- 26 Ağustos 2011
- 1.840
- 493
yok canım saklanma değil de dikizleme huyum vardı ona karşı:))
Karşılıklıydı bu ama:) 20 dakika boyunca yağmur yağarken karşı karşıya oturup konuşmadan bakıştığımız olmuştu bizim
Bir keresinde ben yine balkondayım, bunların tellerde beyaz çamaşırlar asılı.. oturdum kitap okuyorum (!).. bu balkona çıktı, beni gördü, gülümsedi, içeri girdi. 15 dakika sonra yine çıktı, yine girdi. 10 dk sonra bi daha..1 dk sonra çıktı, tellere yanaştı, bişeyler yaptı, elinde beyaz bir topla hiç bana bakmadan içeri girdi
Çamaşırını alacakmış da içeri girmemi bekliyormuş meğerse..Bildiğin eziyet etmişim çocuğa yazık ya
hay allah ya tam türk filmi
Abovv bu anlatacağım çok rezalet:))
Şimdi ben bir zamanlar kumaş pantolon giyerdim çokta severdim taaa ki o güne kadar
Şansa bakın ki o gün yeni kumaş pantolonumu terziden almış annemlerin bulunduğu akrabamızın evine gidiyorum.
Apartmanın karşısı işlek bir cadde ve karşıda bir kahve yaz olduğu içinde tüm amcalar dışarda.
Neyse apartmana yaklaşıyorum öyle bir kaldırım yapmışlar ki mübarek 1 metre var:))
Ayağımı atmamla caarrrtt diye boydan boya yırtılması bir oldu hemde bacak aram
Hemde yırtmaç gibi açıldı tüm bacak çıktı ortaya adamların hepsi baktı
Kendimi apartmana nasıl attım bilmiyorum(
Artık kumaş pantolonmu aslaaaa
Yeni evliyiz. Hatirlamadigim bir konudan ona küstüm. Yere oturdum bagdas kurarak. Masada laptop onunla hiic ilgilenmiyorum. Bi hava hic bakmiyorum. Birsey söylüyor duymuyorum. Koltuga uzandi tvyi acti. Karnim bir tuhaf. Yemegi yedik. Allah allah neyin nesi bu karin agrisi derken aha tutamiyorum galiba....... zooort diye bir ses :-( esim bana bakiyor anlamsiz anlamsiz. Kafami laptop ekranina soksamda kendimi tutamiyorum patlatiyorum kahkahayi :-D ... Tabi kahkahayi patlatinca esimde anliyor gercekten o sesin benden geldigini....
komikmiş.........
hayir kendimde inanamadim o an.. dedim gercekten bu ses bendenmi geldi
esimin bakislari gözümün önünden gitmiyor aynen böyle oldu
Yeni evliyiz. Hatirlamadigim bir konudan ona küstüm. Yere oturdum bagdas kurarak. Masada laptop onunla hiic ilgilenmiyorum. Bi hava hic bakmiyorum. Birsey söylüyor duymuyorum. Koltuga uzandi tvyi acti. Karnim bir tuhaf. Yemegi yedik. Allah allah neyin nesi bu karin agrisi derken aha tutamiyorum galiba....... zooort diye bir ses :-( esim bana bakiyor anlamsiz anlamsiz. Kafami laptop ekranina soksamda kendimi tutamiyorum patlatiyorum kahkahayi :-D ... Tabi kahkahayi patlatinca esimde anliyor gercekten o sesin benden geldigini....
Bu rezillik sayılır mı bilmiyorum ama bir kere bi arkadaşımı aramıştım meğerse yanlış aramışım aynı isimde pekte sevmediğim bir arkadaşımı :)
ismi ali olsun naber nasılsın diye konuşuyoruz ama ben farkında değilim yanlış ali olduğunun uğultulu bir ortamdayım
baya bi konuştuk bir süre sonra farkettim ve başımdan aşa kaynar sular döküldü.. :) çünkü bana daha önce birçok kez asılan birisiydi bu kişi kurtuldum diye çok sevinmiştim gittim kendi ellerimle buldum yine
ona belli etmedim amakapatmaya çalışıyorum kapatmıyorda arkadaş..
neyse sonra bişi uydurdum kapattım teli.. o akşam birde bana mesaj atmış oda şöyle:nerden esti bilmiyorum ama sesini duyduğuma çok sevindim
yinede söyleyemedim yanlış aradığımı :)
hakkaten çok uyuz bir durum ..sevdiğin birisi olsa durum kurtarılabilir özledim bilmemne felan die ama buna ne denirki sevmediğin not misali
hakkaten çok uyuz bir durum ..sevdiğin birisi olsa durum kurtarılabilir özledim bilmemne felan die ama buna ne denirki sevmediğin not misali
bende anlatayım bi tane bak aklıma geldi
sevgilimle 3-4 aylık çıkıyoruz daha o zamanlar
bende adet olucam mı oldum mu öyle bişi tam hatırlamıyorum şimdi neyse o zamanlar ki kankamla msjlaşıyoruz ama bi taraftan da sevgilimle msjlaşıyoruz ikisini birden idare etmeye çalışıyorum tabi
arkadaşıma msj yazıyorum aklım sıra hemde uzun bir kızsal msj
bende adet oldum ya çok kötüyüm karnım ağrıyor göğüslerimde şişti canım ya bir görsen sütyenden çıkıp patlıcak gibiler dokunamıyorum çok acıyorlar
aynen böyle yazdım gönderdim
meğer ben bu msjı sevgilime göndermişim
5 dk sonra sevgilimden cevap gecikmedi tabi
msj bana gönderdiğinin farkında mısın diye
ama çok utanmıştımm yaaa
tabi şimdi yıllar sonra o utanmalardan eser kalmadı şimdi kendim yüzüne diyorum of çok karnım ağrıyo göğüslerim şişti bilmem ne diye yaşlandık mı ne