3-4 aylık çıkıyoruz daha o zamanlar
bende adet olucam mı oldum mu öyle bişi tam hatırlamıyorum şimdi neyse o zamanlar ki kankamla msjlaşıyoruz ama bi taraftan da sevgilimle msjlaşıyoruz ikisini birden idare etmeye çalışıyorum tabi
arkadaşıma msj yazıyorum aklım sıra hemde uzun bir kızsal msj
bende adet oldum ya çok kötüyüm karnım ağrıyor göğüslerimde şişti canım ya bir görsen sütyenden çıkıp patlıcak gibiler dokunamıyorum çok acıyorlar:KK9:
aynen böyle yazdım gönderdim
meğer ben bu msjı sevgilime göndermişim
5 dk sonra sevgilimden cevap gecikmedi tabi
msj bana gönderdiğinin farkında mısın diye :KK53:
ama çok utanmıştımm yaaa
tabi şimdi yıllar sonra o utanmalardan eser kalmadı şimdi kendim yüzüne diyorum of çok karnım ağrıyo göğüslerim şişti bilmem ne diye yaşlandık mı ne:KK14:

Çokk güldüm hahaha :KK60::KK60::KK60:

heheeheh zavalli cok guldum

yok canım saklanma değil de dikizleme huyum vardı ona karşı:))

Karşılıklıydı bu ama:) 20 dakika boyunca yağmur yağarken karşı karşıya oturup konuşmadan bakıştığımız olmuştu bizim:KK1:

Bir keresinde ben yine balkondayım, bunların tellerde beyaz çamaşırlar asılı.. oturdum kitap okuyorum (!:KK1:).. bu balkona çıktı, beni gördü, gülümsedi, içeri girdi. 15 dakika sonra yine çıktı, yine girdi. 10 dk sonra bi daha..1 dk sonra çıktı, tellere yanaştı, bişeyler yaptı, elinde beyaz bir topla hiç bana bakmadan içeri girdi:KK1:
Çamaşırını alacakmış da içeri girmemi bekliyormuş meğerse..Bildiğin eziyet etmişim çocuğa yazık ya:KK1:

uuffff cok fena olmus yaa o anki halini dusunemiyorum yalniz cok atesli bir mesaj olmus :)

bende anlatayım bi tane bak aklıma geldi
sevgilimle 3-4 aylık çıkıyoruz daha o zamanlar
bende adet olucam mı oldum mu öyle bişi tam hatırlamıyorum şimdi neyse o zamanlar ki kankamla msjlaşıyoruz ama bi taraftan da sevgilimle msjlaşıyoruz ikisini birden idare etmeye çalışıyorum tabi
arkadaşıma msj yazıyorum aklım sıra hemde uzun bir kızsal msj
bende adet oldum ya çok kötüyüm karnım ağrıyor göğüslerimde şişti canım ya bir görsen sütyenden çıkıp patlıcak gibiler dokunamıyorum çok acıyorlar:KK9:
aynen böyle yazdım gönderdim
meğer ben bu msjı sevgilime göndermişim
5 dk sonra sevgilimden cevap gecikmedi tabi
msj bana gönderdiğinin farkında mısın diye :KK53:
ama çok utanmıştımm yaaa
tabi şimdi yıllar sonra o utanmalardan eser kalmadı şimdi kendim yüzüne diyorum of çok karnım ağrıyo göğüslerim şişti bilmem ne diye yaşlandık mı ne:KK14:

yarila yarila guldum vallaa cok komik hic unutmayacagi bir sey olmus allahtan burnundaki balon alip onu ucurmamis hehehheheheh cok komikti tesekkurler

benım degıl ama arkadasımın esıne rezıl oldugu ana tanık olmustum.. gulmekten yarılmıstım sızlerede anlatmak ıstıyorumm...
3 kız arkadas ve aramızdan bırının esı yanı 4 kısı carsıda yuruyoruz.. esı yanımızda olan arkadasımızda grıp olmus burnunu cekıstırıoo. burnum tıkalı fılan dıye naza cekıo kendını.. bızde ya al su mendılı sümkür dıye ısrar edıyoruzz.. yok ya ben hayatımda sümkürmedım yapamam da dıye ıddalasıyor.. nası olur dıye esıde anlatıyor bak soyle yapcam boyle yapcan dıye.. yaa olmuo olmuoo dedııı.. höşurtttttttt dıye bı sümkürdü burnunda kocaman bı baloncukkk...:KK51: elıyle kapatmaya calısıyor ama ımkansız...bız yada esı bıryerlerden mendıl getırecegımıze kaldırıma oturdukk krıze gırdık.. gelen gecende arkadasıma bakıyor... onunde durdugumuz magazadan bı kız cıkıp yardımcı oldu arkadasımaa.. ama o anı o gunu asla unutamammmm..:KK9::KK9:

bu benim kuzenimle birlikte yasadigimiz bir olay
kuzenimle birlikte bir gun kararlastirdik korku filmine gitcez o siraladada garez filmi yeni cikmis millet sinemaya akin ediyor. neyse biz biletleri aldik vakit coktu biraz disarda zaman gecirelim dedik biraz dolastik ettik saate baktik film basladi baslicak. kostur kostur sinemaya gittik film baslamis isiklar kapatilmis salona girerken once bir kapidan giriyosun sonra kucuk bir kolior tekrar kalin bir perdeden gectikten sonra salonun icindesin her yer karanlik adam bize el feneriyle yol gosteriyor biz karanlikta yurumeye calisiyorus tam perdeyi actik iceri girdik herkes sessiz izliyor filmi biz girer girmez inanilmaz bir ses kuzenimle ben bir ciglik bastik hehehhe salondaki herkez filmi birakti karanlikta bir yandan bizi gormeye calisiyorlar bir yandan gulmekten yariliyorlar. neyse toparadik kendimizi gectik yerlerimize Allahim biz nasi korkuyoruz kis o siralar korku dolu sahnelerde sallarimizi kafamiza geciriyoruz. oyle etkilenmisizki anlatamam abartmiyorum titriyoruz. neyse film arasi oldu biz daha oh cekip filmi tartisirken kuzenimin ayagi merdivendeki haliya takilmasinmi paldir kuldur merdivenlarden assagi yuvarlanmasin mi ben kizi biraktim yerlerde kivraniyorum gulmekten herkez benimle birlikte yirtiliyo resmen zavalli kuzenim baskalarinin yardimiyla ayaga kalti tabi benim suratima bile bakmadan salonu terkketti gonlunu almak zor olmustu ama simdi hatirladikca birlikte gulmekten oluyoruz

gecmis olsun cnm ne bu bizim rezilliklerimiz yaa hele bide erkeklere naz yaparken razil oldugumuz anlar varya oooffffrezilligin daniskasi hhehehhe

Yahu ben erkek arkadaşıma olan rezilliklerime doyamıyorumm :KK9:

Taze taze bugün oldu, sabah saatt 1 de erkek arkadaşımın evine gittim tamam takılıyoruz ediyoruz,

ben kahvaltı bile yapmamıştım sonra aç karınla sigara içtik..

başladı midem bulanmaya, ama varya duramıyorum bi şeyde çaktırmıyorum..

Saat oldu 5 evden çıkacaktık ki Bana bi tişört ve gömleğini verdi ütüler misin diye tamam dedim.

Ben ütülüyodum oda da oda aynı oda da namaz kılıyordu.

Ben tişörtü ütüledim tam gömleği ütülerken arık dayanamadım ve kusmaya başladım (Bu arada özür dilerim :))

Elimi ağzıma nasıl götürüp tuttuğumu hatırlamıyorum biraz gömleğe geldi koşa koşa tualete gittim kustum...

Giderken saf ben ütüyü gömleğin üstünde unutmuşum ( bu arada o gömleği çok aramıştık bedeni kalmamıştı taaaaa sarıyere gidip almıştık çok seviyordu )

ben artık tualeti mahvettikten sonra baktım garibim namazı bırakmış tualetin kapısında bekliyoo :KK9:

odaya bi gittik bi de ne görelim gömlek :KK1:

Çok üzüldüm, oda diyo ki boşver aşkım senden kıymetli değil..

en son evden çıkarken "aşkım şimdi ben seni nasıl alayım dedi :KK9:

:KK23: off off

geçen gün eşimle Ali kırca yı izliyoruz Ali kırca konuğa soruyor
-programın ilk zamanlarını hatırlıyormusun (soru böyle birşeydi)
konuk;
-evet o zamanlar liseye gidiyordum 16 yaşımda falandım
Ben;
-aaa aşkım çocukla aynı yaştayız bende lisedeyken 16 yaşımdaydım
Eşim;
-:KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:

:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

AYYYYYY çok güldüm ya:KK9: aşure yiyodum, aşureler boğazıma dizildi:KK53:

Daha bugün yaşanan bir olayı anlatayorum
oğlumla eşim matematik sınavına çalışıyorlardı
oğlum babasına soru sordu soru şu 'baba kemal 40 yaşında hayatı boyunca 10 kere yaşgününü kutlamış Kemal hangi ayın kaçında doğmuştur?
eşim tüm gün dersl anlatmanın yorgunluğuyla (kendisi öğretmende) anlamamış gözlerle oğluma baktı
oğlum şaşkın şaşkın babasına bakarak babacığım şubatın 29 çünkü şubat 4 senede bir 29 çeker , yoksa hep 28 çeker dedi
eşim sanki atomun nasıl parçalandığını öğrenmiş gibi bana bakarak ' :KK53:ne şubat hep 28 mi çekiyordu ,kim böyle ayarlamışki diğer aylar sırayla bir 30 bir 31 çekerken şubat neden hep 28 çekiyorki ' dedi:KK37::KK9:
bende 12 yıldır tanıdığım zeki eşimin karşımda saçmalamasının bana verdiği şaşkınlıgıyla ' :KK53::KK37:AAAA evet ya neden öyleki diğer 31 çekenlerden ikisinden birer alıp şubata ekleseler ya dedim ' :KK53::KK52:
eşimle birbirimize baktık eşimde ' 31 çekenler haaa dedi:KK60::KK60:
ve ikimiz başladık gülmeye ,oğluşumda neye gülüyorsunuz deyip durdu

oğlum babasına soru sordu soru şu 'baba kemal 40 yaşında hayatı boyunca 10 kere yaşgününü kutlamış Kemal hangi ayın kaçında doğmuştur?
eşim tüm gün dersl anlatmanın yorgunluğuyla (kendisi öğretmende) anlamamış gözlerle oğluma baktı
oğlum şaşkın şaşkın babasına bakarak babacığım şubatın 29 çünkü şubat 4 senede bir 29 çeker , yoksa hep 28 çeker dedi
eşim sanki atomun nasıl parçalandığını öğrenmiş gibi bana bakarak ' :KK53:ne şubat hep 28 mi çekiyordu ,kim böyle ayarlamışki diğer aylar sırayla bir 30 bir 31 çekerken şubat neden hep 28 çekiyorki ' dedi:KK37::KK9:
bende 12 yıldır tanıdığım zeki eşimin karşımda saçmalamasının bana verdiği şaşkınlıgıyla ' :KK53::KK37:AAAA evet ya neden öyleki diğer 31 çekenlerden ikisinden birer alıp şubata ekleseler ya dedim ' :KK53::KK52:
ilahi canım çok güldüm:KK52::KK52::KK52:

Bende esimle yeni cikmaya basladigimiz zamanlardan bir ani anlatayim...

Birgün bulusacagiz ama ozamanlar kaldigim yer kücük bir yer birde avrupa yani birkac türk var biri görse aninda haber olur neyse gizli sakli benimki taa baskent'ten gelip beni aldi ayagimada evden cikarken yeni aldigim topuklu bir terlik, kendimce diyorum hep spor hep spor nereye kadar tarz degisikligi yap.
Aksama kadar gezdik tozduk okadar ilgiliki benimle iyi güzel ben simardim bir kendini begenmis kibar kibar hareketler falan havamdan yanimdan gecilmiyor. Neyse beni tekrar eve birakicak Trendeyiz "Aşkim bir gören falan olup laf etmesin simdi, ben önden giderim illede gelmek istersen sen biraz uzak mesafeden yürü arkamda, ben gelmedikce yanima gelme" (bizim inecegimiz yer oldukca büyük ve cok kalabalik bir durak) neyse indik ben önden o arkadan ayaklarim terlemis olacakki okadar milletin icinde benim sag ayaktaki terlik cikiyor allahim rezillik kafayi kaldiramiyorum acele acele arkama bakmadan tek ayakta terlik digerin de yok topallaya topallaya ben de bir gidis varki anlatamam olayin sokuyla terlikten falan vazgectim tek düsüncem kaç esraaa arkana bakma kaç.... Ee bu durum da bakmayanda durup bakmaya basladi tek ayagin da terlik delinin biri koskoca duragin ortasin da haliyle, bir köseye sigindim bir taraftan utancimdan saclarimi hafif suratima kapatip diger yandan benimkini ariyorum.. Ne yapsa begenirsiniz eline almis ayagimdan cikan terligi arkadan gelirken karsida bankta oturuyor gel diyorum gelmiyor kas göz ya gelirmisin yook, e ben de o rezillikle yerimden kimildayamiyorum meger ben gelmedikçe yanima gelme dedim diye gelememis yanima... Sonunda pes ettim cikardim diger terligi de yalin ayak gittim yanina... O an beni bozmamak icin hiç bir sey söylemedi ama beni biraktiktan sonra mesaj yazmis "ceylan gözlüm ne güzel yürüyordun öyle salina salina.. Yarin sana rahat birşeyler alalim" 6 yil gecmis hala hatirladikca gülerim

Aklima gelmisken birtane daha anlatayim yalniz bu henüz ben daha cok kücükken olmus birsey.
Sanirim 11-12 yaslarindayim Türkiye´den avrupaya gelmisiz almanca bir kelime bile yok hersey farkli hersey yabanci, birgün canim öyle bir sakiz istiyor ki anlatamam babamdan aldigim birkac euro ile ciktim evden evimizin hemen karsisi alisverismerkezi supermarketler olsun en kücük gida satan yerler olsun yok hicbiryer de sakiz yok, hani ben de böyle falim falan ariyorum megerse nerden bilirim burada ki sakizlar cikolata gibi paketli... 1-2 saat dolastim heralde neyse sigara falan satilan biryer kestirdim gözüme iceri girdim arkamda uzunca bir sira var kadin ``ne istemistin´´ ben aptal aptal türkce ``SAKIZ´´ diyorum bu anlamiyor haliyle yüzüme bakip duruyor, sakiz diyorum elimle sakizi acip agzima alip cigneme hareketli yapiyorum, iki elimi agzima götürüp sisirip patlatmayi anlatmaya calisiyorum yok anlamiyor arkamda millet offf pufff baska bir kadin geldi birseyler söylüyor ama o beni anlamiyor ben onu, sakiz diyorum yok, ``falim faliiiim sakizzz iste´´ yok en sonunda kadin elimden tutup bana süpermarketi gösterdi zaten bakmistim bulamamistim diye tekrar girmedim ya o yastaki bu cesaretimemi yoksa bu rezilligimemi yanayim hic bilmiyorum ayni gün abim de sigara aramak icin disari cikmis bir türk manav bulup abi sigarayi nerden alabilirim burda diye soruyor adam buna ``Tabak´´(tekel) tan Bu gelmis eve burda sigaralari tabakcilar da satiyorlarmis vaybeeee

Aklima gelmisken birtane daha anlatayim yalniz bu henüz ben daha cok kücükken olmus birsey.
Sanirim 11-12 yaslarindayim Türkiye´den avrupaya gelmisiz almanca bir kelime bile yok hersey farkli hersey yabanci, birgün canim öyle bir sakiz istiyor ki anlatamam babamdan aldigim birkac euro ile ciktim evden evimizin hemen karsisi alisverismerkezi supermarketler olsun en kücük gida satan yerler olsun yok hicbiryer de sakiz yok, hani ben de böyle falim falan ariyorum megerse nerden bilirim burada ki sakizlar cikolata gibi paketli... 1-2 saat dolastim heralde neyse sigara falan satilan biryer kestirdim gözüme iceri girdim arkamda uzunca bir sira var kadin ``ne istemistin´´ ben aptal aptal türkce ``SAKIZ´´ diyorum bu anlamiyor haliyle yüzüme bakip duruyor, sakiz diyorum elimle sakizi acip agzima alip cigneme hareketli yapiyorum, iki elimi agzima götürüp sisirip patlatmayi anlatmaya calisiyorum yok anlamiyor arkamda millet offf pufff baska bir kadin geldi birseyler söylüyor ama o beni anlamiyor ben onu, sakiz diyorum yok, ``falim faliiiim sakizzz iste´´ yok en sonunda kadin elimden tutup bana süpermarketi gösterdi zaten bakmistim bulamamistim diye tekrar girmedim ya o yastaki bu cesaretimemi yoksa bu rezilligimemi yanayim hic bilmiyorum ayni gün abim de sigara aramak icin disari cikmis bir türk manav bulup abi sigarayi nerden alabilirim burda diye soruyor adam buna ``Tabak´´(tekel) tan Bu gelmis eve burda sigaralari tabakcilar da satiyorlarmis vaybeeee

Hahahahahahahhh cok güldüm :KK60: :KK60: :KK60: :KK60:

hahahahahahha cok komik yaaaaaa :)))))))

bende anlatayım bir tane..okulan erken cıktıgım bir gün erken dedıgım(kısın 4 gbi) eşime dedim ki (ozamanlar sevgiliydık) dersim erken bitti anneme bişiyler uydururum biraz gezerız dedim tamam dedi ama o calısıyor o anda gel calıstıgım yere burdan biyerlere gideriz dedi..yol 20 dk sürüyor dedi inandım cıktım yola 20 dk oldu 40 dk hava karardı hiç bilmedigim bir yere gidiyorum minbüse bindigimde full doluydu hiç kimse kalmadı herkez indi gectimiz yollar tenha boyasız evler falan var aldı bir korku aksı gibi şarjım bitiyor eve dönmeye kalksam 2 arabaya binmem lazım tek arabaya bincek param var normalde parasız yola cıkmam ama ögrencilık zamanı işte dönüşte sevgilimle döncem diyede rahatımda bide ama işler yolunda gitmedi gözlerim doldu agladım aglıycam neyse şöför burda incen dedi indm hava karanlık artk birazda indikten sonra bekledim geldi beyfendi basladım onu görünce aglamaya hala daha o günü söyleyip dalga gecer benımle:KK37:

hehehhehe superdi cok guldim tabakci he hehheheh

hehhehe cok guldum cok yasayin siz

Bugün arkadaşlar ve bir hocamızla yemeğe çıktık. Çocuklarından bahsetmeye başladılar.
"Siz evli miydiniz?" dedi hocam bana..
Benim cevap "Yok hocam evli değilim, nişanlı da değilim, hiç birşey yok"
Sonra ne dediğimi farkettim tabi :KK1: Yav insan bi frene basar dimi, "hayır" de yeter arkadaş. İşin kötüsü adamla daha önce muhabbet etmemişim. İsmimi yemekte öğrendi:26: Nası dertlendiysem artık :KK14:

Çok yanlızım bea :KK37:

Son düzenleme:
ben çok sakar olduğum için sürekli rezil bir haldeyim :) eşime ne zaman normal oldum sorusuna daha çabuk cevap verebilirim :)

Eğlenceli bir konu olmuş kızlar.Güldüm vallaha, iyi geldi. Ben de anlatayım bir tane. Evliliğimizin 2. yılı gibiydi. Eşimle çok iyi anlaşırız , çok komik ve muziplikler yapmayı seven biridir. Sakarlıklarımla, şaşkınlıklarımla alay etmeye bayılır hele ki eline düşmeyeyim bittim. Evim benim için mabet yerindir içine girince huzur bulurum.Küçüklükten beri de bir alışkanlık edindim ki hala vazgeçemem dışarıdan yorgun argın geldim mi ooohh evimdeyim diyerek en sevdiğim şey ayağımdaki çorapları hiç elimi kullanmadan, halıya sürterek çıkarmak ve orada bırakmak, sanki hala ayaklarım içindeymişçesine durur orada şekillice :) Rahatsız ederse arada kaldırırım. Benim ki de uyuz ,düzen manyağı hiç üşenmez kalkar gider onları kaldırır sepete atar.Bana da sinir olur kaldır şu çoraplarını diye homur homur söylenir amaan ben de hiç umursamam. Tabi böyle 1-2 seneyi devirdik. Hiç değişmedim hala aynıyım.İşten ayrıldığım ve iş aradığım dönemdeyim bir cumartesi telefon geldi " Hanım efendi , acil birini arıyoruz saat 14.00 gibi görüşmeye gelebilir misiniz?" Ben ışın hızıyla banyoya gittim duş, makyaj ,saç derken üstüme büyük kahve çantam uyuyor diye hiç bakmadan diğer çantamdaki eşyaları kahveye tıkıştırdım. Atladık eşimle arabaya gittik.Büyük bir şirketin konferans odasında mülakat yapıyoruz. Mülakat yapan adamın kalemi yazmayınca , bir yandan konuşuyorum adamın gözlerinin içine bakarak bir yandan da çantamda hep bir kalem olur diye elimle çantamı eşeliyorum.Ben herşeye hazırlıklıyım imajıyla artist bir şekilde buldum en atlarda kalemi çıkardım çantamdan ama o hışımla çantamın içinden de birşeyler uçuşup masaya kondu ,rengarenk 2-3 parça birşey. O da ne gözümü alamıyorum masadan.BENİM KİRLİ ÇORAPLARIM! Gülücem gülemiyorum,konuşacam konuşamıyorum , kızardım, sesim titredi, o kahkaha göğüs kafesimde sıkıştı resmen basınçtan başım ağrıdı. Ciddi olmaya çalışıyorum,mülakattayım! Ay çok pardon diyerek aldım çorapları geri tıkıştırdım çantaya , söyleniyorum ben buradan bir çıkayım sana yapacağımı bilirim. Adam da gülüyor ama beni incitmek de istemiyor.Zaten sonrasını da hatırlamıyorum , ne dedim nasıl çıktım odadan sanki ben konuşmuyorum adamla. Benim beyüm artık bıkmış çoraplarımı toplamaktan beni protesto etmek için bulduğu her çorabımı askıda asılı olan en büyük çantaya tıkma kararı almış. O da bugünü buldu. Ne diyim, dışarı çıktım odadan eşim arabada bekliyordu. Sözde paralayacağım ama anlatırken ikimizde kahkahalarla kırıldığımız için öfkem geçti gitti. Yıllardır hergümüz birbirimize hain planlar kurmakla geçiyor. Tom ve Jerry misali.

Son düzenleme:
X