Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

hay allah ya tam türk filmi

Şu iğrenç regl konuları açılmışken bende midenizi bulandirim:)
Yaz ayı ilişkimizin ortaları
Üzerimde beyaz pantolon,Bol yeşilli sakin bir tesise gittik.
Yedik içtik sonra ne olduysa gözünü bacak arama dikti aynı anda benimde dikkatimi çekti bir karaltı gördüm.
Ayağa kalkmamla kan revan içinde kaldığımı gördük ama öyle böyle değil yaa
Popomun hepsi kalp şeklinde kan lekesi:)))
Ha üzüldüğüm şey ona rezil olmam değil (çünkü bunu yadırgamıcak kıvamdaydı ilişkimiz) sadece pantolona üzülmüştüm:)
Tabi bir süre Kanlı nigar lakabınada maruz kalmıştık hani

Havanın kararmasını bekledik sonra kardeşim bir pantolon getirdi arabada değiştim.
Ama çok tuhaftır hiç hissetmedim + zamanından çok erken gelmişti.
Sabahtan beride dışardaydım Allahtan başka yerde olmadı.

Abovv bu anlatacağım çok rezalet:))

Şimdi ben bir zamanlar kumaş pantolon giyerdim çokta severdim taaa ki o güne kadar
Şansa bakın ki o gün yeni kumaş pantolonumu terziden almış annemlerin bulunduğu akrabamızın evine gidiyorum.
Apartmanın karşısı işlek bir cadde ve karşıda bir kahve yaz olduğu içinde tüm amcalar dışarda.
Neyse apartmana yaklaşıyorum öyle bir kaldırım yapmışlar ki mübarek 1 metre var:))
Ayağımı atmamla caarrrtt diye boydan boya yırtılması bir oldu hemde bacak aram
Hemde yırtmaç gibi açıldı tüm bacak çıktı ortaya adamların hepsi baktı
Kendimi apartmana nasıl attım bilmiyorum(
Artık kumaş pantolonmu aslaaaa

işte bu güzeldi gözümde canlandı da çok güldüm sabahın 8inde işteyım bir de

Yeni evliyiz. Hatirlamadigim bir konudan ona küstüm. Yere oturdum bagdas kurarak. Masada laptop onunla hiic ilgilenmiyorum. Bi hava hic bakmiyorum. Birsey söylüyor duymuyorum. Koltuga uzandi tvyi acti. Karnim bir tuhaf. Yemegi yedik. Allah allah neyin nesi bu karin agrisi derken aha tutamiyorum galiba....... zooort diye bir ses :-( esim bana bakiyor anlamsiz anlamsiz. Kafami laptop ekranina soksamda kendimi tutamiyorum patlatiyorum kahkahayi :-D ... Tabi kahkahayi patlatinca esimde anliyor gercekten o sesin benden geldigini....

komikmiş.........

Sevgilimle msn'de konuşuyoruz..kamera açık.. O günkü olayları anlatıyorum.. Tabi hareket de ediyorum yerimde. Ne olduysa aşağıda bir boşluk hissettim..Öne doğru itiliyorum..
Sandalyenin ön ayakları iflas etmiş meğersem
Ellerim yukarıda masaya sıyrılaraktan masa ile sandalye arasında sıkıştım
"Nerdesin?" diyo bana
Hiç istifimi bozmadım tabi.. ama sandalyeyle masanın arasından çıkmaya çalışırken anladı pis

hayir kendimde inanamadim o an.. dedim gercekten bu ses bendenmi geldi
esimin bakislari gözümün önünden gitmiyor aynen böyle oldu

hay allahçok güldüm çok kötü bir durum ya insan hele ki küsken konuşmamak zorundaykensenden çıkan ses ile gülsemmi utansammı bilemiyo insan resmen yerin dibine geçiyoama isteyerek olmuyo insanlık hali

Bu rezillik sayılır mı bilmiyorum ama bir kere bi arkadaşımı aramıştım meğerse yanlış aramışım aynı isimde pekte sevmediğim bir arkadaşımı :)
ismi ali olsun naber nasılsın diye konuşuyoruz ama ben farkında değilim yanlış ali olduğunun uğultulu bir ortamdayım
baya bi konuştuk bir süre sonra farkettim ve başımdan aşa kaynar sular döküldü.. :) çünkü bana daha önce birçok kez asılan birisiydi bu kişi kurtuldum diye çok sevinmiştim gittim kendi ellerimle buldum yine
ona belli etmedim ama kapatmaya çalışıyorum kapatmıyorda arkadaş..
neyse sonra bişi uydurdum kapattım teli.. o akşam birde bana mesaj atmış oda şöyle:nerden esti bilmiyorum ama sesini duyduğuma çok sevindim
yinede söyleyemedim yanlış aradığımı :)

süperrrrr :) :) :) :)

bundan 1 ay önce babama rezil oldum bilenler vardır belki callenetics egzersizleri var onu yapıyorum aksamları o zamanlar iş cıkısı...

orda bir kısım var sunun gibi ;
bu sekilde dolaba ya da bir yere tutunarak pelvisi asagı yukarı oynatıyorsun. kademe kademe asagı egilip kalkarak bu hareketi yaparken babam sen kapıyı ac bana dedi ; napıyosun sen kızım ? gözler böyle tabii.. ben kalakaldım zaten kem kümm ee seyy baba bak spor yapıyorum dedim bilgisayarda videoyu isaret ettim hmm dedi gitti.

hepimizin aklna gelen seyi düsündü muhtemelen " kızım striptiz mi yapıyor "

artık akıllandım ders oldu bana yapmadan önce sesleniyorum ben spor yapcammmmmmmmmmmmmm diye

hakkaten çok uyuz bir durum ..sevdiğin birisi olsa durum kurtarılabilir özledim bilmemne felan die ama buna ne denirki sevmediğin not misali

aynen öyle oldu.. ama yanlış kişi olduğunu birde sevmediğim kişi olduğunu öğrendiğim an rengim falan attı ee tamam o zaman görüşürüz falan diye kapatmaya çalıştım olmadı baya bi esir almıştı beni

bende anlatayım bi tane bak aklıma geldi
sevgilimle 3-4 aylık çıkıyoruz daha o zamanlar
bende adet olucam mı oldum mu öyle bişi tam hatırlamıyorum şimdi neyse o zamanlar ki kankamla msjlaşıyoruz ama bi taraftan da sevgilimle msjlaşıyoruz ikisini birden idare etmeye çalışıyorum tabi
arkadaşıma msj yazıyorum aklım sıra hemde uzun bir kızsal msj
bende adet oldum ya çok kötüyüm karnım ağrıyor göğüslerimde şişti canım ya bir görsen sütyenden çıkıp patlıcak gibiler dokunamıyorum çok acıyorlar
aynen böyle yazdım gönderdim
meğer ben bu msjı sevgilime göndermişim
5 dk sonra sevgilimden cevap gecikmedi tabi
msj bana gönderdiğinin farkında mısın diye
ama çok utanmıştımm yaaa
tabi şimdi yıllar sonra o utanmalardan eser kalmadı şimdi kendim yüzüne diyorum of çok karnım ağrıyo göğüslerim şişti bilmem ne diye yaşlandık mı ne

Son düzenleme:

aman Allahım senin yerinde olmak istemezim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…